|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
|
|
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
elancyl normalnie kosztuje ok 120 zł,ale teraz w sph jest w promocji za chyba 62zł, peeling kosztował 12 zł a za tabsy trzeba zapłacić w aptece ok 40 zł no ale tak jak napisała koleżanka można zamówić wszystko na all
|
|
|
#4353 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam, miałam, ale ja chcę dojść chociaż do 62... ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
ja chyba zacznę się ważyć co tydzień lub co dwa tygodnie [/QUOTE]Ja się ważę codziennie, a nawet parę razy dziennie (oczywiście tych popołudniu i wieczorem nie biorę pod uwagę) Jestem uzależniona od szklanej
|
||
|
|
|
#4354 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja już od dzisiaj jestem na dobrej drodze. Mam nadzieję, że niedługo też będę się (znowu) chwaliła spadkami.Miłego dnia. |
|
|
|
#4355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? Nigdy nie ważyłam tyle co teraz (znaczy kiedyś napewno, ale to przed 18stką). Zawsze byłam większa. Ale ten czas za nami![]() Dziękuję pięknie za miłe słowa |
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj szklana mnie lubi i pokazała 66,3 kg
Jakieś 4 kilo jeszcze i chyba na III się wybiorę ![]() Dzień Dobry PS. Kiedyś wysyłałam osobno kilka postów w małym odstępie czasu i łączyło mi w jeden post. Teray już tak nie robi i trochę naśmieciłam
Edytowane przez monique 90 Czas edycji: 2011-05-13 o 10:24 |
|
|
|
#4357 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ale zlikwidował Ci ogólnie czy po prostu nie miałaś i wciąż nie masz/miałaś mały?
|
|
|
|
#4358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle w/g producenta efekt powinien być po jednej butelce czyli 14 dniach,ale mi jedna butelka starczyła na ok. miesiąc a efekty faktycznie były po dwóch tygodniach, chociaz juz po pierwszym uzyciu skóra staje sie inna. pytałam klientki sklepu, w którym pracuję i wszystkie własnie zachwalały elancyl a negowały skuteczność vichy celludestock. poza tym elancyl ma fajną konsystencje, jest wydajny i uzywamy go raz dziennie, producent zaleca rano
|
|
|
#4359 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() Miłego dnia rownież, Fenris
|
||
|
|
|
#4360 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No to świetnie, kupię sobie po nst wypłacie (w czerwcu). A czy to może być sam Elancyl i jakiśtam peeling czy musi być ten zestaw (Elancyl+Dax+Aqua Femin)? I co daje ten Aqua Femin w ogóle?Czyli codziennie rano peeling, potem smarowanie Elancylem... A Aqua kiedy używamy? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Zjadłam jajecznicę, serek wiejski duży i Satino (może i nie powinnam na początku, ale to i tak łagodne przejście ). Mięsko będzie po pracy (może gyros lub rybka na parze).Zaczynam od 5 dni PW, bo mało warzyw ostatnio jadłam. I w ogóle mało jadłam. Teraz będę się szpikować białkiem
|
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dostałam wszystko w pracy,ale teraz jak bedzie trzeba to kupię ^^ Aqua usuwa nadmiar wody z organizmu, wspomaga detoksykację, redukcję cellulitu, zmniejsza opuchnięcia w okolicach oczu, twarzy i kończyn. ja biorę 2 tabletki rano do śniadania. a jak juz jesteśmy przy wydatkach ^^ to ja muszę kupić nowy telefon,bo mój pozwala mi tylko pisać i odbierać smsy, grr...nigdy więcej telefonów dotykowych;/ chyba niedługo kończy mi się umowa to kupię jakieś coś za 1 zł hiehie,bo jakoś ostatnio kasa nie leci mi z nieba :P
|
|
|
#4362 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia Tez mialam dzis ochote na jajecznice na sniadanie ale owsianka wygrala
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Ja też mam tak z tą wagą, że lepiej teraz wyglądam niż wtedy kiedy miałam 20 lat, dlatego na razie nie stresuję się jakimiś innymi niedoskonałościami tylko po prostu cieszę się z tego co udało się osiągnąć. Jeszcze raz gratulacje |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dunka;26888089]Zdecydowanie zwykla
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- ooo to dziś wypiję tę samową co mam .... a potem już zwykla ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Zdecydowanie zwykla ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- ooo to dziś wypiję tę smakową co mam .... a potem już zwykla
|
|
#4366 |
|
404 Not Found
|
A zajrzyj jaki ta Twoja ma skład.
Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-05-13 o 11:19 |
|
|
|
#4367 | |
|
Podróżniczka
|
Ale po co Ci 62 skoro wszystkie mówimy, ze juz super przy takiej wygladasz ?
Ja tez mialam inny bardziej ambitny plan, ale wg Was i wg siebie teraz jest ok to po co sie dalej maltretować..tym bardziej, ze 3 faza to masakra jest [/QUOTE]BTW Waga mi przestała działać Cytat:
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich w ten piękny pochmurny dzień i go tego 13-ty
![]() Pomimo @ zaliczyłam spadek wagi . Wczoraj było 83,9 a dzisiaj 83,2 czyli jest ok, bo myślałam że trochę mi waga postoi jak przy ostatniej@. Wcinam teraz sałatę z pomidorkiem, serkiem chudym i makrelką. Mam dzisiaj ochotę ma jakieś ciacho, chyba murzynka upiekę . ![]() ![]() klask i: dla wszystkich za spadeczki , ![]() ![]() za wszystkie zaczynające dietę.
Wzrost 176 cm Start 23.02.2011 - 93kg ![]() II faza 1.03.2011 - 91kg (-2kg) 1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg) 1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg) 1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg) III faza 6.06.2011 - 81,8kg może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość |
|
|
|
#4369 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Zjadam go zdecydowanie za dużo, trzeba będzie uciąć co nieco. ![]() Czy takie ograniczenia dotyczą tez słodziku? Pijecie kolę bez cukru? Niby jest dozwolona i bardzo ją lubię, ale coś się nie mogę przekonać do zakupu bo się boję wzrostu wagi. Jak na was działa ten napój? Nie powoduje zastojów? W końcu to sama chemia i zabraniana na wszelkich dietach świata. Nie bardzo mogę uwierzyć, ze można ją pić
moja wymiananowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23793336 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486721 Edytowane przez Ninlil Czas edycji: 2011-05-13 o 11:29 |
|
|
|
|
#4370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem wiem, ale jak to mówią - apetyt rośnie w miarę jedzenia. I tak na początku myślałam, że mój cel to 60kg, może przy 62 tak stwierdzę. Nie wyglądam źle, ale jeszcze chciałabym ciut ciut zgubić. I tak jestem powiedzmy na fazie II,5 bo jem częściej warzywa niż powinnam (ale nic poza tym). Jeszcze troszkę i III zawita. |
|
|
|
|
#4371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O słodziku nic nie wiem A wystarczy pol lyzeczki skrobii zeby waga stala albo co gorsza wzrosla Jak dowiedzialysmy sie z czata dzieki d6 ( Mi sie zdarza czasem pic troche wiecej, czasem nie pije wcale, ale jak mam ochote na slodkie albo musze sie uczyc i jestem przyzwyczajona do podpijania/podjadania to wtedy siegam po cole zero i nie przeszkadza w chudnieciu Wiec mozna
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kiedyś jadłam jego multum, po 30 tabletek do ciasta, nieraz nawet 40. I dziwiłam się, że mnie wszystkie stawy bolą i koncentracja gorsza. Odstawiłam desery, do napojów o jedną tabletkę mniej i jest o wiele lepiej. Jeśli chodzi o Colę , to ja piję często , nie powoduje ona u mnie zadnych zastojów. Ale oczywiście na każdego może działać inaczej. Nasza Kochana d666666 z czatu nam się dowiedziała, że jest ograniczenie na ilość 3 puszek dziennie Edytowane przez monique 90 Czas edycji: 2011-05-13 o 11:40 |
|
|
|
|
#4374 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() Dunka już odpowiedziała że 3 puszki na dzień Frywolna Franka, dlaczego uważasz, że TRZEBA? Przecież kola nie ma w sobie nic co jest nam potrzebne, żadnych wartości. No chyba, ze masz na myśli traktowanie jej jako zastępstwo w chwilach niepohamowanego apetytu na coś słodkiego
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Czytam Was od paru miesięcy i tak się przymierzałam do tej dietki,ale jakoś ciężko było mi zacząć, bo stwierdziłam że i tak nie wytrzymam ![]() Ale w niedzielę zrobiłam test (który mnie zmobilizował) i wyszło 6 dni uderzeniówki i do 30 sierpnia powinnam uzyskać swoją wagę ![]() Więc stwierdzam że całkiem nie zle mi na tej I fazie idzie, z tym że przez te 4 dni odczuwałam lekki ból głowy a dzisiaj to już jestem osłabiona na maxa.Zjadłam na śniadanie wątróbkę i taka napchana jestem że szok,ale to też wina tego że 3 dzień spotkania bliskiego stopnia z kibelkiem nie miałam No i w sumie sama nie wiem,czy nie przejść do fazy II ![]() Jak myślicie?
|
|
#4376 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję za kciuki
![]() Ale się cieszę, że wróciłam na bezgrzeszną dietę. Chodziłam ostatnio głodna, a teraz od rana wcinam Może zamiast gyrosa pójdę dzisiaj na rybkę na parze.I myślę kiedy zacząć III fazę, czy przy 55kg czy 50kg. Może wypośrodkuję i skończę fazę II na 53kg? Czyli za 9,8kg. 2-3 miesiące i będzie
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane!
U mnie dziś na wadze spadek o 100 czyli jeszcze 800 i piąteczka będzie ![]() W sumie miałam wejść na III ale jakoś ciągle to na II wygląda.... O warzywach ciągle zapominam, na chleb, owoce nie mam ochoty... Jedyne co zmieniłam póki co to to, że jem jogurty owocowe z Sanoka albo Twisty light (malinowo-cytrynowy jest rewelacyjny!). Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(hehe w zasadzie to chyba tyle wypijam co zaleca, ale generalnie nie lubię być w niczym ograniczana, dlatego tak pasuje mi ta dieta )
|
|
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
kobietki-macie jakiś pomysł na deserek do kawki dla fazy I?-mam ser(twaróg?) chudy kostki,mleko 0,5%,jogurt naturalny raczej średni i dodatki typu słodzik,żelatyna,olejek,s kórka etc.Da się coś z tego wykombinować???wyjdzie z tego np.jakiś sernik na zimno?
|
|
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
Jak lubisz kawowe.... to żelatynę rozpuść w gorącej wodzie (1/3 szkl.) i ostudź. Rozpuść w tym kawę rozpuszczalną i posłodz słodzikiem, tak jak lubisz, żeby deserek był słodki.
Jak ta żelatynowa kawa stygnie, to wymieszaj serek homo z jogurtem nat (po ok. 3-4 łyżki) kilka kropelek aromatu jakiegoś. Ostudzoną żelatynową kawę dodaj do masy serkowej, wymieszaj bardzo dokładnie, i wstaw do lodówki, na 2-3 godziny. Jak stężeje będziesz miała kawową piankę. Kawę można wymienić np na - kakao albo zaprawę do wody z Lidla (ja ostatnio zrobiłam malinową)
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Ja już od dzisiaj jestem na dobrej drodze. Mam nadzieję, że niedługo też będę się (znowu) chwaliła spadkami.
? Nigdy nie ważyłam tyle co teraz (znaczy kiedyś napewno, ale to przed 18stką). Zawsze byłam większa. Ale ten czas za nami

No to świetnie, kupię sobie po nst wypłacie (w czerwcu). A czy to może być sam Elancyl i jakiśtam peeling czy musi być ten zestaw (Elancyl+Dax+Aqua Femin)? I co daje ten Aqua Femin w ogóle?

[/QUOTE]
klask i: dla wszystkich za spadeczki , 

Ale juz zauwazylam ze nie powoduje u mnie zastojow, w przeciwienstwie do skrobii, gdzie juz jedna lyzka powoduje nawet wzrost 
No i w sumie sama nie wiem,czy nie przejść do fazy II