|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
to tak jak ja, szykuje sie wesele siostry tż, pogrzebałam w szafie i znalazłam coś w czym jeszcze nie chodziłam
|
|
|
|
|
#3752 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
więcej gadania i reklamy niż faktycznych atrakcji
|
|
#3753 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie mam troszkę spokoju
![]() Kochane, te prezenty Planet Spa z programu motywacyjnego przychodzą w kolejnym katalogu? Bo nie przyszły mi z I zamówieniem z K09, a chciałam ten olejek dać klientce jako prezent, a on nie przyszedł i nic nie dostała
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli pewnie mi przepadnie, bo następne zamówienie planuję dopiero w październiku. I prezenty za pocałunki przepadną. Co oni sobie wymyślili z tym 'w następnym katalogu'
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3757 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja jakby mi nagle wypadło wesele czy imprezka jakaś to z ciuchami problem,mam same takie codzienne,a wyjściowych niet![]() Cytat:
coprawda widzę parę fajnych rzeczy,jak będę na nie napalona to poproszę Despę to mi mam nadzieję zamówi![]() dziewczyny,co myślicie o tych klapkach? chozi mi o to,czy będę trzymac się stopy...od zeszłego roku się na nie czaję i nie mogę się zdecydować ![]() http://allegro.pl/japonki-czy-nie-ja...663485028.html Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-19 o 21:22 |
||
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3760 |
|
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że jak mam takie klientki, którym muszę 8 razy przypominać o pieniądzach za kosmetyki, to i ja mam ochotę trochę odpocząć od Avonu
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle to witam już prawie po weekendzie ![]() w sobote lało, ale jednak poszlam na ten firmowy festyn - nie chciało mi się siedzieć w domu; ale krótko byliśmy, bo jakoś tak nie specjalnie mi się podobało zjedliśmy grochówę pokręciliśmy się i pojechaliśmy do centrum handlowego w miedzyczasie podarł się bąblowi płaszczyk przeciwdeszczowy, więc był pretekst ale niestety nie dostałam jakiś towar deficytowy czy co ![]() potem na urodzinki - 3 latka mojego bratanka/chrześniaka ... mam mieszane uczucia ... ja to urodziny staram robić się z rozmachem (w tym roku mój mati miał 3 urodziny w stylu dzikiego zachodu - jedzenie w tym stylu - fasola, żeberka, szaszłyki, steki, ziemniaki itp. wszystko by pasowało tematycznie; było piwo i whisky, zamiast kolorowych drinków ...) w końcu kogo urodziny mam okazale świętować, jak nie dziecka? a u mojego brata - tort, kupne ciasto, pomidory, ogórki, pasta jejeczna i dwie duże pizze z pizzerii ??!!?? no nie postarali się no kuźwa, jak ja organizuję imprezkę to mieszkanie musi być wyszorowane na błysk ....ale to może kwestia wychowania? ja to wyniosłam od mamy, a widocznie bratowa nie ... ale naobgadywałam ![]() potem pojechaliśmy z moimi rodzicami na działeczkę ![]() no i po weekendzie ale spoko tylko 3 dni do pracy i mam długi weekend
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-06-19 o 21:46 |
||
|
|
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, do 13 sierpnia jestem w Krakowie.
Daleko od morza masz kwaterę na Helu? Ja tam kojarzę okolice fokarium bo tam co roku jestem i trochę wcześniej są takie lasy gdzie są inscenizacje do D-Day Hell, gdzieś w tamtej okolicy mieszkasz jak jesteś nad morzem? |
|
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi jeszcze Kochane, czy Top Coat zapobiegnie ścieraniu się lakieru z końcówek paznokci? Czy też się zetrze razem z lakierem?
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zeźliłam się an Mamuśkę! W piątek byliśmy na cotygodniowych zakupach. Spodobały mi się buty w deuchamnie (nie wiem jak to się pisze W końcu ich nie wzięłam. Całą sobotę Mamuśka narzekała Tatuśkowi, że mierzyła tam inne buty i żałuje, że ich nie wzięła. Pojechali. Po ich powrocie okazało się, że oprócz tych, które mierzyła kupiła też te, które mi się podobały Przez nią już ich nie kupięJutro idę do promotorki. Mam nadzieję, że w końcu zatwierdzi mi całą pracę. Kobieta już wszystkim działa na nerwy, bo kombinuje jak łysy koń pod górę Także znowu proszę Was o trzymanie kciuków |
|
|
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest też druga na hali, sprzedaje ciuchy, ale wozi te kosmetyki po bazarach takich na powietrzu, stoją w słońcu, a potem po tygodniu na słońcu ktoś sobie kupuje taki kremik...Ta o której piszesz chyba już nie stoi albo się przeniosła. Ale za to pojawiła się inna. Trzyma na powietrzu np otwarte cienie, żeby było widać jakie kolory...A co do pracy, to nie sądzę, żeby promotorka była tak złośliwa, żeby Cię przełożyć na wrzesień. Typ wykładowcy jaki znam to: 'pomęczę Panią ile się da, ale Pani zaliczę, ale najpierw Panią pomęczę'.
|
|
#3768 | ||
|
|
Cytat:
już sie nie mogę doczekaćCytat:
|
||
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te kobiety ze straganami mnie wkurzają Ale nic się na nie nie poradzi... Boże, jak ja chcę już wolne! |
|
|
|
|
#3770 | ||
|
|
Cytat:
a czemu nie chcesz butów takich mam Mama?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci mają wyobraźnie większą od nas i nie potrzebują takiej oprawy...ostatnio byłam u siostrzeńca i przy samym torcie dzieci bawiły się przednio...ja w dobrym towarzystwie to też i przy szklance wody dobrze się bawię![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() Top coat mi się ściera razem z lakierem...
|
||
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
To po kiego uja są top coaty? Ja biedna niedoświadczona sądziłam, że one chronią lakier
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze urodziny mojego synka byly niemalze prowizoryczne, bo tylko tort i cos tam lekkiego do przegryzienia, ale byli wszyscy bliscy i to bylo wazne na drugie sie szarpnelismy to do tej pory az mnie mierzi ile na to wydalismy a w sumie nic specjalnego nie bylo - tort i obiad gotowal nam kucharz zawodowy kazde nastepne tez skromne, ale w towarzystwie bliskich i to jest niezapomniane, bo za rok prababci moze juz nie byc
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2011-06-19 o 23:25 |
|
|
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że jej nie lubisz, to zawsze sie powód znajdzie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3777 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Chwilę mnie nie było, właśnie was nadrobiłam, tylko 14 stron
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też mi się tak wydaje i mnie to wkurza Cytat:
Cytat:
Co do tego co pisałyście wcześniej o ambicji, hmm byłam ambitna, studiowałam 2 kierunki i w ogóle i zaszłam w ciążę i plany prysły, bo musiałam kilka miesięcy leżeć. A teraz nie wiem co dalej, ale wiem że było warto. Najgorzej, bo mam problem,bo kierunek na którym brakuje mi tylko końcówki zamknęli i nie wiem czy można gdzieś indziej to dokończyć próbować teraz, bo brakło mi kilku wpisów na ostatnim semestrze Co do nocnika, pierwszy raz próbowałam jak moa miała z 8-9 miesięcy i była kupa za pierwszym razem. A później same ucieczki. Teraz ma 1,5 roku i fascynuje ją nakładka na sedes, ale na podłodze, a nocnik za nic ![]() Mam z nią teraz inny problem, bije mnie ostatnio, wczoraj mi tak z banki pociągnęła, że aż mi sińca pod okiem nabiła , miałyście takie problemy i wiecie jak oduczyć? ona nie potrafi wyładować swojej złości i wali głową od malutkiego w różne rzeczy do tego
|
|||||||
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
ojej chyba nie do końca przekazałam to, o co mi chodziło z tymi urodzinami
ale już nie będę się rozwijać w tym temacie, bo jeszcze bardziej namieszam ![]() wczoraj zrobiłam sobie paznokcie pękaczem mojej mamy czarny inglot; dziwnie się czuję z takimi pazurami jednak nie jestem przekonana, za to mój mąż jest zachwycony ![]() moja mama nawet na stopach sobie zrobiła
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejkooo ![]() Wiesz jak to jest takie przyjącia są dla rodziców , takie mało dziecko i tak tego nie pamięta i nie przywiązuje do tego znaczej wagi . Ja zawsze miałam torcik dobrą kolacyjkę przygotowaną przez mamusie i grono najbliższych mi osób - symbolika się liczy Ogladałas kiedy " moje super słodkie urodziny na mtv ? To są właśnie te dzieci ktore nawet jak sa już duże muszą miec przyjęcia z pompą i nie za małą kasiore a to dlatego że zostały do tego przyzwyczajone od małego . A weź im teraz powiedz że nie masz tyle kasy . uuuuuuuuuuuuuu . Powiem szczerze troszkę się spaliłaś w moich oczach .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-20 o 09:04 |
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem niesamowite jest to jak dzieci cieszż się z małych rzeczy...moja też uwielbia kolorować, ale niestety najczęściej w moich książkach/gazetach ![]() Wiesz co jest jeden sposób na bicie przez dzieci, trzeba złapac za rączki, spojrzeć w oczy i powiedzieć "Nie wolno, to boli"...potrzeba dużo cierpliwości, bo innych metod nie ma ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Mam dużo nieużywanych sukienek w szafie
to tak jak ja, szykuje sie wesele siostry tż, pogrzebałam w szafie i znalazłam coś w czym jeszcze nie chodziłam

ale szczerze mówiąc, spodziewałam się lepszej imprezy.

zrobiłam pekaczem z allegro,już pokazuję
a czemu nie chcesz butów takich mam Mama?
w aucie podczas jazdy