Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-03, 16:07   #631
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Sayuri_69 – farba polska Loreala (6zmieszana z7), ale teraz po prostu chciałam zamalowac blond przeswity z koncow, bo mialam wloski pomalowane cos ala Majka Sablewska i wyszlo duzo ciemniej niz za pierwszym razem :/ Ale scignelam troszke ten kolor i czesto myje wloski 3-4 razy dziennie :P

A co do włosków polecam jedwab – jest troszke drogi, ale pomaga – dostępny jest nawet w rossmanie J

Wiecznie_pod_wiatr – nie posiadam tutaj aparatu, ale kolorek się wymywa – uff J I nie był na calych wlosach, ale kazde malowanie powoduje, ze maluje wiecej – zamiast wraca do naturalek L

A i gratuluje obrony na bdb J Ja się bronie, wlasnie albo poniedzialek jak zdaze albo we wtorek i tez chce 5 :P

Edytowane przez NAUGHTYxANGEL
Czas edycji: 2011-06-03 o 16:10
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 16:07   #632
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hmm to ja nawet nie wiem co poradzić w sprawie tych naleśników, bo jeszcze nigdy nie udało mi się ich zepsuć, a zawsze robię "na oko"
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 16:10   #633
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Wiecznie_pod_wiatr – nie posiadam tutaj aparatu, ale kolorek się wymywa – uff J I nie był na calych wlosach, ale kazde malowanie powoduje, ze maluje wiecej – zamiast wraca do naturalek L

A i gratuluje obrony na bdb
J Ja się bronie, wlasnie albo poniedzialek jak zdaze albo we wtorek i tez chce 5 :P
Stary 2011-06-03, 16:17   #634
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość
A co do włosków polecam jedwab – jest troszke drogi, ale pomaga – dostępny jest nawet w rossmanie J
jeśli mówisz o jedwabiu z Biosilka to ja bym go tak nie zachwalała, bo to w końcu zawiera sylikon (który oblepia włosy). Sama mam w domu małą buteleczkę i uzywam bardzo sporadycznie, żeby i tak nie obciążać włosów

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:

A i gratuluje obrony na bdb
J Ja się bronie, wlasnie albo poniedzialek jak zdaze albo we wtorek i tez chce 5 :P
współczuje rozczarowania po tym malowaniu. Kup sobie jakis szampon przeciwłupiezowy (tylko nie head & shoulders bo jest delikatny dla włosów farbowanych) to wtedy może trochę szybciej ściągniesz sobie kolor
a co do obrony, to też pewnie się obronisz na 5 i będę za to trzymała kciuki

Dziękuje Wam kochane za gratulacje
Stary 2011-06-03, 16:21   #635
malinka_070190
Zakorzenienie

Dziewczyny gratuluje zaliczeń no i oczywiście gratuluję Pani Magister hihih

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 16:24   #636
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
jeśli mówisz o jedwabiu z Biosilka to ja bym go tak nie zachwalała, bo to w końcu zawiera sylikon (który oblepia włosy). Sama mam w domu małą buteleczkę i uzywam bardzo sporadycznie, żeby i tak nie obciążać włosów
Nie, mialam na mysli inny i on tez troche kosztowal, a te z biosilka nie sa produkowane tylko dla Rossmana??

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
współczuje rozczarowania po tym malowaniu. Kup sobie jakis szampon przeciwłupiezowy (tylko nie head & shoulders bo jest delikatny dla włosów farbowanych) to wtedy może trochę szybciej ściągniesz sobie kolor
Ja sama sobie sciagnelam juz kolor z gornych wlosow, tragedii nie ma i nie bylo - mysle, ze kilka myc i bedzie juz OK, zreszto widze, ze juz blondy chca sie przebic :P

A czemu nie head&shoulders?? Fryzjerzy go polecaja przeciez, tak bardzo?

Cytat:
a co do obrony, to też pewnie się obronisz na 5 i będę za to trzymała kciuki
Ja sie musze postarac w koncu 4.7 zobowiazuje :P

Edytowane przez NAUGHTYxANGEL
Czas edycji: 2011-06-03 o 16:26
Stary 2011-06-03, 16:35   #637
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu nie head&shoulders?? Fryzjerzy go polecaja przeciez, tak bardzo?
bo head&shoulders jest delikatniejszy dla włosów farbowanych i tak szybko koloru nie wypłukuje, dlatego polecają go fryzjerzy. A jeśli Ty chcesz sobie wypłukać kolor to lepiej jakiś "gorszy" szampon przeciwłupieżowy kupić
Stary 2011-06-03, 17:00   #638
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Trzymam mocno daj znac koniecznie jak poszło

Dastin, jak piesek???????
Dzisiaj był punkt krytyczny. Wstałam rano z nadzieją, że czuje się lepiej a ona ledwo co na nogach się trzymała i do tego zaczęła wymiotować żółcią. Tak strasznie się męczyła, że z płaczem zadzwoniłam do Tż-ta, że zabieramy ją do weterynarza Dostała kroplówkę, 5 zastrzyków i jak wróciliśmy do domu to jest o wiele lepiej Nawet zjadła tą niedobrą karmę dietetycznąOgólnie czuję się lepiej z czego się bardzo cieszę. Zapytałam weterynarza co, jesli jej stan się przez kilka następnych dni nie poprawi. Powiedział:"sama sobie Pani odpowiedziała na pytanie." Mam jednak nadzieję, że ta poprawa nie jest chwilowa i że będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Zaproszenia:
Jak będziecie zamawiać zaproszenia to zamówcie najpierw próbki, bo możecie się przejechać. Wiem z własnego doświadczenia. Ja zamawiałam zaproszenia tutaj: http://allegro.pl/listing.php/user?u...&change_view=1
jestem bardzo zadowolona. Zaproszenia wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Są eleganckie, stylowe i b.dobrej jakości. Zaproszenia, które zamawiałam: zaproszenia ślubne gwiezdny pył (ja miałam białe) i brązowe opaski.

Zamówiłam u nich również ozdobny papier, z którego wykonałam plan stołów.

Sala: Pinocy w Lędzinach:
www.pinocy.com.pl

Bardzo duża sala, jedzenie przesmaczne, obsługa przesympatyczna. Ładne pokoje, teraz jeszcze dobudowano, także gorąco polecam. Cenowo trochę drogo, bo 210 zł od osoby ale naprawdę warto.

Fotograf:
jeszcze nie mamy zdjęć ale z tego co widziałam na stronie to były bardzo fajne:
www.fo-to.pl

Kamerzysta:
filmu oczywiście też jeszcze nie mamy ale kamerzysta bardzo sympatyczny, dużo kręcił. Zobaczymy jak to wyjdzie:
www.asvideo.pl

DJ Wodzirej: DJ malina
www.kamilmalczewski.pl
Powiem w skrócie: weźcie go a nie pożałujecie
Naprawdę warto. Słowa moich gości: „Beata skąd Ty wzięłaś tego wodzireja? Na takim świetnym weselu jeszcze nie byliśmy”. Mieliśmy go z polecenia od fotografa. Początkowo miałam wątpliwości czy wszystko będzie ok...ale nie żałuję, jestem zachwycona. Goście bawili się do białego rana.

Kościół:
Kwiaty kupiliśmy na giełdzie kwiatowej w Tychach. Za kwiaty + organzę daliśmy 550 zł. Było tego całe mnóstwo, niestety jeszcze nie mam zdjęć. Siostra zakonna udekorowała nam cały kościół. Wszystko przepięknie wyglądało. W kościele grał kwartet smyczkowy Altra Volta: http://www.av-kwartet.art.pl/ którego oczywiście polecam. My i goście byli zachwyceni. Coś wspaniałego, dzięki nim się odstresowałam. Podczas ich utworów można było się rozmarzyć. Wszyscy mile wspominają ten ślub.
Ksiądz, który udzielał nam ślubu był przesympatyczny. Gdybym wiedziała, że on będzie udzielał nam ślubu pewnie wcale bym się nie stresowała

Księga gości / księga pamiątkowa:
Zamawiałam również na allegro: serdecznie polecam zakupy u tego allegrowicza. Kupiłam u niego również albumy na zdjęcia dla rodziców. Rodzice są zachwyceni. Mam nadzieję, że Wam też się spodoba
http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&us_id=1 2585666&string=ksi%C4%99g a&order=p&change_view=1

Podziękowania dla gości:
czekoladki z naszym zdjęciem: zamówiłam na allegro u użytkownika Bygsy35, przesmaczne, pięknie wykonane, już kiedyś u nich zamówiłam czekoladki i wiedziałam, że są bardzo dobre, dlatego też postanowiłam zamówić tam, gdzie miałam sprawdzone www.upominkidlarodzinki.p l – miałam te większe czekoladki (mleczne)

lizaki z naszym zdjęciem: kupiłam 100 szt lizaków deseniowych, można je kupić także na allegro, tam gdzie zamawiałam etykiety na alkohol, zamówiłam okrągłe etykiety z naszym zdjęciem oraz napisem „dziękujemy za przybycie” i nasze imiona i data ślubu

Podziękowania dla rodziców:
Dyplomy ukończenia studiów rodzicielskich: www.podziekowaniadlarodzi cow.pl – zaskoczyły nie tylko rodziców ale także gości
Komplet pościeli + prześcieradło. Pościel 200x220cm firmy andropol model: king size, hibiscus brąz + prześcieradło tej samej firmy.
Kosz upominkowy:
kawy lavazza różne rodzaje i filiżanki do kawy lavazza – użytkownik bukabej (zawsze u niego zamawiamy)
czekoladki z naszym zdjęciem ze strony: www.upominkidlarodzinki.p l
album na zdjęcia tj. ksiega gości

Inne:
Etykiety na alkohol: zamawiałam u 2-ch użytkowników:
1.http://allegro.pl/listing.php/search...&us_id=2752764 – drogie ale dobrze wykonane, ale przepłaciłam.
2.http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1 – tańsze i jakościowo takie same jak 1. u nich właśnie zamawiałam te etykiety okrągłe i etykiety na wino
Balony / girlandy na sufitach: sprawdzona firma z Siemianowic Śląskich: www.omegabis.com.pl

Atrakcje:
Bańki mydlane, kupiłam u użytkownika sebkart za 1,19 zł/szt. Takie małe, białe torciki.
Czekoladowa fontanna, wynajmuje ją restauracja, płaciłam 300 zł.
Ciasteczka z wróżbą www.ciasteczka.com
Śmieszne nagrody dla gości typu: wycieczka do Finlandii – mini Finlandia; super ekspres do kawy: gazeta super ekspres + paczuszka kawy; ekskluzywna bielizna: bielizna cukierkowa
Balony z helem wypuszczone do nieba.
Kolorowe słomki do drinków: http://allegro.pl/listing.php/search?string=s%C5%82omki +crazy&category=0&us_id=1 6824842
bardzo pomocne informacje
Cytat:
Witam się teraz z Wami jako PANI MAGISTER .
Obroniłam się na 5
I właśnie zaczynam świętowanie (narazie z Wami bo już piwko piję ). Wieczorem alkohol za to się poleje
Super! Grtauluję
Cytat:
Napisane przez bandito Pokaż wiadomość
Gratuluję!!!!

To ja chyba jestem tylko taka,której nic w życiu nie wychodzi...[popadam chyba w jakąś depresję].

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
hej wpadłam tylko podziekować za kciuki, oba zdane
dziękuje kochane
pozniej Was nadrobie

Innym za zdane egzaminy również

Malinko przykro mi , że nie dostałaś tej pracy

A tak w ogóle to się nie przywitałam I już się od razu żegnam bo cały wieczór nauki mnie czeka. Przez te kilka dni nic kompletnie się nie nauczyłam i mam teraz stres na jutrzejszy dzień więc proszę trzymajcie za mnie mocno kciuki

Dzisiaj cały dzień siedziałam przy piesku z moim Tż-tem i trochę się pouczyliśmyAle z nim się nie da uczyć więc teraz muszę kuć samaJest naprawdę Kochany ostatnioDobra to ja uciekam do nauki może jeszcze wieczorkiem wpadnę
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 17:08   #639
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Cześć
Pisałam wczoraj, że czekam na cud (na wyniki kolokwium ze środy). Niby wiedziałam, że nie zdam, bo zdążyłam zrobić 1 zadanie i 2 zacząć tylko, ale jakąś nadzieję miałam... Wyniki przyszły -> 4.0 Moja najpiękniejsza 4 w indeksie
Okazało się, że to które zrobiłam było najwyżej pukntowane.
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Powodzenia tym co poleciały na zaliczenie i rozmowę o pracę.
Ja w pracy i znowu mi się nie chce.
Wiecie co załamałam się. Dwa dni próbowałam się zarejestrować do lekarza, od 1 miała być rejestracja na lipiec. Wczoraj w końcu dodzwoniłam się. Zarejestrowałam się i tu uwaga 24 października a ja w maju powinnam być u lekarza. Będę musiała iść prywatnie 110 zł wizyta. Dobra koszt ten da się znieść ale jak mi przepisze jakieś badania to już tak fajnie nie będzie. Top się nazywa nasz kochany NFZ
wiem coś o tym w styczniu zapisałam się do lekarza na uwaga... 1 lipca.. Masakra jakaś
Cytat:
I dobrze, mnie bardziej się podobało to z I love
mnie też

Cytat:
Obroniłam się na 5
I właśnie zaczynam świętowanie (narazie z Wami bo już piwko piję ). Wieczorem alkohol za to się poleje
gratuluję

Cytat:
hej wpadłam tylko podziekować za kciuki, oba zdane
dziękuje kochane
pozniej Was nadrobie
gratuluję

Cytat:
malinka9191 filolofia angielska, rok2?
musiałam poprawke pisac z opisowej
filologia tak, ale rok 1.

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzisiaj był punkt krytyczny. Wstałam rano z nadzieją, że czuje się lepiej a ona ledwo co na nogach się trzymała i do tego zaczęła wymiotować żółcią. Tak strasznie się męczyła, że z płaczem zadzwoniłam do Tż-ta, że zabieramy ją do weterynarza Dostała kroplówkę, 5 zastrzyków i jak wróciliśmy do domu to jest o wiele lepiej Nawet zjadła tą niedobrą karmę dietetycznąOgólnie czuję się lepiej z czego się bardzo cieszę. Zapytałam weterynarza co, jesli jej stan się przez kilka następnych dni nie poprawi. Powiedział:"sama sobie Pani odpowiedziała na pytanie." Mam jednak nadzieję, że ta poprawa nie jest chwilowa i że będzie tylko lepiej
To dobrze, że już lepiej oby tak dalej i ja nadal trzymam

A tak w ogóle to ja też za kciuki dziękuję "zerówka" zaliczona
Stary 2011-06-03, 17:17   #640
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to się nie przywitałam I już się od razu żegnam bo cały wieczór nauki mnie czeka. Przez te kilka dni nic kompletnie się nie nauczyłam i mam teraz stres na jutrzejszy dzień więc proszę trzymajcie za mnie mocno kciuki

Dzisiaj cały dzień siedziałam przy piesku z moim Tż-tem i trochę się pouczyliśmyAle z nim się nie da uczyć więc teraz muszę kuć samaJest naprawdę Kochany ostatnioDobra to ja uciekam do nauki może jeszcze wieczorkiem wpadnę
Cieszę się, że pieskowi jest lepiej oby tak dalej!
Kochany TŻ owocnej nauki
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 17:32   #641
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuleczek19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślicie ,że zrezygnowanie z ciast (ktore sa wliczone w cene od 1 os) o dużo zmniejszy koszt na 1 os? Chodzi mi o dom przyjec Arkadia w Radlinie. Bo tam wlasnie mamy. Moja mama (cukiernik) stwierdziła,aby obciąć koszty na sali to zrezygnujemy z ciast, a ona zrobi je sama..!!?? Hmm.. czy to dobry pomysł? ciekawe czy tym sposobem wyjdzie taniej.?! Czy ktoras z was jest zorientowana jaka jest juz teraz cena na wesele na 2 dni w Arkadii?? Bo w dworku nad stawem w wodzisławiu Śl. juz podrożało o 15zł niż w tamtym roku. (
A pozwolą Ci wnieść swoje ciasta? Z tego co wiem, to mało która restauracja się na to godzi (a Arkadia, w której sama mam wesele chyba też do nich należy), bo boją się salmonelli i innych zatruć. Jeśli któryś z gości by zachorował, to będzie na nich. Tzn. że stało się to u nich w lokalu.

Dastin - trzymam kciuki za psinkę i jej jak najszybszy powrót do zdrówka Wiem co przeżywasz, bo z moją suczką już nie jedną chorobę przeżyliśmy

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2011-06-03 o 17:36
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 18:00   #642
19monisia89
Zakorzenienie

heeeeeeeeeej)

Wietrznie_pod_wiatr, gratuluję!

trochę udało mi sie przeczytać, ale kurcze choróbsko mnie rozłożyło i nie daję rady

a tak w ogóle, to od dzisiaj mam 2 tyg. wolneeeeego tylko muszę jeszcze przeżyć weekend na uczelni

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-06-03 o 18:10
19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 18:11   #643
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeej)

Wietrznie_pod_wiatr, gratuluję!

trochę udało mi sie przeczytać, ale kurcze choróbsko mnie rozłożyło i nie daję rady
Zdrówka życze
Stary 2011-06-03, 18:14   #644
19monisia89
Zakorzenienie

Sayuri, dziękuję, mam nadzieję, że szybko przejdzie...

dodalam zdj.

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 18:56   #645
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Obroniłam się na 5
aaaaaaaaaaa, gratuluję czyli impreza na wątku!!!!!!!!!!! w sam raz na piątkowy wieczór

Cytat:
pokaż

ja wylatuje na urlop z Wrocławia i panujemy z TŻ-tem coś tam przed wylotem jeszcze u Was zobaczyć . Powiedz co warte jest zobaczenia..
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Dziewczyna:

We Wrocławiu konieczne są:
-Ogród Japoński
-Pregola plus Hala stulecia [tak z zewnątrz obejrzeć]
-można o stadion olimpijski zachaczyć-Hitler na igrzyska w Breslau budował, jedno z możliwych miejsc ukrycia bursztynowej komnaty
-Ostrów Tumski
-rynek [może być i herbatka z PM2013 z Wrocka :P ]
-popolować na krasnale
-może być Panorama Racławicka
Takie moje ulubione miejsca ;]
A ja proponuję rejs statkiem po Odrze, wtedy zobaczycie sporo urokliwych miejsc Wrocławia

Cytat:
Linaewen, skoro jesteś z Wrocławia to powiedz ile czasu schodzi na dojazd na lotnisko? Z okolic dworca pkp bądź hmm rynku (bo nie wiem czy stamtąd jeździ coś na lotnisko ). Będziemy z TŻ-tem pierwszy raz we Wrocławiu
Tak, 406 jeździ z dworcowej na lotnisko - jedzie przeciętnie pół godziny, ale często stoi w korkach

Cytat:
Bo mi świnie nigdy nie chcą wyjść
Ja nie umiem za cholerę smażyć naleśników, no nie mogę się tego nauczyć

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to ja też za kciuki dziękuję "zerówka" zaliczona
O proszę - kolejna okazja do picia gratuluję oczywiście
Stary 2011-06-03, 19:15   #646
Linaewen
Zakorzenienie

Kamea, a ja już umiem. Przeczytaj debilny wątek na wizażu, odstaw małą awanturę z dowolnym domownikiem, podejdź do lodówki, zobacz, że nic nie ma. Wyciagasz resztkę mleka,resztkę mąki, 2 jajka i dolewasz ze 3 szklanki wody, miksujesz, dodajesz odrobinę mąki, dolewasz oleju, i smażysz do skutku...
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:16   #647
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę - kolejna okazja do picia gratuluję oczywiście
a jakże to pijemy

Cytat:
Kamea, a ja już umiem. Przeczytaj debilny wątek na wizażu, odstaw małą awanturę z dowolnym domownikiem, podejdź do lodówki, zobacz, że nic nie ma. Wyciagasz resztkę mleka,resztkę mąki, 2 jajka i dolewasz ze 3 szklanki wody, miksujesz, dodajesz odrobinę mąki, dolewasz oleju, i smażysz do skutku...
a ja nigdy nie dodaję wody do ciasta chyba, że odrobinkę mineralki gazowanej, ale to tak z pół szkl. góra a oleju też nie daję

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-06-03 o 19:19
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:33   #648
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Tak jak Malinka, nie daje oleju i wodę rzadko, tylko jak mam mało ciasta a mleko się skończyło mam smaka na naleśniki...

To jak pijemy, to chyba sobie naleje likierku do kieliszka i będe tak do rana siedzieć
Stary 2011-06-03, 19:35   #649
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
a jakże to pijemy

a ja nigdy nie dodaję wody do ciasta chyba, że odrobinkę mineralki gazowanej, ale to tak z pół szkl. góra a oleju też nie daję
jakbym nie dodała oleju do ciasta to bym je mogła zdrapywać z patelni :P chyba musze sobie nową patelnię sprawić
a ja czasem zamiast oleju dodaję roztopione masło, myślę że lepiej smakują

naszło mnie na nalesniki ze szpinakiem... Ale mam zamrożone pierogi ze szpinakiem

tak w ogóle to piszę ten nieszczęsny licencjat. Mam miec miedzy 30 a 40 stron. Jak zaczynałam pisac to sie bałam że niby skąd ja im wezmę 30 stron?! Teraz sie zastanawiam co mi powiedzą jak bede miec z 50...
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 19:44   #650
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
tak w ogóle to piszę ten nieszczęsny licencjat. Mam miec miedzy 30 a 40 stron. Jak zaczynałam pisac to sie bałam że niby skąd ja im wezmę 30 stron?! Teraz sie zastanawiam co mi powiedzą jak bede miec z 50...
Tak mało? mój miał 87 stron na pewno nie będą Ci nic gadać, że za dużo, gorzej jak za mało
Stary 2011-06-03, 19:55   #651
guu
Raczkowanie

Jej dziewczyny jak wy lecicie!
Gratuluje wszystkim zdania tego co miało być zdane.
FlightlessBird mi się wydaję✂że chyba nie ma z tym problemu. A jak ktoś sobie wymyśli jakieś interesujące ciasteczko babeczki?
Stary 2011-06-03, 20:00   #652
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
witam się teraz z wami jako pani magister :d.
Obroniłam się na 5
I właśnie zaczynam świętowanie (narazie z wami bo już piwko piję :d). Wieczorem alkohol za to się poleje :d
gratulacje!
Stary 2011-06-03, 20:02   #653
misienka
Raczkowanie

Halo, halo)
Bardzo proszę o poprawienie mojej daty na 13 lipca

Dawno mnie nie było, bo mam egzaminy... i stresor wielki!!! trzymajcie kciuki we wtorek, bo mam egzamin językowy!

misienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:06   #654
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Tak mało? mój miał 87 stron na pewno nie będą Ci nic gadać, że za dużo, gorzej jak za mało
po angielsku ma być mniej bo trudniej ale tak serio to niby w wytycznych jest że mamy sie zamknąc w 40 stronach, tylko w sumie nie wiem czy samej pracy czy z wszystkimi spisami tresci, str tytułową itd
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:14   #655
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misienka Pokaż wiadomość
Halo, halo)
Bardzo proszę o poprawienie mojej daty na 13 lipca

Dawno mnie nie było, bo mam egzaminy... i stresor wielki!!! trzymajcie kciuki we wtorek, bo mam egzamin językowy!

co słychac?

Cytat:
po angielsku ma być mniej bo trudniej ale tak serio to niby w wytycznych jest że mamy sie zamknąc w 40 stronach, tylko w sumie nie wiem czy samej pracy czy z wszystkimi spisami tresci, str tytułową itd
aaa zawsze możesz powiedzieć, że myślałaś, że samej treści jak będziesz mieć więcej raczej nie karzą Ci skracać pracy, przynajmniej tak myślę ja np. bym się cieszyła, że mam taką pilną studentkę, która robi ponad normę
Stary 2011-06-03, 20:16   #656
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misienka Pokaż wiadomość
Stary 2011-06-03, 20:16   #657
misienka
Raczkowanie

Moja praca dyplomowa po ang z metodyki ze stroną tytułową, bibliografią i streszczeniem ma 69 stron

misienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-03, 20:16   #658
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuu, dzięki za niezawodny przepis

Jak impreza to impreza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,9 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-06-03, 20:20   #659
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Jak impreza to impreza
Oooo
Stary 2011-06-03, 20:26   #660
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Uuuuu, dzięki za niezawodny przepis

Jak impreza to impreza
biorę Absoluta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości