|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
a już myślałam że nikt już nie chce wiedzieć
![]() no to tak byłam w salonie przymierzyłam moją suknię i wyglądam w niej booosko ![]() na dole wstawiam jeszcze raz fotki tej mojej sukni kolejna sprawa że zaszłam do sklepu z butkami i uwaga kupiłam moje buty ślubne a to dlatego że muszę je mieć do zmierzenia tamtej sukni dałam za nie 49zł były przecenione z 69 :P tylko że one mają koturn korkowy ;/ ale to nic zamaluje się tak wymyśliłyśmy z moją starszą także dzień zaliczony dooooo bardzo udanych
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
co do butów to mam ogólnie duży problem bo mi paznokcie wrastają kurcze no mam taki problem i nawet jak pójdę do chirurga to się to zawsze odnawia
np teraz jeden palec mnie tak boli że w japonkach latam a jak przymierzyłam te buty to w szoku byłam nigdzie mnie nie uwierały(palec mnie nie bolał ) a do tego są cholernie wygodnie jak bym w adidasach chodziła
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
w salonie ślubnym MADONNA są wyprzedaże !! http://www.madonna.pl/pl/wyprzedaz.php
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna ta sukieneczka butki też ładne tylko powiem Ci że miałam podobne balerkinki... tzn były po prostu takie jak te twoje tylko zielone i płaskie. I jak je kupowałam to babka powiedziała że gwarancji nie obejmuje zapadnięcie się tej części buta nad piętą. Wtedy nawet nie pomyślałam żeby ich nie brać. 3msc później zapadły się no i nie dało się ich nosić bo spadały ale mam nadzieję że u Ciebie nie będzie czegoś takiego
a ja właśnie robię porządek w szafkach i zrobiłam selekcję ubrań na dzisiejszy wieczór. Bluzkę już wybrałam i teraz mam problem ze spodniami i butami. Mam do wyboru ciemne jeansy luźne lekko na dole rozszerzone i jasne rurki. buty albo czarne baleriny albo szare szpilki na platformie. Wiadomo baletki lepsze ale w szpilkach lepiej się wygląda
|
#875 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I udanego wyjazdu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego weekendu, z tego co wiem, to teraz w Danii będzie jeszcze 1 na początku czerwca taki dłuższy, bo koleżanka z Mężem i Synciem przyjeżdżają do mnie wtedy - znamy się 6 lat, a nigdy jeszcze nie widziałyśmy się na żywo, a prawie codziennie na skypie nadajemy Przechodziłam z Nią razem Jej Narzeczeństwo, ciążę, gadałam z Nią w dzień porodu i byłam jedną w pierwszych osób, do których zadzwoniła po, a teraz Synka na moich oczach wirtualnych też wychowuje i normalnie niesamowite będzie to nasze spotkanie, pierwsze w realu ![]() Cytat:
Jeśli poznajesz poniższe fotki, to znaczy, że wdrapaliście się na Białą Górę właśnie w gminie Kawęczyn Zdaje się, że to najwyższy szczyt w okolicy. Byliśmy tam z TŻtem w 2009 roku, niestety mało było słonecznie, więc i fotki marne, ale jak pojedziecie tam z fotografem i jeszcze załapiecie się na ładną pogodę, to będzie cuuuuuuuuudo Też się nad nią zastanawiamy na plener, nie wiem tylko, czy nam czasu na te wszystkie miejsca wystarczy Zobaczymy ![]() Cytat:
Powiedz, że jeszcze był miękki i puszysty, to zdechnę ![]() Cytat:
No, ale mając suknię w sumie już można być chyba trochę spokojniejszą ![]() Cytat:
Zachrzaniaj do Zamościa ![]() Butki śliczne, kto tam będzie patrzył na korki, zresztą one są chyba teraz jakoś bardzo modne, nie? (nie znam się na modzie, ale w sklepach widzę ich sporo ) I świetnie, że są takie wygodne, o to chodzi, żeby było i pięknie i wygodnie ![]() W dniu ślubu z TŻtem będziemy dokładnie 2 dni po naszej 3ciej rocznicy Chyba mamy tu najmniejszy staż, hehe
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-19 o 11:14 |
|||||||
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsce na plener booooskie ![]() Kiciu powiem tak one mają wytrzymać ślub wesele i plener a potem mogą się rozlecieć :P myślę że przez te 3 dni nie zapadną się
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-05-19 o 11:21 |
|
|
|
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia suknia jest sliczna
ja swojej też nie chciałam zdejmować, więc wiem co czujesz |
|
|
|
#879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o koturn to jeszcze nie wiem ale jak nie wymyślę to zaniosę do szewca i on mi to obszyje materiałem czy tam zaklei bo ten but ma trochę lakierki i trochę materiału więc coś tam napewno wymyślę
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Frzyjerkę i wizażystkę tez mam już umówioną, samochód juz też jest nagrany pozostyaje mi tylko wybrać jaki model sobie życzę ;-) No i nie wiem co z piosenką na pierwszy taniec- z tym mam największy problem. Buty- buty to bym chciała chyba kozaczki a na sali zmienić na czółenka, w sumie mogłabym już się rozglądać za czółenkami a kozaki to dopiero pod koneic roku pewnie będą w sklepach albo i nie, nie wiem czy teraz jest łatwo dostać białe kozaki? |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na relację, jak się uda przymiarka w Zamościu. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i będziesz już miała kieckę ![]() A butki fajne. Ważne, że wygodne
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jagodzia, suknia rewelacja ![]() butki tez bardzo mi sie podobaja, szalejesz
|
|
|
|
|
#883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż w moim wieku to już nie byłaby tragedia, to jak byłam na odstawieniu hormonów to z dusza na ramieniu czekałam na okres ![]() ja równeiż gratuluję, szczerze Cytat:
filozofia łatwa nie jest ja pamiętam że chyba ledwo 3 dostałam z egzaminu na studiach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chociaż wolę na małym obcasie za to szukam dokładnie takich do chodzenia na co dzień tylko czarnych i nigdzie nie ma ![]() Co do stażu, to gratuluję Wam tych 5, 7, 9 (wow) lat Ja z TŻem jestem 3 lata z hakiem, ślub mamy w 4 rocznicę Wcześniej nie byłam zbyt stała w uczuciach i nie spotkałam odpowiedniego, więc nie wyhodowałam sobie stażu Piękna pogoda dziś a ja nie mam żadnych wyjściowych planów muszę tłumaczenie zrobić, tym razem łacińskie. Mam nadzieję ze szybko pójdzie
|
|||||
|
|
|
#884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byliśmy na Roztoczu Zachodnim na rowerach tuż przed Wielkanocą i nawet nie sądziłam że 60km od Lublina mamy takie widoki Nam też się marzy sesja gdzieś w wąwozach bo chcemy ją mieć na rowerach więc tylko w wąwozach może to fajnie wyjść.
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie że suknia wam się podoba
ale pamiętajcie piszcie szczerze takie opinie są dla mnie najcenniejsze jak byłam w salonie przymierzyłam tylko tą, były skromniejsze ale nie pasowały by do mnie... pani rozmawiała ze mną z 5 min i powiedziała już po rozmowie z panią wiedziałam że zakocha się pani w tej sukni pasuje do pani charakteru w innych wyglądała by pani nie tak jak trzeba bogata suknia do bogatej osobowości. W ogóle siary sobie takiej narobiłam taka ze mnie wariatka gadałam 3 po 3 :P dobrze że mnie nie wygoniła
|
|
#886 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Wybaczcie, że tak kolektywnie, ale chciałam przede wszystkim pogratulować Wam zdanych egzaminów, zaliczonych kolokwiów, nowych nabytków ślubnych, zdobycia nowej pracy czy uniknięcia zwolnień - myślę, że każda z Was będzie wiedziała, do kogo piszę A także tego, że niektórym został już tylko rok do ślubu To już naprawdę bardzo niewiele, ja pewnie złapię lekkiego stresa jak u mnie zostanie rok... Mało się odzywam, bo mam nawał pracy zawodowej, do tego muszę w ten weekend skończyć magisterkę, tzn. nadać jej finalny kształt (poprawki i kilka akapitów dopisać), a w przyszłym tygodniu z kolei zaczynają mi się już zaliczenia i egzaminy sesyjne. Myślę więc, że gdzieś tak w okolicach 10. czerwca dopiero do Was zajrzę, bo potem zostanie mi już tylko obrona. Ciekawe czy będzie już wtedy nowy wątek? Z Wami wszystko jest możliwe, hehe.I oczywiście remoncik/urządzanie domu trwa nadal, to tak już pomiędzy wierszami też cały czas się przewija i zajmuje czas. Ale mogę się pochwalić, że zamówiliśmy w końcu sypialnię!
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
skompletowałam strój na wesele, co tym sądzicie?
sukienka jest złota w czerwone wzory- takie niby kwiatuszki, do tego złoto-czerwona biżuteria, złota torebka i jeszcze musze upolowac czerwone sandałeczki. Tż ubieram w czarną koszulę (troszkę go wyszczupli, zresztą On uwielbia czarne koszule) i do tego założy czerwony krawat. |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Wąwozy też są w okolicach kazimierza dolnego
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Są, są
Ciekawe czy za rok jak będziemy się szykować na sesje ślubne te z okolic Roztocza Zachodniego będą jeszcze dostępne bo jak na razie tam szukają gazu i pewnie jak znajdą to nie będą one już tak dostępne.
|
|
|
|
#890 | ||||||
|
Podróżniczka
|
Witam. Ale dziś piękna pogoda.
Ledwo co mówię, a jutro mam rozmowę kwalifikacyjną Nie wiem jak dam radę. Dziewczynki kochane w związku z tym proszę Was o trzymanie kciuków, oby wreszcie się udało! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W Londynie mamy znajomych, moglibyśmy u nich przenocować, więc pasuje nam najbardziej ta opcja no i TŻ chce zdjęcia na stadionie Chelsea Choć ja wolałabym Wenecję. Jeszcze nie zdecydowaliśmy . Zdjecia w Częstochowie to będą tylko 2-3 godz. więc szybciutko, wszystko jedno kiedy, umówimy się z fotografem, żeby cyknął kilka fajnych ujęć. Słowacja to dodatek i na razie negocjujemy z fotografem, czy będziemy musieli za to coś dopłacać. Na razie finansowo wygląda to tak, że płacimy za pakiet 2200 zł. i w tym mamy:(Info ze strony fotografa) * Przygotowania przedslubne (fryzjer, kosmetyczka) * Blogosławienstwo * Reportaz z ceremonii zaslubin kosciol/USC * Reportaz z przyjecia weselnego ( do godziny 2:00 ) * Plener - Sesja plenerowa (autorska) Otrzymują Państwo: * 100 szt. odbitek w formacie 15×23 cm w albumie (album Henzo) / fotoksiazka 30x30 * Dodatkowo gwarantowana ilosc fotografii w formie elektronicznej DVD (2 Płyty): 400 - 450 szt. (wszystkie zdjecia obrobione) * Galeria internetowa - dostep do 100 wybranych ujec znajdujacych sie w albumie slubnym. Londyn lub Wenecję mamy w cenie (nie dopłacamy kompletnie nic) rezerwujemy sobie termin i bilety i opłacamy tylko bilety za siebie. Jedyny warunek to zgoda na publikację wybranych zdjęć z sesji na jego stronie. Więc koszt jak na mój gust niewielki, a jego zdjęcia bardzo nam się podobają Cytat:
Gratulejszyns ![]() Cytat:
Wszystko bardzo fajne, suknia jest śliczna. Najważniejsze, że jesteś zadowolona Tenebrosa - bardzo fajna sypialnia. Taka w moim guscie Evoonia - fajna sukieneczka na wesele. Strój dobrany idealnie Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-05-19 o 12:45 |
||||||
|
|
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
Chatko to bedzie na pewno wspaniale przeżycie. ! 6 lat ! Tyle czasu. Niesamowite.
No a koleżanka się uparła, no zobaczymy. Mam nadzieje, że obejdzie się bez skutków ubocznych. Szalona ![]() A i nasz długi weekend szlag trafił, TŻ jutro idzie do pracy, napisał mi nie dawno ! wrrr ! |
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam oficjalną wiadomość, że DOSTAŁAM TĄ PRACĘ
|
|
|
|
#893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też leżała bezczynnie, chyba w tamtym roku ją kupiłam i zupełnie o niej zapomniałam. a teraz będzie w sam raz pasować(to właśnie takie udawane złoto
). założę ją pewnie na wesele i znowu będzie później leżała
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tenebrosa sypialnia chcę taką samą
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-05-19 o 13:32 |
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:a ja powiedzmy pokłuciłam się z TŻ. Wysiadałam z jego samochodu a że zaparkował za blisko samochodu z jego strony musiał wyjść przez moje drzwi. No i jak wyszłam to je szerzej otworzyłam tak żeby wyszedł ale tak aby nie porysować samochodu obok. No drzwi się lekko oparły o ten samochód ale nie na tyle żeby zrobić rysę. No i wyszedł patrzy a tam taka biała ryska owszem była na tym samochodzie ale nie jest możliwe żebym to ja zrobiła no wmawia mi że to ja. A mnie to wkurza gdy patrzyłam co robię w 100% jestem pewna że żadnej rysy nie zrobiłam a on dalej swoje. Popłakałam się i poszłam do domu. to chyba przez @ nooo
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie rok do ślubu a nie mamy gdzie mieszkać
czeka nas kredyt i pętla na szyję na 30 lat a te ceny mieszkań w Warszawie wołają o pomstę do nieba ![]() ![]() kicia kolejna sprzeczka typu TŻ - SAMOCHÓD - TŻ ehh te chłopy, uszy do góry zobaczysz jeszcze przyjdzie i będzie błagał o wybaczenie
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-05-19 o 13:38 |
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

i wyglądam w niej booosko
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
np teraz jeden palec mnie tak boli że w japonkach latam a jak przymierzyłam te buty to w szoku byłam nigdzie mnie nie uwierały(palec mnie nie bolał 

) I świetnie, że są takie wygodne, o to chodzi, żeby było i pięknie i wygodnie

muszę tłumaczenie zrobić, tym razem łacińskie. Mam nadzieję ze szybko pójdzie
Z Wami wszystko jest możliwe, hehe.
Ledwo co mówię, a jutro mam rozmowę kwalifikacyjną 

chcę taką samą
klask i:
czeka nas kredyt i pętla na szyję na 30 lat a te ceny mieszkań w Warszawie wołają o pomstę do nieba