|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
heh... prawdopodobnie antybiotyki przesunely mi owulacje... a myslalam, ze juz jestem dawno po
![]() Dobrze, ze z André tez juz lepiej. A na ten kaszel, to smialo mozesz inhalowac olejkiem koperkowym ![]() w kazda strone bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogole to ptrzebuje rady. Po tych wszystkich przeprowadzkach, szorowaniach i od pracy mam strasznie zniszczona skore wokol paznokci, pod paznokciem jest ona twarda i peka, dookola tez skorki sie luszcza i pekaja, mimo iz staram sie zawsze miec dlonie nakremowane, nakladam tez odzywke do paznocki, ale niewiele to pomaga. A same paznokcie, niezaleznie ile bym je szorowala, to ciagle wydaja sie ciagle brudne ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-05-31 o 07:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Rozeznanie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
witam
Wczoraj nie udało mi się nic więcej napisać. Teraz jestem u mamy a Mi jest u drugiej babci, wiec chwila jest. Tylko zrobię sobie herbaty... Już ![]() U mnie znów sporo się dzieje, wciąż nie ma mnie w domu a wieczorem czasem sił nie starcza na pisanie. Przyszły tydzień będzie spokojniejszy i wtedy też zaczynam na całego wojnę z pampersami. Mam nadzieję, że się uda. magdawikp - u mojego Leona też słyszeli szmery na początku a teraz już nie ma po nich śladu ![]() marta - jeśli są podejrzenia co do alergii, to zawsze warto pójść do specjalisty. Małym dzieciom nie robi się testów, ale niedawno szwagierka mówiła mi o tym, że można zrobić test krwi, który pokazuje czy ma alergię - nie można tylko stwierdzić na co. To tak dla potwierdzenia. Robiła też badania sobie i z diety dziecka wykluczali te potrawy - bo to pokarmowa była akurat, na które wykazało alergię u niej czyli u matki. Zakręciłam trochę i też dokładnie nie wiem co i jak. Piszę tyle, co pamiętam - może Ci tym jakoś pomogę... ![]() lucky - gratuluję pracy, w której się spełniasz ![]() konspiracja - na szczęście się wywinęłam, choć jeszcze w gardle czuję jakieś dziwne rzeczy ale mam nadzieję, że na tym się skończy. Właśnie coś moja mam się gorzej poczuła i też mam nadzieję, ze to nie wirus... karenina - współczuję i mam nadzieję, że Andre szybko do zdrówka wróci. A Ty bądź dzielna ![]() ![]() ![]() elalank - przypomniałam sobie jak Mi się tak wierciła w brzuchu... No i pech z tymi sandałami - powinni dawać jakieś zamienne na czas reklamacji ![]() ![]() gochaa - suuuuper w tych piłkach. Naprawdę ma mało tych piłek??? Podziwiam Was dziewczyny za te ćwiczenia. Mam płytkę z ćwiczeniami Cindy Crawford i bardzo te ćwiczenia lubię, tylko jakoś nie mogę się zmobilizować, nie mam takiej chwili , że jestem sama. Musze wygonić męża do innego pokoju!!! Millka gada jak szalona. Zaczyna już mówić zdaniami: dzie jeś mama itp. Na glizdę mówi didan i wcale nie brzydzi się wziąć do rąk czy to glizdę czy robala... Na wodę mówi doda i jak woda ucieka z wanny po kąpieli, to mówi: Pa pa dodaaa!!! To tyle, bo teściowa przyprowadziła Millkę, a Millka leci od razu do mojej mamy, a dziś lepiej, żeby jednak nie... No to do zaś kobity! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||||
Rozeznanie
|
witajcie
![]() ja dziś w domku z Olcią bo niania potrzebowała wolne.... ![]() ![]() Marta ![]() Cytat:
![]() sąsiedzki wywiad ![]() Ditu, Konspi, Joasia ![]() Cytat:
![]() ![]() i chciałam dodać, że ślicznie wyglądasz z brzusiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kareninka jak Andre? mam nadzieję, że szybko mu przechodzi ![]() podziwiam Was za samozaprcie przy ćwiczeniach... ja nie potrafię się zmotywować.. chciałam iść na jakiś fitnes ale teraz szkoda mi czasu ![]() idę do klubu Edytowane przez lucky1910 Czas edycji: 2011-05-31 o 08:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za bardzo co sie wyjasnic, bo to zachowanie, ktorego nie moge zrozumiec...ale moze sie wyjasni, kto wie... ![]() ![]() No niestety... ![]() Cytat:
Suuuuper zabawa!! ![]() Cytat:
O majstrujcie majstrujcie... ![]() E tam nie ma co sie stresowac,takie zycie... ![]() Mam nadzieje, ze masz moj aktualny - noico199@wp.pl ![]() Cytat:
Ela nie przesadzajac i nie slodzac - naprawde super wygladasz! A brzusio... ![]() Cytat:
Aha...to ja kciuki jeszcze potrzymam... ![]() Smialo moge inhalowac mowisz..? ![]() Wnioskuje z tego, ze jeszcze nie dzielilam sie z wami wrazeniami z inhalacji mojego syna... ![]() Krotko rzecz ujmujac - jak maly widzi inhalator to od razu robi w tyl zwrot, a dalej jest juz tylko gorzej....placze, krzyki, rozpacz, ucieczki....szkoda gadac... ![]() I co mam robic? ![]() Na pazurki to sama nie wiem...moze pomocz troche lapki w oliwie z oliwek z cytryna? Ale ale....sa same pozytywne opinie na temat Maselka do skorek Burt's Bees, moja kumpela dala nawet swojemu ojcu do uzycia i efekty byly extra. Ja sama mialam kiedys kawalek od kolezanki zdaje sie i musze przyznac, ze tak nawilzonych skorek jak wtedy nigdy pozniej nie mialam...przymierzam sie do kupna... ![]() Tylko troche przeraza mnie jego trwalosc...ta kolezanka, od ktorej dostalam jego kawalek, sama miala polowke i mimo czestego uzywania starczyl jej chyba na rok...chyba musialabym z kims na spolke kupic i po polowce sie podzielic... ![]() http://cgi.ebay.de/Burts-Bees-Hand-S...item35aec38e89 Cytat:
Ty? No cos ty... ![]() Didan..? ![]() Dzien doberek ![]() wiecie co...zaczynam sie powoli zastanawiac nad jakas hodowla warzyw normalnie...powoli nic nie mozna juz jesc - w tamtym roku mieso bylo nafaszerowane swinstwami, teraz prosze - mamy warzywa i owoce... ![]() Dzisiaj mialam piekny poczatek dnia w kuchni - wchodze i patrze a tam syrop z cebulki i miodu przewrocil sie i rozlal na blacie, wlazl pod miske z owocami itp.... ![]() André wyskubal i zjadl caly ser z kanapek i uznal sniadanie za zakonczone... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-05-31 o 08:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi o to, ze olejki rozluzniaja sluz i pomagaja w wykrztuszaniu, co moze okazac sie tym bardziej pomocne skoro André ma mokry kaszel. A to maselko brzmi ciekawie. Sklad tez ma bardzo zachecajacy. ![]()
![]() |
#2316 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super wyszłaś ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
ja nie umiem ćwiczyć w domu! bram motywacji i chęci. W grupi owszem ale samej - nie ![]() a mam fajne ćwiczenia Tamilii Webs (nie wiem jak sie dokłądnie pisze) na kompie ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() co do inhalacji to nie pomoge bo mam z młódym dokłądnie to samo, eż sobie nie dał robić jak był chory, uciekał i wrzeszczał ![]() a co do tych afer jedzeniowych - to koszmar po prostu. Na bank jak juz bede mieszkac u siebie to ogródek zakłądam! no ale gadziny hodować nie będę przecież ![]() trzeba uważać na wszystko! mięso dobrze my c, gotować, warzywa , owoce myć dokłądnie i miejmy nadzieje że nic sie nie przypałęta
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
Helloł w ten upalny dzień
![]() Dziękuję bardzo za kciukasy odnośnie pracy. Powiem Wam, ze w momencie kiedy nic nie znalazłam i stwierdziłam, ze otworze coś swojego i zaczelam szukac juz lokalu, to rozdzwonil sie tel. Mam w tej chwili do wyboru trzy oferty, chodze i omawiam warunki. Sama nie wiem na którą sie zdecydować ![]() ![]() Fajnie, strasznie podniosło mnie to na duchu!!! Lucky gratulacje, długo szukalas pracy? Eluś wyślij mi swojego maila to przesle Ci wszystkie, bo mam akurat na poczcie. A ty masz linka do bloga http://www.gosiastepien.blogspot.com/ i do strony internetowej http://www.mstepien.com/index2.php , moze stamtad cos wybierzesz, są boskie, szczegolnie te noworodków. Załuję, ze sama nie zrobiłam malej takiej sesji jak była malutka. Marta moja mala tez ma alergie, od dwoch miesiecy w nocy kaszle i ma katar, ale kaszel to ma taki straszny, ze wymiotuje przy nim i ma bezdech. brala juz antybiotyki i przerozne syropy i nic jej nie przechodziło. Byłam z nia u alergologa i jestem bardzo zadowolona. Mała najprawdopodobniej uczulona jest na kurz, bo jak jestesmy w piasku w dzien to w nocy nam sie nasila. Teraz mala ma mieszanke kropli do nosa, jeden syrop i jakis proszek, ktory podaje sie do jedzenia. No i kaszel ustepuje. Lekarka mowila, ze jak jej po tym nie bedzie przechodzilo, to trzeba jeszcze zrobic badania na Chlamydie, bo objawy sa podobne, ale sposob leczenia inny. Wybieracie się gdzieś na długi weekend w czerwcu?? My chcemy zabrac mała nad morze, bo w maju bylismy bez niej w Turcji i mam wyrzuty sumienia, a czerwiec to ostatni gwizdek na wakacje, bo od lipca do pracyyyyyyyyyy ![]() No i mam do Was pytanie, gdzie najlepiej wybrac sie nad Polskie morze???
#2318 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście też się zastanawiam czy to nie ja np. i rozmyślam o czym pisałam, czy nie uraziłam.
Więcej maruda napisać mi nie dał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
|
Eluś wyglądasz booosko i brzuszek taki malutki
![]() Kachula wielkie brawa dla Matiego, teraz to już go nie dogonisz ![]() Moja mala wlasnie chodzi i spiewa: Panie Janie, Panie Janie, rano wstan, rano wstan, bim bam bom, bim bam bom ![]() Ona mnie rozbraja normalnie, codziennie zaskakuje czyms nowym. Szczegolnie jak mowi, Kocham Cię, moja moja... ![]() Albo przychodzi do mnie do kuchni i Mami serek, to ja jej daje wiejski, a ona: nie taki, ziółty ![]()
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój nadal po chińsku tylko ![]()
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
lucky - fajnie, że niania dała Ci okazję do pobycia z dzieciaczkiem
![]() ![]() karenina - widzisz co narobiłaś? Teraz każda z nas analizuje i zastanawia się co mogła przeskrobać ![]() Co do inhalatora, to ja bym tak za każdym razem nie używała, bo podobno można i zaszkodzić, więc lepiej skonsultowac to z lekarzem. No a nawet jeśli, to jakby tu przekonać Andre do inhalatora ![]() ![]() gochaa- a dokup tych piłek, nie ma co żałować, niech szaleje!!! ![]() ![]() Katarina - super, gratuluję ofert ![]() ![]() Śpiewaczka ci rośnie. To fakt - dzieciaki co dzień zaskakują czymś nowym. gochaa - ja na przykład bardzo chciałabym umieć po chińsku mówić ![]() ![]() I znów udało mi się nadrobić. Millka śpi. Pewnie niedługo się obudzi. Dziś przespała calutką noc. Jesteśmy też od paru dni całkowicie odcycowane. Nareszcie, bo choć to fajne, to już mnie troszkę męczyło. No i nieraz zostałam przygryziona ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
martuś, jak tam u Was, lepiej cuś?
![]() Katarinko, my tylko wysyłamy Blanke na długi czerwcowy weekend, jedzie z babciami na mazury ![]() ![]() Ela ale ślicznie wyglądasz! taki malutki brzuszio a Ty przecież za miesiąc rodzisz ![]() moje dziecko tak się niesamowicie rozgadało, że szok... może do Bianki troszkę jej brakuje ale i tak każdego dnia mnie zaskakuje ![]() Mówi wreszcie mama, proszę, dziekuje (dieuje:P), woda, wujo, Ola, Ula, jeść, spać, pić, mniam mniam, dzieci, buzia i powtarza już praktycznie wszystkie słówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w Polsce, to pamietam, ze do milych miejsc nalezal Trzesaz,Rewal, Darlowo, Mielno, Krynica Morska No i zycze dobrego wyboru pracy ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-05-31 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robie nic na sile i nie walcze z André, ale efekty takich "inhalacji" sa znikome... Sprobuje z ta miska... ![]() ![]() Hehehe ![]() ![]() Cytat:
Nie ![]() ![]() Cytat:
Nie... ![]() Dziewczyny, troche mnie juz znacie i chyba wiecie, ze nie jestem jakis delikatny kwiatuszek, ktory co chwile o byle co robi focha... Cytat:
Nie pomyslalam o tym, bo inaczej bym nic nie pisala... ![]() Wiem, ze nie za kazdym razem... ![]() Z tym inhalatorem to moja wyobraznia i fantazja siegaly juz zenitu...zebys zobaczyla mine André jak raz koncowka inhalatora byla nasza pacynka - zyrafa Monika i "nagle" ( dla André...) nagle pojawila sie kolo niej para...musialam ja schowac i to bylo w sobote a dzisiaj jak André ja zobaczyl Monike schowana w szafce to nie chcial wejsc do pokoju dopoki mu nie pokazalam, ze ja "wyrzucam"... ![]() Dla mojego syna trzeba wynalezc nowy model inhalacji- po pierwsze bezglosny... ![]() Gratuluje odcycowania ![]() Cytat:
Fajnie ![]() Pokaze wam cos...zgadnijcie kto to taki..? ![]() IMG_4436.jpgIMG_4437.jpgIMG_4438.jpg
![]() |
#2325 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam ![]() Kurcze cos zaczyna grzmiec ![]() Ja bylam dzis od rana u kumpeli poplotkowaly my za wszytskie czasy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Karenina od razu widać, że to Ty- i podobieństwo do Andre
![]() Wiem, że nie jesteś przewrażliwiona, ale pisząc codziennie ze sobą nie trudno o słowo za dużo ![]() ![]() Pietrusia super, że się nagadałaś ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-05-31 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I super ze zaprzyjaźniasz sie z sasiadka zawsze to inaczej jak jakas bratnia dusza jest ![]() No i coś sie zaczyna chmurzyć ![]()
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiu dokładnie- często brakuje mi takich rozmów przy kawie... Wyjść na spacer z kimś i nie gadać tylko do dziecka... A sąsiadka też znudzona, bo nie zna tu za dużo osób... A niektórych się obawia czy nie plotkary.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde podobny jest?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie ma co wertowac, bo chodzi o konkretne czyny a nie pisanie... ![]() Wlasnie sie u nas rozpadalo...powietrze jest boooskie ![]() Wlasnie dzwonila do mnie znajoma i rzucila pytaniem czy mam juz jakies pomysly na 2. urodziny André...i nie, wcale nie zapomniala, ze wypadaja one w pazdzierniku... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz jaka masz dobra kumpele juz mysli o urodzinkach Andre ![]()
![]() |
#2331 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej, Dzień Dobry
![]() Wojtuś super się pilkami bawił ![]() Asioczka owocnego majstrowania, Gucia, to czekamy na wyniki testu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karenina, mam nadzieję że to również nie ja tak Ci podpadłam ![]() i że Andre szybko wróci do formy. Cytat:
![]() ![]() U nas ranek spokojnie minął. Kupilismy książeczkę z pojazdami, która wydaje odgłosy: traktor, samochod, straz pożarna i pociąg. Oprócz odgłosów tych pojazdów dawno takiej ciszy nie było... Z tymi warzywami to macie rację...Niedługo papier będziemy jeść. Ja np często brokuła kupuję bo mały uwielbia, a wszystkie brokuły u nas z Hiszpanii ![]() Staś też zaczyna nas zaskakiwać nowymi słówkami. A wczoraj zobaczył laptopa na sofie i wdrapał się i woła do mnie" mama kompaaaa!"
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-05-31 o 12:49 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
to taki mały Andre z kucysiem na głowie
![]() A zapomnilam wam napisac ze u nas wczoraj byl w domu ksiadz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2333 |
Wtajemniczenie
|
Andre??????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czysta mama ![]() Karenina ja ie pytam bo nie podpadłam ![]() Gucia ja tez czekam n atest |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tym jedzeniem to u nas też kiepsko- kiepski apetyt- trzy czwórki się już przebiły i po części wyszły i okazuje się, że czwarta też już blisko! ![]() ale może potem chwilę spokoju będzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Karenina jak o czyny to jeszcze trudniej zgadnąć co się stało...
U nas też pogoda cosik gorsza się robi, więc lecimy cieszyć się ciepełkiem póki jest. A kumpela fajnie, że pyta wcześniej- przynajmniej nie kupi czegoś co ma, bądź nie lubi\nie potrzebuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie wszytko potoczyło się bardzo szybko.. w ciągu tygodnia od kontaktu z firmą już zaczęlam pracować ![]() w temacie polskiego morza to nie polecam kątów rybackich.. za to osobiście bardzo lubię karwię/dębki i tamtą okolicę.. w wierzchucinie super knajpka z pyyysznym jedzonkiem.. w czymanowie fajna wieża widokowa ![]() ![]() ![]() i zazdroszczę rozgadanej córci ![]() ![]() Joaśka - nie obraź sie ale cieszę się, że nie jestem sama ze swoim zwiotczałym i obrośniętym fałdką brzuszkiem ![]() ![]() Kareninka czy to ja Cię czymś uraziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no normalnie bylam pewna, ze sie przeslyszalam jak mnie o to zapytala... ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehehe...tak pokazywalam jak kocham mamusie jak bylam mama...dobrze, ze mama jakims cudem przezyla te podduszenia... ![]() Cytat:
![]() Tez mamy taka ksiazeczke z odglosami dzwonka rowerowego, klaksonu auta, pociagu, traktora i statku parowego...najgorzej bylo jak wracalismy z miasta z ta ksiazeczka i w autobusie André oczywiscie nie pozwolil jej sobie odebrac i cala droge heja.... ![]() Cytat:
A ognisko tak naprawde nie jest jeszcze znane...tylko nowe przypadki zachorowan i zgonow... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny ksiadz...znaczy sie wujek... ![]() Cytat:
![]() ![]() W koncu jedna do rzeczy gada ![]() Cytat:
![]() Co do jedzenia, to ostatni normalny zjedzony w calosci obiad André zjadl jakos tak tydzien temu... ![]()
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Kareninka ale Andre podobny do Ciebie jak byłas malutka a Ty to dwie krople wody do Twojej mamy,ale Wy wszyscy do siebie podobni baaaaardzo jestescie ale co ja sie dziwue wkoncu rodzinka
![]() ![]() Ja podpadłam tym ze sie nie odzywam a jak moje dziecko chodzic zaczeło to sie chwale? Ale nam zagadke dałas.....
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 |
Zakorzenienie
|
Karenina to nam dalas do myslenia
![]() ![]() Ja sobie tez nie mam nic do zarzucenia, ale kto wie ![]() A ze zdjec, to André rzeczywiscie bardzo do Ciebie podobny Konspi, Karenina, dziekuje za odpowiedzi ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2011-05-31 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() ależ się wkurzyłąm no!!! odpisywałam na posty i się coś zawiesiło!!! ![]() to z pamięci: Dziewczyny jesteście nieocenione ![]() ![]() Brzuch mam podobnej wielkości jak przy Oli, przytyłam też mniej więcej tyle samo, więc mam nadzieję że to CÓRA ![]() A pisałam Wam, że w czwartek byłam na USG i waży 2300g? Katarina- wysłałam na priv. Dziękuję Ci bardzo ![]() A Blania jest niemożliwa, aż się wierzyć nie chce, że tyle już mówi i śpiewa ![]() A na wyjazd nad morze też polecam Dębki! Bardzo urokliwe miejsce. Ja akurat nie lubię miejscowości typu Mielno, Kołobrzeg. My nie pojedziemy na długi weekend z wiadomych względów ![]() Karenina- obym to nie ja była tą osobą ![]() I współczuję inhalowania, podejrzewam, że u mnie by były podobne cyrki! Lucky- super z tą pracą!! i co za pomysłowość ![]() no i połowy nie pamiętam. Muszę jeszcze przejrzeć co tam miałam napisać.. A i zrobiłam ciasto z płatków owsianych. Właśnie zjadłam kawałek i wyszło pycha! A jutro co robicie z maluchami na dzień dziecka???? ja idę z bratem TZa i ich córką do teatru - coś dla dzieci od 6 m do 4 lat. Nic jeszcze nie wiem co to ma być bo tylko dzwonił czy chcemy, więc się zgodziłam ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Pietrusia- niezła historia z tym księdzem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.