|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Orli, no coś Ty
a tak sobie tylko ciapałam bez sensu
|
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wielki dystans do Twojej wypowiedzi, tylko (subiektywnie) trochę mnie bawi (nie złośliwie) że ktoś tak obdarzony przez naturę mógłby sobie marudzić :P To tak jakbym ja na swoje piersi narzekała:PMasz przepiękne paznokcie Ale ani zazdroszczę ani nie będę Ci wmawiać że krótkie lepsze itd. A co do tego że nie masz czego malować - Twoje teraz to nawet nagie są piękne więc... ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
ale jak je znam to pewnie zaraz się złamią (zupełnie jak ten nieszczęsny kciuk, który wypatrzyłaś )
|
||
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
Mamy zupełnie różne pojmowanie pojęcia "króciaki" najwyraźniej.
|
|
|
|
#846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- A czym?
|
|
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
lolli_pop wszystkie ślicznie ci wyszły, ale bąbelki najbardziej mi się podobają
|
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
Orlica najwyraźniej inne.
pocokomunazwa zgadzam się jak się wyginają są obleśne, ale moje po nail teku nigdy się nie wygięły, zebym nie wiem co z nimi zrobiła. ale jak sie okazało po pół roku jeden się ukruszył... i tak niezły wynik. Poza tym dzisiaj na uczelni moja koleżanka, która ma krótsze niż ja teraz wyginała sobie paznokieć w drugą stronę, wywijała je na zewnątrz, myślałam, ze zwymiotuje, a ona się smiała \tak wiec to nie jest sprawa długości a zdrowia i wytrzymałości paznokcia
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() Morenko, ten lakier to L'oreal 455, jeden z moich ulubionych lakierow ![]() pocokomunazwa fajne pazurki, fajnie wygladalyby, gdybys zrobila takie polksiezyce, ze jasnym na gorze, taki polksiezyc no mam nadzieje, ze wiesz co mam na mysli![]() guinessi masz co malowac, masz Carmen10210 dziekuje ![]() Loli_pop, Te piorka i babelki swietnie wygladaja
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Orli - maziałam białym linerkiem essence na niebieskim miss sporty
Carmen - dziękuję ![]() Framebasics - dziękuję
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2011-05-17 o 17:23 |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
no może
ale napisałam bo ja osobiście uważam, że zbyt szeroki french skraca płytkę ![]() no bez przesady... trza było od razu napisac że Ty się lubisz w dłuższych, ale pisanie że króciaki i że nie ma co malować - ![]() masz mega długa płytkę, nie są nawet obcięte na zero przecież ![]() trochę to dziwne w stosunku do osób które naprawdę mają króciaki. No ale skoro koniec tematu to koniec ![]() fajnie, na czarnym tak mrocznie
|
|
|
|
#853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
Bożżżż.... człowiek dojedzie tylko z pracy do domu a babole zaspamują kolejna strone
![]() Carmen bardzo ładny kształt pazurków masz lubie takie podłuużne ciemne,ale podobają mi się ![]() loli_pop spadłam pod krzesło jak zobaczyłam te bajkowe wzroki kojarza mi się tak dziewczeco piórkowe miazga ![]() guinessi chciałabym miec takie jak ty po skróceniu tez lepiej czuje się w długich,ale te sa ladne co kto lubiframe dziiięęeki, bardzo bardzo ładny kolor ![]() P.S. Kupiłam lakier i nie jest różowy ! ha ! dziwnie mi z tym,ale może się przemoge. Lovely,atramentowy odcien z małymi drobinkami Musiałam sie pochwalic bo to sukces , że wyszłam z rossmanna bez różowej buteleczki
za granicą - konto nieaktywne. Edytowane przez Morena_ Czas edycji: 2011-05-17 o 17:30 |
|
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
masz na myśli coś frenczowego na czubku? Ja myślę, że one na frencze są zbyt krótkie (mają tak max. 2 mm od rozwarstwienia się płytki ze skórą) = optycznie by to jeszcze je skróciła. A inna sprawa... jeszcze nigdy mi ładny frencz nie wyszedł;p
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
pocokomunazwa aaaa
ze taki nienaturalny tunel się robi prawda prawda! myślałam, ze chodzi Ci o to, ze przy tym przyrośnięciu się, przy wolnym brzegu wyginają w drugą stronę ;D a to na serdecznym to dlatego, ze miałam suchą płytkę i bardzo grubą... ale zgadzam sie z Tobą, to wygląda niefajnie, ale np Anula ma mega długie pazurki i jej sie nie zawijają ;D aaa ;D!!
|
|
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podejrzewam, ze frencze malo komu od razu wychodza, trening czyni mistrza
|
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jak już odżyją, to może się nauczę takie coś tworzyć ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26974930]To tzw. Moon Manicure
[/QUOTE]Tak tak! Wiedzialam, ze cos z ksiezycem Czlowiek uczy sie przez cale zycie
|
#861 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak do takich właśnie dążę ![]() a no widzisz, ale trzeba poćwiczyć i będzie ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wstawaj nie ma rewelacji ![]() ale Cytat:
Cytat:
e tam opowiadasz ładne są... więcej bez komentarza![]() Cytat:
a to przez Ciebie (albo dzięki tobie ) kupiłam essence french nude |
||||||
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
kolorek mnie trochę zawiódł. A krótkie;p Scięłam całkowicie kilka dni temu praktycznie równo z linią jak paznokiec odchodzi od palca i od tego czasu (jakiś niecały tydzień) grzecznie Nail Tekuję i niech sobie rosną
Kiedyś się dorobię dłuższych, ale ja lubię w sumie krótkie![]() Przeglądam sobie właśnie jakiś blog lakierowy i dziewczyna moim zdaniem ma wręcz idealne paznokcie jak dla mnie. http://1.bp.blogspot.com/-X3InFSrqS7...25283%2529.jpg takie coś mi się podoba dłuższych nie chcę
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Ja też wolę krótkie paznokcie, ale co kto lubi.
Wrzucam swoje mani z wczoraj i dziś, ale chyba się go właśnie zaraz pozbędę.
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo dziękujęCytat:
co to dokładnie jest?
|
||
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
ach zjadło mi posta jak już odpowiedziałam na jedną stronę wpisów, a bu!!!
idę od nowa nadrabiać
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Ćwieki to normalne ozdoby w tych takich małych pudełeczkach do zdobień...powiedziałam pani w sklepie, że chcę coś takiego i mnie poratowała. Niestety nie są metalowe i trochę się ścierają (mimo top coat'u). Na szczęście mam mocne paznokcie, to mogę zmywać...za dużo mam lakierów, a na wiosnę/lato to w ogóle mam ochotę w kołko zmieniać.
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
alexis no to są stare pazurki, na razie trzymam długie, chociaż niedługo przyjedzie mi je pewnie skrócić,, może nie tak radykalnie
![]() alu no starocie, bo pokazywałam na innym wątku ścięte na zero i potem jak rosły i jak je piłowałam, żeby miały ładny kształt TUTAJ! Orchidku a to my nie stare znajome? ja Ci dam Rodzynko śliczne są i podoba mi się zdobienie w bordo ![]() Moreno poziomeczki DMKAniu 4 esensy ze środkowego rzędu, z dolnego jumpka niebieskiego, fioletowy lovely, na drugim zdjęciu na górze miętę, na dole tego jasnego pariska na przykład ![]() Sab ja na pewno oddam głos Aguu ja mu zaraz zablokuję forum , pozdrawiam mężulka ![]() Anulka dziękuję ale na razie odpukać są nieco ładniejsze ![]() frame ale piękne ![]() Orli fajnie tak powspominać? ![]() JESZCZE nie skończyłam
|
|
#869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26970181]Frame, przykro mi... ![]() "Odkryłam" na moim blogu coś strasznego - pazurki sprzed roku... [/QUOTE] co w nich strasznego? mi się podobają![]() Cytat:
wiem ze dla kazdego inna długość jest odpowiednia niedłuugo odrosną i już bedziesz sie lepiej czuła![]() pazury bajeczne![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj ale nadrabiania... a ja mam tyle nauki jak możecie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

a tak sobie tylko ciapałam bez sensu

ja czuje się nie tak i nie odnoście mojej wypowiedzi do każdej z Was osobno. no burza w szklance wody 

i tak niezły wynik. Poza tym dzisiaj na uczelni moja koleżanka, która ma krótsze niż ja teraz wyginała sobie paznokieć w drugą stronę, wywijała je na zewnątrz, myślałam, ze zwymiotuje, a ona się smiała \tak wiec to nie jest sprawa długości a zdrowia i wytrzymałości paznokcia 

mam nadzieje, ze wiesz co mam na mysli

niedłuugo odrosną i już bedziesz sie lepiej czuła