|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
![]() Biedna Laurka dobrze, że w końcu to jest zdiagnozowanie i teraz powinno być tylko lepiej Zdrówka Cytat:
Cytat:
ale wszystko jest fajne zwłaszcza sukienka Ten sweterek jakoś mi nie przypadł go gustu ![]() -------- zapomniałąbym napisać ![]() jaką akcję miałam przed chwilą z Przemkiem (teraz poszedl spać)Nie pozwoliłam mu wejść w jedno miejsce. Młody się wkurzył i mnie uderzył. Wytłumaczyłam mu, że mamy nie wolno bić i jak zrobi to jeszcze raz to pójdzie do kąta... Długo czekać nie musiałam, dostałam drugi raz. To dawaj go do konta... Odczekałam chwile i proszę go żeby do mnie przyszedł... Na to on: nie chcesz (co znaczy nie chce) prosiłam go tak kilka razy a on swoje, więc ja do niego podeszłam i tłumaczę mu że nie wolno bić mamy itd. Żeby dał mi teraz buziaka i zrobił "moja mama" (czyli pogłaskał) a on znowu mnie uderzył... I tak było w kółko... chyba ze 40 minut to trwało...W końcu się przytulił, dał mi buziaka i już nie uderzył... A to dopiero początek ![]() Natomiast mój mąż mi dzisiaj opowiadał, że u kuzynki kolegi z pracy jest 3,5 letnia dziewczynka. Mała wyrozwalała jej wszystkie talerze. Ona wparowała, pyta co ty robisz!?! a mała jej na to: "dobrze, już sama pójdę do kąta" teraz mnie to śmieszy ale nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji ![]() chyba najpierw musiałabym pozbierać szczenkę z podlogi
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-05 o 12:34 |
|||
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Poudawaj konika przez pół dnia, to zobaczymy, jak Ci będzie wesoło
![]() Marta, ja lubię połączenie szarego z czerwonym, ale nie wiem, czy tak może być
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
tzn, że nic złego że dałam.
Gdyby wstrzymywała to trzebaby bylo tak i tak podać. znam to ze szkoleń pomocy przedmedycznej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
he he... kiedyś też tak miałam, na szczęście mały był wyrozumiały i nie musiałam udawać konika przez pół dnia. Teraz o tym na szczęście zapomniał
uffff
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, swoją drogą mój Kuba ma niesamowitą pamięć - wczoraj Mu się przypomniało, gdzie choinka stała
|
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dobrze, że ma taką pamięć ![]() idę myć podłogę w salonie bo w tym tempie to nie zdążę zanim się mały obudzi... dzisiaj wszystko robię na takim musie, że dramat
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-05 o 12:46 |
|
|
|
|
#3367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie smęcisz, każda z nas tak by to przeżywała... ![]() Cytat:
Ta broszka do paska to świetny pomysł, torebka jest w stylu retro, to by pasowało coś podobnego przy pasku. Tylko wtedy już bym zrezygnowała ze wszystkiego innego, ew. jakieś mini-kolczyki. Ja bardzo lubię szary z czarnym ![]() Ewentualnie widzę tu jako szaleństwo kolorystyczne czerwone szpilki , reszta czarna.Ten sweterek nie za bardzo, za mało jakby to powiedzieć... szykowny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do szkoły to może Mu się z 1000 razy zmienić ![]() Ty chyba jesteś uzależniona od tego swojego sprzątania ![]() Cytat:
![]() *** Kuba je spaghetti - pierwszy raz z odpowiednim makaronem, bo zwykle to jakieś świderki, kokardki itp. - od razu nauczył się wciągać i tak się cieszy, że ho ho Postawiłam Mu nawet lusterko, żeby zobaczył, jak to wygląda
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz mam urlop to mogę nadrobić ![]() kluczem czystości jest systematyczność... mi tej systematyczności brakuje co objawia się w mojej figurze m.in. w szkole systematycznie robiłam tylko ściągi ![]() Na szczęście dużo uczę się ze słuchu ![]() nooo nieźle ![]() dla Kubusia ![]() Przemek bardzo lubi siorbać jak je zupę ![]() i jak je rosół to też lubi wciągać makaron
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-05 o 13:29 |
|
|
|
|
#3371 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czerwony pasuje do szrości, ale ja i czerwony się nie lubią ![]() Cytat:
Rzeczywiście Przemko przeskrobał ![]() Cytat:
To Cię pomęczę ![]() Jak myślisz taka byłaby ok: broszka1.jpg lub broszka3.jpg A co do sweterka, to myślałam, że lepiej będzie coś bardziej na luzie, bo nie chcę być mocno wygalantowana. Kupiłam sobie coś takiego, ale zamierzam dzisiaj oddać: IMG_1981.jpg IMG_1961.jpg IMG_1965.jpg
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka wodna mam tyle roboty że nie mam czasu nawet poczytać ale wpadłam się przywitać...Zu dziś w porządku...ma momenty z gorszym humorkiem, ale zjadła, spała, bawiła się...idzie ku lepszemu
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta marynarka też jakoś dziwnie wygląda do tej sukienki ![]() ale wybrzydzam nie obraź się ![]() Tak jak Miramej pisała, czerwone akcenty fajnie by pasowały do tego ![]() qrcze... chyba się nie nadaję do doradzania
|
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytam, bo potrzebuję pomocy ![]() Cytat:
, żeby nie zapeszyć.
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to muszę się wykrzyczeć...ale się wkur....od dwóch dni dostaje mi się od księgowości za coś co ktoś inny źle zrobił... nosz kurna obrały sobie łatwy cel w moim złym czasie...że nawet mi się nie chce bronić
![]()
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się ta marynareczka właśnie bardzo do tego widzi A przypomnij co to za okazja? Wesele? Cytat:
Cytat:
![]() Broń się ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Magi tak się przyglądam i stwierdzam, że ten pasek ze zdjęcia świetnie wygląda. Wtedy jakieś fajne kolczyki w uszy, jak lubisz. Bo tak sobie myślę, że jak coś na wierzch (obojętnie-sweterek, czy marynarka) ma się kończyć w okolicach pasa, to ten kwiatek przy pasku może dziwnie wyglądać
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
e tam...nie mam nawet siły (normalnie bym się broniła, ale teraz źle mi )...właśnie maila dostałam DW wysłanego do góry...nosz kurna mam dość na dziś
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-05 o 14:40 |
|
|
|
#3378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powoli ![]() Komunia, ale jak nic nie znajdę, to może i wesele obskoczę ![]() Kolczyki uwielbiam, długie, krótkie każde . Myślałam jeszcze o czymś na rękę, ale to zależy co wybiorę z innych dodatków.---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) +coś na rękę
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko witam się i zmykam
Miłego dnia |
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mamy zbierać ekipe?Cytat:
a gdzie zmykasz??
|
||
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Karo, ciesze sie, ze z Zu juz wszystko w porzadku
Aniu, sciskam mocno, mam nadzieje i tego zycze, aby nic sie nie wyklulo Cytat:
Marto, a propos sukienki, to ladna, ale nie podoba mi sie ta marynareczka do tego. Jesli nie lubisz czerwonego ( a szkoda ![]() , bo juz widzialam czerwone szpilki, waski pasek i ewentualnie cos w uszach ), to IMO taka sama wersja w czarnym chyba najlepsza. Te broszki nie widza mi sie jakos, ale wiesz, ja lubie klasyke i mala ilosc ozdob, wiec pewnie nie jestem najlepszym doradca.A propos zabawek, to Antonio naprawde ladnie sie bawi prawie wszystkimi, ktore akurat sa w rotacji , sam i z nami. Z nami uwielbia cos ukladac, ogladac i czytac ksiazeczki, rysowac, bawic sie klockami, pilka, samochodzikami czy prostymi grami, z tatusiem konika ala Miramej Czeko, fajne Werkowe zakupy, ja ostatnio tez napadlam na ebay, bo widzac, jak moj Syn brudzi sie teraz, to potrzeba nam duzo ubranek na lato
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-05-05 o 16:08 |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skąd ja to znam nie da się nigdzie schylic bo ktoś już mi siedzi na plecach
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale narobiłam z tym kleszczem :/ ... kurcze tak mnie kamilka nastraszyła, ze teraz sama nie wiem dco zrobić chyba jutro zadzwonie do naszej lekarki i dopytam co i jak ![]() Cytat:
Cytat:
to początki nocnikowe? ... u nas na razie strajk ![]() ale faaaajnie! Cytat:
biedna Laurka ![]() Cytat:
Cytat:
u nas "konikiem" jest tatuś
|
|||||
|
|
|
#3385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, ze dodatki już prawie dobrane więc nie będę pomagać bo i tak bym nie pomogła ![]() Cytat:
Brtosz też uwielbia wciagać makaron ![]() Cytat:
Cytat:
..................... reszta potem bo klecę mufinki ... ciasto prawie gotowe a o piekarniku zapomniałam rano dostałam @ i jakaś taka niezorganizowana jestem ... i jeszze o 20,30 aerobik mam
|
||||
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Dodalam nowy album z pokoikiem Werki-chetnych zapraszam
![]() nadrobie wieczorem -dzisiaj bede kapac sie z Werka pod pysznicem bo sama chce, potem napisze jak bylo
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokoik Werki jest BOSKI
|
|
|
|
|
#3389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Marynareczka już oddana do sklepu Niestety czerwony u mnie odpada, ale tak jak napisałaś, zostanie wersja czarna ![]() Super, że Antonio ładnie się bawi... Po cichu zazdroszczę
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny pokoik ma Werka
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

dobrze, że w końcu to jest zdiagnozowanie i teraz powinno być tylko lepiej
Poza tym, jak mam nagrać, jak jestem konikiem? 
zwłaszcza sukienka 
(teraz poszedl spać)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla Kubusia
MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

. Myślałam jeszcze o czymś na rękę, ale to zależy co wybiorę z innych dodatków.
, mamy zbierać ekipe?