![]() |
#91 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy PMki zamężne juz od roku, a rozmowy dalej w toku - cz. 19
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak by zaprosili na 11:00 to bym nie poszla ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, matko! Dopiero teraz zauwazylam! Co ty o 2 w nocy robisz na wizazu bezaczku? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj bylismy znowu zobaczyc co i jak z mieszkaniem. Podloga betonowa wylana w nastepnych pomieszczeniach. Zostal jeszcze korytarz, kuchnia, taras i balkon. ![]() A teraz jeszcze musze sie umyc ubrac i ide na 11 na spotkanie z kolezanka Angielka z lekcji wloskiego. Idziemy na lody. Bede miala dzisiaj lodowy obiadek. ![]() Ale jest goraco a jak jest goraco to mi sie jesc nie chce. No moze tylko lody i owoce bym jadla. ![]() Ale lody nie sa takie zle - maja duzo wapna co jest wskazane przy diecie. ![]() Wezme probnik kolorow i katalog kuchni zeby jej pokazac ktora wybralismy. Ale, ale - ja wam nie pokazywalam. Oto moja przyszla kuchnia - wybrana ale jeszcze nie kupiona.
![]() |
#93 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Zastanawiałam się dzisiaj co się dzieje z mmmmmm?? ![]() ![]() bezaczku nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała mieć takie czereśniowe drzewko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
certi proszę Cię, kto jak kto ale Ty miałabyś zapomnieć???? dasz radę bankowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widziałam ostatnio zdjęcia na PMkach kieleckich po, i powiem Ci że faktycznie niezłą rozpierduche macie, ale jak już skończycie to podejrzewam że będzie suuper ![]() Wczoraj wszystkie 5 się farbowalyśmy ![]() Dziś wraca Tż z delegacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
no więc miało być 24 stopnie i wzięłam jeansy i bluzkę 3/4, a tu 32 stopnie było jak wracałam z pracy, tylko dzięki klimie sie nie ugotowałam
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki dziewczynki, dałam radę w pracy, w sumie nawet bardzo dobrze sobie poradziłam pomimo nawału pracy ![]() zawiozłam TŻ na spotkanie z ludźmi z pracy i się wypeelingowałam, a teraz się nawilżam i filmik sobie jakiś obejrzę ![]() ultra, magolina to to nacieszcie się swoimi TŻtami ![]() my jutro jedziemy na grila do koleżanki nad jeziorko po południu, a w sobotę pewnie też jakieś spotkanko sobie ze znajomymi urządzimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
także tego. miałam dziś znowu trochę nadrobić, ale mamy oberwanie chmury i błyszczy, zaczyna być słychać, także znikam z kompa.
przeleciałam po łebkach, książka to w pogoni za świetlikami, dziś namawiałam znajomych, może się uda trzy książeczki wygrać. wyniki jutro lub pojutrze. dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to wygladalo - przynajmniej w TV. Mialam wczoraj fajny dzien. Zaczal sie niezbyt bo najpierw przyszedl facet naprawic antene od tv w kuchni. Gdyby nie to ze byl dzien wczesniej z tesciem - to jakis jego znajomy zreszta - to bym nie wpuscila. Bo tesc sie z nim umawial ale wyszedl. ![]() Potem jak mialam sie juz wybierac na spotkanie z Angielka z kursu j. wloskiego zeby spokojnie dojsc na miejsce przyszedl fachman pytac sie o cos tescia w zwiazku z remontem. A tego znowu nie bylo. ![]() Pogadalam chwile z nim, pokazalam gdzie bedzie zmienione miejsce piekarnika, on pokazal mi postep prac. Pytal tez o kafelki do lazienki czy zamowione. Jak zamowione jak nawet nie wiemy ile ich trzeba. Wiec w ten weekend jedziemy wybierac kafelki na balkony i zamawiac do lazienki. ![]() Trzeba tez wybrac kafelki do kuchni. ![]() A ja nie mam pomyslu na kuchnie. Chyba ze cos zobacze i mi sie spodoba - jak te lazienkowe. ![]() No i jak juz wyszlam to sie okazalo ze sie nie moglysmy znalezc. Niestety umowilysmy sie przy wejsciu do parku ale dla mnie glowne wejscie bylo nieco inne a dla niej inne. ![]() Dobrze ze sa komorki. ![]() Pogadalysmy o wielu rzeczach na raz ale ja niestety jestem ostatnio monotematyczna. Ta kolezanka zna ten bol bo robila podobny remont rok temu. Tyle ze ona wtedy mieszkala w Anglii a remontem zajmowal sie jej maz. ![]() Kiedy sie rozstalysmy stwierdzilam ze dawno nie dzwonilam do Polki ktora tez znam z kursu. No i jak zadzwonilam tak poszlam do niej i gadalysmy 4 godziny! ![]() Tez o wszystkim ale najbardziej o mieszkaniach i jej planach malzenskich. Ja jestem jeszcze na swiezo z tymi sprawami wiec podpowiedzialam jej pare spraw. Tyle ze ona wezmie koscielny we Wloszechi tu zrobi wesele a wczesniej skromny cywilny w Polsce. A w drodze powrotnej - niespodzianka - znowu sie natchnelam na Angielke. I pare minut znowu postalysmy razem. Rezultat - dotarlam do domu znowu z bablami na nogach (tym razem pieta ![]() Jako ze zamowil wiec zrobilam szybko jajecznice na boczku. Ale dzien byl fajny. Tylko musze sobie kupic jakies japonki albo klapki. Mialam swietne drewniane japonki kiedys - nogi sie w nich nie pocily i nic mnie nie obcieralo. Ale gdzie ja teraz takie znajde. Jak wszedzie tylko rzymianki, buty z golfem i tona swiecidelek - czyli wszystko to czego nie lubie. ![]() A oto demolka - stan na zeszly tydzien. Teraz juz nowe kable i rurki pociagniete, no i wylane prawie wszystkie podlogi. ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje wszystkim moim kochanym wizażankom za kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() certina: mi tez sie nie spieszy ![]()
#98 |
Wtajemniczenie
|
u mnie mąż śpi, pies śpi wobec czego i ja chyba pójdę spać
![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho i sennie.
![]() Zdziwilam sie nieco az mi sie przypomnialo dlaczego tak jest - dzisiaj Boze Cialo i poczatek dlugiego weekendu. Nie wiem czy juz mowilam ze we Wloszech Boze cialo jest w niedziele. ![]() Zaczelam sie rozgladac troche i moze bym sie pobawila w decupage? Ktoras z was sie tym zajmuje? Trudne jest? Bo widzialam w OBi papiery do decupagu i drewniane przedmioty. Ale w tanich sklepach - wszystko za 99 centow jest takich drewnianych drobnostek znacznie wiecej. Moze bym sobie jakies misy do nowej kuchni zrobila? Czy raczej ta technika do nowoczesnego wnetrza nie pasuje? Co sadzicie? ![]()
#100 |
Raczkowanie
|
czesc Kochane!
![]() dlugo sie nie odzywalam,bo mialam prawie wszystkie wieczory zajete to praca to grillowanie ![]() sjoanna fajnie ze mieszkanko do przodu acelinka super ze egzamin masz juz za soba ![]() mago przkro mi z powodu tej glupiej baby ultra milego spedzania czasu z tz ![]() co do fasolki to ja mam super przepis ale juz nie jest taki malokaloryczny na patelnie wrzucam czosnek,male przekrojone pomidorki i podgotowana fasolke,a pozniej dodaje spaghetti i dolewam wody,sol do smaku i niebo w gebie ![]() a najwazniejsza wiadomosc w tym tygodniu to dowiedzialam sie,ze zostane ciocia ![]() ![]() ![]()
#101 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w ten długi weekend dla nie których
![]() Ja dzisiaj nie stety w pracy ale na szczęście tylko do 11 ![]() ![]() ![]() Cisza na wątku bo pewnie wszystkie odpoczywają z TZ ![]()
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ciociu ![]() Cytat:
![]() ![]() TZcik idzie do pracy na drugą zmianę, ale do południa skoczymy sobie na zakupki, bo rozawliły mu się buty, a ja muszę kupić nowy zegarek ![]() Wczoraj nie zaglądałam, bo nie było kiedy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mebelki mi się podobają jeśli chodzi o model ale zeminiłabym kolor frontów bo sam biały mnie nie kręci ![]() ![]() Cytat:
![]() te tiramisu brzmi pysznie ![]() Cytat:
![]() ![]() udanych zakupów ![]() ja z niecierpliwością czekam aż tż będzie miał wolne soboty i będziemy mieli jak wysoczyć na akupy bo trzeba jeszcze tyyyyyyyyle rzeczy upić dla Natalki a czasu coraz mniej ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
tez mi sie wydawalo ze wczoraj niedziela byla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() szymcio spi ale jak sie wyspi (co moze nastapic zaraz bo gosc z boku zaczal wiercic) to jedziemy wlasnie na zakupy, potem do tescow podlac kwiatki i na dzialeczke po buraczki ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
ja też wczoraj nie zaglądałam bo czasu nie było, postanowiliśmy wybrać się na cmentarz do taty TŻ, potem do znajomych zobaczyć dzidziusia i po 16 pojechaliśmy nad jezioro na grila do znajomych, fajnie dzień spędziliśmy, dzisiaj chciałam jechać na działkę, ale lało cały ranek i mokro jest raczej, więc chyba wybiorę się w poszukiwanie prezentu dla Taty i Cioci. acelinka Twój mąż pracuje w soboty? mój też, ale na szczęście już tylko ostatnią sobotę bo w końcem czerwca się zwalnia ![]() czy u Was też jest taka beznadziejna pogoda? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj bardzo przyjemnie
![]() słonko świeci i nawet ciepło jest ![]() silvyetta gratulacje dla siostry ![]()
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczylam te skaczace emotikonki to pomyslalam - jestes w ciazy. Ale to nie ty tylko twoja siostra. Tez fajnie. ![]() Zrob zdjecie jak zrobisz to tiramisu. ![]() Przepis na spaghetti fajny - ta fasolka to taka dluga zielona? Cytat:
![]() Czy cos sie stalo? ![]() Nie u nas pogoda nie jest beznadziejna - ale wiesz ze jak jest za goraco to czlowiek by chcial takie 25-28 stopni, lekki wiaterek i moze chmurke od czasu do czasu. A jak ma 25 to marzy mu sie 30 i plaza. ![]()
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz musimy kupić takie rzeczy jak wanienka, rzeczy do pielęgnacji maluszka, no i wózek, łóżeczko (chociaż na początek będzie kołyska, ale wole żeby łóżeczko czekało w szafie i można było je w razie czegoś rozłożyć ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() niestety pracuje w soboty ![]() ![]() ![]() ![]() w zimie też ma czasem soboty wolne w zależności od tego, co akurat robią. Kurier właśnie przywiózł paczke z serwisem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() sjoanna a nie myślałaś może żeby dodać trochę koloru tym meblom do kuchni?? jakoś sama biel do mnie nie przemawia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas póki co pogoda ok - raz słońce raz chmurki ale nie pada i jest cieplutko. I oby tak juz zostało ![]() acelinko z tego co pamiętam to chyba gin Ci przełożył termin na koniec sierpnia tak?? bo najpierw miałaś na początek września - pamiętam bo 4 września mam rocznicę ![]() ![]() A ja się chciałam pochwalić że od 2-3 dni czuje intensywne smyrania i łaskotanie w brzuszku ![]() ![]() Aha i jeszcze jedno - mamy zaproszenia na koncert i jutro jedziemy ![]() A wczoraj byliśmy nad jeziorkiem połazić i na pysznych gofrach ![]() Dziewczyny plissss o kciuki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smyranko ![]() ![]() a jaki koncert, kto gra? ![]() ![]() ![]() gofry ![]() aaaa, a serwis jest śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-24 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to nieciekawie ma TZ w tej pracy, u mojego jest podobnie, w ogóle nie chciał szef dawać urlopów, TŻ pracuje tam prawie 3 lata i ma już serdecznie dosyć, dlatego się zwalnia i idzie na swoje ![]() do mnie też przyszedł kurier - zamawiałam kosmetyki do pielęgnacji włosów ![]() sjoanna sam odchodzi, pomimo tego, że szef to najchętniej chciałby żeby pracował u niego dożywotnio. Tż ma już dosyć tej pracy, stresu, odpowiedzialności za coś na co nie ma wpływu, wydzierania się szefa itp. Zakłada swoją działalność zaraz jak wrócimy z urlopu ![]() magolina ![]() no to wychodzę w końcu bo jakoś się zupełnie zebrać dzisiaj nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
ja też z chęcią dostałabym serwis ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Kciuki sa
![]() ![]() ![]() Nie myslalam o kolorach frontow bo sa dosyc ciemne z tego modelu a zoltych nie chce. Beda szare sciany i pomaranczowe dodatki. Myslalam o misie na owoce, podkladkach na stol, poduszkach na krzesla, jakims czajniczku - to powinno rozweselic kuchnie. Teraz jeszcze patrze na szklo - ale raczej go nie dam na sciane miedzy szafkami. No i widzialam super mega wielka pomarancze na fototapecie. Ale to moze z czasem - na razie taka odwazna nie jestem. ![]() Np to http://www.obrazoteka.pl/shop,show,504 http://decolia.pl/browser.php?offset...tion=galleries Albo cos takiego - tylko czy to moze byc bez zabezpieczania szyba? http://www.obrazoteka.pl/shop,show,3692 Nazywa sie fotolaminat. I to tez fajne http://www.obrazoteka.pl/shop,show,3722
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my też sztućce dostaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z rzecz które chciałam dostaliśmy jeszcze odkurzacz bo stary zajechaliśmy przy remoncie ![]() ![]() ja się ogarne troche makijażowo i fryzurowo i idę do bankomatu i na małe zakupy do reala ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-24 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za kciuki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam sobie legginsy dzisiaj czarne, bezszwowe takie w połowę łydki ale na tyłku prześwitują ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#116 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas nawet ładna, rano i w nocy padało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za spotkanie z promotorka ![]() TZcik własnie pojechał do pracy na 2-ga zmianę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
magolinko super ten koncert się zapowiada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sjoanna, ja lubie te kolorki ![]() ![]() agawoo, w prywatnej firmie szef wszystko może ![]() ![]() Ja właśnie jak sobie człapałam na zakupki to wstąpiłam do sklepu z tapetami (bo narazie nie chce mi się bawic w kładzenie kafelek w kuchni, za dużo brudu i czasu to zajmie) chcemy ją tylko odświeżyć więc chce tapete. Na sklepie mieli tylko takie beznadziejne tapety typowo kuchenne. Ale oglądałam katalog i była taka superancka z jabłuszkami zielonymi i żółtymi - normalnie boska, taka nowoczesna ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam poogarniac mieszkanko bo koleżanki wpadną o 16 ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-24 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
magolina koncert na pewno bedzie super,
trzymam kciuki, co do talerzy to na co dzien mamy tez taki stary, a na slub dostalismy ode mnie z pracy komplet na 6 osob i zaraz po weselu dokupilam sobie drugi, teraz bardzo sie przydaje, sztucce tez dostalismy ![]() acelinko my mamy tapete w duzym pokoju tzn taki szeroki pasek ale mi sie podobala czarna i taka jest ![]()
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super koncert się zapowiada ![]() dziękuję ![]() ![]() zazdraszczam Wam tych leginsów, moje nogi sie na nie nie nadają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tż wrócił z pracy z radosną nowiną że jutro ma wolne
![]() w ogóle wszedł i zaczał podskakiwać i mówi do mnie ze ma wolne ![]() ![]() ![]() a ja już mam diabelski plan żeby go na zakupy wyciągnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.