|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Ufffffffffffffffff.... bo już myślałam że coś z tym spaniem chlapnęłam nie tak...
![]() A w sobotę w Hali Ludowej były Targi Przedszkolaka. I co? oczywiście nie poszliśmy, bo od 10-17, a mały wstał o 16.30... ![]() Pisz o co chodzi, jak nie tu to w K. ![]() ![]() Cytat:
My tylko autobus duży przegubowy Stasiowi kupiliśmy i nic nie robimy, a raczej robimy - bedziemy się pakowac, bo w czwartek wylot... ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- No to już wiele propozycji mamy ![]() ksiądz- wujek ![]()
![]() |
#2342 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ela zajmuję się wyszukiwaniem potencjalnych partnerów z działu travel ![]() ![]() ![]() aa.. Kareninka zapomniałam Ci napisać.. my się inhalujemy jak Olcia uśnie.. tylko wtady nie ma rykowiska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
|
Karenina wypisz wymaluj
![]() ![]() ![]() Pietrusia hehehe dobre Brzuszki brzuszki oj też by się przydało tylko chęci brak ![]() Zgadnijcie kogo dziś poznałam ![]() Aniulke Agusie i jej męża spotkaliśmy się na placu zabaw ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się że Was poznałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak tak - ja bylam i jestem do mojej niesamowicie podobna ![]() Coooooo?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Boszzzzzzz....jak ja zaluje, ze mi sie to wyrwalo... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No teraz to juz musze napisac chyba... ![]() Cytat:
W trakcie spania?? Z André..? Buaaaaaahaaahaaaaa....:co jest: juz to widze - po jednej probie André pewnie przez tydzien balby sie zasnac, zeby tylko sie to nie powtorzylo... ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Dziewczyny, ide do Klubu 2 w takim razie poki maly je deserek... ![]()
![]() |
#2345 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie Wam ![]() ![]() Cytat:
![]() Znam 1 hotel. Kareniny Mamy ![]() Mam1 super miejsce, ale w Czechach ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo no to fajnie, możecie sie teraz umawiać na ploty Cytat:
![]() ![]() a co to jest klub 2? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
#2347 |
Zadomowienie
|
A widziałam ostatnio zdjęcia w internecie! hotel przyjazny dzieciom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Serio? Podasz mi linka na priva? Sama ciekawa jestem... ![]()
#2349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Kareninko Andre - istna mama jak była mała ![]()
![]() |
#2350 |
Zadomowienie
|
Ela no tak mogłam nie pisać odrazu może byście zgadły
![]() Dziewczyny co jutro robicie na dzień dziecka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyplewiłam troche ogrodu - ogórki i ziemniaki - zostałą mi marchewka, cebulka i koperek - kręgosłup podziękuje mi za współpracę chyba
SKARBY http://suwaczki.maluchy.pl/li-29517.png http://www.suwaczek.pl/cache/7f96cc3fa9.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-38189.png Edytowane przez magdawikp Czas edycji: 2011-05-31 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Mam mega zły dzień...mogłabym gromami rzucać... Złamała mi się śruba w wózku
![]() ![]() Też nie wiem co to K2 już ostatnio się zastanawiałam. Maria super! Teraz pewnie częściej się spotkacie ![]() Karenina ja inhaluje Piotrka przy teledyskach. A jak chodzi o te sprawe tajemniczą to jeśli to o mnie chodzi wolałabym o tym wiedzieć. Gorzej siedzieć i myśleć. Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja mam poczucie winy nie wiedząc czy to ja czy nie ja. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Dodam, że Piotrek marudzi dużo i daje popalić. Myśle czyżby to te ostatnie zęby, ale nie wiadomo... Bliska szaleństwa już jestem od tego jojczenia ![]() A jutro zero planów...może chrzestna Piotrka wpaść. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-05-31 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
wpadłam napisać co u nas
![]() Ale za to z dobrych wiadomości Oli nie kaszle,nie ma katarku,nosek już duzo lepiej,bo łatwiej się jej oddycha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prezenty na dzień dziecka??hmm tata ma nocki ![]() No a od nas dostanie buziaka tylko niestety
![]() ![]() ![]() ![]() Kierowca od 25 listopada 2013 ![]() Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2011-05-31 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak swoja droga to moze mało pisze na forum ale zauwazyłam, ze jak ktoras cos ma do innej to jej o tym pisze wiec nie ma co snuc domysłów i głowy do góry ja zmykam pranie rozwiesic i musze jeszcze doprawic zupe - i prysznic bo normalnie po dzisiejszym praniu dywanów i plewieniu normalnie smierdze potem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
Cze Kochanieńkie
![]() Eluś wyglądasz cudnie ![]() Taki brzuszek mały to ja miałam w 5 miesiącu ![]() Kareninko ja się jednak dobrze domyślałam, o co chodzi ![]() Guciu ja mam często problemy ze strzępiącymi skórkami u rąk, przez kredę ![]() Pomaga mi zwykła maść z witaminą A z apteki. Martuś trzymaj się ![]() Biedna Oliwka, ewidentnie ma alergię na pyłki, mam to samo ![]() Na podpuchnięte oczka pomagają okłady z mocno zaparzonej zwykłej czarnej herbaty, u mnie zaraz łagodzą swędzenie, tylko nie wiem czy Mała pozwoli sobie położyć coś na oczkach, ale możesz jej przecierać nasączonym wacikiem. A jakie dostała leki na alergię? Jakieś kropelki do oczu? A calcium jej dajesz? Za każdym razem jak wrócicie z podwórka musisz jej przemywać dokładnie twarz i rączki, nie pozwól jej dotykać kwiatków i trawy, żeby sobie tego potem nie wtarła w oczka. Ja jako dziecko 4 letnie wylądowałam na pogotowiu, bo chciałam sobie zrobić wianek z kwiatków mlecza ![]() Gośka widziałam Wojtusia na facebooku, świetny jest ![]() Moja Mama w poniedziałek idzie do szpitala, będzie miała usuwane kamienie z woreczka żółciowego, czy też sam woreczek, nie wiem jak to tam dokładnie będzie. Ona się boi i mnie się trochę udzieliło ![]() I brat przyjechał, więc znowu mi nawiózł Old Amsterdama ![]() ![]() Trochę się uspokoiłam, jak przeczytałam, że u Was też problemy z jedzeniem, bo mój grymasi ostatnio przeraźliwie. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Aaaaa, byłabym zapomniała. Karenina, Andre to cała Mama, ale Ty moja droga to też cała Mama ![]() Fajnie ![]()
#2356 |
Zadomowienie
|
brombi a jak tam Twoje badania?
Oli leków typowo na alergię to nie dostała tylko tak jak pisałam zyrtec ja jej daję wapno i sól emską i syrop dostała ale to na to gardełko-ale pomogło więc super. Gorzej tylko z tym przemywaniem oczu ![]() ![]() i te nie dotykanie kwiatów itd ona muuuuuuuuusi mieć stokrotkę jak ją zobaczy ![]()
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dziś kupiła m babcia http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy...636690279.html
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zyrtec to i ja na alergię biorę ![]() No a z tym myciem i niedotykaniem kwiatków, to będziesz musiała niestety jakoś to egzekwować. Ja do tej pory pamiętam, jak mi po tych mleczach oko spuchło do wielkości piłeczki pingpongowej i nic nie widziałam ![]()
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze, nie macie się czym martwić co do jedzenia - mój zjadł dziś trzy razy mleko zagęszczone kaszką i dwie chrupki kukurydziane, wszystko inne było ble
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musiałam się Wam poskarżyć w Klubie, proszę mnie pocieszyć i napisać, że jestem fajna, bo ostatnio powątpiewam
![]()
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Marta, podaj mi prosze swojego maila, to przesle ci cos niecos nt olejkow (i nie tylko
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() A zaraz doczytam w klubie o co chodzi ![]()
![]() |
#2362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
#2364 |
Zadomowienie
|
Nadrobilam! (latwo nie bylo
![]() ![]() oj dziołchy, dziołchy czlowiek chce sobie zazartowac, a tu juz kciuki ![]() ![]() ![]() LUcky gratuluje pracy! Gosia, ale ma Wojtula ucieche ![]() ![]() Ola, Katarina zazdroszcze rozgadanych ksiezniczek ![]() ![]() moja gada zdaniami, ale po swojemu ![]() ![]() ![]() Eluś slicznie wygladasz! ciesz sie, ze nie masz brzuszka jak PInk ![]() Gucia zazdroszcze urlopiku nad morzem! z paznokciami nie pomoge, niestety. i czekamy na test ![]() i fajnie, ze poruszylyscie temat miejscowek, bo tez chcielibysmy sie wybrac nad baltyk w wakacje. Kareninka jestem w szoku! Andre podobny jak dwie krople wody! sliczne zdjecia. a znajomej sie nudzi, ze juz mysli o urodzinkach Andrusia?? ![]() Pietrusiu, fajnych macie ksiezy ![]() Konspi, to Twoj tez maly gadulec. bo moja na kompa mowi "ee aa ![]() Tarasiu gratuluje zabkow. my czekamy na kly i sie doczekac nie mozemy. a dokuczaja jak diabli. Maria, super sie spotkac w "realu" prawda? zazdroszcze ![]() Brombi duzo zdrowka dla Mamy! bedzie dobrze! i fajnie, ze znow sie wiecej odzywasz! Martus wspolczuje tej alergii. oby jak najszybciej sie wszystko wyjasnilo i Oliwka poczula sie lepiej! ![]() ![]()
#2365 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już też trochę trwa prawda?? może lepiej zmienić lekarza, chyba że już byłaś a niedoczytałam ![]() Cytat:
![]() moja to blondasek chudy jak szczypioreczek ![]() ale Kinga jaka fajna ciemnowłosa ciemnooka i fajnie opalona dziewczynka ![]() no ale ja to za długo nie siedze z nią na dworze bo nie dam rady za nią biegać już ![]() ![]() no ale jeszcze ttroche i będę kilka kilo mniejsza ![]() ![]() a co do spotkań to mam nadzieje że się jeszcze spotkamy, ale nie wiem jak to będzie po porodzie z czasem ![]() Elu wyglądasz świetnie super brzuszek, ja to ogromna jestem ![]() ![]() i chyba zaczynam wody nabierać bo zaczynają mi troszke nogi puchnąć ![]() lece spać bo słaba jestem, dziś plac zabaw, potem miała być doktorka ale podobno chora jest i nieprzyjmowała więc pojechaliśmy do mojej mamy i o 20.00 wróciliśmy, niby cały czas siedziałam ale mój kręgosłup jest wychechłany na amen i wszystko mnie boli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zadomowienie
|
Aniulka mi na skurcze lydek gin polecala Cyclo-3-Fort
![]() ![]()
#2367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Aniulka mnie gin też polecał magnez na skurcze łydek. A się umęczysz kobieto...ale już niedługo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A nic tak szczerze mowiac...musimy siedziec w domu wiec...a z zabawek maly wszystko ma, w sobote dostal autko wiec darujemy sobie... ![]() Cytat:
I tak zazdraszczam ![]() Cytat:
Oj to macie... ![]() Cytat:
Dzieki ci dobra kobieto ![]() Cytat:
Eeeehhh.... Bedzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Fajny, bedzie radocha! ![]() Cytat:
![]() To bylo w kontkscie tego, ze ona planuje juz urodziny swojej corki w...listopadzie... ![]() Bry bry... ![]() czy ktos wie moze, kiedy opusci mnie stan permamentego zmeczenia? ![]() Wieczorem jestem juz tak zmeczona, ze nie moge spac a jak juz przysne to o 22.30 maly musi dostac antybiotyk, potem znow nie moge zasnac...jak w koncu zasypiam to kolo 1-2 maly sie budzi, potem kolo 3-4 znow a o 6.30 znow antybiotyk... ![]() Malz oczywiscie chetnie by mi pomogl z tym, ze trudno mu pomoc jak wraca z pracy kolo 19-20, kiedy André spi... Jeszcze zarazil sie od malego i sam dzisiaj dostal od lekarza przepisany antybiotyk...wiec jak juz jest w domu to wiecie same - herbatki, kocyki itp. A ja jak juz usiade to nie mam sily ani rozmawiac, ani czytac ani ogladac tv... ![]() Poza tym poprawy u André jakiejs duzej nie widze no cholewcia...kaszel caly czas ma mokry, slychac w klatce piersiowej, ze cos sie dzieje, katar jest...a siedzimy w domu juz od ponad tygodnia....jestem zlaaaaaaaaaa..... ![]()
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Gocha baseny mmm super też bym poszalała
![]() asioczka przypadkowe spotkanie i najlepiej było jak obie się huśtały a ja się zastanawiałam kurcze to chyba jest aniulka i potem się przedstawiłam ![]() Aniulka napewno znajdziesz czas a i chętnie poznam dzieciątko może coś mnie ruszy i też będę chciała mieć ![]() Aniu przecież Ty ładnie wyglądasz brzusio śliczny a wiadomo że jak urodzisz to co ma zejść do zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.