![]() |
#4231 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() ja czekam na swtache balleriny a najbardziej tego lakieru z pomaranczowymi drobinkami ![]() to zrobimy tak, że narazie powiem jej o pękaczach i holo, a jak juz bd swatche to wtedy złapię ją na necie ![]() pamiętaj, że kol wraca dopiero początkiem sierpnia ![]() taka http://kosme-tiki.blogspot.com/2011/05/co-nowego.html ona pachnie różami ponoc, nawet lakiery do paznokci ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chcesz też? ![]() Cytat:
![]() Aga Ty z Twoimi ocenami miałaś pewne, ze sie dostaniesz, stykłoby jakbys na ten kierunek co chciałaś złożyła ![]() byłam z mamą na zakupach, kupiłam 2 szampony alterry (teraz mam juz 3, tylko tego dla wrazliwców mi brakuje ![]() ![]() pół godziny z mamą wybierałysmy lakiery do paznokci i w koncu poodkładałsymy, bo żaden nam szczególnie do gustu nie przypadł ![]() ogólnie pouzupełniałysmy zapasy ![]() wcinam pizze ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Doszła dziś paczka z modułami
![]() Hmm, myślałam, że kupiłam na zapas i zostanie w nich jeszcze trochę miejsca a tu się okazuje, że ledwo wszystko zmieściłam ![]() ![]() ![]() Zobaczcie ile więcej miejsca zrobiło się na półce ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
oo ja chcę jeszcze pędzelek z tej limitki
![]() http://2.bp.blogspot.com/-7nYr2pODe2...ompo_final.jpg tylko, kurcze kiedy bd w Niemczech? ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() no i ja wszystko trzymam w zamkniętych szafkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Rossmannie kupiłaś? Jest teraz może jakaś promocja? ![]() Daj trochę pizzy ![]() Ja zaraz będę jeść obiadokolację w postaci ziemniaków, kotletów mielonych z kapustą i ogórków małosolnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co w rossmanie? szampony? no pisałam wam, że po 6,89 są ![]() mam jeszcze cała srednią mogę Ci dać, bo juz jej w siebie nie wcisne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale możesz kupić więcej tych modułów i wtedy Ci styknie ![]() Ja na pewno jeszcze kupię ![]() Dla porównania wcześniej wyglądało to tak (środkowa półka) kiedy było trochę mniej kosmetyków - mniej więcej w grudniu ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musiałam przeoczyć, chyba wybiorę się do Rossmanna ![]() Dawaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() z pieczarkami i pomidorem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łeee, z pomidorem to nie chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
to nie, bd miała jutro na obiad
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- swatche balleriny http://www.project-beautiful.de/wordpress/?p=933 http://weibchn.blogspot.com/2011/06/...e-souffle.html http://www.project-beautiful.de/wordpress/?p=931 http://www.youtube.com/watch?v=K5ZGaB_dKnc http://www.youtube.com/watch?v=Sqbza...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4241 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Zamknij się w pokoju i koniecznie zasłoń okna, nie wychodź pod żadnym pozorem [no chyba, że do kibelka ![]() ![]() ![]() A tak bardziej serio - u mnie działa omijanie drogerii [zawsze to mniej rzeczy kusi oczy] i dużo zajęć/napięty grafik dnia, który nie pozwala za bardzo na siedzenie przed kompem i oglądanie kosmetyków/blogów/aukcji w sieci. Cytat:
![]() Dlategogo kupiłam, bo nie to, że mi kolejny róż potrzebny ![]() Cytat:
![]() ![]() Ten lakier z drobinkami najmniej mi się podoba. W sumie można samemu taki zrobić - do czarnej bazy dosypujesz złotego brokatu, może nawet masz ten od cieni, to by się nadawał. Ostatnio przeglądałam sieć i natknęłam się na podobne lakiery, ale już oczywiście nazwy mi z głowy wyleciały ![]() Cytat:
![]() Pędzę jutro do Rossa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tej limitki podoba mi się jeszcze czerwony lakier i szmina, ale nie ma swatchy - to po pierwsze, a po drugie to lakier czerwony pewnie wkrótce zanabędę, a co do pomadki to nie wiem, czy to będzie właściwy odcień i krycie. W sumie Almost Famous jest podobna, no, może w tonacji truskawkowa bardziej... Spróbuję znaleźć coś 'na żywo'. Cytat:
![]() ![]() ![]() Serio. To był mój taki rezerwowy kierunek, a teraz jak pomyślę, że mogłabym w takim Dubaju pracować [tam ogromne zapotrzebowanie na inżynierów budownictwa]...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie mogę się doczekać Balleriny w Naturze bo ja chcieć pędzelek (jakbym ich jeszcze mało miała) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
NK podobno co 5osoba nie zdawała matmy... a u nas tylko 2 osoby. W ogóle nie wiem do jakiej ja szkoły poszłam
![]() Aga ile dałaś za tą półkę czy jak to nazwać? ![]()
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
ja u siebie takich nie spotkałam
![]() ![]()
![]() |
#4248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli lakier essence i 2 pękacze ![]() ![]() po swatchach juz nie chcę tego lakieru ![]() ![]() a mam sporo brokatów;p ma, ale baaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko, to 1 o tórej słyszałam ![]() mam nadzieję, że wejdzie ta limitka jak kol tam bd, bo muszę miec pędzelek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4249 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Budownictwo niby też nie dla mnie, ale jak się okazuje - życiowe i... dochodowe ![]() Też czekam na Ballerinę. I na tą paznokciową, której pewnie u nas nie będzie ![]() Właśnie wywaliłam prawie stówę na p.i.e.r.do.ł.y do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
łatwa będzie,żeby pokazać,że nasz rocznik jest tępy i,że obowiązkowa matma to świetny pomysł
Od rana mi się literki plączą ![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() głupek jesteś, nie chce mi sie szukać ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie. Dzięki. ![]() Ja używam do paznokci jedynie beżów i czerwieni. No rzeczywiście - fajne. Dobry pomysł. Ja w takim czymś trzymam w garażu najdrobniejszą drobnicę . Cytat:
No i jak u Was z tą Alterrą ? Ja, po pierwszym zachłyśnięciu, odstawiłam. Dla mnie kosmetyki do włosów zbyt obciążające, a kremy - gryzą. Na placu boju został żel pod prysznic, ale już sama nie wiem co o nim sądzić. Mam ostatnio straszliwie wysuszona skórę, aż się ze mnie sypie. Nie miałam takiego efektu po innych, których ostatnio używałam. "Mój" balsam nie pomaga. Nie wiem : czy to wina tego żelu, czy słońca. Pojadę dzisiaj i kupię jakiś balsam z tej nowej serii Dove lub coś treściwszego i inny żel. Wówczas sprawdzę. Fajny ten pędzlak. Dziołchy, słyszałyście coś na temat tej suchej karmy dla psów z Biedronki ? Wczoraj sąsiadka przyniosła garść i moja anorektyczka schrupała ze smakiem. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kremy do twarzy nie mają przypadkiem alkoholu w składzie? mój pies je tylko chappi ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Aga znalazłam sobie te moduły na all ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4255 | |
|
To się porozglądam i dam znać, czy coś chcę
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja w miarę dobrze je tylko Pedigree, na inne się wypina i zje z wielką łaską, jak już musi i jest bardzo głodna...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Powiem Wam,że taką pogodę to mozna sobie w ![]()
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
piękne mamy wakacje;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
no ja się troche zdazyłam nacieszyc słońcem...
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
no ja nie;/
a moze i dobrze,ze dzis taka pogoda, bo idę do pracy to nie bd szkoda dnia ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- znowu wcinam pizze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Jem ostatnio tylko takie sklepowe pizze, wczoraj jakąś dobrą pożarłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.