|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
heh, Kristi - bo jak ktoś pracuje to uziemiony w robocie, czy chce czy nie
reszta pewnie się opala, kąpie itp ![]() ja normalnie spływam tu dziś...bez klimy, 28 stopni w biurze, klient za klientem włazi... no i co drugi śmierdzi tak, że OMG dobrze, że jeszcze niecała godzina i uciekam stąd
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
marnotrawna Cestio witaj
![]() ![]() mój mały babsztyl doprowadza mnie do szału ostatnio wczoraj po kilku dniach bez drzemki miałam zbrodnicze myśli dziś chyba zasypia, aż się boję iść i sprawdzić no i zapomniałam, że za 2 tyg. jest walne w robocie, a mam sprawozdanie za 2010 zrobić |
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Pogoda bajeczna TŻ wybył do dziadka - wykosić ogródek. Moje młode na balkonie przelewa wodę w wanience. To ja się pointernetuję ![]() Marticia, kiedy mniej więcej będziesz w Katowicach?
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Baby super byloby was zobaczyc
ja w pozdroz wybieram sie tak pod koniec czerwca, ale to zalezy tez od spotkan, musze sie jeszcze umowic. Poza tym mam czas do konca sierpnia, wykupuje bilet bez powrotu ![]() ![]() Jakie super mam te masaze, czuje sie znacznie lepiej z plecami, ale jesli ktora ma okazje wybrac sie do masazysty, polecam, stawiaja na nogi! |
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja jak najbardziej sie pisze na spotkanko w Katowicach tylko zebym nie pracowała wtedy ![]() pogoda cudna, Wiki sie chlapie w misce bo basenu jeszcze nie wyciągnelismy pogoda taka w kratke ze z tym basenem wielgasnym sie wstrzymujemy, ale chyba juz najwyzsza pora do tego hamak i moje dziecię ma raj
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoich wygoniłam w końcu
oni się na spacer wybierają zawsze jak sójki za morze, i wracają po coś po dwa razy czasem ja zostałam bo dla mnie 30stopni to za dużo. etiaxil nie jest aż tak dobry i tak używam co drugą noc ![]() nie mogę doczekać się piątku. przy okazji niepotrzebnej wizyty w UP zamierzam w końcu SAMA połazić po sklepach
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj pól dnia spędzilyśmy w basenie, bo zainwestowałam 50 zł w pompkę elektryczną dzięki której basen napełnił się w 15 minut
Poza tym byłam w tesco i kupiłam Oli dwie piżamki, jedną z długim rękawem z Dorą i drugą z krótkim z ukochanym motywem mojej córy, czyli biedronkami Do domu nabyłam fajne kubki w kropki ![]() Skorzystałam z rady Judi, że są przeceny na dziecięce rzeczy i faktycznie można sporo zaoszczędzić
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie straszę
latam w samych majtkach bo się wypilingowałam i nałożyłam samoopalacz. testuję jakiś jednocześnie do twarzy i ciała więc powinien być delikatny ![]() taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-w-kremie.html podejrzewam,że dopiero po 2-3 razach będzie ładny efekt. no ale zobaczę rano ![]() przez przedszkole mam braki w łapaniu opalenizny na placu zabaw |
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko ty, Wersto masz mordercze myśli
![]() moja dziś zrobiła rzecz następującą..po raz setny wywaliła wszystkie kulki z basenu (cała chata w kulkach zagroziliśmy, że nie dostanie loda (o którego dopominała się całe popołudnie). nic z tego. uparta małpa wolała karę niż podporządkowanie mało tego - basen z kulkami został zarekwirowany z powodu tych akcji, chwilę powyła a potem stała obrażona i patrzyła jak go zwijamy nie wiem, za kim ona taka uparta ale juz moja mama zauważyła, że jak się nieznośnica zaprze, to nie ma zmiłuj Cestia - zapomniałam Cię przywitać fajnie, że tak sobie wypoczęłaś, jak ja o tym marzę....![]() Jowisz - ciekawa jestem czy ten specyfik śmierdzi wszystkie jak do tej pory śmierdziały prędzej czy później opisz rano wrażenia i efekty.aha. zastanawiam się nad etiaxilem ale mam dylemat - nie można go używać po depilacji, prawda? to jak? mam nie golić pach, skoro ja muszę co 2 dni... |
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem podejrzewam raz/dwa w tygodniu by ci wystarczyło więc wstrzelałabyś się w wieczory kiedy nie golisz
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
moja tez nieznosna
dzis nie chciała przyjsc do domu i zaczęła mi uciekac wiec wzięłam pod pachę i od razu poszłysmy sie karnie myc i spac , o 19 nawet nie buczała. Tylko zapytała czy jej zabiore wszystkie zabawki ? zdarzało mi sie za kare zabierac jej to i owo a raz wyniosłam cały kosz za drzwi bo nie chciała posprzatac i stamtąd zabrał go PAN do którego potem dzwoniłam i przepraszałam i prosiłam zeby oddał poki co jesli chodzi o sprzatanie to działa
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie skąd ten mega upór w naszych dzieciakach ?
ps. każdy samoopalacz śmierdzi przez tem związek co barwi skórę ja smaruję się sopotem to masakra, jak mi to przeszkadza, a przecież on nie jest jeszcze mega mocny co do antyperspirantu, to ja jak golę to wiadomo , nie można potem pach potraktować, ale już na drugi dzień daję rade, ale mnie i tak nadal piecze, czasem mam skórę podrażnioną na następny dzień ale cóż się nie robi, dla suchot pach bobasowa daje mi nadal popalić, to chyba dziecko adhd a wydaje mi się że mi się już brzuch obniżył
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponizej mloda z dzisiejszego wypadu na lody i 3 wczorajsze fotki
Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-05-31 o 22:26 |
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się Tośka zmienia
śliczna jest Borka widzę już super sobie radzi na rowerku Ja mam pytanie bo nie mogę się zdecydować na trampolinę za bardzo nie wiem na co konkretnie patrzeć Czy ma któraś trampolinę //nie chodzi mi o tą dmuchaną ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- może pokażę co oglądam http://allegro.pl/trampolina-z-siatk...634878870.html http://allegro.pl/full-zestaw-5w1-tr...639871041.html http://allegro.pl/trampolina-batut-3...626242747.html |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Ale boska Tosia
![]() Jowisz - dzięki już patrzyłam w necie i etiaxil kosztuje ok.40zł. tylko się zastanawiam jeszcze, co z resztą ciała...wczoraj jak wracałam z pracy to dosłownie bluzka mi się przykleiła do pleców i brzucha... okropność.
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi my na trampolinie skaczemy u znajomych. Oni maja wielgasna 5 metrowa
![]() Generalnie musi byc bezpieczna, z zapieciami na siatce (ale to chyba maja wszystkie) z tego co widze w aukcjach przy niektorych jest drabinka - to fajny pomysl, bo inaczej trzeba malucha podsadzac co chwilke. Poza tym trudno okreslic jak wygladaja z bliska jakosciowo, ale warto zainwestowac w te stabilniejsza Wiecej nie doradze, bo sami sie dopiero przymierzamy do trampoliny ![]() Verona. sliczna mala Boryska
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... zapowiadali piękną pogodę, ewentualnie burze. Na onecie jeszcze teraz pokazuje 28 stopni i słońce w Rzeszowie, a u nas chmurzy się coraz bardziej, już padało
nie wiem jak tu Olę ubrać, ale kanał... wolę upał
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to samo, tyle ze nie pada. Ale mialo byc pieknie, a sa chmury... Kristi, widze ze roznia sie jeszcze np wysokoscia tej siatki ochronnej. Ta drozsza ma wyzsza. Ja bym brala jak najwieksza, zwlaszcza dla Twojej trojki |
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ panienka Tosia wydoroślała ![]() Ja ostatnio mojej ciotce powiedziałam, że takie urodzone i trochę odchowane to bym przygarnęła ![]() Maluśna, wybaczam Ja upał uwielbiam, ale siedzieć tak w pracy bez klimy to masakra współczuję Ci kochana Nie wiem czy powinnam się pochwalić (bo zwykle jak się pochwalę to później jest odwrotnie ), ale mojej córce przeszły humorki
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() wszystkiego naj z okazji dnia dziecka podpisałam dziś zgodę w przedszkolu,że Iga może zjeść lody sama kupiłam na razie tylko jajo niespodziankę, chciałam jeszcze gazetę samsam z duplo+figurka zwierzątka ale u mnie nie ma pierdoła a wiem żeby się ucieszyła.
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
witam z burzowych gliwic, juz walilo piorunami, ale nastepne burzówki sie przewalają, wiec cos czuje, ze dowali ponownie..
Mnie łeb nawalal wczoraj, dzis tylko cmi w skroni, ale pogoda sie zmienia, wiec moze niebawem czacha da mi spokoj! Tosia jaka juz duza! Matko, jak te drugie dzieci szybko rosna! Piter tez ma ostatnio humorki, ale poki co udaje mi sie je poskramiac, generalnie zle nie jest.. moglby tylko dluzej rano sypiac, a nie pobudki przed 6ta robic... w morde.. Jowiszowa jak tam samoopalaczowe testy?
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
no to gratuluje
![]() Ja zakupilam Sopot, ale nie mam serca go na siebie zalozyc bo bede smierdziec niczym opalany kurczak
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sięopalam b.szybko i tak naprawdę wystarczyłyby 3 dni żebym posiedziała dłużej na słońcu, i byłabym strzaskana. ale nawet do tego nie potrafię się zmusić, siedzenie w słońcu osłabia mnie okropnie. |
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak słonko
Mnie się udało troszkę go złapać i w Grecji nie będę już wyglądać jak córka młynarza A od samoopalaczy zdecydowanie wolę balsamy z ich dodatkiem. Przy systematycznym stosowaniu efekt ten sam, a smród nieporównywalnie mniejszy |
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak szłam spać po 3h od aplikacji jeszcze nie czułam (a sam krem miał b.delikatny przyjemny zapach) a rano kąpiel i po krzyku następny kupięmus/piankę z tej serii bo ponoć jeszcze fajniejsza
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
http://csimg.webkupiec.pl/process_im...ursztynowa.jpg
ten mam, ale poki co stoi w łazience od miesiąca i się na mnie gapi Chyba sie dzis skusze ![]() Ja tez wole słonko, ale jednak po zimie jestem tak koszmarnie blada, ze nim sie opale, to sie jednak bede musiala cos podkolorowac. Do solarium isc mi sie nie chce za bardzo, bo jak zlikwidowali mi to co mialam po drodze, tak specjalnie odbijac w inna strone to mi sie nie chce Achhh Cestusia - Grecja... mam kilka fot z tego raju, to wam i sobie zaraz pokaze ![]() zachod.jpgP8195639.jpgP8185378.jpgP8175254.jpg P8205664.jpgP8205718.jpgP8205662.jpg <----
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
nie mogę się doczekać fotek z Rovinj Sosny, i innych okolicznych miasteczek. bo śliczne są
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia zarzucilas wspomnieniami, az mi sie urlopu zachcialo
najblizszy nasz wyjazd to kierunek tesciowie - moge sobie tam odpoczac na lonie natury wsrod kur i krow
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

no i co drugi śmierdzi tak, że OMG

dziś chyba zasypia, aż się boję iść i sprawdzić
ja w pozdroz wybieram sie tak pod koniec czerwca, ale to zalezy tez od spotkan, musze sie jeszcze umowic. Poza tym mam czas do konca sierpnia, wykupuje bilet bez powrotu 

zagroziliśmy, że nie dostanie loda (o którego dopominała się całe popołudnie). nic z tego. uparta małpa wolała karę niż podporządkowanie
mało tego - basen z kulkami został zarekwirowany z powodu tych akcji, chwilę powyła a potem stała obrażona i patrzyła jak go zwijamy 

pierdoła a wiem żeby się ucieszyła.
Matko, jak te drugie dzieci szybko rosna!
Mnie się udało troszkę go złapać i w Grecji nie będę już wyglądać jak córka młynarza