|
|
#3571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
![]() nie wiem.... ![]() skont, bez starania mi to wychodzi ![]() ![]() i pomogło chociaż ![]() Cytat:
![]() Co za czerwiec tego roku
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Nindżopesz
|
Maroussia
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Fogle to muszę się podzielić swym szczęściem Już się nie odchudzam, jest git, jestem zadowolona, w oudzie mam jakimś cudem 47,5! |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale mam zakwasy po wczorajszym basenie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym nosiła Cytat:
![]() Czemu przez cały dzień nikt nic nie gadał, a jak ja sie poddałam i poszłam od kompa to cztery strony nowe Dobry
|
||||
|
|
|
#3576 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fajnie jest mieć długi weekend
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
A czy Polly zna The Edge Of Glory Gagusi?
![]() Nie zalinkuję, bo mi YT nie działa... Ledwo człowieka ze szpitala wypuszczą, a już na kontrole chodzić każą
|
|
|
|
#3579 | |
|
BAN stały
|
No nie wiem, moja mama akurat jest szczuplejsza ode mnie
Cytat:
Przynajmniej w bazie.Idę książki wyładowywać. ![]() Tylko gdzie ja je postawię
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Ale macie fajnie
długi weekend![]() A ja gniję w pracy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
No, mam fkórfa na maksa
![]() ![]() ![]() ![]() Szafka na buty przyszła zniszczona, prawdopodobnie z powodu złego zabezpieczenia na czas transportu, drzwi są częściowo wciśniete do środka listwa wewnetrzna wyrwana i peknieta. Styropian , kórym były drzwi zabezpieczone był węższy od szerokości szafki i prawdopodobnie nieznacznie przesuniety tak ,że jego brzeg opirał się o drzwi , na dodatek styropian był w dwu kawałkach więc nie miał oparcia jednocześnie z dołu i z góry, wystarczyło coś cięzkiego położy na ta przesyłkę żeby drzwi wcisnęły się dośrodka. No, chyba ,że już bubla wysłano . Masakra !
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3583 |
|
BAN stały
|
Rozterko, napisz im @ i wyjaśnij, co się przydarzyło |
|
|
|
#3584 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miałam chęć zrobić szwedzkie ciasto z rabarbarem
I rabarbaru nie dostałam ![]() To kupiłam truskawki i będę coś kombinować Bo sernika na zimno już nie chcę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3585 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() aless chuda Cytat:
nie snam...ideu sie saposnac roz-ale chyba to zareklamujesz prawda? a ja tez mam wkurfa-kupiłam w tym roku dziecku nowy kostium kąpielowy. Pomyslałam se ze niech ma raz porządny a nie z chinskiej hurtowni-i kupiłam w reserved za 50 zeta chyba (w hurtowni bym dąła z 15 pewnie). No i dziecko przywiozło mocno brudny na jednym cycku . Pisze -prac ręcznie-no to biere ręcznie , mydło i piore....tam gdzie brudne pocieram ofkors...i pacze a tu mi leca do wanny jakies niebieskie farfocle-mysle WTF? spłukuje a tu z kostiumu złażą napisy w postaci gumowych glutów ....i teraz nie wiem co zrobic-jakbym miala paragon to bym juz rano stała w sklepie z awanturą , ale nie mam...no kto trzyma paragon za kostium .---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- aaa-jakby kogoś interesowało-w realu ponczochy samonosne na wyprzy-15 den czarne i ciałowe (jasne i ciemne) po 10 zeta
|
|
|
#3586 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Mother of Cats
|
Chciałam Was przelecieć, ale wymiękłam
![]() Zobaczyłam jednak zdjęcie Mai-Maleny i info o udzie Red - gratuluję obydwu jesteście wielkie! Duchem wielkie i siłą woli - żeby nie było ![]() A ja właśnie pozbyłam się zawrotów głowy, co mnie męczyły od rana - kafcia + tabliczka czekolady Ale przynajmniej da się znów pracować ![]() Edit: W końcu wiem, kogo przypomina mi Ju na swoim avatarze Zobaczcie same: klik Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-24 o 14:12 |
|
|
|
#3588 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
byłam wczoraj w kinie na "Roku przestępnym" opisanym jako "jeden z najodważniejszych obyczajowo filmów ostatnich lat"
i nie wiem czy ja jestem jakoś obyczajowo rozpasana czy co, bo nic tam AŻ TAK odważnego nie było, fakt, film dość naturalistyczny, pokazany jest seks z dominującym facetem i uległą kobietą, na koniec laska składa facetowi niekonwencjonalną propozycję.. ale nie wiem, dla mnie raczej niż odważny obyczajowo film był przede wszystkim smutny.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- a, i testuję właśnie Muscs Koublai Khan, i czuję w nim szare mydło i czystość żadnych wymion, żuli ani piżmaków
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3589 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Właśnie okna myję
Ja to chyba nie umiem nic nie robić jak mam wolny dzień Pranie też robię i myśle o jakimś cieście
|
|
|
#3590 | |||
|
Zakorzenienie
|
też jestem rozciągliwa
nawet zaczerwienienia nie było ![]() to jest zresztą nic moja św.pamięci babcia w dość zaawansowanym wieku miała problemy ze świądem w okolicach intymnych i kupiła sobie coś w aptece do podmywania. Babcia niedowidząca postawiła na bidecie i używała, kiedyś z mamą i ciotką byłyśmy w odwiedzinach i babcia zachwycona, że nareszcie się wyleczyła i już nie swędzi. Ciotkę coś tknęło i poprosiła aby pokazał to cudo i się okazało, że to cif właśnie, a płyn do podmywania stoi pod zlewem w kuchni Cytat:
![]() Cytat:
współczuję i teraz jeszcze to bujanie się z reklamacją Cytat:
a to że z reservatu to nie znaczy, że nie chiński ![]() dzień dobry strasznie padnięta dzisiaj jestem ![]() i byli architekci, jeszcze jedna ściana leci i na patrerze wszystkie ściany zewnętrzne, będą od środka odchudzone o jedną cegłę znaczy pomieszczenia się powiększą. Terminy przewidywalne: stan surowy z dachem ok. 4 tyg. i wykończeniówka 4-5 tyg. + ja dodaję jeszcze z 1-2 tyg. poślizgu czyli pewnie początek października fantastycznie
|
|
|
#3591 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no fuaśnie rózni sieu-jest duzo bardziej dziadoski .I mnie w✂✂✂✂ bierze serio-ciekawe czy by przyjeli reklamacje bez paragonu ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- sie snuf wkur....łam dlaczego ja mam lasce wysyłac dowód wpłaty bo jak nie to uwaza zakup za anulowany i występuje o zwrot prowizji , dodam ze towar zakupiony mam juz dawno w domu , wiec trudno go anulowac chyba se moze sprawdzic na koncie czy ma kase...w sumie to nic z tego nie rozumiem....
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam, opisałam, zasugerowałam jak to się stało , zrobiłam fotki , wysłałam i czekam . Cytat:
|
|
#3593 | |||||
|
BAN stały
|
A co tutaj taki pomór?
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27715112]Bo kazali [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
I ja, jak guma w tanich majtkach normalnie ![]() Cytat:
Pszprszm ![]() Cytat:
![]() --- Mam dzisiaj dzień fqrwa, niby bez powodu
|
|||||
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3595 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam
Robię coś takiego,ciekawe co wyjdzie
|
|
|
#3596 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27719774]i co sie śmieje, he?
[/QUOTE]Z Ciebie |
|
|
|
#3597 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3598 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27719918]ony sie śmiejou z mnie
![]() ideu stont[/QUOTE] To pa pa
|
|
|
#3599 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3600 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

po wczorajszym basenie
, bo wracają zaszli my na kolację do Stolema i mówię mu, się nawciągaj, bo w domu nic nie robię, bo zmęczona jestem, i co, właśnie żarcia zażądał
wysłałam do kuchni 
ja bym nosiła

jesteście wielkie! Duchem wielkie i siłą woli - żeby nie było