maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Pokaż wyniki sondy: Według waszego doświadczenia, odżywka WAX zadziałała na porost włosów??
nie 166 30,35%
tak 381 69,65%
Głosujący: 547. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-11, 15:25   #4951
Katoshi
Raczkowanie

Dot.: maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy

A u mnie po zmyciu waxu włosy są ciemniejsze! Nie wiem czy powodem jest to, że stają się gładsze i błyszczą, czy to rzeczywiście sprawka henny bo kiedy umyję włosy szamponem i nie używam waxu kolor jest znowu taki jaki był. W sumie dopiero 2 razy użyłam waxu i o ile włosy tuż po zastosowaniu waxa są piękne i gładkie, to potem stają się jeszcze bardziej sianowate, dosyć mocno wysusza, nie wiem czy mój wax jest polski czy zagraniczny, wygląda tak:

Lepszy jest ten polski czy zagraniczny?

Edytowane przez Katoshi
Czas edycji: 2011-05-11 o 15:26
Katoshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 15:55   #4952
Truskowa
Raczkowanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250363 tutaj masz rodzaje waxów
Truskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:15   #4953
sylvia_doll
CORELIPS

Dzięki za wątek! Mi też bardzo się przydaje , właśnie zgłębiam tajemnicę różnych waxów
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 16:21   #4954
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katoshi Pokaż wiadomość
A u mnie po zmyciu waxu włosy są ciemniejsze! Nie wiem czy powodem jest to, że stają się gładsze i błyszczą, czy to rzeczywiście sprawka henny bo kiedy umyję włosy szamponem i nie używam waxu kolor jest znowu taki jaki był. W sumie dopiero 2 razy użyłam waxu i o ile włosy tuż po zastosowaniu waxa są piękne i gładkie, to potem stają się jeszcze bardziej sianowate, dosyć mocno wysusza, nie wiem czy mój wax jest polski czy zagraniczny, wygląda tak:

Lepszy jest ten polski czy zagraniczny?
ten na zdjęciu to jest zagraniczny wax i na prawdę go nie polecam i żadna wizażanka znająca się chociaż troche na składach go wam nie poleci dziwczyny na prawde lepiej zainwestować w rainforest albo l'biotice !
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-11, 17:39   #4955
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ten na zdjęciu to jest zagraniczny wax i na prawdę go nie polecam i żadna wizażanka znająca się chociaż troche na składach go wam nie poleci dziwczyny na prawde lepiej zainwestować w rainforest albo l'biotice !
a mi właśnie ten zagraniczny Wax uratował kiedyś włoski, przyspieszył prost, stały się gęściejsze
za to ten z L'biotici słabo regenerował kiedy włosy tego potrzebowały ..

więc ja się opowiadam za zagranicznym
Stary 2011-05-11, 17:56   #4956
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
a mi właśnie ten zagraniczny Wax uratował kiedyś włoski, przyspieszył prost, stały się gęściejsze
za to ten z L'biotici słabo regenerował kiedy włosy tego potrzebowały ..

więc ja się opowiadam za zagranicznym
tak wiem, też kupiłam licząc na szybszy porost, niestety nic takiego się nie stało no ale krzywdy też mi nie zrobił (na szczęscie) patrząc jednak na skład nikt nie rozumie fenomenu tez maseczki, dla przypomnienia:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulphate, Methyl Paraben, Lawsonia Inermis, Parfum, Propyl Paraben, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, CI 15510, CI 17200, CI42090, CI 73015.

(swoje opakowanie wyrzuciłam więc to jest skład z KWC): Sodium Lauryl Sulphate może uczulać, nie powinno być być trzymane długo na głowie a maseczke się trzyma na skórze dość długo, Paraben, Zapach niepotrzebnie wysoko itp. W polskich waxach nie ma czegoś takiego, są ekstrakty, zapach bardzo daleko w składzie, nie ma parabenów ani SLS/SLES.
Każdy będzie uzywal tego co mu pasuje jednak patrząc na skład to zagraniczny wax pozostawia wiele do życzenia. Dlatego ja osobiście polecam polskie waxy.
Stary 2011-05-11, 19:30   #4957
sylvia_doll
CORELIPS

Nie każdemu ten sam wax przyniesie spektakularne efekty, to by było za proste.. Ja jednak Wam powiem, że zagraniczny TREATMENT WAX [o ktory pytala kolezanka kilka postow wstecz] okazal sie strzalem w dziesiatke - przy moich wowczas makabrycznie wypadajacych wlosietach, nietolerowaniu zbyt wielu specyfikow - okazal sie wysmienity! Wloski nieco mniej wypadaly, byly blyszczace.. zuzylam dwa ogromne pudeleczka 480g w ciagu dwoch lat. Niech mi nawet nikt nie stara sie wmowic, ze jest niewydajny! Owszem, wloski bardzo wypadaly podczas kuracji waxem [nie z powodu waxu oczywiscie, on z tym walczyl!] ale geste byly. Wiec oceniam go wysoko...

Jednakze teraz pragne sprobowac polskiego naszego - L'biotica. Jej recenzje sa nieco lepsze, z tego co widze pomaga rowniez na porost... Wiec kto wie! Niestety nigdzie jeszcze jej nie widziałam. Mój wispol nie ma jej w ofercie, w rossmanie będę zatem szukać jutro. Trzeba mi się będzie być może rozglądnąć ostatecznie w aptece...

Dziewczyny, mam jedno WAZNE pytanie! Otoz, nigdy nie uzywalam zadnej maski innej niż WAX. Naprawdę! Z tego powodu chcę się poradzić Was... czy skoro uporałam się już z nadmieeernym wypadaniem warto przestawic się na inne maski [bingo, mypa etc...] polecane na wizażu? Majac porownanie kochane - poradzcie mi czy sprobowac czegos nowego! silikony delikatne jak dimethicone nie są mi raczej wrogie, ale wolałabym unikać ich w dużej ilości... Oczekuję niecierpliwie na Waszą pomocną dłoń!
Stary 2011-05-11, 19:49   #4958
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Nie każdemu ten sam wax przyniesie spektakularne efekty, to by było za proste.. Ja jednak Wam powiem, że zagraniczny TREATMENT WAX [o ktory pytala kolezanka kilka postow wstecz] okazal sie strzalem w dziesiatke - przy moich wowczas makabrycznie wypadajacych wlosietach, nietolerowaniu zbyt wielu specyfikow - okazal sie wysmienity! Wloski nieco mniej wypadaly, byly blyszczace.. zuzylam dwa ogromne pudeleczka 480g w ciagu dwoch lat. Niech mi nawet nikt nie stara sie wmowic, ze jest niewydajny! Owszem, wloski bardzo wypadaly podczas kuracji waxem [nie z powodu waxu oczywiscie, on z tym walczyl!] ale geste byly. Wiec oceniam go wysoko...

Jednakze teraz pragne sprobowac polskiego naszego - L'biotica. Jej recenzje sa nieco lepsze, z tego co widze pomaga rowniez na porost... Wiec kto wie! Niestety nigdzie jeszcze jej nie widziałam. Mój wispol nie ma jej w ofercie, w rossmanie będę zatem szukać jutro. Trzeba mi się będzie być może rozglądnąć ostatecznie w aptece...

Dziewczyny, mam jedno WAZNE pytanie! Otoz, nigdy nie uzywalam zadnej maski innej niż WAX. Naprawdę! Z tego powodu chcę się poradzić Was... czy skoro uporałam się już z nadmieeernym wypadaniem warto przestawic się na inne maski [bingo, mypa etc...] polecane na wizażu? Majac porownanie kochane - poradzcie mi czy sprobowac czegos nowego! silikony delikatne jak dimethicone nie są mi raczej wrogie, ale wolałabym unikać ich w dużej ilości... Oczekuję niecierpliwie na Waszą pomocną dłoń!
Nigdy nie widzialam waxa w Rossmannie, to są apteczne produkty. Jakby nie było w aptece to na dozie mozna zamowic.
Co do masek- czy warto ? Zależy co chcesz osiągnąć. Ja waxy sobie bardzo cenie i dla mnie to jest inna kategoria w ogole produktów więc ciężko mi to porównać. Jednak odżywki lub maski profesjonalne lub mniej no tez warto uzywać, zawsze to np. włosy lepiej rozczeszesz, bez szarpania czyli ich nie ciągniesz, nie wyrywasz i chocby to jest plusem. Z reszta masz KWC więc możesz przeczytać recenzje i zobaczyc czego możesz się spodziewać. Ja bez masek nie wyobrażam sobie moich włosów, co mycie coś nakładam bo wiem, ze moje włoski bardzo to lubią. Nie masz innego wyjścia jak spróbowac. Dodam tylko, że masek/odzywek nie nakłada się na skórę głowy tylko tak od ucha w dół, tylko waxa nakłada się na skalp.
Stary 2011-05-11, 19:54   #4959
sylvia_doll
CORELIPS

A tak, co prawda to prawda z nakladaniem na skalp.
Wazne teraz strzec wlosy przed nadmiernym sloncem, a wax chyba spelnia sie w tej roli bo zawiera nieco delikatnych oblepiaczy, zgadza sie?

Wiesz, ja ograniczam się do odżywek [tj. Isana, Ziaja] oraz od kilku miesiecy stosuje rowniez oleje - ale to juz pielegnacja przed myciem. Maski maski.. maja intensywniejsze i mocniejsze dzialanie niz odzywki, bo stosujemy je na dluzszy czas w zasadzie. Sama nie wiem, moze sie skusze...

Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2011-05-11 o 19:55
Stary 2011-05-11, 20:08   #4960
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
A tak, co prawda to prawda z nakladaniem na skalp.
Wazne teraz strzec wlosy przed nadmiernym sloncem, a wax chyba spelnia sie w tej roli bo zawiera nieco delikatnych oblepiaczy, zgadza sie?

Wiesz, ja ograniczam się do odżywek [tj. Isana, Ziaja] oraz od kilku miesiecy stosuje rowniez oleje - ale to juz pielegnacja przed myciem. Maski maski.. maja intensywniejsze i mocniejsze dzialanie niz odzywki, bo stosujemy je na dluzszy czas w zasadzie. Sama nie wiem, moze sie skusze...
No niby tak ale jeśli już używasz oleje a potem odżywki i 1 w tygodniu wax to ja bym się zastanowiła czy potrzebujesz czegoś jeszcze. Oczywiście sama wiesz najlepiej jaki jest stan twoich włosów i czego potrzebują i co im sie przyda ale jak dla mnie to uzywasz fajnego zestawienia
Stary 2011-05-11, 20:37   #4961
sylvia_doll
CORELIPS

Dzięki za odpowiedzi Racjaaaa, trzeba mieć umiar, a przedobrzyć nie chcę.

Teraz moim celem jest wzmocnienie rosnących i obecnych już włosów, czyli cel jaki obiera większość dziewczyn po sukcesie w walce z wypadaniem. Nie obrażę się wiadomo, jeśli będą jeszcze szybciej rosły, ale najważniejsze jak mówię - NIECH BĘDĄ MOCNE I GRUBE!
Stary 2011-05-11, 20:57   #4962
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi Racjaaaa, trzeba mieć umiar, a przedobrzyć nie chcę.

Teraz moim celem jest wzmocnienie rosnących i obecnych już włosów, czyli cel jaki obiera większość dziewczyn po sukcesie w walce z wypadaniem. Nie obrażę się wiadomo, jeśli będą jeszcze szybciej rosły, ale najważniejsze jak mówię - NIECH BĘDĄ MOCNE I GRUBE!
Wax na pewno pomoże to osiągnąć
Stary 2011-05-27, 10:34   #4963
kiniaczeqq
Przyczajenie

Dot.: Re: jedno pytanie odnośnie odżywki wax!

Nie wiem czy istnieje jakaś znacząca różnica między tą popularną maską wax i tą z rainforest ?

Na razie mam tą z rainforest i to jest jedna wielka PORAŻKA! moje włosy są po niej jeszcze gorsze,suche,łamliwe,sian owate i wyglądają jakbym ich tydzień nie myła . Naprawdę myślałam że będzie dobrze po opiniach tutaj,ale zawiodłam się a jednocześnie nie wiem co teraz robić : /
kiniaczeqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:39   #4964
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeqq Pokaż wiadomość
Nie wiem czy istnieje jakaś znacząca różnica między tą popularną maską wax i tą z rainforest ?

Na razie mam tą z rainforest i to jest jedna wielka PORAŻKA! moje włosy są po niej jeszcze gorsze,suche,łamliwe,sian owate i wyglądają jakbym ich tydzień nie myła . Naprawdę myślałam że będzie dobrze po opiniach tutaj,ale zawiodłam się a jednocześnie nie wiem co teraz robić : /
nie mam pojęcia skąd u ciebie a raczej u twoich włosów taka realcja na rainforest. Ja miałam do włosów zniszczonych i bardzo sobie chwalę, skład nieporównywalnie lepszy od klasycznego Henna Treatment Wax, ma wiele okstraktów, nie ma SLS ani SLES, nie ma nic wysuszającego.
Jak dałas za duzo to mogą wyglądac jakbyś ich tydzień nie myła, ale moze po prostu nie jest dla ciebie, w koncu nie wszytskim to samo odpowiada.

A no i odpowiadając na Twoje pytanie: istnieje znacząca różnica miedzy Rainforestem a klasycznym waxem !
Stary 2011-05-27, 11:39   #4965
sylvia_doll
CORELIPS

Uhhh... dobrze, że tą recenzję trochę zweryfikwoałaś. WIdziałam kłady, najlepszy wydaje mi się L'biotica.. I potem rainforest. Nigdy nie miałam ich, stosowałam treatment. Ale teraz czas na ww
Stary 2011-05-27, 11:50   #4966
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Uhhh... dobrze, że tą recenzję trochę zweryfikwoałaś. WIdziałam kłady, najlepszy wydaje mi się L'biotica.. I potem rainforest. Nigdy nie miałam ich, stosowałam treatment. Ale teraz czas na ww
Ja miałam rainforesta do zniszczonych i na prawdę go polecam ! skład ma super ! nie ma tam nic co by mogło podraznic lub wysuszyć ! Kupiłam ostatnio biovaxa lette i niedługo zacznę używać także jeśli chchesz to napisze Ci który mi się bardziej podoba czy biovax czy rainforest
Stary 2011-05-27, 16:02   #4967
sylvia_doll
CORELIPS

Dobrze, proszę nie zapomnij o mnie - najlepiej na PW bo nie subskrybuję wątku
Stary 2011-05-27, 20:37   #4968
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, proszę nie zapomnij o mnie - najlepiej na PW bo nie subskrybuję wątku
postaram się nie zapomniec może w poniedziałek użyję to zdam relacje
Stary 2011-05-28, 09:45   #4969
Meo
Przyczajenie

Dziewczyny !
Zaczęłam stosować WAX miesiąc temu, a dokładnie 16.04.2011r. Z początku było wszystko pieknie, fajnie. Włoski były miękkie w dotyku, ładnie się układały, byłam bardzo zadowolna. Używałam go nadal 2-3 razy w tygodniu, tak jak to było napisane na opakowaniu. Chciałam, aby moje wloski rosły szybciej, jak się to podobno dzieje po WAXie. Ale niestety, stało się na odwrot! Własnie gdzies dwa tygodnie po stosowaniu odżywki włosy zaczely lecieć mi garściami! I lecą do tej pory, już nie wiem co mam robić. Zamiast cieszyć się zdrowymi, gęstymi włosami, jakie mialam przed stosowaniem WAXa, teraz są one rzadkie i wypadają w ogromnych ilosciach Teraz już nie wiem co mam robic, po prostu dla mnie jest to tragedia, z wlosów do połowy pleców, musiałam je skrócić do ramion, a i tak to nic nie dało :/ Wiadome, na każego dziala inaczej, ale jak dla mnie jest to produkt nadający się jedynie do kosza na śmieci. Szkoda pieniędzy, a co najważniejsze, szkoda włosów
Stary 2011-05-28, 10:22   #4970
sylvia_doll
CORELIPS

Wpływ na włosy ma nie tylko zewnętrzna pielęgnacja kosmetykami.
Nie będę bardziej tłumaczyć, na każdej wygooglowanej stronie to jest, nie ma się co zniechęcać..
Stary 2011-05-28, 17:13   #4971
Meo
Przyczajenie

Doskonale wiem, że nie tylko pielęgnacja zewnętrzna ma się do kondycji włosów. Ale jak wspomniałam w swoim poście, przed użyciem WAXa miałam zdrowe, gęste włosy, które nie wypadały. Odżywiam się zdrowo, co jakiś czas robię kuracje specyfikami ze skrzypem, i nigdy na wypadanie włosów nie narzekałam. Więc niestety, jedyną przyczyną wypadania włosów musiał być owy WAX.
To, co napisałam, to jest po prostu moją opinią na temat WAXu, wypróbowałam go zachęcona właśnie tym wątkiem, a tu jednak wielkie zdziwienie. No trudno, póki co, zainwestowałam w Radical. Myślę, że z moim wypadaniem włosów coś zrobi dobrego. A jak nie, to zostaje peruka :P
Stary 2011-05-28, 17:58   #4972
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meo Pokaż wiadomość
Doskonale wiem, że nie tylko pielęgnacja zewnętrzna ma się do kondycji włosów. Ale jak wspomniałam w swoim poście, przed użyciem WAXa miałam zdrowe, gęste włosy, które nie wypadały. Odżywiam się zdrowo, co jakiś czas robię kuracje specyfikami ze skrzypem, i nigdy na wypadanie włosów nie narzekałam. Więc niestety, jedyną przyczyną wypadania włosów musiał być owy WAX.
To, co napisałam, to jest po prostu moją opinią na temat WAXu, wypróbowałam go zachęcona właśnie tym wątkiem, a tu jednak wielkie zdziwienie. No trudno, póki co, zainwestowałam w Radical. Myślę, że z moim wypadaniem włosów coś zrobi dobrego. A jak nie, to zostaje peruka :P
Jesli stosowałaś klasyczną Hennę Treatment Wax to ja tego nie skomentuję bo już sklad tej maski komentowałam kilka postów wyzej. Zastanawiam sie tylko po co sciełas włosy ? Jeśli były zniszczone to ok ale co to miało pomóc w wypadaniu (a tak zabrzmiało to zdanie, że je ściełas i dalej wypradają) to już nie wiem
Stary 2011-05-28, 21:45   #4973
Meo
Przyczajenie

Tak, stosowałam klasyczną. W każdym razie tą zagraniczną wersję poleca multum osób, więc postanowiłam spróbować akurat tej. Włosy ścięłam, ponieważ myślałam, że dzięki temu się wzmocnią chociaż troszeczkę, ale niestety się nie wzmocniły.
Każdy ma inny organizm, na każdego coś może zadziałać inaczej, więc trudno tutaj dyskutować.
Stary 2011-05-28, 22:05   #4974
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, stosowałam klasyczną. W każdym razie tą zagraniczną wersję poleca multum osób, więc postanowiłam spróbować akurat tej. Włosy ścięłam, ponieważ myślałam, że dzięki temu się wzmocnią chociaż troszeczkę, ale niestety się nie wzmocniły.
Każdy ma inny organizm, na każdego coś może zadziałać inaczej, więc trudno tutaj dyskutować.
no własnie, na wizażankę wyżej nie działał rainforest który mi bardzo pomógł także nie ma 1 dobrego środka dla wszystkich. Jednak radzę Ci dalej eksperymentować z Waxami tylko polskimi - Rainforest lub l'biotica, mają na prawdę dobre składy i wiele osób sobie chwali, nawet fryzjerki
Stary 2011-05-28, 22:16   #4975
Meo
Przyczajenie

Jak na razie eksperymentuję z Radicalem, więc jeżeli on coś pomoże, to może zdecyduję się na polskiego WAXa Póki co, marzę o tym, żeby mi tak włosy nie wypadały, bo po dzisiejszym dniu przeszłam małe załamanie, i zaraz pojechałam do apteki zakupić ów specyfik.
A na wypadanie włosów, podobno dobra jest też Placenta, dostępna w internecie bądź w sklepach fryzjerskich. Ale nie robię off topa, bo na to jest osobny wątek
Stary 2011-05-28, 22:21   #4976
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na razie eksperymentuję z Radicalem, więc jeżeli on coś pomoże, to może zdecyduję się na polskiego WAXa Póki co, marzę o tym, żeby mi tak włosy nie wypadały, bo po dzisiejszym dniu przeszłam małe załamanie, i zaraz pojechałam do apteki zakupić ów specyfik.
A na wypadanie włosów, podobno dobra jest też Placenta, dostępna w internecie bądź w sklepach fryzjerskich. Ale nie robię off topa, bo na to jest osobny wątek
jeszcze się nie spotkałam z żadną maską która by miała łożyska w składzie mimo nazwy, a masek mam co nie miara i w domu i w salonie i ŻADNA poza nazwą nie ma nic wspólnego z łożyskami, niestety.
Radical też ponoć dobry, skład również ok więc mimo iż nie stosowałam to mam nadzieję, że będzie ci służył
Stary 2011-05-29, 12:59   #4977
WhiteSmile
Raczkowanie

Arrow Który WAX wybrać do w miarę zdrowych włosów?

Wiem, że o waxie jest duzo na wizażu, ale siedzę juz 2 dni i nie mogę znaleźć tego co chcę. Otóż. Jestem szatynką, mam cienkie, nie za gęste, nie za rzadkie włosy, ale jednak takie "nitki". Tył mi sięga prawie za zapięcie od biustonosza, a przód.. nie rośnie. Mam za policzki . Włosy mam gładkie, lśniące, zadbane. I tu moje pytanie, jak je wzmocnić żeby były grubsze i żeby się nie puszyły? Mam lekką tendencję do wypadania wlosow. Czytałam o odżywkach WAX, ale ich jest za dużo.. i nie wiem jaką wybrać.

Włosy szybko przetłuszczające się, nigdy nie farbowane, jedyny zabieg u fryzjera to cieniowanie.

Zależy mi też, żeby trochę urosły gdzieś tak do października, bo chcę zaszaleć z fryzurą do bierzmowania. A jak są krótkie na przodzie, długie i rzadkie na tyle to raczej rewelacji nie ma.
WhiteSmile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:13   #4978
smutna_dziewczyna
Zadomowienie

Dot.: Który WAX wybrać do w miarę zdrowych włosów?

A może Wax do ciemnych włosów?

smutna_dziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 14:39   #4979
WhiteSmile
Raczkowanie

Dot.: Który WAX wybrać do w miarę zdrowych włosów?

No tak, ale z tego co czytalam to on trochę zmienia kolor, a ja właśnie chcę, zeby został ten co mam. Czytałam o jakimś tam Aloe Vera, ale nie wiem. i jeszcze WAX rainforest. Czym to się w ogóle różni?
WhiteSmile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 20:56   #4980
kaska222
Moderator

WhiteSmile-Twoj watek lacze ze zbiorczym.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości