Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-18, 09:21   #3691
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja mam te okulary
I co możesz powiedzieć na ich temat? Fajne? A masz na sprzedaż może?
Stary 2011-06-18, 09:38   #3692
theMonique
Zakorzenienie

ogolnie sa bardzo fajne, wygladaja na dobrze zrobione (chociaz dziewczyny na watku Ori narzekaly, ze mialy jakies felerne egzemplarze i robia zwroty)
na twarzy nie wygladaja juz tak fajnie, bo chyba raczej nadaja sie do pelniejszych twarzy - rozmiar szkiel za duzy jak dla mnie, ale te zauszniki mimo tego, ze wydaja sie strasznie dlugie, dobrze sie trzymaja
co mnie zaskoczylo to to, ze przyszly tylko w takim materialowym etui, bez pudelka, ale widocznie tak sa pakowane - nie to co u nas w A
reasumujac, nie dalabym za nie 169 zl, ale cena promocyjna wydaje mi sie adekwatna do jakosci
zrobilabym zdjecie, ale nie mam dobrego aparatu
i na All juz sa od dawna

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

okulary P&B http://allegro.pl/listing.php/search...ulary+paprocki

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:52   #3693
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

miałam takie plany na dziś - festyn dla dzieci u mnie w firmie, potem urodziny chrześniaka na świeżym powietrzu, potem ieliśmy jechać na działkę ...
a tu od rana leje i nici z planów ... jedziemy tylko na urodziny

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:57   #3694
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ogolnie sa bardzo fajne, wygladaja na dobrze zrobione (chociaz dziewczyny na watku Ori narzekaly, ze mialy jakies felerne egzemplarze i robia zwroty)
na twarzy nie wygladaja juz tak fajnie, bo chyba raczej nadaja sie do pelniejszych twarzy - rozmiar szkiel za duzy jak dla mnie, ale te zauszniki mimo tego, ze wydaja sie strasznie dlugie, dobrze sie trzymaja
co mnie zaskoczylo to to, ze przyszly tylko w takim materialowym etui, bez pudelka, ale widocznie tak sa pakowane - nie to co u nas w A
reasumujac, nie dalabym za nie 169 zl, ale cena promocyjna wydaje mi sie adekwatna do jakosci
zrobilabym zdjecie, ale nie mam dobrego aparatu
i na All juz sa od dawna

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

okulary P&B http://allegro.pl/listing.php/search...ulary+paprocki
Bardzo dziękuję za opis Już mi przeszły Tak sie właśnie zastanawiam na wstąpieniem do ori, moja bratowa jest i wiem, że są czeste braki, więc troche mnie to zniechęca... Bo dzięki Bogu w avonie w ciągu 13 brak miałam 2 x, ale to chyba dlatego, że jestem w trend
Stary 2011-06-18, 10:02   #3695
theMonique
Zakorzenienie

no braki to masakra chociaz teraz sie troche uspokoilo - prawie bo w tym zamowieniu nie mielismy zadnej informacji o brakach a pierwszego dnia nie bylo zelu na wrastajace wloski (nowosc), podobno nie zdazyli dowiezc
ja juz mam system i uprzedzilam klientki, ze pierwsze zamowienie skladam pierwszego dnia obowiazywania katalogu o 6 rano a na pozniejsze terminy nie gwarantuje dostepnosci produktow z "limitowanych serii"

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-06-18, 10:06   #3696
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
miałam takie plany na dziś - festyn dla dzieci u mnie w firmie, potem urodziny chrześniaka na świeżym powietrzu, potem ieliśmy jechać na działkę ...
Oj współczuję, mam nadzieję że mnie jutro nie czeka to samo. Mamy również festyn firmowy dla dzieci. Widzę że chyba z niedalekich okolic jesteśmy więc pogodę mamy tę samą

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 11:46   #3697
sheryl
szeryfcio

Dzień dobry.
U nas też dzisiaj pochmurno.
My idziemy na Verva Street Racing na oglądanie wyścigówek... niestety... faceci w domu...
Ale potem na zakupki.
Stary 2011-06-18, 13:00   #3698
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
To Ty???
Nie zakładaj
To nie ja

Ja się zastanawiałam, czy wypada bez rajstop, a tu połowa osób przyszła np w dżinsach i topie na ramiączkach
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 13:21   #3699
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
To nie ja

Ja się zastanawiałam, czy wypada bez rajstop, a tu połowa osób przyszła np w dżinsach i topie na ramiączkach
A już myślałam, że znalazłam nową miłość

Dla mnie taki strój na egzamin to gruba przesada! Wykładowca powinien wyrzucać z sali za coś takiego
A jak Ci poszło?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 13:28   #3700
theMonique
Zakorzenienie

ja wlasnie wrocilam z mini lowow i kupilam sobie czarny zakiecik (na impreze z okazji zakonczenia roku) i czarnego pekacza Delia - mam nadzieje, ze bedzie spoko, bo zlatalam wszystkie drogerie i byl tylko IsaDora za 3 dychy a tego znalazlam w malutkim sklepiku z kosmetykami za 12.9

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-06-18, 13:31   #3701
jolkag78
Zakorzenienie

Dziewczyny tragedia!!! Ćmi mnie ząb.. czemu? Mam zdrowe!! Czy może boleć od zatok? dzisiaj wstałam z zapuchnietym i bolącym gardłem, moze tu jakis zwiazek? Gdzie ja dentystę w weekend znajdę? A do mojej tygodniowe wyprzedzenie;(
Stary 2011-06-18, 13:39   #3702
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
A już myślałam, że znalazłam nową miłość

Dla mnie taki strój na egzamin to gruba przesada! Wykładowca powinien wyrzucać z sali za coś takiego
A jak Ci poszło?
Poszło mi gorzej niż źle, bo pytania były przekrojowe, typu omów dzieje Rzymskich najazdów na Anglię, a te dzieje trwały 400 lat. Opisałam pierwsze 20 lat i ostatnie 40. A pośrodku taka malutka, około 350 letnia wyrwa

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tragedia!!! Ćmi mnie ząb.. czemu? Mam zdrowe!! Czy może boleć od zatok? dzisiaj wstałam z zapuchnietym i bolącym gardłem, moze tu jakis zwiazek? Gdzie ja dentystę w weekend znajdę? A do mojej tygodniowe wyprzedzenie;(
Raczej można się nabawić zapalenia zatok od nieleczonego zęba, niż bólu zęba od chorych zatok. Dzwoń do swojej dentystki i płacz, że nagła sprawa. Biedactwo
Stary 2011-06-18, 13:43   #3703
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:

Raczej można się nabawić zapalenia zatok od nieleczonego zęba, niż bólu zęba od chorych zatok. Dzwoń do swojej dentystki i płacz, że nagła sprawa. Biedactwo
Nie ma szans, ona zbyt daleko mieszka... nigdy mnie zeby nie bolały,,, ja kocham dentystę więc chodze regularnie, wiem, że sa zdrowe.. mam nadz, ze na takim cmieniu sie skończy.. najbardziej sieboję, że spuchnę;(
A jak sparwa z rajstopami? Z czy bez?
Stary 2011-06-18, 13:48   #3704
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma szans, ona zbyt daleko mieszka... nigdy mnie zeby nie bolały,,, ja kocham dentystę więc chodze regularnie, wiem, że sa zdrowe.. mam nadz, ze na takim cmieniu sie skończy.. najbardziej sieboję, że spuchnę;(
A jak sparwa z rajstopami? Z czy bez?
Poszłam bez i tak jak pisałam wyżej, ja siedziałam i myślałam, czy wypada, a dziewczyny poprzychodziły w dżinsach, adidasach i na ramiączkach

Miałam jednego takiego zęba, który mnie bolał, ale żaden dentysta nie chciał mi wierzyć, bo przecież zdrowy i wyleczony. Skończyło się wyrwaniem tego 'zdrowego' zęba po tym, jak pewnego dnia obudziłam się spuchnięta jak chomik. Dlatego myślę, że warto się skonsultować z dentysta, prześwietlić tego ząbka co ćmi
Stary 2011-06-18, 14:32   #3705
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Poszło mi gorzej niż źle, bo pytania były przekrojowe, typu omów dzieje Rzymskich najazdów na Anglię, a te dzieje trwały 400 lat. Opisałam pierwsze 20 lat i ostatnie 40. A pośrodku taka malutka, około 350 letnia wyrwa
350 lat w tą, czy w tamtą Daj znać jak będziesz miała wyniki
Stary 2011-06-18, 14:48   #3706
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Ja najbardziej lubię, jak lakier mi do niczego nie pasuje Np fuksjowa sukienka i turkusowy lakier, turkusowa sukienka i żółty lakier, czarne ciuszki a lakier miętowy etc
Ja maluję na taki kolor jak mam akurat ochotę kiedyś malowałam paznokcie pod kolor ubrań (ostatnio nawet kolega mnie skomplementował, że WSZYSTKO do siebie pasuje w moim wyglądzie poczynając od cieni do powiek kończąc na butach tak akurat wyszło) ale teraz nawet ciężko mi by było zaplanować, bo po prostu zakładam na siebie to co mi w danym momencie wpadnie w oko.
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ja dlatego codziennie maluje paznokcje

ahh dziołszki ale się znowu obkupiłam hihi
Resscue, ja Ciebie podziwiam, że po 16h pracy jeszcze masz siłę pazurki malować
Też się obkupiłam, a miałam wystopować w tym miesiącu mama mnie na zakupy wyciąwnęła i W Rossmanie zakupiłam 7stopniowy pilnik do paznokci z Elite (mam stary Avonowy ale już umiera ), zielony troszkę oczo✂✂✂ny lakier z wibo z jakimiś witaminkami na wzrost paznokcia i czarny lakier do zdobienia paznokci też z wibo.. Zaszłam też do Empiku i kupiłam film 'Zwerbowana miłość' bo był po 29.99 (byłam na nim w kinie i bardzo mi się podobał) i książkę 'Wielki Mistrz' ostatnią z trylogii, którą mi brakowało do kolekcji a była przecena... także wytopiłam prawie 100zł i jestem zła na siebie (ale tylko troszeczkę )
Cytat:
Spokojnie, może przejdzie - przecież głowa też nas czasem bez przyczyny boli mnie bolały zęby przez 3 dni ale przeszło, niedługo się zbiorę w sobie i w końcu pójdę do dentysty...
Cytat:
przecież o tym by można było książkę napisać, więc co to kurna za pytanie na egzamin? a może specjalnie dali takie luźne, żeby można było napisać o jakimś wybranym okresie bardziej szczegółowo? Będzie dobrze!
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:03   #3707
musso4
Zakorzenienie

już po zakupach, kupiłam basen dmuchany, piłkę i koło ratunkowe czasami to się zastanawiam, czy oby na pewno ja to kupuje dziecku do zabawy, a nie sobie no i normalne cotygodniowe zakupy spożywcze kilka stówek jakie to żarcie jest drogie teraz mała śpi, tż szykuje grilla, bo zaraz goście, a ja piję kawkę drugą

jeszcze muszę iść z córką do pediatry, bo podejrzewam chorobę lokomocyjną już drugi raz się jej zdażyło w aucie podczas jazdy może coś poradzicie mamuśki środki bez recepty są dopiero od 3 lat
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:17   #3708
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

już po zakupach, kupiłam basen dmuchany, piłkę i koło ratunkowe czasami to się zastanawiam, czy oby na pewno ja to kupuje dziecku do zabawy, a nie sobie no i normalne cotygodniowe zakupy spożywcze kilka stówek jakie to żarcie jest drogie teraz mała śpi, tż szykuje grilla, bo zaraz goście, a ja piję kawkę drugą
My wczoraj przepuściliśmy w tesco 450zł Ale my w każdy piątek robimy takie duże zakupy, a w normalnym sklepiku kupujemy chleb i ewentualnie coś co się skończyło
Stary 2011-06-18, 16:19   #3709
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
My wczoraj przepuściliśmy w tesco 450zł Ale my w każdy piątek robimy takie duże zakupy, a w normalnym sklepiku kupujemy chleb i ewentualnie coś co się skończyło
no my też raz w tygodniu duże zakupy a reszte to tż kupuje jak wraca z pracy
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 16:32   #3710
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Kolorowych Pipki Moje
Hej Pipki

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
o matko.... ale dałaś czadu .... ...ale zgadzam się z Tobą i też Sarunieczki pytam: gdzie??
Wiecie,mnie nie chodzi tyle o rozmiar,co o to że jak przytyję trochę,robię się flaczasta,cellulit,te sprawy

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
Aa i bylam w rossmanie. Tak stalam przed półka i nie wiedziałam co wziąć. Już miałam w ręku bodajże kolastyne spf 15 ale stwierdziłam że na początek coś mocniejszego lepiej i wzięłam soraye spf 45, teraz jak czytałam na kwc to same świetne opinie.
Wytłumaczcie mi proszę bo jestem stara a nie mogę tego zrozumieć im większy filtr w kremie do opalania,tym bardziej chroni przed promieniowaniem,to wiem,ale...czy przez to też słabiej łapie opaleniznę? Bo ja np.mam skórę ciut wrażliwą,tzn opalam się na czerwono i szybko mi schodzi,zaraz jestem blada...a ja chcę się opalić i to w miarę szybko więc nie wyobrażam sobie nałożyć na siebie krem z SPF 25

Cytat:
Napisane przez izka@izka Pokaż wiadomość
Witam w wątku, dzisiaj właśnie przypadkiem go znalazłam, nie wiem czy dam radę, ale postaram się tutaj też odezwać od czasu do czasu, trudno tak się wbijać w rozmowę jak już jesteście jakoś ze sobą zakumplowane, ale kto wie
Rano idę do pracy więc dobranoc wszystkim.
Witaj,i wbijaj się,wbijaj napisz na początek coś o sobie,nawet fotka mile widziana bo my się tu już siebie naoglądałyśmy
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
leje? u mnie duszno strasznie,prawie 30 stopni,raz wieje,raz swieci słońce,jakby chiało lunąć a nie mogło

Cytat:

Kochana teraz w modzie (na prezenty komunijne też dzieciaki dostwali) jest trampolina ale bym się wyskakała
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:48   #3711
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

jeszcze muszę iść z córką do pediatry, bo podejrzewam chorobę lokomocyjną już drugi raz się jej zdażyło w aucie podczas jazdy może coś poradzicie mamuśki środki bez recepty są dopiero od 3 lat
Ja Ci poradzę. Moja od małego mi w samochodzie, autobusie czy nawet tramwaju narzekała, ze jej niedobrze, nieraz niespodziankę zrobiła... Koleżanka podpowiedziała mi ponoć znany sposób ( ja o tym nie wiedziałam) przed jazdą jakimkolwiek środkiem lokomocji zaklej Jej pępek plastrem. Byłam sceptycznie nastawiona dopóki nie sprawdziłam i działa!!!!!!
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:52   #3712
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja Ci poradzę. Moja od małego mi w samochodzie, autobusie czy nawet tramwaju narzekała, ze jej niedobrze, nieraz niespodziankę zrobiła... Koleżanka podpowiedziała mi ponoć znany sposób ( ja o tym nie wiedziałam) przed jazdą jakimkolwiek środkiem lokomocji zaklej Jej pępek plastrem. Byłam sceptycznie nastawiona dopóki nie sprawdziłam i działa!!!!!!
Słyszałam o tym sposobie, ale dla starszych dzieciaków. Wmawiasz dziecku, że to naprawdę działa i że nie będzie wymiotować, a ono w to wierzy i nic mu się nie dzieje Takiemu maluchowi może być trudno takie coś wmówić... Tak samo robi się ze zwykłą witaminą C - dajesz mi mówisz, że to cudowny lek, po którym wszelkie objawy przechodzą. Znajoma zrobiła, to na jakiejś dorosłej kobiecie - dała jej tabletkę i wmówiła, że podziała. Uwierzyła i przez całą drogę bardzo dobrze się czuła
Stary 2011-06-18, 17:55   #3713
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Słyszałam o tym sposobie, ale dla starszych dzieciaków. Wmawiasz dziecku, że to naprawdę działa i że nie będzie wymiotować, a ono w to wierzy i nic mu się nie dzieje Takiemu maluchowi może być trudno takie coś wmówić... Tak samo robi się ze zwykłą witaminą C - dajesz mi mówisz, że to cudowny lek, po którym wszelkie objawy przechodzą. Znajoma zrobiła, to na jakiejś dorosłej kobiecie - dała jej tabletkę i wmówiła, że podziała. Uwierzyła i przez całą drogę bardzo dobrze się czuła
Mojemu dziecku nie da się wmówić że coś dziala , możesz mi wierzyć... Skoro nie wymiotuje a robiła to przez 9 lat, mimo zagadywania, zabawiania odwracania uwagi to ja w to wierzę, zresztą spróbować nie szkodzi.

Musso a Lokomotiv w syropie nie jest przypadkiem dla maluszków?
Stary 2011-06-18, 18:33   #3714
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu dziecku nie da się wmówić że coś dziala , możesz mi wierzyć... Skoro nie wymiotuje a robiła to przez 9 lat, mimo zagadywania, zabawiania odwracania uwagi to ja w to wierzę, zresztą spróbować nie szkodzi.

Musso a Lokomotiv w syropie nie jest przypadkiem dla maluszków?
Ja bym ten syrop polecała tak jak producent pisze dopiero jak dziecko skończy 2 latka (jest napisane że w przypadku dziecka do trzeciego roku życia trzeba podanie syropu skonsultować z lekarzem)
Muszę koniecznie wypróbować ten sposób z plasterkiem na pępek, bo moje dziewczynki tak jak ja- strasznie podróż przeżywają...starsza już troszkę łagodniej, ale młodsza...masakra...ja podróż na tą konferencje Avon wspominac będę jeszcze jakiś czas
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 19:53   #3715
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
siła perswazji
a ja na sobie też muszę kiedyś wypróbować ten plaster, bo zawsze biorę aviomarin w dłuższą podróż i wtedy spać się mocno chce...

Zaraz sobie jakieś pazurki będę robić, ale nie na wodzie bo tż mnie zabije
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:06   #3716
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Powiem wam, że gdy byłam młodsza wymiotowałam okropnie... żadne aviomarin nie pomagało. Spróbowałam zalepić pępek, stosowałam kilka razy i tak oto wyleczyłam się z choroby.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 20:39   #3717
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
siła perswazji
a ja na sobie też muszę kiedyś wypróbować ten plaster, bo zawsze biorę aviomarin w dłuższą podróż i wtedy spać się mocno chce...

Zaraz sobie jakieś pazurki będę robić, ale nie na wodzie bo tż mnie zabije
Ja nie mam cierpliwości do tych wodnych narazie zrobiłam pekaczem z allegro,już pokazujęsorki za pomaźgane skórki,właśnie usuwam patyczkiem nasączonym zmywaczem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100458.jpg (79,9 KB, 47 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 21:07   #3718
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja nie mam cierpliwości do tych wodnych narazie zrobiłam pekaczem z allegro,już pokazujęsorki za pomaźgane skórki,właśnie usuwam patyczkiem nasączonym zmywaczem
ja próbowałam ale się wkurzyłam bo efekt nie wyszedł taki jak chciałam i zmyłam

Sarunieczka Ty już za niedługo śmigasz nad morze, nie? Ale Ci zazdroszczę, ja jeszcze dwa miesiące....
Stary 2011-06-18, 21:35   #3719
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba dopiero we wrześniu będę miała wyniki, którymi będzie się można pochwalić

Siedzę dziś na tym egzaminie i słyszę co chwilę strasznie wkurzające 'sss' i 'sss' i 'sss'. Rozglądam się na prawo, rozglądam się na lewo, a to nasza 50-letnia koleżanka z roku siedzi i rozmawia sama ze sobą na temat tego, co się działo w roku 600. Widok przekomiczny, bo przy tym gestykulowała i robiła miny jakby z kimś naprawdę rozmawiała. Ale ta kobieta to w ogóle jest chodzący kabaret

Cytat:

Na pewno otwarte okno w samochodzie, czyli dopływ świeżego powietrza. Dziecko powinno śledzić wzrokiem drogę, nie zajmować się np oglądaniem książeczki, tylko patrzeć przez przednią szybę, żeby to, co widzą oczy, zgadzało się z ruchem, jaki czuje głowa. Nieusciskanie niczym brzuszka: spodniami, pasem etc. Niejedzenie produktów mlecznych w dzień wyjazdu. Z produktów naturalnych to możesz dziecku dać napar z imbiru.

Cytat:
Wytłumaczcie mi proszę bo jestem stara a nie mogę tego zrozumieć im większy filtr w kremie do opalania,tym bardziej chroni przed promieniowaniem,to wiem,ale...czy przez to też słabiej łapie opaleniznę? Bo ja np.mam skórę ciut wrażliwą,tzn opalam się na czerwono i szybko mi schodzi,zaraz jestem blada...a ja chcę się opalić i to w miarę szybko więc nie wyobrażam sobie nałożyć na siebie krem z SPF 25
Tak, słabiej łapie się opaleniznę Ale całkowicie blokuje słońce dopiero filtr 50+.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Bardzo fajne te pazurki

A ja szłam sobie dziś przez bazarek, zobaczyłam stoisko z lakierami. I kupiłam jeden, za 3,5, w opakowaniu granatowy z jaśniejszą perłową poświatą. A na pazurkach: lustrzane cudo... Ale niestety usnęłam zaraz po pomalowaniu i teraz powierzchnia już nie jest lustrzana, tylko pościelowo-odciskowa Rano trochę uratuję bezbarwnym, ale jak znowu pomaluję i nie popsuję, to Wam pokażę, bo w życiu nie widziałam takiego ślicznego lakieru.

Na zdjęciu jest drugi od lewej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1281370177.jpg (43,4 KB, 53 załadowań)
Stary 2011-06-18, 21:39   #3720
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba dopiero we wrześniu będę miała wyniki, którymi będzie się można pochwalić

Siedzę dziś na tym egzaminie i słyszę co chwilę strasznie wkurzające 'sss' i 'sss' i 'sss'. Rozglądam się na prawo, rozglądam się na lewo, a to nasza 50-letnia koleżanka z roku siedzi i rozmawia sama ze sobą na temat tego, co się działo w roku 600. Widok przekomiczny, bo przy tym gestykulowała i robiła miny jakby z kimś naprawdę rozmawiała. Ale ta kobieta to w ogóle jest chodzący kabaret
Ja też lubię sobie czasem coś na głos przypominać na egzaminie, ale robię to bardzo cichutko. Wystarczy mi świadomość, że wydaję z siebie dźwięk

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Bardzo fajne te pazurki

A ja szłam sobie dziś przez bazarek, zobaczyłam stoisko z lakierami. I kupiłam jeden, za 3,5, w opakowaniu granatowy z jaśniejszą perłową poświatą. A na pazurkach: lustrzane cudo... Ale niestety usnęłam zaraz po pomalowaniu i teraz powierzchnia już nie jest lustrzana, tylko pościelowo-odciskowa Rano trochę uratuję bezbarwnym, ale jak znowu pomaluję i nie popsuję, to Wam pokażę, bo w życiu nie widziałam takiego ślicznego lakieru.

Na zdjęciu jest drugi od lewej.
Śliczne kolorki Wszystkie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości