|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
I co możesz powiedzieć na ich temat? Fajne? A masz na sprzedaż może?
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie sa bardzo fajne, wygladaja na dobrze zrobione (chociaz dziewczyny na watku Ori narzekaly, ze mialy jakies felerne egzemplarze i robia zwroty)
na twarzy nie wygladaja juz tak fajnie, bo chyba raczej nadaja sie do pelniejszych twarzy - rozmiar szkiel za duzy jak dla mnie, ale te zauszniki mimo tego, ze wydaja sie strasznie dlugie, dobrze sie trzymaja co mnie zaskoczylo to to, ze przyszly tylko w takim materialowym etui, bez pudelka, ale widocznie tak sa pakowane - nie to co u nas w A ![]() reasumujac, nie dalabym za nie 169 zl, ale cena promocyjna wydaje mi sie adekwatna do jakosci zrobilabym zdjecie, ale nie mam dobrego aparatu i na All juz sa od dawna ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- okulary P&B http://allegro.pl/listing.php/search...ulary+paprocki
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
miałam takie plany na dziś - festyn dla dzieci u mnie w firmie, potem urodziny chrześniaka na świeżym powietrzu, potem ieliśmy jechać na działkę ...
a tu od rana leje i nici z planów ... jedziemy tylko na urodziny
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi przeszły Tak sie właśnie zastanawiam na wstąpieniem do ori, moja bratowa jest i wiem, że są czeste braki, więc troche mnie to zniechęca... Bo dzięki Bogu w avonie w ciągu 13 brak miałam 2 x, ale to chyba dlatego, że jestem w trend
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
no braki to masakra chociaz teraz sie troche uspokoilo - prawie bo w tym zamowieniu nie mielismy zadnej informacji o brakach a pierwszego dnia nie bylo zelu na wrastajace wloski (nowosc), podobno nie zdazyli dowiezc
![]() ja juz mam system i uprzedzilam klientki, ze pierwsze zamowienie skladam pierwszego dnia obowiazywania katalogu o 6 rano a na pozniejsze terminy nie gwarantuje dostepnosci produktow z "limitowanych serii"
|
#3696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 |
|
szeryfcio
|
Dzień dobry.
![]() U nas też dzisiaj pochmurno. My idziemy na Verva Street Racing na oglądanie wyścigówek... niestety... faceci w domu... Ale potem na zakupki.
|
#3698 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie ja
![]() Ja się zastanawiałam, czy wypada bez rajstop, a tu połowa osób przyszła np w dżinsach i topie na ramiączkach
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie taki strój na egzamin to gruba przesada! Wykładowca powinien wyrzucać z sali za coś takiego ![]() A jak Ci poszło?
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam z mini lowow i kupilam sobie czarny zakiecik (na impreze z okazji zakonczenia roku
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tragedia!!! Ćmi mnie ząb.. czemu? Mam zdrowe!! Czy może boleć od zatok? dzisiaj wstałam z zapuchnietym i bolącym gardłem, moze tu jakis zwiazek? Gdzie ja dentystę w weekend znajdę? A do mojej tygodniowe wyprzedzenie;(
|
|
|
|
#3702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadz, ze na takim cmieniu sie skończy.. najbardziej sieboję, że spuchnę;(A jak sparwa z rajstopami? Z czy bez? |
|
|
|
|
#3704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam jednego takiego zęba, który mnie bolał, ale żaden dentysta nie chciał mi wierzyć, bo przecież zdrowy i wyleczony. Skończyło się wyrwaniem tego 'zdrowego' zęba po tym, jak pewnego dnia obudziłam się spuchnięta jak chomik. Dlatego myślę, że warto się skonsultować z dentysta, prześwietlić tego ząbka co ćmi
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak będziesz miała wyniki |
|
|
|
|
#3706 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedyś malowałam paznokcie pod kolor ubrań (ostatnio nawet kolega mnie skomplementował, że WSZYSTKO do siebie pasuje w moim wyglądzie poczynając od cieni do powiek kończąc na butach tak akurat wyszło) ale teraz nawet ciężko mi by było zaplanować, bo po prostu zakładam na siebie to co mi w danym momencie wpadnie w oko.Cytat:
Też się obkupiłam, a miałam wystopować w tym miesiącu mama mnie na zakupy wyciąwnęła i W Rossmanie zakupiłam 7stopniowy pilnik do paznokci z Elite (mam stary Avonowy ale już umiera ), zielony troszkę oczo✂✂✂ny lakier z wibo z jakimiś witaminkami na wzrost paznokcia i czarny lakier do zdobienia paznokci też z wibo.. Zaszłam też do Empiku i kupiłam film 'Zwerbowana miłość' bo był po 29.99 (byłam na nim w kinie i bardzo mi się podobał) i książkę 'Wielki Mistrz' ostatnią z trylogii, którą mi brakowało do kolekcji a była przecena... Cytat:
a może specjalnie dali takie luźne, żeby można było napisać o jakimś wybranym okresie bardziej szczegółowo? Będzie dobrze!
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
![]() już po zakupach, kupiłam basen dmuchany, piłkę i koło ratunkowe czasami to się zastanawiam, czy oby na pewno ja to kupuje dziecku do zabawy, a nie sobie jakie to żarcie jest drogie drugą![]() jeszcze muszę iść z córką do pediatry, bo podejrzewam chorobę lokomocyjną już drugi raz się jej zdażyło w aucie podczas jazdy może coś poradzicie mamuśki środki bez recepty są dopiero od 3 lat
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3710 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hej Pipki
![]() Cytat:
Cytat:
im większy filtr w kremie do opalania,tym bardziej chroni przed promieniowaniem,to wiem,ale...czy przez to też słabiej łapie opaleniznę? Bo ja np.mam skórę ciut wrażliwą,tzn opalam się na czerwono i szybko mi schodzi,zaraz jestem blada...a ja chcę się opalić i to w miarę szybko więc nie wyobrażam sobie nałożyć na siebie krem z SPF 25![]() Cytat:
bo my się tu już siebie naoglądałyśmy![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale bym się wyskakała |
|||||
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiemu maluchowi może być trudno takie coś wmówić... Tak samo robi się ze zwykłą witaminą C - dajesz mi mówisz, że to cudowny lek, po którym wszelkie objawy przechodzą. Znajoma zrobiła, to na jakiejś dorosłej kobiecie - dała jej tabletkę i wmówiła, że podziała. Uwierzyła i przez całą drogę bardzo dobrze się czuła
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musso a Lokomotiv w syropie nie jest przypadkiem dla maluszków? |
|
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę koniecznie wypróbować ten sposób z plasterkiem na pępek, bo moje dziewczynki tak jak ja- strasznie podróż przeżywają...starsza już troszkę łagodniej, ale młodsza...masakra...ja podróż na tą konferencje Avon wspominac będę jeszcze jakiś czas
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja na sobie też muszę kiedyś wypróbować ten plaster, bo zawsze biorę aviomarin w dłuższą podróż i wtedy spać się mocno chce... Zaraz sobie jakieś pazurki będę robić, ale nie na wodzie bo tż mnie zabije
|
|
#3716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3717 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zrobiłam pekaczem z allegro,już pokazuję sorki za pomaźgane skórki,właśnie usuwam patyczkiem nasączonym zmywaczem
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarunieczka Ty już za niedługo śmigasz nad morze, nie? Ale Ci zazdroszczę, ja jeszcze dwa miesiące.... |
|
|
|
|
#3719 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Chyba dopiero we wrześniu będę miała wyniki, którymi będzie się można pochwalić
![]() Siedzę dziś na tym egzaminie i słyszę co chwilę strasznie wkurzające 'sss' i 'sss' i 'sss'. Rozglądam się na prawo, rozglądam się na lewo, a to nasza 50-letnia koleżanka z roku siedzi i rozmawia sama ze sobą na temat tego, co się działo w roku 600. Widok przekomiczny, bo przy tym gestykulowała i robiła miny jakby z kimś naprawdę rozmawiała. Ale ta kobieta to w ogóle jest chodzący kabaret ![]() Cytat:
Cytat:
Ale całkowicie blokuje słońce dopiero filtr 50+.---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() A ja szłam sobie dziś przez bazarek, zobaczyłam stoisko z lakierami. I kupiłam jeden, za 3,5, w opakowaniu granatowy z jaśniejszą perłową poświatą. A na pazurkach: lustrzane cudo... Ale niestety usnęłam zaraz po pomalowaniu i teraz powierzchnia już nie jest lustrzana, tylko pościelowo-odciskowa Rano trochę uratuję bezbarwnym, ale jak znowu pomaluję i nie popsuję, to Wam pokażę, bo w życiu nie widziałam takiego ślicznego lakieru.Na zdjęciu jest drugi od lewej.
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Wszystkie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

i nici z planów ... jedziemy tylko na urodziny
Już mi przeszły

mam nadz, ze na takim cmieniu sie skończy.. najbardziej sieboję, że spuchnę;(
Np fuksjowa sukienka i turkusowy lakier, turkusowa sukienka i żółty lakier, czarne ciuszki a lakier miętowy etc
mama mnie na zakupy wyciąwnęła i W Rossmanie zakupiłam 7stopniowy pilnik do paznokci z Elite (mam stary Avonowy ale już umiera 
w aucie podczas jazdy
...ale zgadzam się z Tobą i też Sarunieczki pytam: gdzie??
zrobiłam pekaczem z allegro,już pokazuję