Rossmann - cz. X - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 21:16   #1831
2016070150903
Konto usunięte

Dot.: Rossmann - cz. X

różana już jest? muszę jutro zalecieć do Rossa. nadrobię wątek, to i może coś jeszcze wynajdę wartego kupna.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 21:26   #1832
One_LoVe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala Pokaż wiadomość
Daj znać, jak użyjesz szamponu ;-)
Zastanawiam sie nad nim, ale nie moge się zdecydować.
Twoja opinia będzie decydująca.
Ja mam ten szampon, myłam nim włosy i jestem zadowolona. dobrze się pieni, fajnie pachnie, włosy są świeże.
I bardzo fajna cena, ja w "promocji" w Tesco dałam za niego 9,99.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:03   #1833
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Też kupiłam ten szampon Garniera do tego podkład Maybelline Mineral coś tam, różany lakier z wibo kolor 10 (właściwie mama go kupiła dla siebie) i top coat z miss sporty (ten fioletowy).
Wrażenia o lakierze: pomalowałam warstwe o 13 i jeszcze pachnie. Tak mi się spodobało że jutro chyba kupię jeszcze jeden.
U mnie też nie ma róży pomadek i cieni.

Pomadek maybelline BRAK, dwa kolory (jak dla starej baby) testerów zero. Tych smakowych błyszczyków też nie ma :confused :
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:14   #1834
karolajjnn
Wtajemniczenie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2785565 9]Też kupiłam ten szampon Garniera do tego podkład Maybelline Mineral coś tam, różany lakier z wibo kolor 10 (właściwie mama go kupiła dla siebie) i top coat z miss sporty (ten fioletowy).
Wrażenia o lakierze: pomalowałam warstwe o 13 i jeszcze pachnie. Tak mi się spodobało że jutro chyba kupię jeszcze jeden.
U mnie też nie ma róży pomadek i cieni.

Pomadek maybelline BRAK, dwa kolory (jak dla starej baby) testerów zero. Tych smakowych błyszczyków też nie ma :confused :[/QUOTE]
zachęciłaś mnie do lakierów

było->72 jest ->61.5będzie -> 55
10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93
28.05 - 90,9

kolejna dieta Herbalife dwa tygodnie
karolajjnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:16   #1835
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a ja dorwałam pozostałości po którejś z niedawnych promocji (wtedy polowałam, ale nie było) mleczko 400ml + to samo 250ml gratis, no i do tego jeszcze żel po prysznic także gratis
i puder Synergen w końcu. nawet nie czekam na promocję, bo jeszcze znowu zniknie z półek, ale jak jakaś będzie to chyba zapas trzeba będzie zrobić
no i różana seria jak i u Was, niekompletna. tusze wiadomo, lakiery, zmywacze, granatowy liner i chyba jakiś róż. ja kupiłam tylko lakier. z racji, że różowych mam dość sporo, to wzięłam pomarańczowy, ale chyba tylko dla wypróbowania zapachu, bo do niczego mi pasować nie będzie. no ale są wakacje, to można zaszaleć na stronie Wibo jest napisane, że lakier ma być w 10 kolorach, a u mnie chyba 3 były: pomarańcz właśnie oraz jasny i ciemny róż.szkoda, że gdzieś nie ma zdjęć całej serii
oooo, ja tez chcę jeszcze drugie mleczko xD

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:27   #1836
alikatena
Raczkowanie

We Wrocławiu widziałam dziś "serię różaną" w Pasażu. Ale jakaś taka mała ona Ledwo dostrzegłam, że to to! Były dwa odcienie lakierów - z całym szacunkiem, ale jakoś tandetnie wyglądają, kolory raczej standardowe.. aaaa i nie cierpię różanego zapachu - były tylko 2 odcienie (ciemny i jasny róż). Obok tusz, zmywacz do paznokci i eyeliner (chyba 2 rodzaje) no i były 3 rodzaje cieni, pomadka i róż. Zastanawiałam się nad nim - cena ok. 7-8 zł, no ale w końcu nie wzięłam.. może któraś z was wypróbuje i zachęci

Zakupiłam różnego rodzaju maseczki do twarzy (pełno ich w gazetce) - zobaczymy czy są takie rewelacyjne jak piszą;P
I jeszcze lotion po opalaniu Sunzone - zobaczymy, czy rzeczywiście działa kojąco i łagodząco

Dziewczyny czy możecie polecić jakąś odżywkę do włosów w sprayu z działaniem "ochronnym przed słońcem"? Wiem, że była tu mowa o sprayu Jantar i jakiejś z Nivea - ale ta pierwsza ma alkohol, a druga nie działa;P Może któraś z was coś mi poleci?

Edytowane przez alikatena
Czas edycji: 2011-06-30 o 22:30
alikatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:05   #1837
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolajjnn Pokaż wiadomość
zachęciłaś mnie do lakierów

Ooooo ! :P Mój/mamy kolor to taki brudny hmm perłowy różyk. Generalnie nie lubie takich lakierów więc uprzedzam ale ostatnio mam manię na pozorną naturalność na paznokciach. On nie jest taki nachalny że rzuca się w oczy. Ale pachnie i to mnie kręci (w tej chwili co jakieś 30sek podtykam palec pod nos i się sztacham)
Stary 2011-06-30, 23:17   #1838
karolajjnn
Wtajemniczenie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2785675 8]Ooooo ! :P Mój/mamy kolor to taki brudny hmm perłowy różyk. Generalnie nie lubie takich lakierów więc uprzedzam ale ostatnio mam manię na pozorną naturalność na paznokciach. On nie jest taki nachalny że rzuca się w oczy. Ale pachnie i to mnie kręci (w tej chwili co jakieś 30sek podtykam palec pod nos i się sztacham)[/QUOTE]

no właśnie o zapaszek chodzi ;p

28.05 - 90,9

Stary 2011-06-30, 23:30   #1839
2016070150903
Konto usunięte

chyba też się skusze na ten szampon Garnier. używam teraz fioletowy Elseve i jest okropny. włosy oklapnięte, przetłuszczają się szybciej, nie zostaje na nich żaden zapach. pieni się, jest wydajny, ładnie pachnie, ale to koniec zalet.
Stary 2011-07-01, 00:26   #1840
nothing_matter
Zadomowienie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2785675 8]Ooooo ! :P Mój/mamy kolor to taki brudny hmm perłowy różyk. Generalnie nie lubie takich lakierów więc uprzedzam ale ostatnio mam manię na pozorną naturalność na paznokciach. On nie jest taki nachalny że rzuca się w oczy. Ale pachnie i to mnie kręci (w tej chwili co jakieś 30sek podtykam palec pod nos i się sztacham)[/QUOTE]

hehe ja tak miałam po pierwszym użyciu zmywacza zielonego z Isany nie mogłam wyjść z podziwu, że zmywacz może pachnieć na paznokciach i to tak długo teraz mam mix zapachowy: zmywacz + lakier. właśnie zapomniałam o tym zmywaczu dziś, a akurat duży jest w promocji, więc jutro chyba jeszcze raz się przejadę. chyba, że poczekam do przyszłego tygodnia z nadzieją na pojawienie się nowych kolorów lakierów

a widziałyście może w swoich Rossmannach (albo w ogóle gdziekolwiek) szampony z Palmolive? sama myślałam, że z tego są tylko żele pod prysznic, ale w 'wątku bez sls' wyczytałam, że 2 rodzaje nie mają sls, a reszta ze znanych mi firm była dla dzieci. nie żebym coś miała do szamponów dla dzieci, ale nie pogardziłabym takim normalnym bez sls

a w ogóle to dziś zauważyłam, że na półce nie było praktycznie żadnej wersji małych szamponów. i nie mówię o miniaturkach, ale o pojemnościach mniejszych niż 400-500 ml. chyba tylko Alterra i Joanna, a reszta (która dawniej miała swoje mneijsze odpowiedniki np. Gliss Kur, Schauma, Garnier) zniknęła
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:12   #1841
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
a ta kolekcja różana to limitka? bo już różnie piszą
Limitka. Przynajmniej tak pisze na standzie.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 09:15   #1842
malina333
Zakorzenienie

u mnie dziś pierwsze testy nowego eyelinera z Wibo
czekam jeszcze na te z różanej kolekcji

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:45   #1843
My_blue
Rozeznanie

Moje dzisiejsze zakupy w Rossie :
-maska z Ziaji anty-stres z żółtą glinką i oczyszczająca z szarą glinką;
-balsam brązujący z lirene do jasnej karnacji (zaraz dodam kolejny post dotyczący tylko balsamu )
-róż do policzków z Miss Sporty 02Rose;
-pędzel do różu z Beauty for You taki wysuwany;
-błyszczyk z Manhatanu Tasty Lips bezbarwny;

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Jakiś czas temu kupiłam pierwsze opakowanie balsamu brązującego z Liren. Wziełam ten do jasnej karnacji, bo mam jasną, opalam się ciężko, a jak już to na czerwono, a po kilku dniach znowu jestem blada. W związku z tym postanowiłam się troche 'podkoloryzować' Balsam dobrze się rozprowadza, żeby zrobić nim smugi to faktycznie trzeba by się naprawdę postarać Zapach kawy jest łądny, lecz po pierwszym smarowaniu był na mnie uciążliwy. Ogólnie wszystko było ok. Ale raz posmarowałam nim ręce w poniedziałek, efekt ładny, szybko widoczny. Chciałam podtrzymać tą opaleniznę i posmarowałam ręce ponownie w środe. Moje drogie ! To była masakra ! Miałam pomarańczowe, marchewkowe, neonowe ręce ! Coś potwornego.:ma d: Dlatego teraz smaruję się raz. Zauważyłam, że golenie nóg właśnie 'zdejmuje' ten balsam, ale na nogach jakoś pomarańcz mi się nie udziela, smaruję częściej, poza tym nogi to większa powierzchnia.

Jeśli nakładam balsam wieczorem to tego samego dnia nie idę się myć, biorę prysznic rano, bo balsam spłukałby się albo dziwny efekt by był, że w niektórych miejscach opalona, w niektórych nie.

Macie jeszcze jakieś wskazówki, rady odnośnie balsamów brązujących ?

Błękitek
określam siebie jako - realistka z marzeniami

ciągle niestabilna emocjonalnie
My_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:05   #1844
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość

a widziałyście może w swoich Rossmannach (albo w ogóle gdziekolwiek) szampony z Palmolive? sama myślałam, że z tego są tylko żele pod prysznic, ale w 'wątku bez sls' wyczytałam, że 2 rodzaje nie mają sls, a reszta ze znanych mi firm była dla dzieci. nie żebym coś miała do szamponów dla dzieci, ale nie pogardziłabym takim normalnym bez sls
Ja kupowałam w marketach takich jak np.auchan,tesco,itp.
Ten do objętości lubiłam za zapach,ale on już ma chyba sls

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:09   #1845
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a czemu unikacie sls? sls zmywają silikony z odzywek i innych dupereli do włosów...

Nakarm pieska

Wymienię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 10:25   #1846
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My_blue Pokaż wiadomość

Jakiś czas temu kupiłam pierwsze opakowanie balsamu brązującego z Liren. Wziełam ten do jasnej karnacji, bo mam jasną, opalam się ciężko, a jak już to na czerwono, a po kilku dniach znowu jestem blada. W związku z tym postanowiłam się troche 'podkoloryzować' Balsam dobrze się rozprowadza, żeby zrobić nim smugi to faktycznie trzeba by się naprawdę postarać Zapach kawy jest łądny, lecz po pierwszym smarowaniu był na mnie uciążliwy. Ogólnie wszystko było ok. Ale raz posmarowałam nim ręce w poniedziałek, efekt ładny, szybko widoczny. Chciałam podtrzymać tą opaleniznę i posmarowałam ręce ponownie w środe. Moje drogie ! To była masakra ! Miałam pomarańczowe, marchewkowe, neonowe ręce ! Coś potwornego.:ma d: Dlatego teraz smaruję się raz. Zauważyłam, że golenie nóg właśnie 'zdejmuje' ten balsam, ale na nogach jakoś pomarańcz mi się nie udziela, smaruję częściej, poza tym nogi to większa powierzchnia.

Jeśli nakładam balsam wieczorem to tego samego dnia nie idę się myć, biorę prysznic rano, bo balsam spłukałby się albo dziwny efekt by był, że w niektórych miejscach opalona, w niektórych nie.

Macie jeszcze jakieś wskazówki, rady odnośnie balsamów brązujących ?
dlatego jest polecany ten do ciemnej karnacji, bo nie robi marchewki i jest widoczny ładny efekt.

Ode mnie rada - to jeżeli już pojawią się jakieś plamy - przemyć albo kwaskiem cytrynowym rozrobionym z wodą albo tonikiem ogórkowym z Ziai opalenizna cała nie schodzi, ale schodzi ta plama/zaciek
No i przed obowiązkowo peeling - nawet, jeżeli się go robiło dzień wcześniej

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
a czemu unikacie sls? sls zmywają silikony z odzywek i innych dupereli do włosów...
niektóre wizażanki w ogóle nie używają silikonów, także szampon z slsem nie jest im potrzebny
ogólnie zrobił się tutaj boom na niesilikonowe produkty, tak jak i bez slsów, parabenów itp w sumie, zdrowsze dla włosów rozwiązanie poczytaj sobie o tym więcej na włosowych wątkach

ps. podstawowym czynnikiem, dla którego unika się sls to to, że jest to po prostu detergent, który jest bardziej inwazyjny, tak jakby usuwa nawilżenie z włosów i ogólnie nie jest korzystny

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-07-01 o 10:26
Haylee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:26   #1847
Konto usunięte

Ja tak naprawdę nie wiem o co chodzi z tymi slsami. Czasem czuję się jakbym zdradzała planetę ziemię przez tą całą nagonkę. Ale mówię a co tam spróbuję. Zakupiłam szampon babydream niby takie ohy i ahy nad nim a jak dla mnie to porazka na calej linii. Gdybym miała być tym szamponem włosy to musiałabym to robić dwa razy dziennie. Włosy mi sie tak po nim przetłuszczały okropnie. Wolę mieć czyste i pachnące włosy przez dwa dni umyte szamponem z SLSami niż męczyć się codziennie ze smrodem dzieciecego szamponu, poplątanymi i tłustymi włosami.

Z ciekawości zamówiłam sobie szampon organiczny i zobacze co z tego wyjdzie

Edytowane przez b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Czas edycji: 2011-07-01 o 10:33
Stary 2011-07-01, 10:29   #1848
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Dziewczyny czy my musimy osobiście odebrać tą pomadkę astora??
Bo chyba nie mogę zamiast w Łodzi, odebrać w Sopocie?
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:33   #1849
magza
Raczkowanie

Hej dziewczyny, dawno nie odwiedzałam forum Rossmanowskiego, ale mam do Was pytanie, czy nie wiecie co się stało z prezentami rossmanowskimi ? Kiedyś na stronie rossneta były takie kody na prezenty - które składały się z próbek, ale coś od dłuższego czasu nie zdarza mi się na nie trafić Czy to ja mam pecha czy nie robią już takich promocji ?
magza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:34   #1850
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
dlatego jest polecany ten do ciemnej karnacji, bo nie robi marchewki i jest widoczny ładny efekt.

Ode mnie rada - to jeżeli już pojawią się jakieś plamy - przemyć albo kwaskiem cytrynowym rozrobionym z wodą albo tonikiem ogórkowym z Ziai opalenizna cała nie schodzi, ale schodzi ta plama/zaciek

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

niektóre wizażanki w ogóle nie używają silikonów, także szampon z slsem nie jest im potrzebny
ogólnie zrobił się tutaj boom na niesilikonowe produkty, tak jak i bez slsów, parabenów itp w sumie, zdrowsze dla włosów rozwiązanie poczytaj sobie o tym więcej na włosowych wątkach

ps. podstawowym czynnikiem, dla którego unika się sls to to, że jest to po prostu detergent, który jest bardziej inwazyjny, tak jakby usuwa nawilżenie z włosów i ogólnie nie jest korzystny
ja wiem, że większosc wizażanek w ogóle nie kupi nic z silikonami do włosow, ja uzywam tylko silikonów w odzywkach itp, bo wygładzają włosy, a szamponów uzywam z sls, bo czyms muszę wymyc te silikony

ja nie pytam co to sls itp, tylko co złego robi wam sls, bo to składnik myjący, ktory jest w zelach pod prysznic, do mycia twarzy itp

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2786134 0]Ja tak naprawdę nie wiem o co chodzi z tymi slsami. Czasem czuję się jakbym zdradzała planetę ziemię przez tą całą nagonkę. Ale mówię a co tam spróbuję. Zakupiłam szampon babydream niby takie ohy i ahy nad nim a jak dla mnie to porazka na calej linii. Gdybym miała być tym szamponem włosy to musiałabym to robić dwa razy dziennie. Włosy mi sie tak po nim przetłuszczały okropnie. Wolę mieć czyste i pachnące włosy przez dwa dni umyte szamponem z SLSami niż męczyć się codziennie ze smrodem dzieciecego szamponu, poplątanymi i tłustymi włosami.

Z ciekawości zamówiłam sobie szampon organiczny i zobacze co z tego wyjdzie [/QUOTE]
ja nie uwazam, że sls to coś złego... za czasów kiedy pilnie czytałam fryzjerski tez uzywałam szamponów typy babydream, ale siano mi robiły na głowie, więc nie uzywam tylko szamponów z silikonami żeby mi się nie osadziły na włosach, ale sls ogóle mi nie przeszkadza

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-01, 10:53   #1851
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie pytam co to sls itp, tylko co złego robi wam sls, bo to składnik myjący, ktory jest w zelach pod prysznic, do mycia twarzy itp

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

ja nie uwazam, że sls to coś złego... za czasów kiedy pilnie czytałam fryzjerski tez uzywałam szamponów typy babydream, ale siano mi robiły na głowie, więc nie uzywam tylko szamponów z silikonami żeby mi się nie osadziły na włosach, ale sls ogóle mi nie przeszkadza
no toż Ci napisałam, że jest to detergent... jak dla mnie samo połączenie detergent i skóra jest złowieszcze :P
w moim przypadku usuwa nawilżenie włosów, ogólnie po prostu wysusza. Żele pod prysznic mogą mieć sls, ale już myjadło do twarzy nie. Skóra reaguje ściągnięciem, po prostu czuję ten brak nawilżenia, wyskakuje mi więcej niespodzianek... Także uważam go za niekorzystny środek - ale, jeżeli chodzi o włosy, to wg mnie powinien być używany chociaż raz na dwa tygodnie, żeby dokładnie oczyścić włosy
Niektóre włosy lubią sls, także czemu przestawać je używać, tak jak w Twoim przypadku :P

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

a skoro robiły siano, to jest może być coś też nie tak z włosami nie są pewno w idealnym stanie - wtedy lepiej stosować takie szampony z silikonami, które wygładzają i dlatego widzisz pozytywny efekt jeżeli Ci to odpowiada to lepiej się tego trzymać i nie wydziwiać (jak większość wizażanek )
Stary 2011-07-01, 10:54   #1852
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
no toż Ci napisałam, że jest to detergent... jak dla mnie samo połączenie detergent i skóra jest złowieszcze :P
w moim przypadku usuwa nawilżenie włosów, ogólnie po prostu wysusza. Żele pod prysznic mogą mieć sls, ale już myjadło do twarzy nie. Skóra reaguje ściągnięciem, po prostu czuję ten brak nawilżenia, wyskakuje mi więcej niespodzianek... Także uważam go za niekorzystny środek - ale, jeżeli chodzi o włosy, to wg mnie powinien być używany chociaż raz na dwa tygodnie, żeby dokładnie oczyścić włosy
Niektóre włosy lubią sls, także czemu przestawać je używać, tak jak w Twoim przypadku :P

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

a skoro robiły siano, to jest może być coś też nie tak z włosami nie są pewno w idealnym stanie - wtedy lepiej stosować takie szampony z silikonami, które wygładzają i dlatego widzisz pozytywny efekt jeżeli Ci to odpowiada to lepiej się tego trzymać i nie wydziwiać (jak większość wizażanek )
wiem, ze detergent ale chodzilo mi właśnie o to, że np jak u Ciebie wysusza myślalam, że nie uzywacie sls, bo w teorii to zły składnik

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-07-01, 10:58   #1853
Konto usunięte

Ja chciałabym używać samych organicznych produktów do włosów ale boję się że u mnie się to nie sprawdzi
Stary 2011-07-01, 11:00   #1854
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magza Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, dawno nie odwiedzałam forum Rossmanowskiego, ale mam do Was pytanie, czy nie wiecie co się stało z prezentami rossmanowskimi ? Kiedyś na stronie rossneta były takie kody na prezenty - które składały się z próbek, ale coś od dłuższego czasu nie zdarza mi się na nie trafić Czy to ja mam pecha czy nie robią już takich promocji ?
już dawno nie było prezentów. zaglądaj tu regularnie, dziewczyny na pewno w razie czego poinformują, że są prezenty do odbierania.
Stary 2011-07-01, 11:05   #1855
MyFlava
Przyczajenie

Wpadłam na wątek tak z ciekawości bo w mojej mieścinie Rossmann to jedyna drogeria ;P
I wyczytałam że któraś z Wam kupiła nowy Garnier z drożdżami i granatem. Czy ten szampon jest naprawdę dobry? Chciałam go wypróbować I czy macie jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów z Rossmanna ?
MyFlava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:21   #1856
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Cytat:
Napisane przez MyFlava Pokaż wiadomość
Wpadłam na wątek tak z ciekawości bo w mojej mieścinie Rossmann to jedyna drogeria ;P
I wyczytałam że któraś z Wam kupiła nowy Garnier z drożdżami i granatem. Czy ten szampon jest naprawdę dobry? Chciałam go wypróbować I czy macie jakąś sprawdzoną odżywkę do włosów z Rossmanna ?
Ten szampon jest bardzo dobry

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:25   #1857
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:

przed kazdym nalozeniem balsamu brazujacego peeling? Przeciez on za kazdym razem bedzie troche zabieral opalenizny ,ja jak narazie tak nie robie , tylko np mam w planach tak jak zawsze peeling robic co tydzien .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 11:41   #1858
MyFlava
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Isilindil Pokaż wiadomość
Ten szampon jest bardzo dobry
A wiesz czy nadaje się do włosów przetłuszczających się z suchymi końcówkami ?
A czy ktoś stosował odżywkę z granatem i drożdżami Garniera?

Edytowane przez MyFlava
Czas edycji: 2011-07-01 o 11:43 Powód: .
MyFlava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:52   #1859
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Ja kupowałam w marketach takich jak np.auchan,tesco,itp.
Ten do objętości lubiłam za zapach,ale on już ma chyba sls
ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...sc.html&next=1 właśnie on ponoć nie ma jak następnym razem będę w auchan to poszukam

Cytat:
no ja nigdy nie unikałam, ale moje włosy są takie tragiczne że postanowiłam coś z nimi zrobić. trafiłam przypadkiem na bloga dziewczyny, która w ciągu roku dokonała cudu z włosami, z sianowatych, zniszczonych zrobiły się piękne, miękkie i błyszczące. pisała, że stosowała różne maski, oleje, wcierki i właśnie szampony bez sls i tak mnie zmotywowała, że zrobiłam listę zakupów i zaczynam walkę o piękne włosy
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:12   #1860
karolajjnn
Wtajemniczenie

dziewczyny w końcu zastałam prawie całą limitke oprócz róży pomadek [ najbardziej chciałam ] zakupiłam 2 rzeczy tusz oraz lakier nr 4 taki malinowy ;D chciałam jeszcze kupić błyszczyk taką żarówe ale jednak po ponad pół godzinie klęczenia zrezyngowałam

tusz : leisty , świetnie wydłuża , nie obciąża rzęsy , nie skleja , mocny czarny kolorale za to zero pogrubienia no pewnie coś jest ale hm.... szczoteczka jest gites

ps lakiery świetnie pachną i są bardzo kryjące ;D

28.05 - 90,9

Edytowane przez karolajjnn
Czas edycji: 2011-07-01 o 12:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości