|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
biiibiii no dokładnie,dopiero jak zaszła w ciąże to się zrobiła taka fajna
|
|
|
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez nie lubiłam zanety, a teraz jak nie ma jej w jakims odcinku to wydaje mi sie nudny, fajna z niej babka, gra bardzo naturalnie. wczoraj oglądalam helę w opalach i też jej grę uwazam za rewelacyjną
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też polubiłam Żanetke dopiero kiedy zaszła w ciąże
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
JA uwazam ze Zaneta powinna nosic inne ubrania i zmienic fryzure bo wyglada wiesniacko.ALe jest fajna i mila.I powinien Grzesiek ja docenic,A ten Piotr babiarz mnie wkurza
|
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale poza tym bardzo sympatyczna postać.
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie taka jej rola,ma byc skromna...
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo - Żanetka przecież nie pracuje obecnie i nie może ubierać się jakoś bardziej wystrzałowo Chyba, że wkrótce przejdzie jakąś metamorfozę ![]() A co do Małgosi tego Piotra(?) to ehh...wkurza mnie ten facet od poczatku A Małgośka też ubiera się okropnie - wczoraj w takiej mini wyskoczyła
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
ale ten Grzesiek ja potraktował
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, nie wiem czy zauwazlylyscie ale zanetka odkad pojawila sie w serialu to nosi caly czas te same buty, czy zimna czy wiosna...brazowe kozaczki:P dawno nie pkazywali jej gdzies w plenerze ale moze eraz wreszcie jej zmienia obuwie
![]() tego marnego dziennikarzyny tez nie lubie, i tej cnotki gosci, za to ta mlodsza (ola?) fajna, ladna aa i ma eraz fajny kolor wlosow, ale teraz prawie caly czas wystepje w tej brazowo-bialej bluzce z myszka miki ![]() nie zebym sie czepiala, tak tylko zauwazylam
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tak samo wkurza ten dziennikarz.. żałosny jest... i ta Goska też taka dziwna.. a wczorajsze ubranko... hmmm
i denerwuje mnie ten Marek, bo sie ślini do tej Alicji a ona go w jajo robi
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli niektóre z was śledż Modę na Sukces to wiecie że Kimberly jest nie do zniesienia. Dla mnie w Na wspólnej taką samą postacią jest Gosia. Nie da się na nią patrzeć a jej dziennikarza...jest tak koszmarny że normalnie zmieniam kanał jak się pojawia :/
Szkoda mi biednej Żanetki Grzesiu wczoraj przesadził z tym szacunkiem, że niby jest na całe życie. Myślałam że się posiusiam ze śmiechu jak to usłyszałam. Jakby mi mój tz takie coś powiedział
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiło mi się smutno po tej rozmowie Grześka i Żanety
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem watek Grzesia i Zanety jest juz troche nudnawy, bo w kazdym odciunku ciagle ich pokazuja, zreszta na zmiane z romanem, ktory molgby wreszcie wziac sie za siebie
ale swoja droga Grzesiek tez moglby wykazac sie minimalnym romantyzmem ! W sumie to Gosia faktycznie mometami bywa dziwna, jakas taka flegmatyczna, dziennikarz tez mi sie nie podoba ![]()
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
mogliby jeszcze jakos rozbudowac serial wprowadzic pare watkow albo jakos ulepszyc te ktoe sa..bo po dzisiejszym odcinku smiem zauwazyc ze lekko nuda powialo...
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja Zanetke uwielbiam! Na poczatku taka wiesniara, a teraz zupelnie inna dziewczyna. Zal mi jej ze Grzesiek jej nie docenia. Ale cos mi sie wydaje ze jak ona sie wyprowadzi od Ziębow to Grzesiek za nia zateskni i beda jeszcze razem (mam nadzieje!) Zal mi Kamila. Bo Gosia go nie docenia. A on taki dobry chlopak i wogole calkiem milo sie na niego patrzy ![]() Wogole uwielbiam ten serial. Jest taki inny. Pokazuja problemy ludzi takie jakie sa w zyciu. Nie ma tam zawsze idealnego zycia. Maja np. problemy finansowe (tak jak Hofferowie teraz). A u Ziębow np. nie ma pokazanego bogactwa (tak jak w innych serialach w kazdym domu) - zyja skromnie. Maja wszystko co im potrzebne, ale zyja skromnie. Zauwazylyscie, ze Ziebowie maja nowy telefon? hehePozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
no z tym telefonem to też zauważyłam
i też mi żal tego Kamila.. jakbym była Gośką to na pewno bym jego wybrała co ona widzi w tym całym dziennikarzu ??
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
Goska jeszcze sie obudzi i pojdzie do Kamila. Ale znajac Kamila (ojjj pisze tak, jakbym ich znala :P) to pewnie najpierw bedzie jej mowil "nie!" a pozniej otworzy dla niej ramiona
![]() Jak ja zawsze ide patrzec na ten serial, to mowie rodzince "Ide na Wspolna zobaczyc do Ziębów i Hofferów" hahahaha I mi odpowiadaja "Pozdrow ich" hahaha
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przedtem mieli taki ze słuchawką na kabelku jak dobrze pamiętam ![]() A teraz mają bezprzewodowy hehe
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Gonia rozczaruje sie tym swoim krytykiem . Widać , że ten facet to cwaniak .
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys pokazywali na zapowiedzial w odcinkach po wakacjach ze Kamil i Igor zobacza tego dzienikarzyne jak sie z inna bedzie obsciskiwac z jakims pubie
to pewnie wtedy Goska przejrzy na oczy
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle,ze ten watek sie jeszcze troche pociagnie,a Goska przekona sie na wlasne oczy ![]() Tez zauwazylam bezprzewodowy tel u Ziebow Ale wizazanki sa spostrzegawcze Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1436 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
jak Żaneta rozmawiała ze swoją mamą
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
noo kiedys mieli chyba zolty..?? jak dobrze pametsam...albo to nie ten serial
![]() Goski niecieprie i tego dziennikarza tez nie, pisalam to juz w kolko ale poprostu nie moge na nich patrzec, ta goska okropnie lewa a ten dziennikarz jakis taki...obslizgly....bleee e !! dobrze ze daieciej nie ma bo nie podobalo mi jak ona grala...i te jej rozwe pasma we wlosach...hehe |
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 |
|
BAN stały
|
Ja od zawsze lubiłam Żancie,mi też jej szkoda,że Grzegorz jej nie kocha,a ona bardzo by chciała.
Tez mnie wpienia ta cała Gośka i jej dziennikarz,są nudni jak flaki z olejem :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

Widocznie taka jej rola,ma byc skromna...

Grzesiu wczoraj przesadził z tym szacunkiem, że niby jest na całe życie. Myślałam że się posiusiam ze śmiechu jak to usłyszałam. Jakby mi mój tz takie coś powiedział
Czyli,to chyba oznacza,ze juz nie wroci do serialu-strasznie sie ciesze