Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 14:18   #1321
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a co robicie dzisiaj na obiad, bo ja schaby, pire z ziemniaków i młodą kapustę gotowaną z koperkiem
A kapustę z koperkiem to zrobię w piatek Dzięki za pomysł
Stary 2011-05-18, 14:41   #1322
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
A powiem Wam, że ja nigdy nie byłam na żadnej diecie, ani nigdy się nie odchudzałam :P Teraz trochę może bym zmieniła styl żywienia, ale jestem na to za leniwa I też uwielbiam czekoladę
ja też nie, zawsze byłam chuda, a teraz jestem szczupła, normalna

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
O, ja też lubię takie połączenia. A najbardziej kocham majonez i codziennie coś z majonezem muzę zjeść.
oj ten majonez- mój TŻ je wszystko z majonezem

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Owoce kocham---wszystkie!!Szczególnie melonowate I winogrona i granat uwielbiam
uwielbiam arbuza

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A kapustę z koperkiem to zrobię w piatek Dzięki za pomysł
a ja jeszcze póki co jem obiady przygotowywane przez moją mamę- mam dobrze- przychodzę z pracy i czeka na mnie obiadek
(sama chyba nie potrafię gotować- bo nie próbowałam- bo nie mam czasu, ale czuje, że może mam ukryty talent kulinarny)

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 14:49   #1323
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A najbardziej kocham majonez i codziennie coś z majonezem muzę zjeść.
JA tez uwielbiam majonez to jest mój największy grzech żywieniowy, bo używam go zamiast masła (masło trawię tylko jako przyprawę)

Cytat:
a co robicie dzisiaj na obiad, bo ja schaby, pire z ziemniaków i młodą kapustę gotowaną z koperkiem
Ja dziś robię boczniaki z sałatką z ruccoli

Ja tak wogóle to chyba dobrze się odżywiam(o ile nie zapomnę wogóle coś zjeść), ale strasznie mało pije I lekarze ciągle mnie straszą że sie odwodnię i wyląduję w szpitalu

Z owoców to lubię wszystkie i sporo pochłaniam ich na codzień Ale najbardziej uwielbiam melony (chyba dlatego ze urodziłam sie w krainie arbuzowo-melonowej)
Nie znoszę tylko kilka rzeczy: smażonej cebuli (ani prażonej) i smalcu i szkwarekNigdy nie odważyłam sie spróbować flaków i jakich takich podobnych rzeczy. Mięsa codziennie tez nie jem, tylko raz lub 2 razy w tygodniu.
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:15   #1324
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
plus dodatkowo lubię język angielski , polski
lubię też pisać np w zeszytach/na kartkach [obojętnie co ]

kiedyś kolekcjonowałam różne wiersze i wierszyki i przepisywałam je z rożnych źródeł : także wyszły mi 2 zeszyty [mam je do dziś ]

a mój tż jest w moim wieku
jakbym o sobie czytala
tez lubie bazgrac, cokolwiek, ale mam brzydkie pismo
a takich zeszytow to mam nie wiem ile
a moj Maz to tez jest z tego samego roku tylko jestem od niego starsza 9 miesiecy

duzo rzeczy mialam pisac, ale wracam nadrabiac

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam jeremy to mój budzik rano
Cytat:
ja chyba nie mam ulubionego numeru, jak włączam to najczęściej unplugged 3 pierwsze numery jakie przyszły mi do głowy to Alive, Last Kiss i Yellow Ledbetter
do tych kawalkow dodalabym jeszcze Daughter
u mnie muzyka jest MEGA wazna, kiedys spiewalam w zespole punkowym, ale nasze drogi sie rozeszly, bylam tez troche w chorze gospel, ale nasz pan zaczal wydziwiac z chaltura wiec zrezygnowalam
o muzyce moglabym gadac godzinami!!!
Korna uwielbiam Got the Life
ostatnio mam staszna zajawke na Skinny Patrini polecam YSMF i cala reszte ich kawalkow
nie mam jednego glownego nurtu, ale muza leci u nas non stop, caly czas Trojka i takie klimaty, ale lubie sie tez odmozdzyc przy czyms lekkim i malo ambitnym

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:24   #1325
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:

Ale się dziewczyny usmiałam dzwoni do mnie siostra i mówi "Wszystkiego co najlepsiejsze siostrzyczko" a ja szok!!!!!!!!!!zamurowało mnie i pytam "Kaja dobrze sie czujesz??" , w słuchawce cisza...i w końcu siostra mówi "Masz dziś imieniny ty mój debilu" Zapomniałam
wszystkiego najlepszego również ode mnie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Wiesz ja wiem tylko, że inne zdrowe rzeczy to my jadamy- mięsa, kasze itp...tylko wciąż mało warzyw...czasem tylko w zupie...
Ja mam jedną rzecz kórej w życiu bym nie zjadła-pomidor...jak to piszę to już mi niedobrze...
Ja sałatkami z pomidorów mogłabym się odżywiać cały rok, pomidor, szczypiorek i do tego ani soli ani innych przypraw nie potrzebuję

Cytat:
ja wczoraj jadłam pierwszego arbuza w tym roku ... pyszny był młody też się zajadał
a z innych owoców uwielbiam też winogrona (dla mnie zło wcielone, bo nie potrafię się im oprzeć) i kiwi
A mnie dzisiaj mój TŻ odwiedził z arbuzem, więc też już mam w tym roku "pierwszy raz" za sobą

Cytat:
truskawki wiem czego nie lubię, suchych cukierków czekoladowych np. michałki blee
Truskawki też bardzo lubię, chociaż zjem kilka i mam dosyć. A moja siostra to by mogła chyba cały kosz truskawek zjeść i jeszcze by jej było mało

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
a ja jeszcze póki co jem obiady przygotowywane przez moją mamę- mam dobrze- przychodzę z pracy i czeka na mnie obiadek
(sama chyba nie potrafię gotować- bo nie próbowałam- bo nie mam czasu, ale czuje, że może mam ukryty talent kulinarny)
To Ci zazdroszczę, bo ja odkąd się wyprowadziłam z domy sama muszę sobie na codzień gotować, ale jak jadę co jakiś czas do domu (a rodzice mieszkają z babcią) to ona mnie bierze w obroty żebym jak to mówi "choć raz na jakiś czas coś normalnego zjadła"

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Z owoców to lubię wszystkie i sporo pochłaniam ich na codzień Ale najbardziej uwielbiam melony (chyba dlatego ze urodziłam sie w krainie arbuzowo-melonowej)
Nie znoszę tylko kilka rzeczy: smażonej cebuli (ani prażonej) i smalcu i szkwarekNigdy nie odważyłam sie spróbować flaków i jakich takich podobnych rzeczy. Mięsa codziennie tez nie jem, tylko raz lub 2 razy w tygodniu.
A ja nie znoszę wątróbki i barszczu czerwonego...w życiu bym tego do buzi nie wzięła
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:26   #1326
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie odważyłam sie spróbować flaków i jakich takich podobnych rzeczy.
to zapraszam Cie do mnie na "flaki" bez flaka uwielbiam smak tego wywaru jak mama gotuje flaki (jak je juz ugotuje to sobie cedze sam plyn bez flakow) i nauczylam sie robic prawie taki sam smak uzywajac tylko grzbietu z kaczki pozniej to miesko kroje do srodka, obowiazkowo duzo marchewki, selera i pietruszki - wszystko starte i duzo przypraw TŻ uwielbial flaki mojej mamy, ale odkad wprowadzilam moja wariacje to zmienil zdanie

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 15:53   #1327
Meitsa
Zakorzenienie

A u mnie się nie gotuje Chodzę z rodzicami do szkoły gastronomicznej na obiady abonamentowe od kilku lat. Dziś były klopsiki z sosie koperkowym i kapuśniak, ale ja akurat zup nigdy nie jem bo to dla mnie już za dużo. Ja mam taki problem, że jem mało ale bardzo często. W dodatku nie przepadam za słodyczami, chipsami, ble. Jedyny mój grzech żywieniowy to cola, pizza, od czasu do czasu fastfood ale to jak na studia jadę Owoce lubię wszystkie poza awokado, fuj Z warzyw nienawidzę brukselki. Flaczki, wątróbkę, żołądki lubię, owocami morza i oliwkami mogłabym się opychać. Za to nie zjem ozorków, zimnych nóżek czy serc

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:31   #1328
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

czereśnie
tylko dlaczego jest tak krótki sezon na nie

i groszek strączkowy

moja firma jest niedaleko rynku, który jest w poniedziałki i czwartki - w te dni przed pracą co druga kupująca to od nas
no i właśnie teraz wiosna - niedługo czereśnie i groszek
teraz jestem na fazie kupowania ogórków gruntowych, zestawu do kiszenia i robienia małosolnych najbardziej lubie takie jednedniowe jak już 3 dni poleżą to są bleeee

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:36   #1329
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
czereśnie

i groszek strączkowy

moja firma jest niedaleko rynku, który jest w poniedziałki i czwartki - w te dni przed pracą co druga kupująca to od nas
teraz jestem na fazie kupowania ogórków gruntowych, zestawu do kiszenia i robienia małosolnych najbardziej lubie takie jednedniowe jak już 3 dni poleżą to są bleeee
Ja dziś widziałam pierwsze czereśnie, również je uwielbiam
Moja babcia robi przepyszne kiszone ogórki, udało mi się od niej wycyganić przepis i sama będę sobie robiła. Jeszcze przepisy na jej ciasta muszę wziąć Robi genialny sernik

Stary 2011-05-18, 16:42   #1330
jolkag78
Zakorzenienie

odnosnie sśpiewu... ja tez śpiewałam, a w moim chórku śiewała.. uwaga... Ewelina Flinta Ale to było za czasów ogólniaka, potem ja przestałam ona kontyunowała
Co do jedzenia to awokado, i wszytskie warzywa kocham... Wątróbka tylko drobiowa.. Flaki beee

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-05-18 o 16:53
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 16:47   #1331
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Ja dziś widziałam pierwsze czereśnie, również je uwielbiam
cena pewnie kosmiczna?

Stary 2011-05-18, 16:52   #1332
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
cena pewnie kosmiczna?
Nie mam pojęcia bo to takie stoisko gdzie właściciel nigdy cen nie wystawia Ale na pewno są drogie skoro pierwsze a poza ile kwiatów wymroziło. Mówiąc szczerze to się zdziwiłam, bo na mojej działce prawie wszystkie zawiązki mi padły

Stary 2011-05-18, 16:56   #1333
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia bo to takie stoisko gdzie właściciel nigdy cen nie wystawia Ale na pewno są drogie skoro pierwsze a poza ile kwiatów wymroziło. Mówiąc szczerze to się zdziwiłam, bo na mojej działce prawie wszystkie zawiązki mi padły
no niestety .... w tym roku czereśnie będą bardzo drogie rok temu zresztą też wcale tanie nie były ....

pamiętam, jak w ogólniaku kupowałam codziennie kilogram po nieco ponad 2zł i wpierdzielałam
teraz wiem, że czereśnia to najlepszy owoc, jak się dba o linię, więc na takie ilości sobie nie pozwolę :P

Stary 2011-05-18, 17:01   #1334
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

ohh co do owoców to ja się zajadam pomelo i granatami aaaaaaaaaaaaa i jeszcze słodziuteńkie śliweczki :

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
czereśnie

i groszek strączkowy

ahhh kochanie właśnie te co wiecej niz 3 dni poleżą są najlepsze

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
to zapraszam Cie do mnie na "flaki" bez flaka uwielbiam smak tego wywaru jak mama gotuje flaki (jak je juz ugotuje to sobie cedze sam plyn bez flakow) i nauczylam sie robic prawie taki sam smak uzywajac tylko grzbietu z kaczki pozniej to miesko kroje do srodka, obowiazkowo duzo marchewki, selera i pietruszki - wszystko starte i duzo przypraw TŻ uwielbial flaki mojej mamy, ale odkad wprowadzilam moja wariacje to zmienil zdanie
flaczki ahhhh

co was dziewczyny wzieło na robienie smaków

Ja też uwielbiam pizzę i kebaba , z tym że pizze zjem tylko i wyłącznie kiedy sama ją sobie zrobie hihi

Dzisiaj będę grzeszyć bo idę do MC donalda na WieśMAKA hihihi

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:04
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:02   #1335
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety .... w tym roku czereśnie będą bardzo drogie rok temu zresztą też wcale tanie nie były ....

pamiętam, jak w ogólniaku kupowałam codziennie kilogram po nieco ponad 2zł i wpierdzielałam
teraz wiem, że czereśnia to najlepszy owoc, jak się dba o linię, więc na takie ilości sobie nie pozwolę :P
To ja od 4 lat obżeram się truskawkami Przez pierwsze 2 lata mieszkałam w Koszalinie obok niedzielnej giełdy i jak był sezon co całą kobiałkę kupowałam, a drugie 2 lata to truskawki z działki miałam a potem jak się skończyły to z rynku wtorkowo-piątkowego brałam

Hm, dziś mam coś wyjątkowo dużo wolnego czasu. Chyba nadrobię książkowe zaległości. Tylko nie wiem co wybrać bo mam anielskie fantasy, książkę podróżniczą o Japonii i biografię Draculi czyli Wlada Palownika I wszystkie bardzo ciekawe

Stary 2011-05-18, 17:05   #1336
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ohh co do owoców to ja się zajadam pomelo i granatami aaaaaaaaaaaaa i jeszcze słodziuteńkie śliweczki :[COLOR="Silver"]

ahhh kochanie właśnie te co wiecej niz 3 dni poleżą są najlepsze [COLOR="Silver"]

co was dziewczyny wzieło na robienie smaków

Ja też uwielbiam pizzę i kebaba , z tym że pizze zjem tylko i wyłącznie kiedy sama ją sobie zrobie hihi
sliwki bym zapomniała

co do ogórków małosolnych - tą są właśnie dwie "szkoły" ja wolę takie koperkowo-czosnkowe, które jeszcze nie zdążyły się zacząć kisić

pizze też wolę jak sama zrobię jak kupna to tylko margherita

Stary 2011-05-18, 17:05   #1337
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Jezusie nazarejski ale natrzaskałyście stronzaraz mam randkę,a tu trza Wam jeszcze odpisać

Cytat:
Jesli chodzi o gina to jestem u niego średnio 2 razy w miesiącu Mam hiperprolaktynemię i guza przysadki mózgowej. i cały czas muszę być pod kontrolą
Biedulko

Cytat:
dziewczyny a jak u was z muzyką? U mnie muzyka odgrywa bardzo dużą rolę, nie wyobrażam sobie życia bez niej !
Ja też sobie nie wyobrażam,kocham słucham np.Lady Gagi,Alexandra Rybaka,NKOTB Queen,Amy Winehouse,Adele,Caro EmeraldMarka Trandę,muzę lat '80 czyli Modern Talking,Sandra,c.c.Catch: DEnigma,Mika Urbaniak,Ania Dąbrowska,coś latino np.Arash i wiele innych zespołów,długo by wymieniać

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Mnie do kupienia stepera i ćwiczeń zmotywowalo lato i kostium kąpielowy. Chce w nim wyglądać dla mojego Tż najładniej więc muszę się postarać No i trochę zazdrość "o tamta taka chuda a ja mam fałdkę..." No i cwiczę. Od miesiąca po pół godziny dziennie. Schudłam 4 kg i straciłam 3 cm w udach
Stepper jest super,mało zajmujące miejsce urządzenie,nie takie drogie a super pomaga Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć na nowo,za 54 dni wyjeżdżam,muszę mieć ładną pupę i nogi do bikini

Cytat:
Dzisiaj idę na lżejsze: pilates Pierwsze postanowienie zrealizowane. Biorę się za drugie
Kochana,a co to pilates? Despa też na to chodzi...,nie łapię jak to wygląda
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
też lubię SDM
ja teeeż zwłaszcza "Rozmowa bez słowa","Samotność","Opadł y mgły"

Cytat:
Tak Sheryl, mój TŻ jest basistą między innymi w Ziyo
wooow

Cytat:
"Masz dziś imieniny ty mój debilu" Zapomniałam
Najlepszego pchełko

Cytat:
fetę, sery pleśniowe i oliwki też uwielbiam, tylko ja bardziej czrne lubię
kocham sere pleśniowy ale głównie Valbon kupuję,oliwek nie znoszę,a ser przegryzam jasnym winogronem

Cytat:
czereśnie
odkąd najadłam się czereśni z robalami,tak koniec,od kilku lat nie wezmę czereśni do ust,a smakowały mi...
a co do ogórków,będę kisić znowu w tym roku,uwielbiam kiszone

Lecem bo mi facet da po dupie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 17:07   #1338
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
sliwki bym zapomniała

co do ogórków małosolnych - tą są właśnie dwie "szkoły" ja wolę takie koperkowo-czosnkowe, które jeszcze nie zdążyły się zacząć kisić

pizze też wolę jak sama zrobię jak kupna to tylko margherita
takkk margherita z da grasso

Maleństwo moje
Stary 2011-05-18, 17:13   #1339
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
takkk margherita z da grasso
w moim mieście da grasso zlikwidowali ale faktycznie już pod koniec działalności tu u nas, to coś im ta pizza nie wychodziła

mam pizzerie w bloku obo, czyli pod nosem, więc jak mamy ochotę (raczej nieczęsto) to mąż tam leci i zaraz jest w domu z gorącą pizzą, któa nie zdążyła się zaparzyć w kartonie (jak to bywa podczas dowozu)

ale ale ... otworzyli nam kebaba niedaleko też -> no miodio poprostu na moje nieszczęście, bo lato tuż tuż, a ja nie potrefię się oprzeć, jak mąż namawia

jak Wy jecie kababa?
bo ja najpierw widelcem środek i jak ewentualnie jeszcze jestem głodna to na koniec pustą bułkę;
a mój mąż całego - bułe ze środkiem gryzie

Stary 2011-05-18, 17:13   #1340
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jezusie nazarejski ale natrzaskałyście stronzaraz mam randkę,a tu trza Wam jeszcze odpisać

Lecem bo mi facet da po dupie
i to jest fajne w tym, ze nie mieszkacie razem... randki
Stary 2011-05-18, 17:19   #1341
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
w moim mieście da grasso zlikwidowali ale faktycznie już pod koniec działalności tu u nas, to coś im ta pizza nie wychodziła

mam pizzerie w bloku obo, czyli pod nosem, więc jak mamy ochotę (raczej nieczęsto) to mąż tam leci i zaraz jest w domu z gorącą pizzą, któa nie zdążyła się zaparzyć w kartonie (jak to bywa podczas dowozu)

ale ale ... otworzyli nam kebaba niedaleko też -> no miodio poprostu na moje nieszczęście, bo lato tuż tuż, a ja nie potrefię się oprzeć, jak mąż namawia

jak Wy jecie kababa?
bo ja najpierw widelcem środek i jak ewentualnie jeszcze jestem głodna to na koniec pustą bułkę;
zalezy jakiego kebaba biorą w bułce czy w cieście , jak w bułce to biore największego i wyjadam go widelczykiem oczywiście musi być z mega ostrym sosikiem

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
aaa nawet jak się mieszka razem , to randki też wchodzą w gre , chodzi o to tylko aby nie popaść w rutynę i wychodzić z domu

Maleństwo moje
Stary 2011-05-18, 17:21   #1342
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:

jak Wy jecie kababa?
U mnie w mieście jest kilka naprawdę dobrych pizzerii i często nie wiem, z której zamówić Ale moja pizza the best jest tylko w Koszalinie, nazywa się mieleńska i jest z płatami boczku, cebulą i świeżo rozbitym jajkiem na środku, które się ścina podczas pieczenia W domu również piekłam pizze w maszynce do tego przeznaczonej, teraz już tego nie robię bo nie ma za bardzo dla kogo a dla siebie samej nie lubię gotować
W Koszalinie miałam rozpustę z kebabami, właściciele, u których wynajmowałam pokój otworzyli go piętro niżej i często kupowałam wersję w rożku z frytkami albo rollo, bo w bułce nie lubię. A jak już muszę jeść w bułce to najpierw wyjadam środek a potem jak zgłodnieje to zjem bułkę

Stary 2011-05-18, 17:21   #1343
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
no właśnie .... moi rodzice co weekend wyjeżdżają i nie mamy z kim bąbla zostawiać

ja się urywam; zaraz moi faceci przyjdą ... pewnie pójdziemy na rowerek z bąbelkiem

Stary 2011-05-18, 17:23   #1344
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no właśnie .... moi rodzice co weekend wyjeżdżają i nie mamy z kim bąbla zostawiać

ja się urywam; zaraz moi faceci przyjdą ... pewnie pójdziemy na rowerek z bąbelkiem
to miłego popołudnia i wieczorku

Maleństwo moje
Stary 2011-05-18, 17:47   #1345
Meitsa
Zakorzenienie

No nie! Przez to gadanie o żarciu dopadł mnie mega głód Obiad był niedawno, a lodówka pusta...

Stary 2011-05-18, 18:27   #1346
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, my dopiero po obiadku...naczytałam się o tych randkach i myślę gdzie by tu w niedzielę z mężem pójść...jakoś tak dawno nigdzie sami nie byliśmy, a przydałoby się... Gdzie chodzicie na randki...?????
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:32   #1347
jolkag78
Zakorzenienie

no kchane... ja spadam "podłożyć" się kobiecie
Oby było good, chociaż bez zmian na gorsze..
Miłego wczesnego wieczorka...
Stary 2011-05-18, 18:44   #1348
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

Pytanie nie do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Pilates to ćwiczenia z wielkimi piłkami. Raczej nie pomogą schudnąć, ale na pewno pozwolą wzmocnić mięśnie i ujędrnić ciałko. Wykonywane są przy bardzo spokojnej muzyce, w spokojnym tempie. Na pierwszych zajęciach podnosząc przez pół minuty nogę i przez drugie pół ją opuszczając minę miałam mniej więcej taką Ale na drugi dzień bolały mnie mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia. U mnie główną korzyścią z pilatesu było chyba to, że zaczęłam trzymać się prosto, bo wzmocniłam mięśnie kręgosłupa. Wzmocniłam też mięśnie brzucha.

Ćwiczenia polecane są dla osób w każdym wieku, również dla osób starszych, więc można zabrać mamę i babcię

Ale nie chodzę już na pilates, zraziłam się po 'małym wypadku'. Instruktor doszedł do wniosku, że jestem 'zaawansowana' i pokazał mi trudne ćwiczenie. Rączki oparte na podłodze, kolanami klęczenie na piłce i chyba trzeba było kolana podciągnąć pod klatkę piersiową. Instruktor zdążył tylko powiedzieć, żeby uważać, bo można spaść z piłki... A ja już leciałam do przodu. Zaryłam o podłogę nosem, zębami i brodą. Ukruszyłam kawałek jedynki, usta, nos i broda strasznie mi spuchły, a ból był taki, że łzy same mi ciekły z oczu. Nigdy potem nie pojawiłam się na zajęciach, mimo wielokrotnych próśb instruktora

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, my dopiero po obiadku...naczytałam się o tych randkach i myślę gdzie by tu w niedzielę z mężem pójść...jakoś tak dawno nigdzie sami nie byliśmy, a przydałoby się... Gdzie chodzicie na randki...?????
W ostatnią niedzielę byliśmy w kinie i na chińskim jedzonku. Ale to zależy też, co rozumiesz jako randkę. Bo np chodzimy też często na długaśne, 3-godzinne spacery

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:47
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:51   #1349
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
hehe , ja już po Twoich wszystkich wypowiedziach zaczaiłam i nawet znalazłam Cię na nk

oj nie nie
Podglądacz! Zboczeniec!
I nie zaprosiłaś mnie do znajomych? Wstydź się!

Nie chce mi się Was czytać Mam 3 strony do nadrobienia, ale muszę się jeszcze pouczyć na jutro Trzymajcie kciuki za mnie! Zaczynam o 16.45 i bardzo liczę na Wasze wsparcie, bo nie zabrałam z domu czerwonych majtek na szczęście
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 18:52   #1350
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

odkąd najadłam się czereśni z robalami,tak koniec,od kilku lat nie wezmę czereśni do ust,a smakowały mi...
a co do ogórków,będę kisić znowu w tym roku,uwielbiam kiszone
Właśnie wróciłam i mi się bardzo podobało, chociaż p. Anię zastępował jakiś facet Ogólnie to dużo się rozciąga, czasami to porównują z yogą, ale raczej oprócz asany "psa" nic więcej z yogi nie było(chyba ze trafiłam na takie zajęcia)
Jutro idę na zambę- ciekawe co to jest Podobno jest baaardzo intensywne

A co do czereśni to miałam to samo co Ty. Kiedyś tak jadłam i tak cos poczułam w ustach dziwnego, wyjmuję a tu robal i jeszcze sie rusza to ja odrazu No i od tamtej pory nie tykam czereśni

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-05-18 o 18:55
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości