|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Siemaaaaa ![]() Byłam w sobotę na uczelni po wyniki z egzaminów i wpisy... Roztrzaskałam sesję na same 4.5 i 5.0 Nie pytajcie jak to zrobiłam bo nie wiem sama ![]() Zaraz nadrabiam
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mi zostało jedno zaliczenie i jeden egzamin. Zaliczenie powinno pójść w miarę gładko, natomiast egzamin ciężki
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wy już po sesji :O ja dopiero przed, stresuje się
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja potem w czerwcu się dalej stresować będę na obronie ![]() A teraz się stresuję tym, że promotor mi pracy nie sprawdza
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Karolko no to pięknie
gratulacje!Antii tak, malutkie zakupy
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a o te lakiery z vipery to o te mi chodziło http://2.bp.blogspot.com/-_6EMPWPYaz...ok_lakiery.jpg
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
![]() Malinka ładne zakupy, ten koralowy ![]() glamour to nie vipera tylko Joko
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bell smuży i się maże
|
|
|
#1329 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale fakt faktem u mnie chcą za niego 17, popatrze w innej drogeri może będzie taniej marzy mi się już od dawna jakaś cytrynka na paznokciach widziałam z revlona może się skuszę chociaz opinie na kwc średnie w sumie, a szkoda mi wydać 20 zł a potem żeby lakier stał i się marnował, za tą cene mogłabym mieć 3 albo więcej
Edytowane przez glamour9 Czas edycji: 2011-05-23 o 14:09 |
||
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ile spamu
![]() Ale nadrobiłam I tak w skrócie: guinessi świetny ten china glaze Undone Aguu piękny fiolecik i te kwiatki Maliniarka kupisz jeszcze raz tego Jumpka ![]() A teraz mi powiedzcie, czy w Rossie dostanę jakiegoś mattcika? Uwielbiam matowe paznokcie Bo jutro mam do odebrania kartę podarunkową i już czuję, że połowa pójdzie na lakiery
|
#1331 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co chcesz prostować ![]() Moja bratowa też kiedyś chodziła w aparacie to brat powiedział, że chociaż wygoda będzie bo nie będzie musiał szukać otwieracza jak będzie chciał się napić piwa Cytat:
![]() I zdrowiej Cytat:
Cytat:
U innych mi się podobają takie słodziaki a ja jak mam krótkie to patrzeć na dłonie nie mogę Kwestia nastawienia i przyzwyczajenia ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27052073]Przyznam Wam się, że ta miniaturka irytuje mnie coraz bardziej, nienawidzę takich drobnych pędzelków i mam wrażenie, że lakier gęstnieje... No, ale moje mocno skrócone pazurki:[/QUOTE] Kolor jest extraaaaa I też nienawidzę małych pędzelków :/ Nieostre ale widać, że świetne kolory ![]() Cytat:
Ja też wczoraj maznęłam na niebiesko Ale oczywiście zapomniałam aparatu więc zdjęcia będą później
|
|||||
|
|
|
#1332 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam na bazarku za bagatela 3zł sztuka Ale tez jestem nimi zachwycona ![]() Jednym z nich pomalowałam wczoraj stópki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27058392]A to takie moje na szybko dziś i wracam do nauki [/QUOTE]Pięknie wyszły. Bardzo mi się podoba ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27058457]Pozdrawiam więc znad Ochrony Własności Intelektualnej [/QUOTE]Matko kochana!! Miałam coś takiego na pierwszym roku ![]() Piąteczka! Ja licencjat robiłam z finansów i bankowości a teraz na magistrze rachunkowośc męczę Cytat:
![]() Zmaluj coś w jakims wiosennym kolorku. I kształt możesz poprawić na bardziej kwadratowy Cytat:
Jakbym widziała siebie przed sesją Cytat:
![]() Ależ Ci paznokcie urosły ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajna ta czerwień, taka inna, nietypowa mi się bardziej bez matującego podoba, z matem jakoś traci dla mnie swój urok ![]() zmalowałabym coś, ale nie wiem jeszcze co... nie mam na pazurach nic od kilku dni
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
sesja ech, ja jutro ide do promotora a nawet 1 rozdzial nie skonczony. za duzo mam tekstu musze jakies obrazki poszukac :P
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Tż zamówił mi odżywkę nail teka
|
#1336 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam teraz najgorszy moment sesji, a za parę dni mam wyjazdy terenowe i co?
I musiałam złapać jelitówkę ![]() Najgorszy egzamin jutro, a ja jeszcze nie ruszyłam materiału, czarno to widzę... |
|
|
|
#1337 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27064718]Mgiełko, to mamy podobne gusty - też kocham obu tych panów
Długi czas miałam jako sygnał w telefonie utwór śpiewany przez Heatha w "Zakochanej Złośnicy", "I love you baby", a na drzwiach mam wielki plakat z Jokerem [/QUOTE]Kocham tą piosenke. A w wykonaniu Heath'a szczególnie Cytat:
Bo chciałam w weekend zmalować właśnie to zdobienie. Ale teraz spękałam ![]() Cytat:
![]() Ale nie śmieję się bo mi pewnie wyjdzie jeszcze gorzej więc luz ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27068539]OK, no to czas na moją próbę ![]() Kolory wyszły tak sobie na zdjęciu, cyknę Wam jutro jeszcze w dziennym, ale o dziwo, nie wygląda to źle [/QUOTE]Bardzo ładnie!! ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27070018]Jeszcze jeden efekt mojej zabawy na wzorniku dzisiejszej ![]() Top mi nieco to rozmazał :<[/QUOTE] Pan_da 3 ![]() ![]() Świetnie!!!!! Cytat:
Kocham wszystko co sie świeci!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
To będzie Apokalipsa |
|||||||
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś oglądałam te koktajlowe, ale jakoś tak nie wiem... ładne owszem ale takie powtarzalne... w sumie z takich co chyba nie mam to mi się podobał zielony chyba kiwi, no i ten co kupiłaś... ale muszę oszczędzać ![]() Cytat:
W kwiatkach mi brakuje czegoś jaśniejszego, kontrastowego i skórki się proszą o porządek ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27068539]OK, no to czas na moją próbę ![]() Kolory wyszły tak sobie na zdjęciu, cyknę Wam jutro jeszcze w dziennym, ale o dziwo, nie wygląda to źle [/QUOTE]wykonanie super ![]() jedynie bym wolała coś bardziej różowego i "czystego" niż ten przykurzony fiolecik ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27070018] Jeszcze jeden efekt mojej zabawy na wzorniku dzisiejszej ![]() Top mi nieco to rozmazał :<[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() no racja, bardzo często błędnie są podawane te nazwy oj
|
||||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniak możesz w środę ok 16.30 ?bo kończę najwcześniej i może byśmy się na starowce spotkały
![]() Widzę że przeze mnie powstał szał na vintage floral!
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że z dumy i zadowolenia a nie z żalu
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak czasem mi się uda wywołać
![]() Cytat:
Cytat:
ale na szczęście to taniutki lakier i dostępny nawet nie chcę myśleć jakbym rozbiła jakieś swoje cudeńko, np zdobyte z wielkim trudem, albo niedostępne już itp
|
||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie
Dziewuszki. Specjalnie dla Was ![]() http://kwejk.pl/obrazek/103352/heath.html |
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie marzenie żeby anulappp zmalowała vintage bna swoich najpiękniejszych na swiecie pazurkac
![]() Miałam dzis 2 kolokwia i oba zawalilam... ryczec mi sie chce Na pocieszenie samej siebie moje dzisiejsze pazurki i loczki bo prostych nie lubicie
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że się może spełnić, czemu nie ale nie wiem kiedy, mam tak mało czasu, buu...ojej, a masz już wyniki czy czujesz że nie poszło za dobrze? ![]() pazurki takie - ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- a, i loczki też ja mam proste i lubię proste włosy, rzadko mi się kręcone podobają bo niestety większość kręconowłosych nie dba o swoje cuda.... ale Twoje to mistrzostwo a kiedyś szła dziewczyna i również miała genialne loki (chociaż sporo krótsze) i normalnie chciałam iść za nią i się gapić, ehh... a w nocy mi się śniło, że miałam takie piękne loki
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz dłuzsze sączuje ze mi zle poszlo, szczególnie rachunkowość bo myslałam ze bedzie latwe a tu nie... wiesz ze moge zaczekać na twoje pazurki ile tylko bedzie trzeba ![]() a i dziekuje za komplement wlosowy dopiero walczą o mistrzostwo![]()
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
ewalucjo ostrość akurat na krzaczki się złapała zamiast na pazurki
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj aparat jest w zakopanym i cykam telefonem![]() i dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

ciężki
wypróbowałam matowniczka, ale chyba nie wytrzymam i pomaluję którymś...ach :x

, ta seria mi nie pasuje

Jakbym widziała siebie przed sesją