|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Jak dlamnie Fructis jest świetnym szamponem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
hahahaha dziewczyny właśnie dostałam nowa gazatke z rossmana na maila! i zorbili promocje, że jest taniej niz w biedronce... Wszystkei te produkty które biedronka wprowadziła do promocji!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Biedronka robię akcję antyLidl - przecenia produkty, przecenione w Lidlu, a Rossman robi akcję antyBiedronka
![]()
#4236 |
Zakorzenienie
|
U mnie Biedronka jest w tym samym budynku co Rossmann, więc pewnie między tymi sklepami przetaczały się istne pielgrzymki klientów spragnionych Max Factora
![]() Sama nie skusiłam się na nic. Zrobiłam za to zapas jogurtów z wapniem - smakują mi, nie uważam, by były zbyt kwaśne... no i w końcu to pierwsze małe kubki jogurtów naturalnych (w mojej Biedronce, nie jestem już skazana na wyprawy do innych sklepów ![]()
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Mi równiez smakuje Tola z wapniem
![]() Tych batonów "a'la Kinder country" też u mnie ani śladu, a jak były to nie wzięłam... ale to pewnie lepiej dla mnie :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 |
Wtajemniczenie
|
dzisiejsze zakupy:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam fioletową i uśmiałam się jak wariatka przy zakupie.....
kasjer mnie pyta czy chce zrywke, ja mu na to że nie, dziękuję bo mam tam torbę i proszę mi ją od razu skasować i podać... koleś mi ja podaje BEZ kasowania... ja mu na to czy skasował, a on na mnie wilkie oczy i mówi, ze to nie "nie nasza torba".... ![]() kurde.... pokazałam palcem skąd wzięłam i uwierzył mi dopiero ale jak babcie kocham chciał mi ta torbe w gratisie oddać ![]() ![]() ![]() już się dawno tak w dronce nie śmiałam ![]()
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Do Bydgoszczanek spragnionych pralin Lindta. Na Kossaka stoi 20 kartonów
#4243 |
Zakorzenienie
|
![]() natknęłam się na ten wątek jak szukałam czegoś o garnkach z biedronki i mnie wciągnął ![]() jutro też się wybieram, po drodze do domu mam 4 sklepy, to może coś ciekawego znajdę ![]()
#4244 |
Wtajemniczenie
|
dzieswczyny dzieki za odp. w sprawie ciasta na pizze - bez problemu znalazłam
![]() ![]() kupiłam i będę w sobote robic - do 1czerwca data waznosci za kosmtykami bardzo sie nie rozgladalam ale cos tam było, a u mnie już dziś były wystawione grille ktore chyba mialy byc od 19.05 - ale nie kupilam - jutro po niego pojde ![]() pralin nie było ![]()
#4245 |
Raczkowanie
|
malagaw, u mnie też jedna z biedronek jest w tym samym budynku, co rossmann. skąd jesteś ?;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do chromu to prawda ale u mnie średnio się sprawdził ![]() Ciągle zapominam o nowej małej toli z wapniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Jak w końcu te kosmetyki MF są sprzedawane, pisze na kartce z ceną zestaw czy szt? Ja kupiłam w rossman podkład ten jasny 45, były też tusze 2000 i te pudry w kamieniu we wszystkich odcieniach oraz inne kosmetyki z gazetki tylko tańsze. Muszę u mnie sprawdzic te ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
Na Żeromskiego przy rynku barlickim i na pułku strzelców kaniowskich przy żegligowskiego/struga tez nie widzialam, droga eliminacji szukaj w pozostałych.
Natomiast te tenisówki balerinki sa w obu choc nie przegladalam rozmiarów jakos bardzo ale wydaje mi sie ze 39 i 40 nie ma albo jest b. malo |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak wogóle byłam dzisiaj na chwilkę przed 9 w swojej najbliższej Biedronce i szukam tylko tych produktów z nowej gazetki i nic a nic nie znalazłam. Pytam kasjerki, gdzie są te kosmetyki z gazetki, a ona zdziwiona o jakie kosmetyki mi chodzi ![]() ![]() ![]() Po pracy pojechałam do innej Biedronki, a tam syf jakiego jeszcze w żadnym sklepie nie widziałam (panów alkoholików pełno, bo tam oczywiście alkohol sprzedają). Weszłam do środka i kosmetyków typu balsamy, kremy, lakiery, żele pełno, ale po MF ani śladu. Wkurzona kupiłam tylko 2 torby ekologiczne fiolet. i szarą i sałatkę z rukolą, a przy kasie na taśmie chciałam położyć moje skromne zakupy, a tam mokra taśma i piwskiem śmierdziała, a pani kasjerka hmm ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro spróbuję zrobić sobie spacer najpierw do jednej Biedronki, potem jak będzie trzeba do drugiej, a na końcu do Rossmanna - jeśli jeszcze coś zostanie ![]() ![]() Dobrej nocki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie i proszę o przyjęcie do Waszego biedronkowego grona
![]() Tak się napaliłam na zakupy z gazetki kosmetycznej a w sklepie jakoś nic mnie nie przyciągnęło - fakt, że kosmetyki były już przebrane. Mogłabyś opisać ten zapach lub porównać do czegoś? Wcześniej ktoś pisał, że przypominają Tresor. Ja co prawda psiknęłam testerem na nadgarstek, ale chyba za mało i w sumie do końca nie wiem jak pachną. Na pewno bardziej mi spasowały niż te drugie Be so different - w pierwszej chwili były nawet miłe, ale potem mnie odrzuciło. A jak na złość nie mogłam ich zmyć z ręki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kupiłam wczoraj w biedronce pastę blendamed 3D white, a dziś patrzę na tubce data: 02/11. Pasta jest przeterminowana, czy to może być data produkcji?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Ale nie rozumiem, twierdzisz, że alkoholicy/osoby bezdomne/zaniedbane/wg Ciebie nie pasujące "do towarzystwa" nie mają prawa kupować chleba czy czegokolwiek?
Sorry, ale Biedronka JEST tanim dyskontem - świadczą o tym nie tylko ceny, ale też wystrój, wszystko w stylu magazynowym, brak muzyki itp. - gdzie mają kupować, skoro nie tam? Też nie padam z zachwytu, kiedy muszę przebywać wśród wstawionych panów czy powiedzmy osób nieciekawie pachnących, ale taka pogarda dla tych ludzi jak prezentowana wyżej jest obrzydliwa. Jeśli nigdzie na opakowaniu nie ma informacji "najlepiej zużyć przed", to jest to data produkcji. Powinien być wówczas też symbol otwartego kremu z liczbą miesięcy (np. 12 M).
Edytowane przez malagaw Czas edycji: 2011-05-12 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
że jak się łyka magnez z wit. B (razem bo wtedy dobrze się wchłania) wieczorem !!! to zmniejsza się zapotrzebowanie w organizmie na magnez a dużo magnezu jest w słodyczach! jak brak magnezu to niby ma się te NAPADY kiedy to zażera się tonami słodyczy jeśli będzie się regularnie łykać mag. z wit.B6 niby miną te napady na słodkie (ale łykać trzeba wieczorem) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
na drugie mam Irena
|
dzięki
ale u mnie jest tylko biedronka i tylko na nią mogę liczyć
#4257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
oby zadziałało
ja już łykam ![]() a u mnie na wylocie z miasta budują biedronę ![]() taką wielką! bo na razie są na osiedlu 3 ale małe a ta ma być największa w mieście (i będę mieć do niej tak daleko jak do tej małej osiedlowej) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
BAN stały
|
Dziewczyny przepraszam za off topa, ale czy może któraś z Was nie chce pudełka na tampony? wczoraj znalazłam w szafce takie różowe plastikowe chyba z OB. Mogę dorzucić do tego resztkę jedwabiu do włosów biosilk, bo już nie używam, a na 3-4 razy wystarczy( nie chcę wyrzucić, może się komuś przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zadomowienie
|
kupiłam wczoraj to ciasto na pizzę. Faktycznie leżało obok francuskiego, później zrobiłam z niego pizzę.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.