|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
przerwanie pigułek,ważne!
...
Edytowane przez madzax92x Czas edycji: 2011-08-31 o 19:34 Powód: koniec |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przerwanie pigułek,ważne!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dostaniesz normalny okres.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ale jak mam dostac okres?skoro mam krwawienia
;(
|
|
#5 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A do ginekologa iść to nie łaska?
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no jesli za kilka dni nie miną,to pójde do gin
byłam zmuszona przerwać,bo bolały mnie nogi ![]() na początku miałam zwykły okres(zawsze trwał ok 5 dni)potem juz lekkie plamienia,az do teraz,sa one tylko w ciąg dnia,w nocy spokój na prawdę nikt nie był w takiej sytuacji?
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
takie rzeczy jak plamienia, to do 3 opakowania tabletek mogą trwac
![]() okres, a krwawienie to 2 różne sprawy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie jak okres?
tak czy siak zaczęłaś brać jednak okres nie zakończył sie ,przerwałaś i nadal krwawisz,zaburzyłas hormony ,trzeba przeczekac ew isc do gina. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja brałam novynette z powodu bólów menstruacyjnych i wszystko było pięknie, uregulował mi się cykl, krwawienie miałam 5 dni, zero bólu, potem tabletki odstawiłam na rok i gdy je zaczęłam brać, to cykl raz miałam 26 dni i krwawienie przez 16, a przy następnym opakowaniu cykl 24dni i krwawienie 18 dni. Żeby nie było, to poszłam z ta sprawa oczywiście do mojej pani ginekolog a że ta miała zły humor to się na mnie tylko wydarła, że niech mnie teraz boli brzuch skoro nie chce brać tabletek albo mam się nałykać apapu. Znajdź więc mądrego ginekologa i skonsultuj z nim ta sprawę.
|
|
|
#10 |
|
.
|
no to zrobilas glupote tak generalnie. organizm przyzwyczaja sie do nowej dawki hormonow nawet 3 miesiace. wiec przez te 3 miesiace organizm moze swirowac.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaczelam brac od nowa i przy pierwszym opakowaniu okres sie skonczyl i zamienil w dziwne plamienie, ale bralam dalej i mi samo przeszlo po paru dniach. U Ciebie moze sie nieco przedluzyc jesli odstawilas tabsy (samo minie, choc moze potrwac np. tydzien zamiast trzech dni ), ale nie bierz ich jesli faktycznie mialas problemy z krazeniem nóg (co BARDZO dziwne juz w pierwszym tygodniu). Radzilabym isc sie przebadac na krzepliwosc krwi bo najciezszych skutków ubocznych brania hormonow nigdy nie ma w pierwszym tygodniu jesli jestes zdrowa. Potraktuj to jako sygnal ostrzegawczy i lepiej nie ignoruj póki wyników badan nie dostaniesz.
Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-05-24 o 19:21 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.