|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
hej
![]() Ja ostatnio jakoś nie mam czasu, niby mam jeszcze wolne, ale jakoś ciągle mam coś do roboty hehe, ale na bieżąco was czytam wieczorami ![]() Wczoraj byłam na komunii, niestety mój tż nie mógł przyjechać więc z pojechałam sama z rodzicami. Dzisiaj leniuchuje , a jutro jadę do tż, bo staż rozpoczynam 8 czerwca, więc mam narazie wolne i ten czas chce spędzić z tż ![]() Haniula pewnie teraz odsypia wesele, mam nadzieję, że wszytko się udało i oczywiście czekam na fotki
|
|
|
|
#182 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
Już niedziela, czyli jutro do pracy ![]() Cytat:
Moja dostawa pewnie się opóźni jeśli nie wysłali do piątku - koleś zaplanował urlop No ale cóż, będę czekać ![]() Cytat:
![]() Nas w tym roku czekają dwa wesela. Jedno mojej kuzynki, drugie TŻ siostry... Już odłożyliśmy kasę do kopert bo później byłaby dupa. Jeszcze koszule dla TŻ, ja kiecki mam na szczęście Muszę się uśmiechnąć do koleżanki po makijaż ![]() Cytat:
![]() Muszę dziś skoczyć do Biedro, lodówkę mam pustą
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie...i prośbę zarazem...
Któraś z Was jest może dobra z angielskiego? Bo muszę przetłumaczyć parę tytułów i poszukuję pomocy... |
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Paulunia- to Ci mała pobudkę wczesną zrobiła
![]() Kraven- ciekawe musiało być to wesele Kash- bardzo się cieszę że dziadek robi postępy ![]() Kelpie- niestety ja nie pomogę bo znam tylko niemiecki witam ![]() wczoraj oglądałam galę KSW a potem jakieś filmy ![]() wstałam dzisiaj o 7, Tż mnie obudził jak wrócił z pracy i jadł ciastka ![]() teraz kończę kawę i zaraz idę do mamy
|
|
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
irenko wyslalam na pw
jedziemy na rowerki ![]() ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#188 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Piękne
wczoraj jednak nurzy nie było, tzn lało, ale przelotnie. Byliśmy na festynie, ja wypiłam 3 piwka i było mi wesoło, nawet trochę potańczyliśmy - trzeba było robić wprawkę bo za 4 tyg idziemy na wesele ![]() a na dziś znajomi się zapowiedzieli, ale nie jest pewne czy dojadą, bo wybierają się z małym dzieckiem a to bywa skomplikowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a najlepsze, że potrafiła poprawiać mi szyk zdania , ale na szczęście potem dała sobie spokój, stwierdziła, że już taki mój styl pisania , normalnie czułam się jak jakaś analfabetka co kilku zdań po polsku nie potrafi sklecić ciekawe jak ja maturę napisałam![]() co do organizacji imprez, to ja też nie brałabym się za samodzielne organizowanie, wiadomo jest to oszczędność, ale moje zdrowie chyba nie jest tego warte ![]() Cytat:
ale goście byli normalnie ubrani?![]() w ogóle to podziwiam ludzi że mają takie pomysły, ja to po najmniejszej linii oporu wesele organizowałam
|
||||
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Dętka poszła i wracaliśmy autobusem z zza wilanowa
a tak fajnie się jechało
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny w✂✂✂✂*** się jak nie wiem
Wiem nawet kogo (wredne babsko), chodzi mi o sam fakt że jak rdzewiało to nikt się nie interesował a jak zrobiliśmy to na gotowe ![]() ![]() Mogłabym do niej pójść i nagadać ale nie chce się denerwować i poczekam na Tż. Dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu?
|
#191 |
|
kobieta za ladą
|
hej
kash ale sie ciesze ze z dziadkiem lepiej a wiesz czasem lekarze sie mylą nie dajcie sobie wmówic ze z nim zle jak widać ze naprawde rozumie co sie do niego mówi![]() anastazja jak mama? ![]() wczoraj przełazilismy cały dzień aż wieczorem miałam spuchnięte kostki ![]() uwaga chwale sie ugotowałam rosól bez grama wegety--żółciutki i taki pyszny ze młoda zjadła 3 talerze i chciala jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- seniorita ja bym szła kazała ściągnąć bo to twoje i masz zamiar tam pranie teraz rozwiesić jak nie to poczekałambym i zdemontowala jak nie posłucha
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mamy stan bez zmian, ale strasznie dzisiaj się zgrzała bo w sali jest tak gorąco że masakra![]() ja nigdy nie dodaję wegety do zup, w ogóle nie lubię tej przyprawy ![]() byłam u mamci i nie dawno wróciłam ![]() dzisiaj na obiad schab pieczony, jestem taka głodna że szok, dobrze że wstawiłam do piekarnika jak byłam w domu po zupę dla mamy gorąco u mnie straszliwie Tż jeszcze śpi po nocce zaraz będę go budzić bo obiad za pół godzinki
|
||
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Witam Laseczki
![]() ale mnie dzisiaj głowa boli-masakra! na obiad mieliśmy wczorajszą zapiekankę makaronową, w domu posprzątane, poogarniam jeszcze trochę szkolnych rzeczy i chyba się położę bo strasznie się czuje;/ Kelpie- napisz o co chodzi to postaram się poradzić ![]() seniorita- poszłabym do niej i powiedziała żeby zabrała pranie, bo to wy naprawialiście i Ty chcesz swoje suszyć. ale ludzie sa... ![]() kash- super ze z dzaidkiem lepiej ![]() dudi- gratuluje apetytu małej
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Byłam i powiedziała że pomyślała że jak będę miała coś przeciwko to do niej przyjdę
i jej powiem...no rozwaliła mnie, powiedziałam że miałam w planach wyprać pościel a teraz już za późno![]() Ludzie są bezczelni naprawdę
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow napisałam Ci pw
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj wyprawiłam na 8.00 TŻ do pracy i położyłam się tylko na 5 minut. Wstałam o 11, zawiozłam TŻ rzeczy bo zapomniał zabrać, później pojechałam do Rodziców TŻ na obiad. Akurat szwagierka była to było nawet znośnie. Chwale się moją kijanką
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
kraven super autko i śliczny kolor
Ja mam corse d i jest podobna do kijanki Twojej
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładna Kijanka
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jest sposób na przekazanie tego, to leci do Ciebie porcja motywacji ![]() Cytat:
![]() My już po komuni. Oczywiście impreza jeszcze trwa, ale i ja i tż mamy jutro egzaminy i trzeba się jeszcze pouczyć Komunia w mieszkaniu to niezbyt dobry pomysł, bo zamieszanie okropne, szczególnie jak jest tyle dzieci ile było dziś. Tata powiedział, że już drugiej takiej komunii nie organizuje w mieszkaniu ![]() Jadłam delikatnie i jestem dumna z siebie, ale mama mówiła, że jutro podrzucą nam wałówkę, bo mnóstwo jedzenia zostało, szczególnie, że goście z daleka też już się zbierali. Duchota i upał niesamowity. W kościele stałam chyba tylko z 10 minut i tak mi sie słabo zrobiło, że musiałam wyjść i całą mszę przestałam na dworze. Dzieci komunijne wymiotowały, ludzie mdleli-koszmar jakiś, |
||
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
![]() Kraven autko bardzo mi się podoba Dodaja też tak mam w lecie że ciężko mi wystać w kościele bo przeważnie jest bardzo duszno. Haniula nasza już mężatka,z niecierpliwością czekam na relacje. Ja dzisiaj sama w domku,mężul w pracy,ogarnęłam górę tą co remontujemy bo na dniach będziemy podłogę kłaść,już się nie mogę doczekać. Pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz.
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodaja- wcale się nie dziwię że tak ludzie reagowali w kościele, jest taka duchota że ciężko wyrobić ![]() ja wróciłam od mamy, zrobiłam obiad i wzięłam się za sprzątanie, wszystko jest na błysk zostało mi prasowanie![]() zaraz tata przyjdzie na kolację i sobie zjemy bo głodna jestem ![]() czekam na deszcz bo nie ma czym oddychać
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tym weselem oryginalny pomysł, szkoda, że nie mogliście zostać dłużej ![]() Marcia w Poznaniu mamy dużo dobrze ubranych ludzi, przyjedź a się przekonasz na własne oczy
|
|
|
|
|
#203 |
|
kobieta za ladą
|
kraven faaajne autko
a kierowca jaki tajemniczy
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
A ja przepłakałam prawie całą niedziele. Dzisiaj nie mogę dogadać się z TŻ. W każdym razie jest teraz z Julią na spacerze i pogadamy jak wróci. Wkurzam się bo dla niego mógłby istnieć tylko dom i łóżko. Obiecuje wiele a ja i tak zostaje z niczym.
Kraven sliczne autko ![]() Lecę się położę bo czuję, że zawroty głowy i bóle w kręgosłupie wróciły. to wszystko przez te nerwy. Potrzebuje chyba bezludnej wyspy żeby na spokojnie się wykurowac
|
#205 |
|
kobieta za ladą
|
paulunia ja mam dla ciebie bardzo cenną radę u mnie to baardzo pomogło
![]() nie traktuj każdej waszej kłótni jak "końca świata" to ze sie kłocicie to najnaturalniesza sprawa na swiecie ![]() czasem trzeba sie pokłocić by zrozumieć drugiego człowieka
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Tylko jeszcze musze go wyczuć bo strasznie wysoko sprzęgło łapie i gaśnie mi czasem
Dodaja dzisiaj na dyżurze TŻ miał juz 7 osób po zasłabnięciu w kościele, a to dopiero poczatek upaaów i jeszcze nie jest tak bardzo goraco
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Liczę na to, ze TŻ na świeżym powietrzu przemysli sobie swoje zachowanie i coś zmieni bo ja mu w tym pomóc nie mogę
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
kraven super kijanka
bardzo mi sie podoba Ja na przerwie ale juz tylko godzinka zostala i woooolne |
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja grzecznie pod ścianą stałam i starałam się nie osunąć.Ale jakieś zmęczenie czuje. Powtórzyłam to co się nauczyłam i wypoczywam. Tego też potrzebuje Mam nadzieje, że jutro pójdzie mi dobrze.Kciuk o 11 wskazany
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Rozeznanie
|
super autko
![]() Cytat:
się robi ![]() znajomi dojechali jednak, szkoda, że krótko byli
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

Moja dostawa pewnie się opóźni jeśli nie wysłali do piątku - koleś zaplanował urlop
No ale cóż, będę czekać 
Muszę się uśmiechnąć do koleżanki po makijaż 

[/SIZE][/FONT]
a tak fajnie się jechało