|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
TZcik juz leeeeeciiiii
Co do szarf to nie wiem, ale z balonami sie zgodze .. Dla mnie tandetnie wygladaja, ale z drugiej strony, co kto lubi .. Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-05-11 o 21:42 |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
widzę niektóre będą miały ciekawą noc pełną przytulanek
|
#4893 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, może to zalezy od gustu, evoonia była ze swoim TŻ i jemu się chyba coś tam podobało, moze to tylko mój jest taki wybredny. Mojemu się nic nie podobało i stwierdził że te kroje co tam były to już są niemodne teraz. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Ja też w balony bym nie ubrała, ewentualnie w szarfy ale jakbym miała inną salę, taką bardziej "swojską", moja sala jest na taki styl pałacowy z kryształowymi żyrandolami itp. I chyba nikt tam nie wiesza szarf żeby nie psuć tego klimatu. |
||
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl ja się tam nie znam na garniturach i krojach
z tego co wiem to teraz też była jakaś wyprzedaż ze za 160zł można było kupić więc możliwe że dziś już zostały te gorsze a jutro przywiozą lepsze. Nie wiem. Ale z tego co wiem to one są z sezonów 2005-2010 więc myślę że coś się znajdzie. co do balonów na sali mi się nie podobają bo śmierdzą. Ale klatkę przystroję balonami bo tak się u nas robi
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam takie zdanie. my nie mamy zbyt wielkich wymagań względem garnituru-tzn. nie mamy konkretnego fasonu i materiału na myśli, więc coś upolujemy. |
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
my chcemy stalowy albo czarny. Jeśli stalowy to lekko błyszczący. A i taliowany najlepiej zapinany na 2 guziczki
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może się okazać, że nie będziemy się musieli w ogóle wysilać. Sala nie dość, że jest nowa, to jeszcze będzie przerabiana ![]() A co do balonów, to jeśli się na nie zdecydujemy, to tylko w takich ilościach, żeby małe dzieciaki miały frajdę. Nie będziemy nimi oplatać kolumn ani podobnych rzeczy
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała upolować coś takiego
kolor i podobny fason nie koniecznie identyczny
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
100 postów noo kochane sprężamy się sprężamy
|
#4902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie bardzo podoba ale w sumie .. zastanawiam sie, czy to nie byl by taki tylko na jeden raz .. no bo w sumie czesciej sie w czarnych czy ogolnie ciemnych chodzi. Czy to tylko moje wrazenie?
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz jak wróci TŻ to go zapytam czy widział cos takiego.
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
tylko takie wrażenie na prawdę teraz stalowe i szare garnitury są modne i na co dzień
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze poszukiwania garnituru będą się obracały wokół kolorów stalowych lub grafitowych.
Chcemy, żeby garniak był ciemny, ale niekoniecznie czarny. |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TŻ ma już dwa czarne więc już więcej nie chce no chyba że będze mu nie do twarzy
zresztą mamy jeden upatrzony właśnie tego koloru tylko inny kołnierzyk w łęcznej za 499zł
|
#4909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie podobne odczucie, czy tylko ja mam jakąś zrytą głowę?
|
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak na ślub mi się białe/kremowe/ecru nie podobają
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu musi być kontrast do sukni
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszce wam opowiem pewną historię która udowadnia jakie podejście do kolorów ma 99% mężczyzn
kolega mojej siostry z pracy żeni się niedługo. No i jak to laski obskoczyły go i zaczeli rozmawiać na ten temat. Pytają go jaki kolor garnituru będzie miał no to chyba czarny. Zapytały o kolor koszuli i kamizelki a on z tekstem " no tego taki BRUDNY kolor" ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- no dziewczynki piszemy piszemy już tak nie wiele brakuje
|
#4914 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie śluby mi się nie podobają zwykle - a byłam już na wielu, więc opinię sobie mogłam jakąś wyrobić. Większość jest przeraźliwie smutnych, z zawodzącymi pieśniami, albo, co gorsza, z okropnie grającymi i śpiewającymi organistami (niejeden ślub już został zniszczony w taki sposób). Ja chcę, żeby ten ślub był taki, jakim jest być powinien - radosnym, szczęśliwym wydarzeniem, a najlepiej to oddaje odpowiednia muzyka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękna jest i jak zdejmiesz stanik ![]() Cytat:
Ale pysznie wyglądają!!!! Chyba sama takie zrobię, przepis nie wygląda bardzo skomplikowanie chyba... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.sekretyameryki.com/?p=6332 Cytat:
Nasza sala jest piękna sama w sobie i dodamy do niej tylko swoje akcenty... Trochę tego będzie, ale nic przytłaczającego i myślę, że w godzinę to wszystko zainstalujemy, jak już będzie dużo wcześniej przygotowane ![]() Te suknie, co tu wrzucałyście... No brak słów, szczególnie ta, co gatki widać No, ale widać, że są takie PMki, które takie rzeczy ubierają, bo inaczej by nie produkowali.. ![]() Co do białej bielizny - mój TŻ uwielbia mnie w białym kolorze, a bieliźnie to już w ogóle Więc nie mogłabym nie mieć A ja lubię i białe i czarne i kolorowe, więc mam dużo do wyboru ![]() Balonów ani tych takich dekoracji tego typu: [IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Chatka/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]http://images01.olx.pl/ui/4/25/40/54532540_1-Zdjecie-Dekoracja-wystroj-sal-weselnych-dekoracja-kosciola.jpg u nas na pewno nie będzie, nam się to kompletnie nie podoba... Jeśli materiał, to tylko jakieś delikatne falbany zrobione, ale balonów w ogóle (też uważam, że śmierdzą, poza tym w ogóle za nimi nie przepadam). Za to planuję kupić kilka takich papierowych lamp, jak poniżej w kolorach zielonym, niebieskim i pomarańczowym i pozawieszać je a'la planety, może w układ słoneczny... Bo taki jest w sumie temat naszego wesela, kosmos Będzie to delikatny, a jednak wyraźny akcent
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio z pod bloku TŻ skradziono samochód przychodzi dwóch policjantów w niedziele i pytaja się czy zwróciliśmy dzień wcześniej uwagę na czerwone audi kombi. My myślimy no żadne czerwone audi kombi tu nie stało. Dziś się dowiedzieliśmy komu je skradziono. A samochód był koloru bordowego wpadajacego nawet w fiolet cos takiego. A oni czerwony
|
|
#4917 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj właśnie się uporałam z tłumaczeniowym maratonem. Udanego wyjazdu! ![]() Cytat:
za zespół i salę. Sala bardzo ładnie się prezentuje. Z ciekawości przesłuchałam mp3 tego zespołu i bardzo podoba mi się, że grają na żywo, akordeon w instrumentarium bardzo dużo robi, tak więc moim zdaniem dobry wybór.Cytat:
Póki co mam koncepcję sukni 2 w 1 - ze zdejmowanym dołem w stylu hiszpańskim.Cytat:
Dziewczyny dobrze piszą - pozytywne myślenie jest najważniejsze. Staraj się nie zamartwiać, tylko żyć pełnią życia, tak jakby problemy zdrowotne nigdy nie istniały, a zobaczysz, że już niedługo nie będzie po nich śladu w Twoim życiu Cytat:
![]() Co do dekoratorki, to zgodzę się z tym, że przed ślubem nie będzie za bardzo czasu na samodzielne dekorowanie sali, chyba, że nie musicie robić całej dekoracji, tylko chcecie dodać jakieś drobne elementy. Z doświadczenia przy organizacji naszego studenckiego metka mogę powiedzieć, że w ostatniej chwili jest tyle do ogarnięcia i dogrania z usługodawcami, że wręcz brakuje czasu dla samej siebie i wpada się na imprezę zmęczonym. A jak by najbardziej chciała mieć przed ślubem dużo spokoju, nie ganiać do ostatniej chwili. I chociaż nie lubię powierzać prac innym, bo uważam, że sama najlepiej wszystko zrobię (tak, tak perfekcjonistyczna natura się odzywa) to przy ślubie od razu staram się rozdzielać wszelkie prace komu tylko mogę. Tak żebym ja mogła skupić się w tym dniu, a nawet już na kilka dni przed, tylko na sobie. I niekoniecznie muszą to być profesjonalni usługodawcy, z wieloma drobnymi rzeczami może pomóc rodzina czy przyjaciele.I pochwalę Wam się jeszcze, że kupiłam dzisiaj na Grouponie bon na makijaż dzienny lub wieczorowy za 32zł, akurat wykorzystam sobie na pierwsze wesele w tym roku i wypróbuję pierwszą wersję stylizacji ślubnej Jak by któraś z dziewczyn z lubelskiego chciała, to jeszcze do północy można się załapać: http://www.groupon.pl/in/.cvPsEV?nlp
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
my będziemy poszukiwać ciemnego koloru. Tż mojej koleżanki miał do ślubu szary (taki sobie ona zażyczyła) i teraz w ogóle nie chce w nim chodzić.
|
|
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Mojemu najlepiej jest w połączeniu czarnego i szarego, a więc i my będziemy szukać garniaka grafitowego Aż się już nie mogę doczekać, kiedy będziemy Mu wybierać, ale niestety póki trochę nie schudnie, to nawet nie ma co iść do sklepów, bo wiadomo... Ale tak czy siak jakiś garniaczek trzeba Mu kupić na ten rok, bo ma tylko taki jasny jeden, a my 3 wesela w lecie... Więc tak czy siak coś trzeba będzie Mu kupić, ale na pewno nie jakiś drogi, będziemy szukać okazji, bo jak schudnie, to będzie do wywalenia.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Piękna jest i jak zdejmiesz stanik
Ale pysznie wyglądają!!!! Chyba sama takie zrobię, przepis nie wygląda bardzo skomplikowanie chyba... 

(tak, tak perfekcjonistyczna natura się odzywa) to przy ślubie od razu staram się rozdzielać wszelkie prace komu tylko mogę. Tak żebym ja mogła skupić się w tym dniu, a nawet już na kilka dni przed, tylko na sobie. I niekoniecznie muszą to być profesjonalni usługodawcy, z wieloma drobnymi rzeczami może pomóc rodzina czy przyjaciele.