|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Dzięki za pomysł
|
|
|
|
|
#1322 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja jeszcze póki co jem obiady przygotowywane przez moją mamę- mam dobrze- przychodzę z pracy i czeka na mnie obiadek (sama chyba nie potrafię gotować- bo nie próbowałam- bo nie mam czasu, ale czuje, że może mam ukryty talent kulinarny )
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|||
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
JA tez uwielbiam majonez
)Cytat:
Ja tak wogóle to chyba dobrze się odżywiam(o ile nie zapomnę wogóle coś zjeść ), ale strasznie mało pije I lekarze ciągle mnie straszą że sie odwodnię i wyląduję w szpitalu![]() Z owoców to lubię wszystkie i sporo pochłaniam ich na codzień )Nie znoszę tylko kilka rzeczy: smażonej cebuli (ani prażonej) i smalcu i szkwarek Nigdy nie odważyłam sie spróbować flaków i jakich takich podobnych rzeczy. Mięsa codziennie tez nie jem, tylko raz lub 2 razy w tygodniu.
|
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez lubie bazgrac, cokolwiek, ale mam brzydkie pismo a takich zeszytow to mam nie wiem ile ![]() a moj Maz to tez jest z tego samego roku tylko jestem od niego starsza 9 miesiecy ![]() duzo rzeczy mialam pisac, ale wracam nadrabiac ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
u mnie muzyka jest MEGA wazna, kiedys spiewalam w zespole punkowym, ale nasze drogi sie rozeszly, bylam tez troche w chorze gospel, ale nasz pan zaczal wydziwiac z chaltura wiec zrezygnowalam o muzyce moglabym gadac godzinami!!! Korna uwielbiam Got the Life ostatnio mam staszna zajawke na Skinny Patrini nie mam jednego glownego nurtu, ale muza leci u nas non stop, caly czas Trojka i takie klimaty, ale lubie sie tez odmozdzyc przy czyms lekkim i malo ambitnym
|
|
#1325 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam smak tego wywaru jak mama gotuje flaki (jak je juz ugotuje to sobie cedze sam plyn bez flakow) i nauczylam sie robic prawie taki sam smak uzywajac tylko grzbietu z kaczki
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie się nie gotuje
Z warzyw nienawidzę brukselki. Flaczki, wątróbkę, żołądki lubię, owocami morza i oliwkami mogłabym się opychać. Za to nie zjem ozorków, zimnych nóżek czy serc
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
czereśnie
tylko dlaczego jest tak krótki sezon na nie ![]() i groszek strączkowy moja firma jest niedaleko rynku, który jest w poniedziałki i czwartki - w te dni przed pracą co druga kupująca to od nas ![]() no i właśnie teraz wiosna - niedługo czereśnie i groszek ![]() teraz jestem na fazie kupowania ogórków gruntowych, zestawu do kiszenia i robienia małosolnych jak już 3 dni poleżą to są bleeee
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia robi przepyszne kiszone ogórki, udało mi się od niej wycyganić przepis i sama będę sobie robiła. Jeszcze przepisy na jej ciasta muszę wziąć Robi genialny sernik
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
odnosnie sśpiewu... ja tez śpiewałam, a w moim chórku śiewała.. uwaga... Ewelina Flinta
Ale to było za czasów ogólniaka, potem ja przestałam ona kontyunowała![]() Co do jedzenia to awokado, i wszytskie warzywa kocham... Wątróbka tylko drobiowa.. Flaki beee Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-05-18 o 16:53 |
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
cena pewnie kosmiczna?
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia bo to takie stoisko gdzie właściciel nigdy cen nie wystawia
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu zresztą też wcale tanie nie były ....pamiętam, jak w ogólniaku kupowałam codziennie kilogram po nieco ponad 2zł i wpierdzielałam teraz wiem, że czereśnia to najlepszy owoc, jak się dba o linię, więc na takie ilości sobie nie pozwolę :P
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
ohh co do owoców to ja się zajadam pomelo i granatami
:---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
co was dziewczyny wzieło na robienie smaków Ja też uwielbiam pizzę i kebaba , z tym że pizze zjem tylko i wyłącznie kiedy sama ją sobie zrobie hihi ![]() Dzisiaj będę grzeszyć bo idę do MC donalda na WieśMAKA hihihi
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-18 o 17:04 |
||
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez pierwsze 2 lata mieszkałam w Koszalinie obok niedzielnej giełdy i jak był sezon co całą kobiałkę kupowałam, a drugie 2 lata to truskawki z działki miałam a potem jak się skończyły to z rynku wtorkowo-piątkowego brałam ![]() Hm, dziś mam coś wyjątkowo dużo wolnego czasu. Chyba nadrobię książkowe zaległości. Tylko nie wiem co wybrać bo mam anielskie fantasy, książkę podróżniczą o Japonii i biografię Draculi czyli Wlada Palownika I wszystkie bardzo ciekawe
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ogórków małosolnych - tą są właśnie dwie "szkoły" ja wolę takie koperkowo-czosnkowe, które jeszcze nie zdążyły się zacząć kisić pizze też wolę jak sama zrobię
|
|
#1337 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Jezusie nazarejski ale natrzaskałyście stron
zaraz mam randkę,a tu trza Wam jeszcze odpisać![]() Cytat:
Cytat:
Queen,Amy Winehouse,Adele,Caro Emerald i wiele innych zespołów,długo by wymieniać![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana,a co to pilates? Despa też na to chodzi...,nie łapię jak to wygląda![]() ja teeeż wooow Najlepszego pchełko Cytat:
Cytat:
a co do ogórków,będę kisić znowu w tym roku,uwielbiam kiszone Lecem bo mi facet da po dupie ![]()
|
||||||
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
w moim mieście da grasso zlikwidowali
ale faktycznie już pod koniec działalności tu u nas, to coś im ta pizza nie wychodziła mam pizzerie w bloku obo, czyli pod nosem, więc jak mamy ochotę (raczej nieczęsto) to mąż tam leci i zaraz jest w domu z gorącą pizzą, któa nie zdążyła się zaparzyć w kartonie (jak to bywa podczas dowozu) ale ale ... otworzyli nam kebaba niedaleko też -> no miodio poprostu na moje nieszczęście, bo lato tuż tuż, a ja nie potrefię się oprzeć, jak mąż namawia ![]() jak Wy jecie kababa? bo ja najpierw widelcem środek i jak ewentualnie jeszcze jestem głodna to na koniec pustą bułkę; a mój mąż całego - bułe ze środkiem gryzie
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- aaa nawet jak się mieszka razem , to randki też wchodzą w gre , chodzi o to tylko aby nie popaść w rutynę i wychodzić z domu
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja pizza the best jest tylko w Koszalinie, nazywa się mieleńska i jest z płatami boczku, cebulą i świeżo rozbitym jajkiem na środku, które się ścina podczas pieczenia W domu również piekłam pizze w maszynce do tego przeznaczonej, teraz już tego nie robię bo nie ma za bardzo dla kogo a dla siebie samej nie lubię gotować ![]() W Koszalinie miałam rozpustę z kebabami, właściciele, u których wynajmowałam pokój otworzyli go piętro niżej i często kupowałam wersję w rożku z frytkami albo rollo, bo w bułce nie lubię. A jak już muszę jeść w bułce to najpierw wyjadam środek a potem jak zgłodnieje to zjem bułkę
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie .... moi rodzice co weekend wyjeżdżają i nie mamy z kim bąbla zostawiać
![]() ja się urywam; zaraz moi faceci przyjdą ... pewnie pójdziemy na rowerek z bąbelkiem
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
No nie! Przez to gadanie o żarciu dopadł mnie mega głód
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, my dopiero po obiadku...naczytałam się o tych randkach i myślę gdzie by tu w niedzielę z mężem pójść...jakoś tak dawno nigdzie sami nie byliśmy, a przydałoby się...
Gdzie chodzicie na randki... ?????
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
no kchane... ja spadam "podłożyć" się kobiecie
![]() Oby było good, chociaż bez zmian na gorsze.. Miłego wczesnego wieczorka... |
|
|
|
#1348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na drugi dzień bolały mnie mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. U mnie główną korzyścią z pilatesu było chyba to, że zaczęłam trzymać się prosto, bo wzmocniłam mięśnie kręgosłupa. Wzmocniłam też mięśnie brzucha.Ćwiczenia polecane są dla osób w każdym wieku, również dla osób starszych, więc można zabrać mamę i babcię ![]() Ale nie chodzę już na pilates, zraziłam się po 'małym wypadku'. Instruktor doszedł do wniosku, że jestem 'zaawansowana' i pokazał mi trudne ćwiczenie. Rączki oparte na podłodze, kolanami klęczenie na piłce i chyba trzeba było kolana podciągnąć pod klatkę piersiową. Instruktor zdążył tylko powiedzieć, żeby uważać, bo można spaść z piłki... A ja już leciałam do przodu. Zaryłam o podłogę nosem, zębami i brodą. Ukruszyłam kawałek jedynki, usta, nos i broda strasznie mi spuchły, a ból był taki, że łzy same mi ciekły z oczu. Nigdy potem nie pojawiłam się na zajęciach, mimo wielokrotnych próśb instruktora ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-05-18 o 18:47 |
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zaprosiłaś mnie do znajomych? Wstydź się! ![]() Nie chce mi się Was czytać Trzymajcie kciuki za mnie!
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to dużo się rozciąga, czasami to porównują z yogą, ale raczej oprócz asany "psa" nic więcej z yogi nie było(chyba ze trafiłam na takie zajęcia ) Jutro idę na zambę- ciekawe co to jest Podobno jest baaardzo intensywne![]() A co do czereśni to miałam to samo co Ty. Kiedyś tak jadłam i tak cos poczułam w ustach dziwnego, wyjmuję a tu robal i jeszcze sie rusza to ja odrazu No i od tamtej pory nie tykam czereśni
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-05-18 o 18:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

I lekarze ciągle mnie straszą że sie odwodnię i wyląduję w szpitalu
)
Nigdy nie odważyłam sie spróbować flaków i jakich takich podobnych rzeczy. Mięsa codziennie tez nie jem, tylko raz lub 2 razy w tygodniu.

Kochana,a co to pilates? Despa też na to chodzi...,nie łapię jak to wygląda

Ale na drugi dzień bolały mnie mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. U mnie główną korzyścią z pilatesu było chyba to, że zaczęłam trzymać się prosto, bo wzmocniłam mięśnie kręgosłupa. Wzmocniłam też mięśnie brzucha.