| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-06-07, 23:44 | #4801 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D

chętnie wymienię się za coś fajnego - ubrania, albo kosmetyki do włosów, ale nie zakładam wątku z wymianą, bo chodzi mi tylko o ten olej kokosowy. Szkoda żeby stał nieużywany jak wiem że używa wiele osób do włosów.  Jak coś to pisać na priv   | 
|     | 
|  2011-06-07, 23:51 | #4802 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-06-07, 23:53 | #4803 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: śląskowo 
				 | 

Infa - chciałam dzisiaj kupić ten beta solar, w 3 aptekach się pytałam i w żadnej nie mieli    pani zaproponowała mi bio-karoten albo karovit.. pamiętasz w jakiej aptece go dostałaś?  ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- w tym być raczej nie miała  ja noszę spodnie w rozmiarze 36, a strój wzięłam 40  i leży za*ebiście!   | 
|     | 
|  2011-06-08, 00:10 | #4804 | |
				 | 

Cytat: 
   Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-06-08 o 00:12 | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:21 | #4805 | |
				 | 

na pewno zajdziesz w końcu jakiś pasujący   ewentualnie zawsze możesz dać majtusie do zwężenia  ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat: 
  wcale to tandetnie nie wygląda  wręcz przeciwnie - masz taką promienną buźkę   ja bym nie przyciemniała na Twoim miejscu   | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:27 | #4806 | |
				 | 

Cytat: 
   wstawiam do albumu koszulę którą ostatnio kupiłam na egzamin mi była potrzebna  świetnie wygląda wpuszczona w środek w spódnicę  i  jest dopasowana zrobię foto na sobie  i boksereczkę z pepco  kupię sobie więcej bo grosze a  fajna  i nie pokazywałam Wam ale nowy złoty łańcuszek prezent    Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-06-08 o 00:33 | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:35 | #4807 | |
				 | 

Cytat: 
  bardzo fajna ta koszula   na tą spódniczkę nie mogę się napatrzeć - taka za*ebiaszcza jest    która bokserka z pepco?  byłam tam dzisiaj ale tylko szybciorem i nic mi w oko nie wpadło.. | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:39 | #4808 | |
				 | 

Cytat: 
  nie lubiłam takich koszul ale ona zdobyła moje serce  6 godzin szukałam koszuli nie chciałam żeby była typowo apelowa  bo nie cierpię takich  przez ta spódniczkę zaczepiają mnie ludzie na ulicy i pytają skąd  ta pomarańczowa zwykła prążkowana  6,99  muszę jeszcze iść zajrzeć jakie mają kolorki   | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:49 | #4809 | |
				 | 

Cytat: 
  a właśnie kochana, przypomnij skąd ona?    o, to majątek wydałaś na tą bokserkę   ja ich u mnie nie widziałam  albo ich nie było, albo po prostu nie zwróciłam uwagi, bo prawie biegałam po tym pepco  może jutro tam jeszcze podskoczę, na spokojnie pooglądać  i chyba podjadę jeszcze jutro do NY - widziałam dzisiaj ładne kurteczki, przeceny ze 189 na 59   mierzyłam taką kawę z mlekiem i beżową, nie umiałam się zdecydować, więc stwierdziłam, że jutro mamę zabiorę, żeby mi doradziła   | |
|     | 
|  2011-06-08, 00:54 | #4810 | |
				 | 

Cytat: 
  u mnie wiszą te bluzeczki obok bielizny i są też koronkowe też mam różowa i szara widziałam że Infa miała też różową z koronkowymi wykończeniami  zywkłe po 6,99 a koronkowe 9,99   no majątek  ale lubię takie zawsze włożyć w coś albo zestawić z czymś i za każdym razem inaczej  no ja się do NY też wybieram zobaczyć torebeczki  bo są neonki  kawa z mlekiem fajny kolorek i przecena jaka  idź idź   | |
|     | 
|  2011-06-08, 01:04 | #4811 | |
				 | 

Cytat: 
    porozglądam się  może u mnie też one są  idę, idę  już dzisiaj bym którąś wzięła, ale nie miał mi kto doradzić  a nie będę się kogoś obcego pytała o opinię, bo różnie z ludźmi bywa - jedni powiedzą szczerze, a inni powiedzą specjalnie, że w tym lepiej, w czym faktycznie wygląda się gorzej   także wolę głos mamusi   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-06-08, 02:08 | #4812 | |||||
				 | 

Cytat: 
  no cóż - nie poświętowaliśmy sobie  Cytat: 
  będziemy trzymały kciukasy za tatę  Cytat: 
  i ten koszyczek - idealnie pasuje  ta bluzeczka w paski bardzo ładna  a lakiery bombastyczne  Cytat: 
  widać widać  ładne masz te włoski  i jakie już długieee  ile mierzą?  no czeko - takie fajne, śmieszne te palusie Twoje  Cytat: 
    nie wiem, ja bym chyba pierwszą opcję wybrała   | |||||
|     | 
|  2011-06-08, 06:23 | #4813 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dzień dobry blondaski   Zostawić was na chwilkę i szalejecie  Cytat: 
  przestraszyłam się, że może u mnie na płytce taki kolor wyjdzie  Cytat: 
  Cytat: 
  Dziś doczytałam jak zaszalałaś  nie mam pojęcia jak mógł wyjść fiolet  No ale, dobrze, że już po strachu - a dlaczego miałyby wypaść? nie wyglądają jakby sie im krzywda działa    Cytat: 
  główka do góry  EDIT: Lady  Ty miałaś naturalnie takie rude, czy czymś to było robione? Kurcze jak naturalne i tał ładnie bez rudego Ci wychodzą to ja nic z tego nie kumkam  Koszulka byłaby fajna gdyby nie te rękawki - ja w koszulkach zawsze ich unikam bo mnie denerwują - ja mam takie chudzinki łapki i te rękawki dziwnie wyglądają.. Czeko co z tym małym paluchem? bo patrze i nie wiem ?  normalny jest  aa co do dużego palca to się haluksami martwisz.. masz zupełnie prostego palca.. mój skręca w prawo w stronę paluszków  a o tym nie myślę  Kiedyś nosiłam wkładkę do butów ale ona powodowała ból i przestałam  :P Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-06-08 o 06:29 | ||||
|     | 
|  2011-06-08, 06:51 | #4814 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  Bo kiedys mi normalnie szło prosto a teraz niee  O tą kość wystającą mi chodzi  I tez mi ida paluszki te małe lekko w lewo, są wygiete tylko ciezko to tez uchwycic  No ale niewazne  Aaaa laski, prawie nie spałam ze stresu  Tak sie boje tego zaliczenia dzisiejszego. Niby umiem ale... czuje jakbym nie umiała   | |
|     | 
|  2011-06-08, 06:58 | #4815 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  ale jak już siadłam i się ogarnęłam to było ok  i tak było przy prawie wszystkich examach to później już nikt mnie nie słuchał bo gadałam, że nie pamiętam a przynosiłam 5  ja się za bardzo stresuje i przejmuje i z tego to wszystko wynikało.. spokojnie zobaczysz przyjdziesz do  nas po południu i będziesz cała hepi, że tak dobrze Ci poszło  A palec teen mały? odkąd pamiętam to zawsze był taki  wymyślasz   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-06-08, 07:39 | #4816 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: BXL 
				 | 

czesc   i zabieram sie za sniadanko  i wkoncu slonce do mnie zawitalo tez  nadrobie sobie zaraz co wieczorkiem nastukalyscie tu   
				__________________ dlugosc 74 /cel 80 cm blond przyciemniony(7wn) | 
|     | 
|  2011-06-08, 07:53 | #4817 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: PL 
				 | 

Yatamanka tez mnie zastanawia to zdjęcie Lady, ruda była czy jak?  Lady ale fajną masz spodniczke pomaranczowa-pewnie nie z Allegro? Kupiłabym taką  Może są na All? A zaszalalam zaszalałam, sama nie wiem jak fiolet mogl wyjsc. Ale trochę wczoraj na łeb nalozylam. Ale mam lekko przyciemnione   | 
|     | 
|  2011-06-08, 08:38 | #4818 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: BXL 
				 | 

Cytat: 
  linie nie maja nic wspolnego z tym ze cos moze sie stac  placisz poprostu za marke  mam nadzieje ze dolece do celu  niekoniecznie  placisz za firme i uslugi a nie za to ze nic sie nie stanie  Cytat: 
  ja tez czekam na przeceny ktore u mnie zaczynaja sie od 1 lipca  tylko niewiem czy jeszcze bede w ta pore w BE  bo mam tez okazje wyskoczyc stad kilka dni wczesniej   
				__________________ dlugosc 74 /cel 80 cm blond przyciemniony(7wn) | ||
|     | 
|  2011-06-08, 08:51 | #4819 | ||
				 | 

Cytat: 
  ja miałam takie jak wklejałam na innym  dziękuję  spódniczka robi wrażenie  nie kupiłam na Allegro ale już na Allegro widziałam że są  nawet Infa wklejała linka wczoraj  ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat: 
   one są takie naturalne   też ich unikałam ale ta koszula jest taka obcisła i idealnie dopasowana i taliowana i co najważniejsze dla mnie nie prześwituje  ja nigdy  takich białych koszul nie lubiłam bo zawsze trafiałam na proste prześwitujące luźne worki  no i nie lubię kołnierzyków ale ta takiego zwykłego nie ma   to tylko na egzamin dojechać ubrać przed a po zdjąć     Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-06-08 o 08:54 | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-06-08, 09:12 | #4820 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Dziewczyny,czy któraś z Was używała farby  EXCELL 10 10.02 Baby Blonde ?  HCo21_30.jpg | 
|     | 
|  2011-06-08, 09:13 | #4821 | 
				 | 

Lady a wkleilabys tego linka? Nie moge znaleźć. Mam A Ty Lady jaki masz rozmiar? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-06-08 o 09:17 | 
|     | 
|  2011-06-08, 09:18 | #4822 | |
				 | 

Cytat: 
   http://allegro.pl/attentif-nowa-spod...650960884.html M   Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-06-08 o 09:20 | |
|     | 
|  2011-06-08, 09:19 | #4823 | |
				 | 

Cytat: Nie wiem czy sie zmieszcze   | |
|     | 
|  2011-06-08, 09:22 | #4824 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-06-08, 09:24 | #4825 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-06-08, 09:24 | #4826 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Hej Laseczki   Agatko-ale poszalałas   ja bym padła przez lustrem jakbym zobaczyła fiolet na głowie, masakra  no ale teraz masz już ładny kolorek, taki słoneczny blond zdaje się?? Enchanted- poluj na Beta Solar koniecznie  ja kupiłam w malej aptece osiedlowej, jak cos to na all kup  BS jest super  dzis wziełam 13 dzien wiec chyba juz moge cos powiedziec o efektach-o opaleniznie sie nie wypowiem, czy one brązowią bo się naturalnie opaliłam. Ale efekt nawilżenia jest mega, buzka jest taka gładka, miękka, zniknęły mi suche skorki, nawet te przy ustach ktore zawsze musiałam nawilzac, no po prostu jest taka promienna   | 
|     | 
|  2011-06-08, 09:25 | #4827 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-06-08, 09:26 | #4828 | |
				 | 

Cytat: 
   Ale teraz jestem zadowolona, przyciemnilam sobie o ton, nie mam juz wrazenia białych wlosow. A dała mi toner Wella Touch. I refleksy widać. Jestem zadowolona. Ale wczoraj myslalam ze padnę, dzwoniłam do Niej z płaczem   | |
|     | 
|  2011-06-08, 09:27 | #4829 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Wiecie co?? niedługo bedzie nowy wątek i proponuje na pierwszej stronie napisać taki jakby regulamin   Ze zanim się zada pytanie to trzeba przeszukac wątki, skorzystac z wyszukiwarki a nie zadawac bezsensowne pytania  poza tym przejrzec 3 pierwsze wątki o farbach blond-tam jest kopalnia wiedzy. no a jak ktos potrzebuje indywidualnej porady to zawsze wymagane są fotki naturalnego koloru, obecnego i docelowego. Inaczej bedziemy w kółko odpowiadac na te same pytania. Co myslicie??   | 
|     | 
|  2011-06-08, 09:31 | #4830 | ||
				 | 

Cytat: 
  bo tylko śmietnik się robi   chociaż ja najczęściej takich ludzi ignoruję  ja jeszcze może dzisiaj będzie  ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)