|
|
#4801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() a ja kasy ni mam Cytat:
Się bedzie działo... ![]() Cytat:
jakoś przeżyjeu Twój zgrabny tyłeczek ![]() Cytat:
![]() http://www.cattlekate.com/public/sto...ian_skirts.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 08:09 |
||||
|
|
|
#4802 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę poszukać Chloe... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Cytat:
Drobinkowe mam, ale może nie zaszkodzi jeszcze jeden skoro taki fajny
|
||||||
|
|
|
#4803 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i może jeszcze warto obadać rozświetlacz w sztyfcie Topshopu. |
|
|
|
|
#4804 |
|
BAN stały
|
Wcięło mi posta na dzień dobry!
A więc WITAM! Po dlugim okresie nieobecności na forum barowym.. nawet nie pamietam kiedy ostatnio z wami pisałam i o czym., widzę nowe osoby... Moja dziecina ma prawie 11 miesięcy już, czas leci.. chyba na jesień pisałam.. chyba... zdąrzyłam w tym czasie mieszkac to tu to tam, dużo przejść... dostac po tyłku... aż wreszcie wyrobić sobie uznanie i być w zgodzie z wlasnym ja.. a nie była to latwa droga.. co więcej.. nie wiem czy pisałam ale obronilam w grudniu mgr i nic po nim nie mam.. tak beznadzieja ale nic! Nos mi ześwirował po ciąży i perfumy które kochałam poszły w inne ręce... a odnosnie perfum, ma któraś/yś na zbyciu addicta i hypnotic p.? I by się podzielił kropelką? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-06-30 o 09:03 |
|
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
O właśnie- ja piję mleko skondens b. słodkie i łamię biel kawą
Cytat:
Cytat:
Musimy się zobaczyć Jakoś się nie zastanawiałam, czy jest znany, czy nie- na razie mi nie przeszkadza- przez lata pachnialam bardzo oryginalnie
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4807 |
|
never say no to panda
|
no samiuśko
wchodzę na allegro, patrzę, a tu już kliknięte, zupełnie nie wiem, jak to się stało ![]() bry i od razu się muszę pożalić, a przy okazji poradzić dzień w dzień, z wyłączeniem weekendów i świąt, od ponad 2 tygodni od godz. 6-7 rano zaczyna się napierniczanie pod oknem hiciorów radiowych (Radio Zet i Złote Przeboje) na 99% to robole, które na dachu zakładają rynny ok. południa radyjo wyłączają i zaczynają nakufiać ciężkim sprzętem (wiertary, szlifiery, piły etc etc) - akurat do tego nic nie mam, bo robotę odwalić muszą, ale czy do kufy nędzy mogę coś zrobić w sprawie tego radyja, które mnie budzi i potem zasnąć ponownie nie idzie? chodzę spać ok. 2 w nocy, a pobudka jest przymusowa ok. 6 i już naprawdę zaczynam nie wyrabiać psychicznie, dosypiam w ciągu dnia, co mi rozwala wcześniejsze chodzenie spać i tak w kółko chciałam wezwać policyję / straż miejską, ale sęk w tym, że tu, gdzie mieszkam, nie jestem zameldowana, choć powinnam i męczy mnie, że przy okazji mogą robić problemy o obowiązek przynajmniej tymczasowego meldunku nosz kufa, w kropce jestem, a mi psychika zaczyna klękać
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie do ciastlowiczek: reflektowałaby która na taką bluzkę?
Capłam przez one cudne rękawy, ale potem stwierdziłam, że brąz to nie mój kolor i ani razu nie założyłam rozm.L, ale elastyczny, połyskujący welur
|
#4809 |
|
BAN stały
|
No nic idę z dzieckiem na spacer... potem zajrzę..
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
CBR
|
#4811 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak prawdę mówiąc to u mnie też bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiem Cytat:
![]() Cytat:
I ja niestety nie pachnę oryginalnie, lubię jak inni pachną oryginalnie, ja muszę mieć "niekonfliktowe" zapachy bom migrenowiec. Cytat:
![]() A z Panami radzę..... porozmawiać. Ja ostatnio trafilam na takich co zrozumieli że mi łep pęka, a teraz z daleka się uśmiechają i mówią dzień dobry. |
|||||
|
|
|
#4812 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
a teraz musiałabym wychynąć z okna i drzeć ryja do góry, bo cały praktycznie czas siedzą na dachu :/
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja mam taki sekret- Halston 2009. Jeszcze go publicznie nie nosiłam. A co nosisz? Ludzieeeee!!!!!!!! Kliknęłam Chloe Intense!!!!!!
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cię pamiętam z nicka i kojarzę chyba z "ciążą" spadam i ja - miłego deszczowego Ju - gratuluję i zazdroszczę baaaardzo heh i kurdeu pogrzało mię - nie umiałam w cieple używać - było nie było rześkiej Stelli Nude - tak strasznie przyzwyczaiłąm sie do tgeo ze pachniałąm nią zimą - ze kojarzy mi sie z kurtką zimową automatycznie - no i nie umiem się przełamać - co deszcz to próbuje i nic - i nawet lepiej w zimie pachniałą teraz gorzej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:03 |
|
|
|
|
#4818 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
ół je! ![]() Cytat:
ale wiesz..teraz sie wszystko zmieniło ![]() i za zostawienie dida odbierajo prawa rodzicielskie ![]() za pozostawienie dida do lat 15 swojemu losowi mozna isc do paki nawet Cytat:
Cytat:
helo! witaj znów
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-30 o 10:41 |
|||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się- śmigam w super szpilach z ćwiekami jak mały Kazio- niedługo test na spacerze z psami
|
#4820 |
|
Nindżopesz
|
Cześć Zuzuniu
![]() Tym razem ja miałam sen o remoncie... Otóż, co w śnie nie było ukazane, kupiliśmy chatę wielką jak stodoła, wyremontowaliśmy sami a do resztek najęliśmy fachowców. I akcja zaczyna się kiedy budzi mnie męski głos "jakaś idiotka to remontowała". Wyskoczyłam wściekła i nieumalowana z łoża i poszłam się kłócić, że sam jest debilem i ma wypjerdalać. Więc fachoffcy wyszli, przyszedł inny - muody, czarnowłosy, przystojny Kibel miał remontować. Poszłam z didem na spacer, wróciłam a tam łaźnia zainstalowana na jakby wieży widokowo-obserwacyjnej (naprawdę duża to chata była), pod wieżą kolejka a przystojniak z kolegami pobierają opłaty za skorzystanie, jeszcze rozłożyli stragan z papierem toaletowym, mydłem i t-shirtami, słuchają Zetki z mojego radyjka i tańcują z czekającymi klientkami. Poszłam ich opjerdolić a przystojniak tylko błysnął zębami i zaczął mnie namawiać do zakupu mojej (!) łososiowej srajtaśmy. No i mnie zbajerował i poszliśmy razem na wieżę (znaczy do wc) gdzie liczyłam na wspólną kąpiel w jacuzzi ale okazało się, że póki co zdążyli zainstalować tylko sedes i ogromne okna na cztery strony świata. Z wrażenia dostałam nagłego napadu lęku wysokości i się obudziłam |
|
|
|
#4821 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o boze, popłakałam sie
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Red, cóż za sen!
No, mission impossible, czyli wybór ciuchów na cp zakończona ![]() W tym roku straszę w tradycyjnych upiorno-gockich klimatach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:41 |
|
|
|
#4823 |
|
never say no to panda
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:46 |
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suk.: sukienka cz b 001.jpg sukienka cz b 003.jpg
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Ju ślicznie Ci w tej sukience
|
#4827 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Witaj, witaj! ![]() Pamiętne Feuerversicherung ![]() |
||
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w miarę rozwoju akcji widziałam te sceny jako zywe - nawet wiem która srajtaśma nie no wczonsający sen |
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie Ci w takim fasonie |
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję , Maju- nie jest jakaś SPECJALNA, ale bardzo mi pasuje
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

a jeśli najmniejszy rozmiar będzie za duży, to do krawcowej, niech zwęzi profeszynalnie

Się bedzie działo...
Tak mikro, że nie wiem jak Maja to przeżyje, bo ją rozgolaszenie brzydzi, trudno, trzeba będzie upić 

i TŻ po pijaku zrobił mi malinkę na pół szyi

a ja w miarę rozwoju akcji widziałam te sceny jako zywe - nawet wiem która srajtaśma