Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-06-02, 08:52   #3481
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Witam chudzinki

Giocondka nie mo¿esz siê poddaæ, wiem ¿e to jest trudno sobie odmówiæ, ale musisz byæ silna. Jak ciê¿ko jest Ci zrezygnowaæ to mo¿e na pocz±tku spróbuj ograniczaæ to jedzenie.
No i z tego co czytam kolacjê zjad³a¶ o 18 wiêc to jest zdecydowanie za wcze¶nie, skoro chodzisz tak pó¼no spaæ, wiêc nie dziwiê siê, ¿e Twój organizm domaga siê jedzenia. Kolacjê powinna¶ zje¶æ miêdzy 20 a 21 godzin±.
No i nie poddawaj siê kochana

U mnie dzi¶ na wadze 47,9 kg
Zaraz biorê siê za przysiady
Stary 2011-06-02, 09:47   #3482
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

kobitki a dzi¶ waga wskazuje równe 66 kg czyli 0,5 kg mniej i tak sobie my¶lê, ¿e niby jem du¿o no ale chyba do koñca tak nie jest skoro waga spada wy te¿ tak macie, ¿e stoi w miejscu np tydzieñ a potem nagle rusza ? ja bym chcia³a codziennie efekty widzieæ, no ale dobre i to, do powrotu t¿ nieca³e 2 tygodnie, oj chcia³abym chocia¿ do 65 kg doj¶æ a jakby mi siê tak uda³o 64 kg marzenia ale bêdê walczyæ ostro - przy was to zdecydowanie ³atwiej
a dzis
s: 1/2 bu³eczki razowej, plaster sera, pomidor
2s: kawa
o: udko z kurczaka pieczone + sa³ata pekiñska

a dalej zobaczymy, 'u was te¿ w nocy burzowo? bo ja nie mog³am spaæ po³o¿y³am siê o 1 a o 3 ju¿ by³am na nogach jaka¶ masakra no i teraz wsta³am dopiero a za oknem jako¶ tak dziwnie :/

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 10:22   #3483
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej kochane
Waga u mnie te¿ spad³a w sumie zrzuci³am ju¿ 3 kilo
Ja ju¿ by³am na polu a teraz przerwa na kawê a ¿e nie pijê to przysz³am na kompa zajrzeæ do was
Aniu widzisz op³aca siê mêczyæ
Giocondka nie wolno Ci siê poddawaæ u mnie w domu te¿ ka¿dy siê ob¿era s³odyczami których jest pe³no wszêdzie ale trzeba byæ twardym
Monia ale¿ laseczka z Ciebie
A co do nocy to by³o u mnie te¿ strasznie burzowo ale mi to nawet lepiej siê spa³o:P
No nic spadam odezwê siê wieczorem

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2011-06-02 o 10:24
sanderaM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 12:52   #3484
meeedzik
Zakorzenienie

Aniaczyrek, Sandera gratulujê spadku wagi
No u mnie te¿ dzi¶ tak dziwnie jest no i zimno jak nie wiem.

Ja dzi¶ na ¶niadanie zjad³am bu³kê ma¶lan± i kakao, a na obiad mam m³ode ziemniaczki z koperkiem i kefirem mama zrobi³a sos pieczarkowy ale ja nie lubiê i wolê same ziemniaki

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Od dzi¶ zaczynam znów krêciæ hula hop my¶lê, ¿e tak 30 minut dziennie bêdê krêciæ.
A dzi¶ mam za sob± 60 przysiadów, 150 takich obrotów ( robiê takie skrêty bez odrywania nóg od pod³ogi i obracam siê jak najbardziej mogê, raz w jedn± i raz w drug± stronê) i 20 minut hula hop, ale wieczorkiem jeszcze pokrêcê. Ko¶ci sobie obi³am od tego krêcenia, bo staram siê jak najni¿ej krêciæ.
Stary 2011-06-02, 13:15   #3485
orzeszek01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 753

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
A nasz Orzeszek gdzie dzi¶ siê podziewa?
Jestem, tylko jakos nie mam co pisac. Mam paskudny humor,wczoraj pol dnia przeplakalam. Mam ostatnio ciezkie dni jesli chodzi o nastroj,samopoczucie,samo ocene,problemy w domu.

Jem ladnie,chociaz to mi sie udaje. Waga nadal 60,chyba jakis zastoj mam.

Monia-jak zwykle pieknie wygladasz. Jak mozesz to wklejaj czesciej swoje zdjecia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:33   #3486
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

A ja z moim szkrabkiem kochanym dopiero wstali¶my dobrze siê spa³o zasnêli¶my tak po 9 (rano) i a¿ do teraz
U mnie burzy nie by³o wcale! I nawet kropelka deszczu nie spad³a! A zapowiadali w prognozie takie ulewy... Teraz jest niebo zachmurzone ale nie zapowiada siê na deszcz. No i jest naprawdê gor±co Zjemy z synkiem obiad (m³ode ziemniaczki z koperkiem i jogurtem naturalnym ja zjem a synek ma pulpeciki w sosie pomidorowym z ziemniaczkami - napisa³am, ¿eby¶cie nie pomy¶la³y ¿e synka te¿ odchudzam hehhe i po obiadku idziemy na dwór. O 15 odbierzemy starszego synka z przedszkola i pochodzimy trochê.

Aniu gratulujê naprawdê ³adnie Ci ta waga spada Ja my¶lê, ¿e do 65 lada dzieñ dojdziesz a do 60 to ju¿ tylko kwestia czasu - do ¶lubu na pewno Ci siê uda Poma³u ale do celu

Sandera 3 kilo ju¿? super!!! oby tak dalej!

Giocondka samodyscypliny mo¿na siê naprawdê nauczyæ. Ja przed porodem by³am miêkka jak dupa i w ¿yciu by mi sie nie uda³o schudn±æ jakbym chcia³a. Dwa porody mnie do tego zmobilizowa³y, by³o to strasznie ciê¿kie prze¿ycie choæ bardzo wspania³e. Stwierdzi³am, ¿e skoro "da³am radê" urodziæ w³asnymi si³ami dwoje dzieci to schudn±æ te¿ dam radê. Te porody zrobi³y ze mnie "tward±" babeczkê I teraz sobie tak wszystko t³umaczê, ¿e skoro mia³am si³ê urodziæ dzieci to muszê mieæ si³ê schudn±æ. No nie umiem tak tego dok³adnie opisaæ ale chyba wiecie o co mi chodzi co?
No i zazdro¶æ te¿ mi tu pomog³a, bo zazdro¶ci³am tak bardzo moim kole¿ankom ¿e s± chude, piêkne i w ogóle, ¿e musia³am po prostu schudn±æ. I kiedy¶ mia³am tak± przykr± sytuacje w sklepie.... posz³am do Vertusa po spodnie i nie wiedzia³am jaki rozmiar wzi±æ bo by³y to pierwsze spodnie po ci±zy i poprosi³am o radê sprzedaj±c± a ona do mnie : " no nie wiem czy mamy takie du¿e rozmiary... zaraz poszukam" - ale mi siê przykro zrobi³o a to by³a taka m³oda chuda dziewczyna ;/ Wtedy zrozumia³am, ¿e wygl±dam jak mutant.... no ale tak naprawdê zaczê³am odchudzaæ siê du¿o pó¿niej gdy mój synek który mia³ wtedy 8 miesiêcy zachorowa³ na ospe i znalaz³ siê w szpitalu w Gdañsku. By³a to bardzo ostra ospa i do tego obustronne ropne zapalenie ucha ¶rodkowego. Ropa mu lecia³a z uszu jak z kranu;/ A krost mia³ tyle, ¿e nie przypomina³ dziecka tylko "potworka".... Le¿a³ tam 2 tygodnie i ja prawie nic nie jad³am i tam zaczê³am chudn±æ. Jak wysz³am ze szpitala to wszyscy do mnie ¿e schud³am trochê, wiêc postanowi³am ¿e siê bêdê odchudza³a. A ¿e to by³ czerwiec wiêc fajnie na lato byæ szczuplejszym. I tak do po³owy wrze¶nia schud³am 15 kilo. Tak¿e nie wiem, czy gdyby nie choroba dziecka to czy bym zaczê³a siê odchudzaæ wtedy ;p

No dobra rozpisa³am siê jak g³upia. Idê robic obiad i na dwórek. Rozpogodzi³o siê i s³oneczko ¶wieci a chmury wszystkie gdzie¶ przesz³y Mi³ego popo³udnia! wieczorkiem bêdê ;*

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem, tylko jakos nie mam co pisac. Mam paskudny humor,wczoraj pol dnia przeplakalam. Mam ostatnio ciezkie dni jesli chodzi o nastroj,samopoczucie,samo ocene,problemy w domu.

Jem ladnie,chociaz to mi sie udaje. Waga nadal 60,chyba jakis zastoj mam.

Monia-jak zwykle pieknie wygladasz. Jak mozesz to wklejaj czesciej swoje zdjecia
Kochana przecie¿ Ty jeste¶ taka ¶liczna ¿e szok i w ogóle nie jeste¶ gruba wiêc dlaczego do³ujesz siê przez samoocenê. Widzia³am Twoje zdjêcia i ka¿da dziewczyna Ci pozazdro¶ci urody i cia³a. W ogóle nie jeste¶ gruba, ale oczywi¶cie je¶li ma Ci to poprawiæ humorek to odchudzaj siê ile trzeba Waga stoi ale nied³ugo znowu ruszy! My tu wszystkie przechodzi³y¶my juz takie postoje - to normalne. Poma³u ale siê uda! Zobaczysz! A zdjêcia w³a¶nie chcê wklejaæ czê¶ciej, ¿eby was motywowaæ. ¯eby¶cie zobaczy³y ile ja musia³am siê nacierpieæ ¿eby schudn±æ ale ¿e warto by³o! Wy macie du¿o ³atwiej bo chudniecie tu po 5 lub 10 kilo i wygl±dacie ju¿ cudownie i nie musicie siê wiêcej odchudzaæ, a ja musia³am prawie 30 kilo zgubiæ! I nie mog³am siê poddaæ przecie¿. No i to jeszcze nie koniec mojego odchudzania. No i przede wszystkim chcê wam pokazaæ ¿e mo¿na i ¿e da siê schudn±æ ¯e z mutanta takiego jakim ja by³am mo¿na staæ siê normaln± kobiet±. G£ówka do góry Orzeszku Bêdzie dobrze

do wieczorka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 13:52   #3487
adziorek1990
Idiotka

Wiadomo¶ci: 12 864

hej laseczki
JA stanê³am na wagê dzisiaj 73,3kg ale pojutrze powinnam dostaæ @ wiêc nie jest tak ¼le jak my¶la³am, pozwalam sobie na ma³e grzeszki...ale muszê z tym skoñczyæ

Dzi¶:
1.Bu³ka razowa z serkiem 'mój ulubiony' i z pomidorem
2. kawa + ma³y lód

Na reszte dnia nie mam pomys³u Wszystko wyjdzie w praniu

Gratuluje spadku wagi

Bynajmniej ≠ Przynajmniej!
adziorek1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 14:54   #3488
aniaczyrek
Raczkowanie

hej kobitki ale skwar na dworze, maskara jaka¶ na pewno z tego bêdzie burza ;/ trochê siê poopala³am ucz±c na balkonie no i gotujê obiadek
a za mn±
s: 1/2 b raz ser ¿ó³ty pomidor
2s: miseczka zupy na kostkach roso³owych z kasz± mann±
o: udko z kurczaka z surówk± pekiñsk±
k: 1/2 b raz ser bia³y

niekontrolowanie wdar³a mi siê zupka w menu no ale jako¶ na jogurt nie mia³am ochoty a my¶lê, ¿e taka zupka te¿ nie ma nie wiadomo ile kalorii tak¿e dzi¶ jeszcze æwiczenia i mam nadziejê, ¿e bêdzie coraz lepiej

;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

Stary 2011-06-02, 15:05   #3489
meeedzik
Zakorzenienie

Orzeszku zgadzam siê ze s³owami Moniczki Nie mo¿esz siê za³amywaæ. A co do zastoju z wag±, to ja przez ponad 3 tygodnie mia³am 51,5 kg i waga ani drgnê³a !! A pó¼niej jak polecia³a tak sama nie wiem kiedy spad³a do 48 Mój pierwszy cel to by³o 50 kg Dziewczyny wiedz± jak to ze mn± by³o ile czasu mia³am zastój i by³am ju¿ gotowa zrezygnowaæ z odchudzania, ale dziêki ich wsparciu przetrzyma³am i waga w koñcu spad³a I zobaczysz u Ciebie te¿ tak bêdzie
No i ja ca³y czas czekam na Twoje zdjêcie, bo na pewno jeste¶ ¶liczniutka i nie masz powodów do zamartwiania siê
Ja w sumie to zgubi³am ju¿ 17 kg w ¿yciu bym nie pomy¶la³a, ¿e kiedy¶ uda mi siê tyle schudn±æ
Monia masz racjê, ja te¿ czêsto mia³am takie sytuacje w sklepie, do tego wiesz ja mam szerokie biodra a wtedy to by³ koszmar jak mia³am sobie co¶ kupiæ Po prostu nie lubi³am nawet chodziæ na zakupy a do tego jeszcze ekspedientki z tekstami tego typu co pisa³a¶, ¿e nie wiedz± czy jest taki du¿y rozmiar :/ eh... masakra. Jakie to by³o do³uj±ce, no i jeszcze jakby tego ma³o w domu wszyscy tylko dogryzali jaka gruba jestem

Ja na obiad zjad³am 3 ¶rednie ziemniaczki polane sosem czosnkowym w³asnej roboty (³y¿ka ¶mietany i ma³a ³y¿eczka majonezu i czosnek granulowany) ale pycha by³o i jutro mam to samo, pierwszy raz taki obiad jad³am i mi zasmakowa³o
Stary 2011-06-02, 15:16   #3490
klausss
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48

Cytat:
Oczywi¶cie ¿e tak! Chodz±c g³odna spaæ spowalniasz metabolizm i to bardzo. ¯o³±dek w nocy niema co trawiæ i siê spowalnia. Je¶li chodzisz spaæ o 23 to powinna¶ kolacjê zje¶æ o 20 lub 20:30 nawet i w wiêkszo¶ci powinno to byæ bia³ko.

to teraz o 20 bêdê sobie robi³a jajecznicê z samych bia³ek np z pomidorami i bazyli±, rybkê albo serek wiejski
dziêkujê za radê Monia

Dzisiaj stanê³am na wadze i ju¿ jest 65,1 kg wiêc o 0,4 kg spad³o od wczoraj dziêki temu, ¿e o 20 zjad³am pó³ jab³ka
Czuje siê super, mam zapa³ do dzia³ania. Chodzê dwa razy w tyogdniu na fitness i raz na si³owniê i to mnie dodatkowo mobilizuje, bo przecie¿ g³upio by by³o straciæ kasê :d chcialabym jeszcze na aquaaerobik ale nie ma w moim mie¶cie na razie, bo buduj± basen

¶niadanie: koktajl truskawkowy (ma¶lanka + truskawki) i dwa pe³noziarniste tosty.
II ¶niadanie: kanapka z ciemnego pieczywa z sa³at±, papryk±, rzodkiewk± i serkiem almette.
przek±ska: 10 truskawek, kawa³eczek banana, kawa³ek jab³ka, 1 wafla ry¿owa.
obiad: (bêdzie dopiero) pier¶ z kurczaka w papryce i p³atkach owsianych, warzywa na parze.
kolacja: jajecznica z 2 bia³ek z koperkiem.

_________________________ _________________________ _________________________ ______________

By³o 68 kg
Jest 65,1kg
Bêdzie 48 kg

Edytowane przez klausss
Czas edycji: 2011-06-02 o 15:19
klausss jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 15:32   #3491
sweet_sofia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 56

Hej dziewczyny! Jestem nowa i te¿ walczê. Mam za sob± zesz³orocznego Dukana i 18 kilo mniej. W moim przypadku to by³a g³odówkowa wersja Dukana. Zero warzy i owoców i wêglowodanów, masa bia³ka i minimalna liczba kalorii. Efekt super, ale teraz ciê¿ko utrzymaæ idealn± wagê. Jak tylko co¶ zjem zaraz masakra na wadze. Nie wiadomo kiedy przyby³o 4kg, a chodzê na si³owniê i je¿d¿e na rowerze. Znowu zarzuci³am g³odówê, a przez dwa tygodnie waga prawie nie drgnie. W koñcu posz³am do dietetyka i od tygodnia zmieni³am swój tryb ¿ycia - jem 4 posi³ki dziennie (dla mnie masakrycznie du¿o) ale juz mi spad³o 60 dkg!!!! Mam tak zaburzony metabolizm, ¿e teraz muszê go rozruszaæ.
sweet_sofia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:00   #3492
alora00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 149

Ja nie mia³am internetu 1,5 dnia przez te burze, niby to nie d³ugo ale ju¿ sza³u dostawa³am ;P
I w komputer mi pierdyk³o, bo nie wy³±czy³am go z pr±du

Muszê przeczytaæ wszystko co pisa³y¶cie
Stary 2011-06-02, 16:08   #3493
meeedzik
Zakorzenienie

sweet_sofia witamy
Oczywi¶cie g³odówka jest nierozs±dnym wyj¶ciem, a nawet najgorszym z mo¿liwych.
Dobrze, ¿e siê wybra³a¶ do dietetyka no i mam nadziejê, ¿e Twój metabolizm wróci do normy.

Kobitki ja przed chwil± ogl±da³am album ze zdjêciami i szoku dozna³am, jakie w nim s± zdjêcia! Na wiêkszo¶ci wygl±dam okropnie ! ( co siê dziwiæ z tak± wag± jak± mia³am to nie da³o siê ³adnie wygl±daæ ) no i zrobi³am zdjêcia tych zdjêæ, ¿eby wam pokazaæ, bo kiedy¶ wrzuci³am tylko 2 bo na kompie wiêcej nie mia³am, wiêc teraz poka¿ê z przed jakich¶ 3 lat z wag± 65kg

4 pierwsze s± z czasów kiedy wa¿y³am jakie¶ 65kg
a 3 nastêpne s± tera¼niejsze
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2926.jpg (57,1 KB, 66 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_2930.jpg (40,7 KB, 53 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_2934.jpg (44,9 KB, 55 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_2937.jpg (60,7 KB, 50 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg dc46fb545f.jpg (68,1 KB, 56 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_2655.jpg (32,4 KB, 57 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 100_2872.jpg (29,3 KB, 68 za³adowañ)
Stary 2011-06-02, 16:17   #3494
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana przecie¿ Ty jeste¶ taka ¶liczna ¿e szok i w ogóle nie jeste¶ gruba wiêc dlaczego do³ujesz siê przez samoocenê. Widzia³am Twoje zdjêcia i ka¿da dziewczyna Ci pozazdro¶ci urody i cia³a. W ogóle nie jeste¶ gruba, ale oczywi¶cie je¶li ma Ci to poprawiæ humorek to odchudzaj siê ile trzeba Waga stoi ale nied³ugo znowu ruszy! My tu wszystkie przechodzi³y¶my juz takie postoje - to normalne. Poma³u ale siê uda! Zobaczysz! A zdjêcia w³a¶nie chcê wklejaæ czê¶ciej, ¿eby was motywowaæ. ¯eby¶cie zobaczy³y ile ja musia³am siê nacierpieæ ¿eby schudn±æ ale ¿e warto by³o! Wy macie du¿o ³atwiej bo chudniecie tu po 5 lub 10 kilo i wygl±dacie ju¿ cudownie i nie musicie siê wiêcej odchudzaæ, a ja musia³am prawie 30 kilo zgubiæ! I nie mog³am siê poddaæ przecie¿. No i to jeszcze nie koniec mojego odchudzania. No i przede wszystkim chcê wam pokazaæ ¿e mo¿na i ¿e da siê schudn±æ ¯e z mutanta takiego jakim ja by³am mo¿na staæ siê normaln± kobiet±. G£ówka do góry Orzeszku Bêdzie dobrze

do wieczorka

Dziekuje
Chyba chodzi mi o to, ze to pieprzone wesele jest 23 lipca,i boje sie ze nie zdaze do tego czasu schudnac tak zeby bylo cos widac
Przez 50dni to chyba niewiele mozna zdzialac
No ale lepsze ze cos robie tj jem mniej, niz zebym miala biadolic i nie robic nic.

A zdjecia wklejaj ,uwielbiam na Ciebie patrzec

Stary 2011-06-02, 16:17   #3495
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Medziku ¶licznie wygl±dasz
Bardzoo schud³a¶ z buzi, te zdjêcia to jak dla mnie 2 ró¿ne osoby wniosek taki ¿e zmiana piorunuj±ca, super gratulujê :eme:

Zjad³am obiad , czekam a¿ mi siê w brzuchu u³o¿y i wskakujê na twisterka, dzisiaj bêdzie 35 min, bo zjad³am batonika Co ja z tymi s³odyczami mam Jak mi nikt nie kupi to nie kupie sama, ale jak wróci³am to le¿a³ na biurku Dobrze chocia¿ ¿e mia³ 165 kcl, bo wiêkszo¶æ batoników które lubiê maj± po 500

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 16:17   #3496
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
s
Dobrze, ¿e siê wybra³a¶ do dietetyka no i mam nadziejê, ¿e Twój metabolizm wróci do normy.

Kobitki ja przed chwil± ogl±da³am album ze zdjêciami i szoku dozna³am, jakie w nim s± zdjêcia! Na wiêkszo¶ci wygl±dam okropnie ! ( co siê dziwiæ z tak± wag± jak± mia³am to nie da³o siê ³adnie wygl±daæ ) no i zrobi³am zdjêcia tych zdjêæ, ¿eby wam pokazaæ, bo kiedy¶ wrzuci³am tylko 2 bo na kompie wiêcej nie mia³am, wiêc teraz poka¿ê z przed jakich¶ 3 lat z wag± 65kg

4 pierwsze s± z czasów kiedy wa¿y³am jakie¶ 65kg
a 3 nastêpne s± tera¼niejsze
pieknie wygladasz
czyli odchudzanie zajelo Ci 3 lata?

Stary 2011-06-02, 16:38   #3497
MuffinBaby
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 165

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Medziku ¶licznie wygl±dasz
Bardzoo schud³a¶ z buzi, te zdjêcia to jak dla mnie 2 ró¿ne osoby wniosek taki ¿e zmiana piorunuj±ca, super gratulujê :eme:

Zjad³am obiad , czekam a¿ mi siê w brzuchu u³o¿y i wskakujê na twisterka, dzisiaj bêdzie 35 min, bo zjad³am batonika Co ja z tymi s³odyczami mam Jak mi nikt nie kupi to nie kupie sama, ale jak wróci³am to le¿a³ na biurku Dobrze chocia¿ ¿e mia³ 165 kcl, bo wiêkszo¶æ batoników które lubiê maj± po 500
Brawa!! Fajnie tak na twisterze ¦wietny pomys³ i przynajmnej cwiczenia nie kojarz± siê z mêczeniem i czym¶ okropnym :P
Stary 2011-06-02, 16:40   #3498
Magdzia94
Zakorzenienie

Muffin ja na twisterze ju¿ siê nauczy³am i nie nudzê siê, bo w tygodniu k³adê zeszyt i uczê siê, aa w weekend przed TV krêcê

Stary 2011-06-02, 16:40   #3499
meeedzik
Zakorzenienie

Magdzia, Orzeszek dziêkujê
Orzeszku nie nie Zaczê³am siê odchudzaæ 3 lata temu i w jakie¶ 8 miesiêcy uda³o mi siê schudn±æ do 56kg, po jakich¶ 3 miesi±cach znów zaczê³am siê odchudzaæ i schud³am do 51kg, no i ta waga utrzymywa³a mi siê a¿ do teraz, a przez t± zimê przyty³am do 53kg i zaczê³am siê odchudzaæ jako¶ w marcu i dosz³am do 48kg
Stary 2011-06-02, 16:41   #3500
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja je¿eli dojdê do 55 kg i przy tej wadze mój brzuch bêdzie ³adny to bêdê najszcze¶liwsz± osob±

Stary 2011-06-02, 17:20   #3501
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

meeedzik cudowna zmiana, szczególnie na tym zdjêciu co siê opierasz o ¶cianê widaæ jaki mia³a¶ du¿y brzuch! bez urazy oczywi¶cie a teraz taki p³a¶ciutki, bomba
Magdzia94 mam ten sam problem, sama sobie nie kupie nic s³odkiego ale jak kto¶ mi daje to ciê¿ko jest mi odmówiæ. ale w tym tygodniu twardo siê trzymam.
a w³a¶nie tinekk jak tam u Ciebie? nie poddajesz siê s³odyczom jak postanowi³a¶?

ja trochê pole¿a³am na s³oneczku bo pogoda dzi¶ ³adna ale trochê wiatr wieje. oczywi¶cie nic siê nie opali³am ale krosty od s³oñca wyj¶æ musia³y. ca³y dzieñ mam dzi¶ ochotê na jab³ko, ale nie chce mi siê do sklepu lecieæ

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 17:26   #3502
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko wiem wiem, ¿e wygl±da³am strasznie teraz nie mogê uwierzyæ jak w ogóle mog³am siê doprowadziæ do takiego stanu a¿ mi wstyd.
Stary 2011-06-02, 17:48   #3503
Magdzia94
Zakorzenienie

Murko ja nie potrafiê odmówiæ gdy kto¶ mnie czêstuje i jest to straszne

Medziku nie wa¿ne jest to ¿e tak wtedy wygl±da³a¶, wa¿ne ¿e siê wziê³a¶ za siebie

Stary 2011-06-02, 18:12   #3504
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

a ja mam ju¿ zachcianki i ataki g³odu ;( w³asnie zjad³am 3 nale¶niki ( ale takie cienkie jak papier) by³y naprawdê malutkie. Do tego wypi³am szklankê mleka. Wróci³am ze spaceru g³odna jak wilk! No i dzi¶ zgrzeszy³am bo zjad³am Kinder mleczn± kanapkê (117 kcal). Niby raz na jaki¶ czas mo¿na (szczególnie przed okresem) ale jako¶ tak mnie sumienie mêczy.
Mnie chyba przewia³o... kaszel, woda leci z uszu i mi siê ci±gle zatykaj±.. , g³owa mnie trochê boli. A by³am u kole¿anki w sklepie i kupi³am sobie bokserkê granatow± tak± d³u¿sz± z takimi fajnymi srebrnymi d¿etami rozmiar S bo XS nie produkuj±;/ no i wziê³am sobie jeszcze takie czarne króciuteñkie spodenki - strasznie sexowne ale te¿ rozmiar S bo XS nie produkuj±! No masakra! Wkurza mnie to bo ostatnio chcia³am sobie kupiæ takie fajne czarne legginsy z ZARY i by³y tylko S bo XS te¿ nie produkuj±! No parodia! I jak na z³o¶æ te S by³y za du¿e. Jak kiedy¶ mia³am problem z kupnem ubrañ bo by³am za gruba to teraz mam znowu problemy bo wiêkszo¶æ jest za du¿a. Oczywi¶cie fajnie, ¿e jestem taka szczup³a ale nie rozumiem dlaczego tyle rzeczy jest produkowanych tylko do rozmiaru S.

Meeedzik mi te¿ sporo osób dogryza³o jak by³am gruba... przede wszystkim m±¿ i mama..... No a zdjêcia super na tym ostatnim to góre masz naprawdê strasznie chud±... obojczyki i rêce same ko¶ci. Ale mi siê tam podoba ¦licznie wygl±dasz!

Sweet Sofia nie jestes pierwsz± osob± która ma efekt jojo po Dukanie. Ja osobi¶cie nie znam osoby która by utrzyma³a wagê po dukanie. Wszystkim wróci³y kilogramy i to z nadwy¿k±. Dobrze, ¿e Ty szybko zadzia³a³a¶ i du¿o Ci nie wróci³o tych kilogramów. No i fajnie, ¿e przerwa³a¶ t± chor± dukanowsk± dietê i przesz³a¶ na nasz±, któr± dietetycy te¿ polecaj±. ¯yczê powodzenia

Orzeszku do 23 lipca jest jeszcze sporo czasu! Teraz jest ciep³o wiêc ³atwiej schudn±æ. My¶lê, ¿e 5 kilo do tego czasu zgubisz napewno! Tylko b±dz cierpliwa i nie przerywaj odchudzania!
Mi³o mi ¿e lubisz ogl±daæ moje zdjêcia postaram siê czê¶ciej jakie¶ wklejaæ

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 18:39   #3505
orzeszek01
Zakorzenienie

Monia,to ja poprosze Twoje zdjecia w tych spodenkach
Eno,bez przesady co to za grzech 117kcal w mlecznej kanapce?

Stary 2011-06-02, 18:43   #3506
meeedzik
Zakorzenienie

Monia przed @ masz prawo na grzeszki wiêc wszystko Ci siê wybacza. Sama zreszt± wiem, wczoraj ca³y dzieñ g³odna chodzi³am, a dzi¶ wcale nie czujê g³odu, zjad³am tylko bu³kê ma¶lan± na ¶niadanie i kakao, no i pó¼niej obiad, te 3 ziemniaki z sosem czosnkowym i nic wiêcej. I nie jestem g³odna, mama nadziejê, ¿e ju¿ dzi¶ nie bêdê i nie bêdzie mi siê chcia³o je¶æ po kolacji
Monia no w³asnie górê mam szczup³±, ale jeszcze jakby dó³ by³ te¿ szczup³y to bym siê cieszy³a a dó³ jest normalny i nie wiem czemu nie chce mi chudn±æ.

Ja przed chwil± pokrêci³am jeszcze 20minut i dzi¶ mam za sob± 40 minut hh
Teraz æwiczê cichaczem, bo nie chce mi siê s³uchaæ marudzenia :/
Stary 2011-06-02, 18:45   #3507
aniaczyrek
Raczkowanie

monika tak sobie teraz patrzê i jeste¶my z tego samego rocznika, a ty kochana masz dwójeczkê brzd±ców ju¿ - ja ¿adnego i tak sobie my¶lê jakie dumne ze swojej mamy musz± byæ, ¿e ma takie samozaparcie!
JESTE¦ NASZ¡ MOTYWACJ¡

ja te¿ zgrzeszy³am takim ma³ym wafelkiem dzisiaj i jednym ziemniaczkiem pieczonym :/ eh niekontrolowane ³akomstwo na kolacjê zjad³am trochê truskawek i czere¶ni z ogrodu z jogurtem naturalnym no i chyba na dzi¶ tyle chocia¿ znowu jak zasnê o 2 w nocy to nie wytrzymam i pasuje co¶ przegry¼æ
no ale za to 55 min na orbitku mo¿e w boczki nie pójdzie

Edytowane przez aniaczyrek
Czas edycji: 2011-06-02 o 18:48
Stary 2011-06-02, 18:46   #3508
Iti
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Witam dziewczynki
D³ugo mnie nie by³o z góry przepraszam ale niestety moje ¿ycie zwariowa³o je¶li chodzi o dietê no to niestety ¼le i jakie¶ 1 kg do przodu
Generalnie jest ¼le a nawet bardo ¼le ....................... jestem wykoñczona psychicznie i co¶ nie mogê siê pozbieraæ................ .

pocz±tek diety 26.04.2011

koniec diety 30.06.2011
Iti jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-02, 19:27   #3509
Magdzia94
Zakorzenienie

Monia w Orsay s± nawet rozmiary XXS

Pokrêci³am hh i padam, niez³y wycisk to daje

A teraz mogê zje¶æ kolacjê Bêdzie 2 lub 1 kromeczka(zale¿y jaka wielko¶æ) chleba wieloziarnistego z szynk± i pomidorem

Stary 2011-06-02, 19:39   #3510
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

monia a ja w³asnie przeczyta³am w gazecie wypowied¼ jakiej¶ pani doktor, ¿e przed okresem kobiety zjadaj± nawet 15% kalorii wiêcej ni¿ zwykle! spowodowane to jest tym ¿e wtedy organizm wytwarza jak±¶ tam substancjê która blokuje przep³yw informacji o tym ¿e jeste¶my najedzone wiêc mamy ochotê na wszystko co tylko nam wpadnie w oko. i najlepiej je¶æ ciemny ry¿ i owoce bo one 'zapychaj±' na d³ugi czas. jako¶ poczu³am siê po tym lepiej, mimo ¿e wcze¶niej to wiedzia³am a ja te¿ zawsze mam problem z ciuchami, szczególnie spodenkami bo mam chude uda i wszystkie wisz± na mnie

Nie rezygnuj z czego¶ tylko dlatego, ¿e wymaga to czasu. Czas i tak up³ynie.
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.