|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() kurcze tak tutaj się zrobiła gadka o tych sukniach że polecę chyba jeszcze po przymierzać ![]() Boje się iść np. do Paris, Jacqueline czy do Cinderella bo to już takie doooobre salony i boje się że wejdę taka ja to sobie pomyślą o boże a co tu robi ta dziewczynina.
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Dzień dobry u mnie znowu brzydka pogoda. Ale może to i lepiej wezmę się za robotę wkońcu ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- jagodziu na bernadynskiej są te mniejsze salony i tak ci tyle powiem że mierzyć to tam jakoś nie proponują raczej gadają co mogą Ci uszyć. Jak byłam tam w kilku salonach do jednego się tylko ja zmieściłam bo była tam ekspedientka i jakąś PMka. A w dwóch pozostałych no to jak się zapytałam o konkretny krój to pokazała mi tylko jedną z wystawy choć w szafach miała więcej. A ja muszę się wybrać wkońcu na głęboką ![]()
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, u was też taka barowa pogoda? Ja niestety siedzę i płaczę nad walizką bo kompletnie nie wiem jakie rzeczy wziąć na przyszły tydzień. Jeszcze dwa tygodnie temu planowałam klapeczki i sukieneczki, ale chyba zrezygnuję na rzecz botków i golfów
![]() Wiecie na jaki pomysł wpadłam (cały czas będąc pod wrażeniem tego grupona na garniaki)?? Na gruponie często pojawiają się zniżki na sesje plenerowe. Np. dziś w Krakowie. Jako że kocham kraków i jestem tam co miesiąc, to obok tradycyjnej ślubnej sesji w rodzinnych stronach chciałabym też sesję krakowską. W sumie wychodzi grosze (niewiele zdjęć się też dostaje) ale zawsze to coś, tylko żeby oferta była też w przyszłym roku. Wogóle czaję się też na jakieś bony na wybielanie ząbków, zagęszczanie rzęs może (ale to niestety osłabia naturalne rzęsy - więc zdecydowalabym się na doczepienie rzęs w kącikach - kocie oko). Macie jakieś plany ślubne związne z grouponem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do 4 sukni ogólnie jest ładna, podoba mi sie ale na zdjęciach choć tego nie widac wisi na mnie bo jest za duża, w rzeczywistości jak Pani mi ja z tyłu sciągneła własnymi rękoma jestem w niej za szczupła a chodziło mi o inny efekt, chce sie nieco pogrubic. Wiem że góra będzie dopasowana w każdej sukni ale ta mnie optycznie wydłuza i zarazem wyszczupla. Cytat:
Cytat:
Dwie pierwsze suknie demetrios były ogromnie puchate. Zdjecie nie oddaje rzeczywistości. Demetrios 2832 za bardzo moim zdaniem przesadzona, Za dużo tam świecidełek. Co do 7/8 nie widze tu zebym była poszerzona w tali. A jesli nieco jestem to jest to dla mnie plusem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesli chcecie moge wam wstawic zdjecie z 4 sukni jak Pani mnie sciagneła w tali z całej siły.
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Świeci piękne słońce i jest wiosennie ciepło (w końcu po 3-o majowej zimie ![]() Idziemy dzisiaj z TŻ na 40-te uodziny do jego cioci i zastanawiamy się nad prezentem. Oczywiście wcześniej nie pomyśleliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo będzie tak jak na wyprzedażach sukni ślubnych w USA, gdzie laski sobie wszystko wyrywały z rąk, nierzadko niszcząc towar. Ehhh... Ale mam nadzieję, że naszym wizażowym PM i ich TŻom się poszczęści ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do groupona, to będę chciała złapać kuponik na wybielanie ząbków. Był ostatnio we Wrocławiu, ale ważny tylko miesiąc. Cena była fajna bo 99 zamiast 499. Będę więc polować ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie w cenie makijażu ślubnego mam doczepianie rzęs;-) Wybielania zębów bym nie zaryzykowała, ja od szorowania zębów pastami wybielającymi poscierałam szkliwo i teraz mam dorobione te ubytki bo nieładnie to wyglądało. Kupę kasy wywaliłam aby nadbudować te ubytki po szkliwie.Wybielanie zębów niszczy je jeszcze bardziej bo jest to poprostu ścieranie. Zamiast tego poelcam pójscie do stomatologa na czyszczenie, skaling i piaskowanie, ja chodzę na to co jakis czas i po takim zabiegu zęby sa od razu jaśniejsze i czystsze tak wiec przed ślubem napewno znów się wybiorę;-) Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-07 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co pamietam w sukni 7/8 Pani mnie wtedy scisneła sznurkiem na maksa i mam wrażenie że chyba już taki urok mojej figury ze mam wcięcie w tali a niżej jestem szersza dlatego wydaje sie wam ze na połączeniu odstaje.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny z Lublina i okolic!!! - pamietam, ze ktoras z Was pisala kiedys o jubilerze (zaden Apart czy Kruk, ale prywatny sklep) z przystepnymi cenami za obraczki i grawerem w cenie itp. Czy te, ktore sie orientuja moglyby mi adres podac?! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poluje na grupona do kosmetyczki tzn będę polować i może na zdobienie paznokci
![]() |
#4330 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do grzywki to jeszcze jest dużo czasu do ślubu i nie wiem czy bede miała na prosto na ślubie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() malwus jak dla mnie to nr 4 ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-05-10 o 19:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byliśmy wczoraj z tż spotkać się z zespołem, podpisaliśmy umowę. 3 godziny siedzieliśmy,nie wiadomo kiedy zleciało. Fotografa zaklepaliśmy wstępnie,za 2 tygodnie się z nim zobaczymy. Jeszcze kamerzysta, uff ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
kolorek podobny do tego 2963 ale troszeczke jaśniejszy
![]() ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-05-10 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Wtajemniczenie
|
Co do podpisywania kopert to rzeczywiście w moim rejonie rzadko kto je podpisuje.
Natomiast ja idąc na wesele czasem podpisuje koperty z tego względu żeby potem po weselu nie chodziły ploty ze może to ja dałam Młodym pusta. Tak przynajmniej wiadomo że dałam i podpisałam także nikt potem się do niczego nie przyczepi.
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-05-07 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zadomowienie
|
A co do tytulu kolejnej czesci, to jestem zdecydowanie za tym : Prawda to wszystkim dobrze znana, że nasze śluby pobiją ten Kate i Williama - PM 2012, czV
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
więc zostaję tytuł numer1
![]() mam nadzieję że do poniedziałku naskrobiemy na nową część ![]() ![]()
#4338 |
Zakorzenienie
|
Nie piszcie tak dużo bo zaraz wybywam na urodziny-imieniny,a potem będę miała całą niedzielę nadrabiania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
jupi!!! też byłam za 1
![]() Edit. przekroczyłam 4000 postów ![]() Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-05-07 o 12:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno będę miała jeszcze okazję przymierzyć. Sukienkę którą wstawiłaś proponowałam swojej przyszłej szwagierce na wesele ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
Ja ją widziałam w Lublinie w Novej lub Bazarze.Nie pamiętam dokładnie ceny chyba gdzies koło 150 -160 zł kosztowała.
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam za 95 zł
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-05-07 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
Musisz pytac ibyzy bo to ona wstawiła ta sukienkę.
Chciałam dodać jeszcze parę słów odnośnie sukien demetrios. Pierwsze 3 miały tyle warstw pod spodem że jeśli bym ich nie podniosła przy wyjściu z przymierzalni chyba bym się zabiła. Zdjęcia w necie na modelkach nie odzwierciedlają rzeczywistości.Suknie sa takie napompowane. Może nie były one takie ciężkie ale jak miałabym w tym tańczyć to nie wiem. Wszystko by się mi pod nogami plątało. Z tej wagi sukien też każda z nich mi opadała na biodra, nie trzymała się w pasie tam gdzie powinna. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- a gdzie jeśli można wiedzieć??
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Wiecie tak sobie ostatnio myślałam że u mnie chyba koncepcja konkretnego koloru na wesele upadnie. Bo ten mój kremówy plus bordo na zaproszeniach chyba tylko wyjdzie. Bo TŻ będzie miał stalowy garnitur a przy takim kolorze cudownie prezentują się pomarańczowe róże. I taki bukiet ostatnio mi się spodobał. A wtedy muszę wszystkie inne kwiaty mieć w tym kolorze
#4348 |
Wtajemniczenie
|
powiało weekendem bo cisza na wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie chyba zwariowałam, bo zamierzam zamówić coś takiego jak na pierwszym zdjęciu z ebaya na winietki. Znalazłam też wypasione prezenciki dla gości, ale to juz za dużo by tego było. Normalnie zakochałam się w tych ptaszkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do groupona- też myślałam nad sesją ![]() ![]() ![]() Poza tym będziemy szukać z TŻ jakiegoś groupona dla naszych rodziców jako podziękowanie- wycieczkę 3/4 dniową. Płacą nam za wesele, na pewno będą się stresować przygotowaniami, więc chcemy, żeby mogli odpocząć po tym w jakimś SPA lub hoteliku Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.