Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 17:03   #3691
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
1. OreaSposa L555 - Mój falbankowy typ który Wam wcześniej wklejałam Ogólnie można przyjąć, że suknia prezentowała się na mnie niemalże jak na modelce (tak tak - mnie obrzydliwie odstają obojczyki i mam długie łapska) z tym że dostałam 36... ale amerykańskie i utonęłam w nim xD Babeczka powiedziała, że jak się na tę zdecyduję to zamówią mi w rozmiarze 32 Ogólne wrażenia pozytywne, fajnie się w niej czułam - niestety zdaję sobie sprawę że odstaje mi tu i ówdzie, ale niestety nie dałyśmy rady dostatecznie jej na mnie ścisnąć no i na jednym zdjęciu przed lustrem widać jak bardzo mi odstaje Myślę, że to poważna pretendentka do zostania moją Jedyną )) I tacie bardzo się podobała! (Trochę na mnie za krótka, ale to by mi długą zrobiły miłe panie )
2. Cosmobella 7458 - Przymierzyłam ją tylko po to by przekonać się jak wyglądam w greckiej (Oczywiście też za duża - tym razem 38) No i potwierdziły się moje przypuszczenia, że wyglądam jak szczupak (xD) no i tata powiedział, że to suknia dla świadkowej a mama że na galę rozdania Oskarów, gdzieś na czerwony dywan Nie wiem czy dobrze widzicie, ale jak dla mnie to dziwnie się wszędzie marszczyła, majteczki założyłam specjalnie gładkie a mimo to jakoś odstawały No i wbrew pozorom była niewygodna - halka majtała mi się między nogami :p (Ekspedientka się śmiała bo ją z tatą zabawialiśmy )
3. Demetrios 520 - Marzenie mojej mamy Oczywiście mnie też się podoba, z tym że chyba jednak za dużo świecidełek a i cena powalająca jak dla mnie = 4020zł. Standardowo 38 więc też bardzo ode mnie odstaje, ale jak przed lustrem ją na maksa ściskałam w okolicach dekoltu to prezentowała się na mojej skromnej klatce piersiowej całkiem całkiem To jest taka typowa baletniczka, dekolt naprawdę bajeczny No i akurat Demetrios robią dość długie - w obcasach mierzę jakieś 178cm a mimo to szurała się po podłodze
Ajjjjj Kocham L.F!!!!!
Jesteś śliczną kobietą i taką szczuplutką i zgrabniutką że szok, że w taki sobie zwykły dzień poszłaś na przymiarki, a wyglądasz jakby to był już TEN DZIEŃ.... Jesteś pewna, że będziesz zamawiała fryzjera i makijażystkę? Potrzebne Ci to????
Suknia nr 2- jak dla mnie odpada. I jej fason- tak jak już było mówione- pasuje również na inne okazje. I jej góra, głównie dekolt, nie podoba mi się w ogóle.
Super suknie to ta pierwsza i trzecia Pięknie Ci. Trzecia jest obszerna i zbyt bogata- wyglądasz jak wróżka Ale chyba jednak wolę tę od jedynki? Choć sama nie wiem....ciężki wybór Nie do wiary, że pierwsza jest za 2070zł!!!! WOOOOOW!!! A trzecia aż 2 razy tyle... ostro.... hmmm no, ale chyba aż tak Cię trójka nie ujęła, żebyś zdecydowała się podjąć aż tak spore koszta????

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
no więc właśnie wróciłam z salonu i...nie było Glorii!!!!! oddali ja do czyszczenia bo wypożyczają suknie na sesje fotograficzne, będzie w przyszłym tygodniu

mierzyłam za to Giselle, jest podobna do Glorii, ma tylko dłuższy gorset bez szarfy, bardziej wycięty dekolt, fotki poniżej, co myślicie?
powiem Wam szczerze, że ja czułam się w tej sukni rewelacyjnie, pójdę tam oczywiście mierzyć Glorię, ale fason mi przypasował, patrząc w lustro pomyslałam- tak właśnie chcę wyglądać

ps.gorset był za duży na mnie ale mam nadz.że nie bardzo odstaje
Hmm.... Choć gloria nie powala mnie na kolana- głównie ze względu na swoją górę... To chyba powiem krótko: czekam na glorię?
Ależ Mamy tu piękne zgrabne Kobietki na tym Naszym wątku
No napatrzeć się nie mogę!!!

A byłaś z kimś czy sama poszłaś do salonu?

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
vesna84 ale fason na prawde stworzony dla Ciebie ! Aż zazdroszczę(nie złośliwie) że ten styl tak pięknie Tobie pasuje! A w Glori jak dojdzie wstążka w pasie... BOSKO !

a
wiecie co... Tak sie zastanawiam i jeśli mi też podejdzie taki styl falbankowy to ja każe im troche gęściej wszywać te falbanki... Mam podobną sukienkę z takimi falbankami okolicznościową i są gęściej wszyte i pięknie to wygląda.. nie ma wówczas takiego prześwitu

podobnie jak tu
Wooowww... to Ty na tym zdjęciu jestes????

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my za jeden dzień płacimy 3800 juz z dojazdem zespołu i wyprowadzeniem młodych z domów, zespół ma same dobre opinie nam tez sie spodobał więc nie czekaliśmy i zarezerwowaliśmy termin bo ode mnie z okolic nie ma fajnych zespołów... gdybyśmy tego zespołu nie wybrali musielibyśmy jeździc po śląsku bo chcieliśmy kompletną kapelę czyli gatary basowe elektryczne perkusja klawisze, a ode mnie z okolic większośc to małe zespoły maksymalnie 3 osobowe i dośc wysoko się cenią
To Ty też ze Śląska? Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań zespołu... i ciężko ze znalezieniem czegoś tutaj... szukam też w małopolsce, bo tam będzie impreza... Też chcielibyśmy taką w pełni "na żywo" kapelę z prawdziwego zdarzenia.... Ale ciężko o taką, by była na super poziomie.
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:08   #3692
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

...
byłam sama
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:11   #3693
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Vesna I nie wybierasz się z nikim przymierzać?
Stary 2011-06-10, 17:12   #3694
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

.
taaa jasne ja na dodatek super sesje sobie robie cyfrówką z ukrycia

nie to jakaś modelka od Jima Hjelma

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:16   #3695
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Vesna I nie wybierasz się z nikim przymierzać?
raz byłam z mamą, teraz ona pojechała do siostry więc poszłam sama, nie widzę różnicy powiem szczerze
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:16   #3696
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

TŻcik będzie dziś późno. Teraz czas na cappucinko i na Was oczywiście
Znowu mam dzisiaj fazę i oglądam filmiki z pierwszego tańca na YT

Cytat:
Dziękuję Wam Muszę się jakoś pozbierać....bo za ok. 2h jedziemy na te nauki.....ehhh ciężko będzie

Ajjjjjć mój TŻ jest gitarzystą....miał nawet swój zespół, którego był liderem i sami zastanawiamy się nad Nothing else matters, piękna wersja jest apokaliptyki Tak jak i Lucie Silvas Tylko z tańcem u mojego TŻta kruchutko..., więc tego typu układ raczej mógłby Nam nie wypalić Wy chcecie dokładnie taki sam?

A ten wodzirej to dla mnie stał się jakąś wielką tajemnicą... Myślałam, że wodzirej to osoba, która po prostu się wypowiada do mikrofonu, zaprasza gości do tańca/jedzenia czy zabaw, które prowadzi. Na myśli mam KILKA zabaw, nie całe wesele...a tu jeden zespół mi napisał, że nie posiadają w składzie wodzireja, że trzeba takiego "zamówić" osobno i dopłacić..... hmmmmm To co on aż takiego będzie robił?????
żeby nauki przebiegały bezboleśnie.
Nothing else matters jest boskie Również mamy na uwadze taniec do tego utworu, ale to wszystko wyjdzie w praniu, na co się w końcu zdecydujemy

A co do wodzireja... Może Ci ten zespół powiedział, że wodzireja nie mają, bo wśród nich nie ma osoby z predyspozycjami, aby zagadywać do gości i tym samym zachęcać ich do zabawy.
Chociaż moim zdaniem to dziwne dość, żeby zespół wołał ekstra wodzireja Mają parcie na kasę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:24   #3697
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
taaa jasne ja na dodatek super sesje sobie robie cyfrówką z ukrycia

nie to jakaś modelka od Jima Hjelma
No cooo?!?!?!?! To nie wygląda jak fota modelki, tylko na jakiejś klatce schodowej po prostu jakiejś laseczki Fotke mógł Ci cyknąć ktoś znajomy, kto z Tobą tam był Poza tym, jak zobaczyłam jakie fotki dodała Vesna i Sztuczka-jak wyglądają, jakie z Nich lasencje, to nie zdziwi mnie już chyba nic Świetnie ta dziewczyna jest ubrana, super wszystko dopasowała.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
raz byłam z mamą, teraz ona pojechała do siostry więc poszłam sama, nie widzę różnicy powiem szczerze
Mhm Pytam, bo czasem ktoś "z zewnątrz" może zauważyć coś, czego my same nie jesteśmy w stanie dostrzec w tej całej euforii A z tego co widzę, to dziewczyny tu zawsze biorą kogoś ze sobą, dlatego u Ciebie zwróciłam uwagę akurat na to
Ciekawię się bardzo tej glorii

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
TŻcik będzie dziś późno. Teraz czas na cappucinko i na Was oczywiście
Znowu mam dzisiaj fazę i oglądam filmiki z pierwszego tańca na YT

żeby nauki przebiegały bezboleśnie.
Nothing else matters jest boskie Również mamy na uwadze taniec do tego utworu, ale to wszystko wyjdzie w praniu, na co się w końcu zdecydujemy

A co do wodzireja... Może Ci ten zespół powiedział, że wodzireja nie mają, bo wśród nich nie ma osoby z predyspozycjami, aby zagadywać do gości i tym samym zachęcać ich do zabawy.
Chociaż moim zdaniem to dziwne dość, żeby zespół wołał ekstra wodzireja Mają parcie na kasę
Kochana jesteś

No ja nie wiem o co im chodzi. To jest zespół, który można "wypożyczyć" przez agencję....może dlatego? Agencja ma do zaoferowania kilka zespołów, także wodziereja/ów, jak widać... Facet z zespołu pytał też o to ile piosenek przewidujemy na jeden set... Powiedział, że przeważnie grane jest 8 kawałków, czyli 40 min grania i 20min przerwy... Jak powiedziałam, że 8 kawałków brzmi dobrze, to odpisał mi, że w takim razie potrzebowaliby drugą solistkę!!!! A wiesz co to oznacza? ? ? ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 17:41   #3698
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ajjjjj Kocham L.F!!!!!
Jesteś śliczną kobietą i taką szczuplutką i zgrabniutką że szok, że w taki sobie zwykły dzień poszłaś na przymiarki, a wyglądasz jakby to był już TEN DZIEŃ.... Jesteś pewna, że będziesz zamawiała fryzjera i makijażystkę? Potrzebne Ci to????
Suknia nr 2- jak dla mnie odpada. I jej fason- tak jak już było mówione- pasuje również na inne okazje. I jej góra, głównie dekolt, nie podoba mi się w ogóle.
Super suknie to ta pierwsza i trzecia Pięknie Ci. Trzecia jest obszerna i zbyt bogata- wyglądasz jak wróżka Ale chyba jednak wolę tę od jedynki? Choć sama nie wiem....ciężki wybór Nie do wiary, że pierwsza jest za 2070zł!!!! WOOOOOW!!! A trzecia aż 2 razy tyle... ostro.... hmmm no, ale chyba aż tak Cię trójka nie ujęła, żebyś zdecydowała się podjąć aż tak spore koszta????

Hmm.... Choć gloria nie powala mnie na kolana- głównie ze względu na swoją górę... To chyba powiem krótko: czekam na glorię?
Ależ Mamy tu piękne zgrabne Kobietki na tym Naszym wątku
No napatrzeć się nie mogę!!!

To Ty też ze Śląska? Ja właśnie jestem na etapie poszukiwań zespołu... i ciężko ze znalezieniem czegoś tutaj... szukam też w małopolsce, bo tam będzie impreza... Też chcielibyśmy taką w pełni "na żywo" kapelę z prawdziwego zdarzenia.... Ale ciężko o taką, by była na super poziomie.
śląsk to za dużo powiedziane ale należę do woj. śląskiego jestem ze świętego miasta

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 17:43   #3699
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
No ja nie wiem o co im chodzi. To jest zespół, który można "wypożyczyć" przez agencję....może dlatego? Agencja ma do zaoferowania kilka zespołów, także wodziereja/ów, jak widać... Facet z zespołu pytał też o to ile piosenek przewidujemy na jeden set... Powiedział, że przeważnie grane jest 8 kawałków, czyli 40 min grania i 20min przerwy... Jak powiedziałam, że 8 kawałków brzmi dobrze, to odpisał mi, że w takim razie potrzebowaliby drugą solistkę!!!! A wiesz co to oznacza? ? ? ?
Nie no ale kombinują.
I te 20 minut przerwy to też przesada. Rozumiem, że jak będzie podane jakieś ciepłe jedzonko, to tak, bo wtedy raczej wszyscy wracają do stołów, ale bez konkretnie podanego dania to przez te 20 minut to się można zanudzić. Byłam raz na takim weselu, gdzie orkiestra tak właśnie kombinowała. Robili, żeby się nie narobić
Stary 2011-06-10, 17:44   #3700
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
HAHA! Wiedziałam, że wszystko będzie GITES My też tak Mamy nieraz, że po prostu brak Nam czasu dla Siebie, na poważną rozmowę od serca....i później to się w Nas kumuluje...i wybucha w postacie jakiejś mega kłótni.... A później godzenie.... spokojna, szczera rozmowa, tulenie i wtedy znów wszystko jest piękne Cieszę się, że i u Was tak było

Ajjjjjć mój TŻ jest gitarzystą....miał nawet swój zespół, którego był liderem i sami zastanawiamy się nad Nothing else matters, piękna wersja jest apokaliptyki Tak jak i Lucie Silvas Tylko z tańcem u mojego TŻta kruchutko..., więc tego typu układ raczej mógłby Nam nie wypalić Wy chcecie dokładnie taki sam?

Auto, jak auto, mój TŻ na podstawie samej stronki Agatu stwierdził, że muszą fajnie sobie zarabiać, bo na taką stronkę musi ich być stać, a to profesjonalna stronka, super zrobiona, ze odpowiednio dużym serwerem, bo mają mnóstwo mp3 na niej i nic się nie zacina, wszystko płynnie działa...do tego ich fotki na stronie- też wykonane przez profesjonalistę, w studiu
A ten wodzirej to dla mnie stał się jakąś wielką tajemnicą... Myślałam, że wodzirej to osoba, która po prostu się wypowiada do mikrofonu, zaprasza gości do tańca/jedzenia czy zabaw, które prowadzi. Na myśli mam KILKA zabaw, nie całe wesele...a tu jeden zespół mi napisał, że nie posiadają w składzie wodzireja, że trzeba takiego "zamówić" osobno i dopłacić..... hmmmmm To co on aż takiego będzie robił?????
Mi też się super przyjemnie zrobiło jak w końcu, po pogodzeniu się, wyszliśmy z domu i złapaliśmy się znowu za ręce

Co do układu do NEM to raczej będziemy się inspirować tym z filmiku niż dokładnie kopiować. W sumie mamy zamiar nauczyć się najpierw tego z filmu, a potem dopiero to będzie ewoluować, pewnie coś wyrzucimy, coś dodamy i zrobimy z tego taki bardziej "nasz" układ. Ogólnie to nasz pierwszy taniec to jeszcze jedna wielka zagadka A co do wersji NEM w wykonaniu żeńskim, to mi się podoba jeszcze ta śpiewana przez Bif Naked, na tym filmiku chyba właśnie do tej wersji tańczą: http://www.youtube.com/watch?v=Rpq3s3Z_HUw

Drogi Motylku, w kwestii wodzireja, to u nas to będą bracia, którzy działają w teamie, jeden jest DJem, a drugi wodzirejem. I ten, który wodzirejuje to tak jakby prowadzi całe wesele, do każdego momentu wesela ma jakąś swoją zabawną gadkę, która wprawia gości w dobry nastrój Próbkę swoich umiejętności dał nam już na spotkaniu z nami, gdy buzia nie zamykała mu się przez dwie godziny... Zachęca gości na różne sposoby do zabawy, sam jako pierwszy idzie na parkiet i się dobrze bawi A wiadomo, że jak jeden się odważy to potem i te bardziej nieśmiałe osoby dołączą. Poza tym nasz wodzirej prowadzi też różne zabawy taneczne i integracyjne dla gości, a do tego jeszcze świetnie śpiewa, bardzo podoba mi się jego głos, więc do niektórych piosenek on po prostu robi za wokal i śpiewa do podkładów i wg mnie bardzo fajnie mu to wychodzi. Tak więc podsumowując wodzirej to osoba, która aktywnie prowadzi całą zabawę i trochę też się "wygłupia", ale tak pozytywnie, żeby cały czas był dobry klimat. Tu możesz zobaczyć jak śpiewa: http://www.youtube.com/watch?v=gQyKZQyEcLo A tu taki mix z wesela, które prowadzili: http://www.youtube.com/watch?v=a9nNO3YfsUg&featu re=related
Wyślę Ci też coś na priv Ale ogólnie to dziwi mnie jeśli zespół proponuje usługę wodzireja jako dodatkowo płatną opcję - wydaje mi się, że zespół czy tez jego lider powinien być na tyle charyzmatyczna osobą, żeby sam umiał rozkręcić imprezę.

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-06-10 o 17:46
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 18:26   #3701
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
znalazłam na necie ofertę sprzedarzy mojej sukni... i tak przyjrzałam się zdjęciom tej PMki to strasznie poszerza ją ta suknia mam nadzieję że moja taka nie będzie bo w tej salonowej chyba grubo nie wyglądałam
Nie martw się na zapas mi sie wydaje że ta PMka z tego zdjecia jest grubsza od Ciebie, poza tym jeszcze te rękawiczki skracają całą sylwetkę co za tym idzie wygląda na jeszcze mniejsza i grubszą.

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hejo
Jak Wam ostatnio pisałam - byłam dziś na pierwszej przymiarce w Lisie Ferrerze Razem z mamunią i tatkiem, który dzielnie obfocił mnie w każdej sukni (mierzyłam w sumie 4, ale jedną założyłam bo mama chciała i wyglądałam w niej obrzydliwie :p) także zaczynamy!

1. OreaSposa L555 - Mój falbankowy typ który Wam wcześniej wklejałam Ogólnie można przyjąć, że suknia prezentowała się na mnie niemalże jak na modelce (tak tak - mnie obrzydliwie odstają obojczyki i mam długie łapska) z tym że dostałam 36... ale amerykańskie i utonęłam w nim xD Babeczka powiedziała, że jak się na tę zdecyduję to zamówią mi w rozmiarze 32 Ogólne wrażenia pozytywne, fajnie się w niej czułam - niestety zdaję sobie sprawę że odstaje mi tu i ówdzie, ale niestety nie dałyśmy rady dostatecznie jej na mnie ścisnąć no i na jednym zdjęciu przed lustrem widać jak bardzo mi odstaje Myślę, że to poważna pretendentka do zostania moją Jedyną )) I tacie bardzo się podobała! (Trochę na mnie za krótka, ale to by mi długą zrobiły miłe panie )
2. Cosmobella 7458 - Przymierzyłam ją tylko po to by przekonać się jak wyglądam w greckiej (Oczywiście też za duża - tym razem 38) No i potwierdziły się moje przypuszczenia, że wyglądam jak szczupak (xD) no i tata powiedział, że to suknia dla świadkowej a mama że na galę rozdania Oskarów, gdzieś na czerwony dywan Nie wiem czy dobrze widzicie, ale jak dla mnie to dziwnie się wszędzie marszczyła, majteczki założyłam specjalnie gładkie a mimo to jakoś odstawały No i wbrew pozorom była niewygodna - halka majtała mi się między nogami :p (Ekspedientka się śmiała bo ją z tatą zabawialiśmy )
3. Demetrios 520 - Marzenie mojej mamy Oczywiście mnie też się podoba, z tym że chyba jednak za dużo świecidełek a i cena powalająca jak dla mnie = 4020zł. Standardowo 38 więc też bardzo ode mnie odstaje, ale jak przed lustrem ją na maksa ściskałam w okolicach dekoltu to prezentowała się na mojej skromnej klatce piersiowej całkiem całkiem To jest taka typowa baletniczka, dekolt naprawdę bajeczny No i akurat Demetrios robią dość długie - w obcasach mierzę jakieś 178cm a mimo to szurała się po podłodze

No, także tego...
...można już kamieniować
Kochana w pierwszej wyglądasz cudnie, pasuje do Ciebie idealnie
Druga, nie w moim typie i chyba nieco Cie wydłuża, wyglądasz w niej na szczuplejszą niż jesteś. Nie ma tego 'czegoś' co by przyciągało uwagę.
Trzecia, piękna ale cena też powala. Wyglądasz w niej naprawdę cudownie tylko jak sama wiem bo mierzyłam tego typu suknię to zdobienia sa aż za bardzo przesadzone a warstw pod spodem mase. Takie miałam odczucie jak się w takiej sukni zobaczyłam. I osobiście wolę okrągłe zakończenia góry typu serce na biuście, nie takie kanciaste o ile wiesz co mam na myśli.
Jestem zachwycona Twoją figurą, chciałabym choć trochę być wyższa wtedy większość sukni by na mnie pasowała tak jak na Ciebie. Moim zdaniem do Ciebie pasuje każda suknia
Stary 2011-06-10, 19:18   #3702
jagata
Wtajemniczenie

NightButterflyVIP - my zdecydowaliśmy się na zespół TEXAS z Zamościa. Oto ich strona: http://zespoltexas.pl/
Stary 2011-06-10, 19:35   #3703
(kicia)
Zakorzenienie

hej hej hej

my właśnie wróciliśmy z kościoła... i nauki mamy oficjalnie zakończone. Dostaliśmy indeksy i książkę o wychowaniu dzieci

uff jak to dobrze że już z głowy

a w ogóle już wieczór więc 399 dni do ślubu !!
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 19:54   #3704
__Paulinka__
Zakorzenienie

399 dniiiii

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

ja wlasnie ogladam na TVP1 opole i spiewa ta z blue cafe.. jakie Ona ma nogi !! normalnie do nieba prawie !
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 19:59   #3705
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej

my właśnie wróciliśmy z kościoła... i nauki mamy oficjalnie zakończone. Dostaliśmy indeksy i książkę o wychowaniu dzieci

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
399 dniiiii

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

ja wlasnie ogladam na TVP1 opole i spiewa ta z blue cafe.. jakie Ona ma nogi !! normalnie do nieba prawie !

Paulinko - ale ubrać to się nie potrafi
chociaż dzisiaj jej jeszcze nie widziałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 19:59   #3706
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
399 dniiiii

piekne co nie?? chcialabym takie miec

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-10, 20:00   #3707
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

No Laski! 3 z przodu... Wygląda dumnie Ja za miesiąc będę trójkowa
Stary 2011-06-10, 20:00   #3708
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej

powiedz mi na koniec nauk to jest jakis egzamin czy coś?? bo my nauki mamy jeszcze przed sobą i w ogole nie wiem kiedy sie za te nauki zabrac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-06-10 o 20:06
Stary 2011-06-10, 20:03   #3709
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Paulinko - ale ubrać to się nie potrafi
chociaż dzisiaj jej jeszcze nie widziałam
Cytat:
piekne co nie?? chcialabym takie miec
twarz mi się jej nie podoba, ale nogi boskie! tylko pozazdroscic niuto -ona dzisiaj zalozyla taką mega krótka sukienkę/tunikę, co jej tylek tylko zakrywala, a caaaaaaaaale nogi pokazala, i przez to zwrocilam na nie uwagę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 20:06   #3710
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
powiedz mi na koniec anuk to jest jakis egzamin czy coś?? bo my nauki mamy jeszcze przed sobą i w ogole nie wiem kiedy sie za te nauki zabrac
nie nie ma żadnego egzaminu. na tej karteczce jest taki zapis "rozmowa egzaminacyjna" ale ksiądz nam powiedział że nas to nie dotyczy

Stary 2011-06-10, 20:07   #3711
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
twarz mi się jej nie podoba, ale nogi boskie! tylko pozazdroscic niuto -ona dzisiaj zalozyla taką mega krótka sukienkę/tunikę, co jej tylek tylko zakrywala, a caaaaaaaaale nogi pokazala, i przez to zwrocilam na nie uwagę
ehh to nawet lepiej że jej nie widzę, bo bym zazdrościła
Stary 2011-06-10, 20:07   #3712
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej

Cytat:
399 dniiiii

klask i:

edit: teraz śpiewa Piasek. Fajny ma facet głos, ale nie potrafię na niego patrzyć jak śpiewa - struga machy jak nawiedzony!
Ostatnio na Top Trendy, jak śpiewał z Krajewskim, to czasem musiałam oczy przymykać.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2011-06-10 o 20:09
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 20:07   #3713
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie ma żadnego egzaminu. na tej karteczce jest taki zapis "rozmowa egzaminacyjna" ale ksiądz nam powiedział że nas to nie dotyczy
a trzeba jakiś wykres prowadzic? bo cos mi sie o uszy obiło że moja siostra musiala sobie wykresy robic

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-10, 20:10   #3714
__Paulinka__
Zakorzenienie

a Piasek ma obciachowy garniak
Stary 2011-06-10, 20:12   #3715
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a trzeba jakiś wykres prowadzic? bo cos mi sie o uszy obiło że moja siostra musiala sobie wykresy robic
to zależy od tego do kogo trafisz. Ja trafiłam na super babkę która w ciągu godziny streściła nam 3 spotkania i przez to nie było czasu na wykresy. A np koleżanka Nika która jest z tej samej parafii z tego co pamiętam miała do zrobienia wykres bo była u innej babki

Stary 2011-06-10, 20:12   #3716
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
a Piasek ma obciachowy garniak
a teraz śpiewa aktualny hit weselny
albo chooodź przytul mnieeee alb oooodeeeejdź i przebacz

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
to zależy od tego do kogo trafisz. Ja trafiłam na super babkę która w ciągu godziny streściła nam 3 spotkała i przez to nie było czasu na wykresy. A np koleżanka Nika która jest z tej samej parafii z tego co pamiętam miała do zrobienia wykres bo była u innej babki
dla mnie to w ogóle moglby nie byc tych nauk

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-10, 20:19   #3717
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

dla mnie to w ogóle moglby nie byc tych nauk
ja ci powiem że ogólnie pozytywnie wspominam ten miesiąc bo tyle u nas trwały. No co do poradni to wiadomo zero zabezpieczeń itp. Ale jakoś nawet to nie było takie straszne. A te nauki pozostałe to takie dość interesujące były bo pokazywały nam na jakie rzeczy trzeba zwracać uwagę będąc małżeństwem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 20:21   #3718
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja ci powiem że ogólnie pozytywnie wspominam ten miesiąc bo tyle u nas trwały. No co do poradni to wiadomo zero zabezpieczeń itp. Ale jakoś nawet to nie było takie straszne. A te nauki pozostałe to takie dość interesujące były bo pokazywały nam na jakie rzeczy trzeba zwracać uwagę będąc małżeństwem
mam nadzieję że trafimy na kogoś normalnego kto rzeczywiście otworzy nam oczy a nie będzie piep#ył głupoty tak jak moja siostra jak chodziła na nauki, babka byla tak glupia że szok.. a szwagier co rusz musial sie gryźc w język żeby czegoś tej babie nie powiedziec
a to nauki mozna odbębnic tak wcześnie przed ślubem?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-10, 20:24   #3719
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiedzialam, ze to taki hit

a Moj TZ jak uslyszal Piaska mowi: "On jeszcze zyje? przeciez on ma z 70 lat" ten to ma wyczucie
Stary 2011-06-10, 20:27   #3720
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a to nauki mozna odbębnic tak wcześnie przed ślubem?
u nas nie pytali ile mamy do ślubu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości