|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Tylko się zastanawiam czy przy kosmetykach z kwasem salicylowym można się opalać...ostatnio trochę się przybrązawiam
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że to przez to mam teraz taką czerwoną twarz jak widać na zdjęciu, które pokazałam. Dobrze by było gdyby wypowiedział się ktoś kto się zna ![]() Ale będę jutro u kosmetyczki to jej się spytam jak nie zapomnę, bo ja wielka sklerotyczka jestem
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-17 o 22:25 |
|
|
|
|
#1233 |
|
w krainie snu i marzeń
|
nasza pani truskaweczka ma już dużo pozytywów
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym wydawał mi się takim cwaniakiem
|
|
|
|
|
#1235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie w najbliższy poniedziałek wybieram się do szkoły, żeby sobie kupić parę godzin z instruktorem (będę czuc sie bezpieczniej, a męża nie ma teraz w Polsce, żeby ze mną pojeździł- na dodatek mnie wkurza, bo dla niego wszystko takie oczywiste ). Ogólnie u nas we Wrocławiu okropnie sie jeździ. Mam sporo znajomych, którzy wszędzie jeżdżą a we Wrocławiu nawet nie siadają za kierownice![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale jak widać, znajomi wiedzieli lepiej bo w końcu zostaliśmy para chociaż czasami dziwię sie temu biedakowi że po takim czasie przyjaźni z takim diabełkiem jak ja miał jeszcze ochotę na "coś więcej" |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam prawko i to już 3 lata ale nie jeżdżę i to jest najgorsze
![]() Edytowane przez Tygrysek17 Czas edycji: 2011-05-17 o 23:34 |
|
|
|
|
#1238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Cytat:
![]() oj nie nie ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
w sumie fajna historia : od przyjaźni do miłości ![]() ziarnko piasku trzymamy i opowiedz później jak Ci poszło |
||
|
|
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po sesji będę miała więcej czasu więc się za siebie wezmę! chociaż tż nie chce bym schudła ale ja się czuje źle w swoim ciele i chciałabym choć trochę kg się pozbyć [ zwłaszcza z brzucha i ud ]![]() chłopak jak narazie nie wiem czemu mi nie dołączyło do poprzedniego posta wyżej
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-05-18 o 00:53 Powód: lit |
|
|
|
|
#1240 | |||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
Ja akurat nie jestem zwolenniczką tej "Ferberowskiej szkoły" zimnego chowu (z której ta metoda wyrasta).Sama jestem dzieckiem zimnego chowu i chociaż wesoła, otwarta, pogodna to do dzisiaj mam sny, że jako dziecko wołam mamę albo próbuję zwrócić jej uwagę, brrr. :/ Ziarnko, trzymam kciuki Kurcze niedługo i ja będę musiała poszukać czegoś porzadnego. Cytat:
Niby nie było mi potrzebne, ale teraz żałuję.Cytat:
Cytat:
<stolica>
|
|
#1241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Na temat snu i mojego dziecka, mogłabym książkę napisać ![]() na pewno nie obraże się jeśli ktoś ma inne zdanie ale ja żadnych drastycznych metod nie mam zamiaru stosować
|
||
|
|
|
#1242 |
|
szeryfcio
|
musso4, podoba mi się ta torebka Abelia
ale kurna z ceną to oni przegięli Aż tyle za nią nie dam, no :/
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mojego tż poznałam na imprezie na którą nie miałam ani ochoty ani zamairu iść
, w końcu poszłam po długich namowach koleżanki i tam go poznałam, to była miłość od pierwszego wejrzenia, ach![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możne nie wyglądam, ale zdecydowanie jestem umysł ścisły ![]() tak jak pierwszy rok był super, bo w większości to matma (łatwa nie była bo to taka :zaawansowana", ale lubiłam to) ... jednak jak na 4 semestrze doszła mi automatyka, czyli "co z czym połączyć, żeby się żaróweczka paliła" to wymiękłam i zrezygnowałam ... poprostu poszłam do pracy z dnia na dzień Cytat:
a mojego męża poznałam banalnie - ja byłam kelnerką w dyskotece (właśnie po porzuceniu polibudy) a on klientem ja świrowałam z jego kolegą, a on z moją koleżanką
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-18 o 07:07 |
||
|
|
|
#1246 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki wpadłam się tylko przywitać i uciekam na uczelnie, 1 wykład i 2 ćwiczenia, a lenia mam jak stąd do wieczności |
||||
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rana
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie
jakaś przymulona jestem ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() dobiłam aż do 60 kg, przy moim wzroście i w 2008 roku zastosowałam dietę 13 dniową wyszperaną w onecie zchudłam 7 kg i tak już zostało mimo, że jem niemało wyjątkiem była ciąża w której przytyłam 20 kg![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
postanowiłam, że zacznę za rok, ale jak odwykłam od nauki, to już nie poszłam![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- prawko odebrałam w listopadzie 1997 roku i jeżdżę od samego początku, teraz to jest dla mnie taka sama czynność jak np. umycie rąk mieskam na wsi i do najbliższego przystanku autobusowego mam 4 kilometry, zresztą nie cierpię jeździć komunikacją miejską, wolę autem
|
||
|
|
|
#1250 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i chyba nie chce go mieć, bo wiem, że robiłabym za szofera Szczególnie imprezowego, a na to nigdy sie nie zgodze Jesli chodzi o gina to jestem u niego średnio 2 razy w miesiącu Mam hiperprolaktynemię i guza przysadki mózgowej. i cały czas muszę być pod kontrolą. problemy zaczęły się 4 lata temu. Miałam cystę na jajniku o śrdenicy 67 mm...niby nie jakaś ogromna, ale powracała. Bolało bardzo. Potem miałam straszne problemy o których nawet nie chcę pisać....napisze tylko, ze przez to moja córka jest i prawdopodobnie już zostanie jedynaczką. Potem doszedł rozwód, stres, prolaktyna podskoczyła okropnie i borykam sie z tym od 2 lat! Dziewczyny jeśli kiedykolwiek zaczniecie nieregularnie miesiączkować to od razu do gina!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-05-18 o 09:15 |
||||||
|
|
|
#1251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety, okolice Krotoszyna - jeździmy zdawać do Kalisza , troszkę do Was nie po drodze. I jeszcze o odchudzaniu: podeszłam do Dukana niefundamentalistycznie, tzn. jem głównie proteinki plus warzywa, słodkie prawie tylko w niedzielę ( no bo jednak muszę, tak jest z uzależnionymi od czekolady ) i jakoś spadły kiloski dość bezstresowo. Teraz muszę się wziąć za "brzuszki" , może 6Weidera, bo niegdyś mi dużo dała... Z bieganiem może być gorzej, ale kto wie, jak się rozpędzę....
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Rozeznanie
|
chyba Was nie nadrobię
(może w między czasie)tak piszecie tu fajnie o sobie to też coś od siebie napiszemam na imię Kasia, 23 lata skończyłam w marcu, TŻ 5 lat starszy, chodzimy 6, narzeczeństwem jesteśmy od 3 (w sierpniu stuknie), mieliśmy zaraz po zaręczynach się pobrać ale moja młodsza siostra zaszła w ciąże i jej trzeba było "wyprawić" wesele, więc nasze tak jakoś do tej pory odkładamy prawko mam od sierpnia zeszłego roku- jeżdżę sporadycznie bo nie mam swojego auta (nie stać mnie na razie) pożyczam od taty, albo jeżdżę TŻ żeby się nie odzwyczaić pracuje w urzędzie gminy (na razie na czas określony, od 3lat tak co jakiś czas mi przedłużają i nie chcą dać na stale, przez co nie mogę niczego sobie zaplanować- czytaj "ślubu, domu" studiuje mgr na uniwerku w Gdańsku (kończę 2 semestr- najcięższy podobno) mieszkam na wsi- z rodzicami i młodszym (18) bratem Avonem zajmuję się gdzieś chyba z 5lat (nie pamiętam) nie umiem pływać. ale wody się nie boję nie byłam też nigdy u ginekologa (też się nie mogę zebrać jak niektóre z Was) lubię jeździć rowerem, czytać (teraz mniej, kiedyś miałam więcej czasu) ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
teraz już tam dawno dyskotek nie ma ale my jesteśmy nadal ze sobą
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice trochę się równoważyli jak byłam mała- mama była bardziej surowa, a tato ciepły...zawsze wieczorami opowiadał nam bajki...przyznam że przychodził do pokoju nawet jak byłyśmy nastolatkami, a my się uważałyśmy za dorosłe i trochę protestowałyśmy, ale bardzo lubiałyśmy te wieczory...tatuś miał bujną wyobraźnie...
![]() Ja mojego męża poznałam na imprezie sylwestrowej na którą przyszłam z jego najlepszym kumplem... ![]() Niestety tez nie mam prawka, a już 28lat w tym roku stuknie ![]() Natomiast pływać umiem, ale boję się wody...taki uraz z dzieciństwa |
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny co by tu zrobić żeby poprawić swoją silną wolę???bardzo chciałabym schudnąć ale brak mi silnej woli i konsekwencji i jestem zła na siebie
|
|
|
|
#1256 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
) było to 29 kwietnia 2000r. |
|
|
|
|
#1257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
|
|
#1258 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
prawo mam już parę lat i nie umiem żyć bez samochodu - uwielbiam jeździć!!! a mój mąż nie ma prawka więc sama szaleję
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ja też nie mam prawka od 27 lat Ale mi go nie brakuje. Tż lubi prowadzić więc co się będę pchać A na skórkę pomarańczową calkiem nieźle działa to dwuskladnikowe serum anew ! Używam od 3 tygodni i naprawdę jest już mega lepiej. Fakt że nie miałam mega mocnej ale jednak byla
|
|
|
|
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

No właśnie mnie czerwone włosy kojarzą się z ognistym temperamentem a ja jestem zupełnym przeciwieństwem i chyba tutaj leży mój problem
) a wiem, że powinnam pójść bo dwie ciotki miały z jakiegoś powodu wycinane macice i nie wiem czy jakaś wada genetyczna nie przeszła na mnie 
Tylko się zastanawiam czy przy kosmetykach z kwasem salicylowym można się opalać...ostatnio trochę się przybrązawiam

przez to nic z mojej przeszłości się przed nim nie ukryło, bo spowiadałam mu się, jak przyjacielowi
). Ogólnie u nas we Wrocławiu okropnie sie jeździ. Mam sporo znajomych, którzy wszędzie jeżdżą a we Wrocławiu nawet nie siadają za kierownice
Trzymamy! Też jestem na etapie poszukiwania pracy i biegania na rozmowy 

Matko wiecie wstyd mi, ale ja mając 26 lat jeszcze nie dorobiłam się prawa jazdy
Obiecałam sobie, że jak znajdę pracę to lecę się zapisać na kurs 

witam z rana