|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Arnama wyprzedziłaś mnie, Twój post ma numer 2400
![]() ![]() O, na Piratów idziecie to super ![]() ![]() Ide na PW. ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie dziwie Ci się, że się wkurzyłaś. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-07 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do tej pory pamietam tez jak jakis chlopak wjechal w dwa auta (jedno skrecalo i zamiast w nas wjechal w nie)obok nas i prawie w nasze ![]() ![]() o rany, brrrr... mojej siostrze ktos raz tak przytrzasnal palca, ze zszedl je paznokiec... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nieźle, nie dziwie Ci się że miałaś potem lęki przed porwadzeniem auta. No, okropnie to tzn palec wtedy wygląda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyobrazam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Za chwilke wracam jakby co
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() No, mój mąż sobie nawet zostawił na pamiątke w tuubce kawałek metalu który mu się wbił w ręke. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, może korki są, albo coś??? ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() Być może Twoją interpretacja snu jest trafna ![]() Właśnie wczoraj piliśmy, piliśmy w kieliszeczkach samo, ale też zdarza nam się pić kawe z likierem tzn taką wkładką do kawy ![]() Zdrówko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Ojej, nie było mnie od wczoraj i już tyle postów.
![]() Co do takich wypadków różnych to mój tata walnął kiedyś sobie w nogę siekierą przy rąbaniu drewna. ![]() Z kolei moja teściowa jak była nastolatką to na skutek wypadku z piłą mechaniczną nie ma połowy 2 palców. :/ Ja całe szczęście miałam tylko kostkę zwichniętą w życiu. To też tak jakoś było jak byłam mała w trakcie jazdy rowerem siedziałam na siodełku z tyłu a tata jechał rowerem no i dałam stopę w szprychy i skręciłam kostkę. ![]() Aha no i jeszcze skręciłam kolano na nartach jak miałam jakieś 13, 14 lat i nieraz mi się ta kontuzja odzywa po jakiś wycieczkach górskich. Kolano mam wtedy sztywne i puchnie.
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przez was kupilam sobie lody, dokladnie 6 lodow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ariena a po moim tacie przejechal raz ciagnik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj współczuje takiego zimna. :/ Serniczek zebra mi się piecze. ![]() ![]()
![]() |
#2414 | |||||
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() hmm tak sobie myslalam jak tu pierwszy raz zagladalam ze dla mnie to nie ma sznas bym sie wciagnela.Dzis pierwsze co zrobiłam to zajrzalam wlasnie tutaj do Was. Hmmmm czyzby jakies uzaleznienie ![]() ![]() ![]() motylek powiedz jak TM się miewa, co z okiem, jaka diagnoza. Mam nadzieje ze wszystko skonczylo sie poprawnie Cytat:
![]() ![]() odnośnie ciezkiej pracy to moje Drogie spelnia sie moje marzenie-kolejne w zyciu dlatego apeluje miejcie marzenia, i juz wkrotce bo za okolo miesiac otwieram restauracje. Nic wielkiego ale jednak. Bedzie bardzo kamaralna z okrutnie przystępnymi cenami, tak wiec drzyj konkurencie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() A moze pomyslala ze corce kupilam ![]() Ale wiecie nie mam z tego powodu jakis wyrzutow sumienia ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]()
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-08 o 08:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Następny- mąż eve- "obijaka" ![]() ![]() Mój też jakieś draśnięcia ma, ale nic takiego poważnego mu się nie stało ![]() A jako dziecko, kogut na niego skoczył i mało mu oka nie wyłupał, bo drapnął go (do dziś ma ślad) nad okiem- na łuku brwiowym i pod okiem.... jakimś cudem samo oko ominął ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
Kot wyglądał super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() O moim wujku już nie wspomnę, bo to już totalny wrażliwiec na swoim punkcie ![]() Mój mężuś lekko się uderzy to zachowuje się jak by nie wiem co mu się stało, ale swoją drogą bardzo wrażliwy jest ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super przygoda w samolocie i ta z sąsiadką ![]() ![]() Gratuluję restauracji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- OK nadrobiłam mniej więcej, mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam ![]() Wczoraj były jaja z tym kinem ![]() Wielce tydzień wcześniej rezerwowałam bilety, by mieć najlepsze miejsce itp, a wczoraj biegnę zdyszana do kasy, bo kończył się czas w którym trzeba odebrać rezerwowane bilety, mówię gościowy że rezerwacja na takie i takie nazwisko na piratów na 18:15 a ten patrzy na mnie spokojnie i mówi że nie ma seansu o 18:15 ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze wparowaliśmy w 1 scenie filmu, prawie cała sala ludzi, a tu nasze miejsca zajęte ![]() ![]() Narobiliśmy zamieszania jak się patrzy, ale miejsca były bardzo fajne, film jak zwykle świetny, Johnny Boski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Arnama toś się nieźle pomyliła z tym kinem. ![]() My też byliśmy na Piratach i nie za bardzo nam się podobało, poprzednie części dużo lepsze, cała akcja prawie działa się na lądzie, bez bitew morskich itd. Syreny były fajne i ciekawie zrobione. ![]()
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wiem, mnie się każda część podobała tak samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Znów mi głowa pęka ![]() Gdzie się podziewacie Drogie Mężatki ? ![]()
![]() |
#2419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
![]() Cytat:
![]() A Muniek cudną ma minkę ![]() Cytat:
![]() Twój mąż to jakiś weteran ![]() Cytat:
![]() No to też mieliście przygodę.. Dobrze że Wam nic się nie stało ![]() A z tymi migaczami to faktycznie tak jest, ludzie strasznie nie uważnie jeżdżą.. Pamiętam nawet jak kiedyś mój znajomy kupił nowe auto i na drugi dzień już jak chciał wyjechać na skrzyżowaniu to ktoś w niego wjechał bo niby ten ktoś dał migacz że będzie skręcać a okazało się że jedzie prosto i wjechał w niego .... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdolna jesteś dziewczynka ![]() i nie zanudzasz możesz pisać o niej ile chcesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No chyba mniej więcej nadrobiłam !
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Zrobie sobie tylko herbatke i zabiore się za pisanie,odpisywanie etc ![]() Kolejny dzień i znowu brzydka pogoda :/ I zaś miałam dziwny sen, że siedziałam w jakimś pomieszczeniu, chyba garaż, bo najpierw stałam przed nim, potem byłam w środku. Z tego co widziałam we śnie, to była tam moja koleżanka, ale i jakiś mężczyzna/chłopak ( niewiem czy to był mój mąż, ale razej nie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-08 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
A za cóż ten całusek dostałam ![]() Ja też się "wszystkiego co ma pierze" nie tykam ![]() Jakiś uraz psychiczny mam, nie wiem skąd, ale "boję się" ptactwa wszelakiego, no tego opierzonego ![]()
#2423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem o jakim filmie kochaniutkie piszecie ale moj ideal kobietki to Monica Bellucci i Catherine Zeta-Jones, piękna dojrzala kobiecość. Hmmm sie rozmarzyłam ![]() a juz wiem o kolejnej czesci Piratow ![]() ![]()
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-08 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty i Twoje sny ![]() Mnie się ostatnio nic nie śni ![]() ![]() Nareszcie przyszłyście ![]() Wiecie co zrobię? chyba ten filmik dam jako "niepubliczny" czyli nie będzie się wyświetlał na Youtube, ale każdy kto dostanie link będzie mógł na to wejść, linka wkleję Wam tu, a potem najwyżej usunę ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Monica tez jak najbardziej w moim typie ![]() ![]() ![]() Piszemy o moim kocie kastracie- od poniedziałku ![]() ![]() PS a zdjęcie jego facjaty na poprzedniej str wątku wkleiłam ![]()
![]() |
#2425 |
Raczkowanie
|
a taki przypływ radości
![]() mam nie calować ![]()
#2426 |
Zakorzenienie
|
No to macie, a niech tam
![]() To jest 1 przebudzenie ![]() ![]() Zaznaczam ze kocham swojego kociaka i nie znęcam się nad nim... ![]() Filmików innych mam jeszcze chyba z 6 nakręconych (kolejne przebudzenia), ale ten jest najśmieszniejszy, więc innymi już Was katować nie będę ![]() Jak na końcu filmu Muniek padł to w takiej pozycji został przez kolejne pół godziny w postaci "nemo" i potem tak padał i zasypiał byle gdzie po pokoju, albo siadał i 5 minut się nie ruszał tylko gapił się w 1 punkt ![]() A najlepsze jest to, że wczoraj jak wróciłam z pracy to się mnie bał i nie chciał mi siedzieć na rękach tylko się wyrywał, a u mojej mamy siedział spokojnie ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=3wUGAKQ1d-8
#2427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no Demi tez sliczna a jeszcze zapomnialam o mojej ulubienicy Charlize Theron, uwielbiam ja jak gra! oprocz tego jest dla mnie ikoną sexu i w ogole wszystkiego uhmmmm.. czekam na link ![]()
![]() |
#2428 | |
Zakorzenienie
|
"A ty całuj mnieee!!!! To taka piękna graaa!!!" ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
O niee Charlize to ja nie cierpię ![]() ![]() choć muszę przyznać ze w "Vicki Christina Barcelona" fajnie zagrała, w ogóle film mi się podobał ![]()
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=evelineau;27364566]
ariena[/B] a po moim tacie przejechal raz ciagnik ![]() Boże co ty masz a przeżycia w rodzinie. Dobrze, że się skończyło wszystko ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.