|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
![]() więc radzę zamówić węższy niż standard, bo oni mają jakąś szerszą rozmiarówkę ![]() ja bym kupiła chyba 70 na Twoim miejscu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
![]() <podniecam sie porzyczonym aparatem i bede taki miała niedługo i testuje cały dzien wiec mi sie chciało zrobić fote ![]() na zdjęciu widać również suszarkę do włosów którą usypiam małego - mam ja na stałe podłączoną ![]() no i widac też bałagan i syf na podłodze, teraz zauwazyłąm ze taka tragedia;P
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
rozmaz to policzenie ile jakich jest komórek i obejrzenie pod mikroskopem czy są dobrej budowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() malinko jeśli wolisz jednak nas ![]() ![]() Mam ![]() ![]() Sebuś słodziaczek ![]() anula ![]() ![]() andziotka no, no mężuś I klasa! Grazin Iga podobnie, walczy od kąpieli a przed było popłakiwanie - zapychaliśmy ją smokiem aby nie wyła. A teraz z TŻ'tem usypiamy Iguśkę, ciekawe do której dziś nam zejdzie ![]() ![]() aga_pe no to muszę obczaić jak to jest w moim aucie z tą poduszką. Gdybym miała Iguśkę obok siebie, byłoby nam obu dużo łatwiej - tak myślę ![]() ![]() Właśnie słyszę, że moje dziecię zamiast spać to stęka i gada sobie wkurzona pod nosem " le! le!". Idę zmienić TŻ'ta bo i tak już od 4 godzin w zatyczkach w uszach chodzi więc pewnie wkurzony jest i zaraz mnie za kudły do łóżeczka zaciągnie ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
to zamówie 70 tylko wtedy miseczke chyba wiekszą
kurde szkoda ze nie moge przymierzyc ![]()
#246 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Grazin no wkońcu w realu
![]() takie pieluchy to u nas też leżą na podłodze (szczególnie po nocy) aż mam ochotę Ci pomachać ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() dobry patent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wiesz jak bujam małego nogą siedząc tu z Wami?:P aga pe ![]() ![]() moria czyli ten stanik z alles lepiej zamówić mniejszy pod biustem tak? Tż z zatyczkami? ![]() ![]() to zmień go lepiej ![]()
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Pepe też nie śpi
![]() Od godziny puszczam mu kołysanki z Zet Kids ( polecam tak w ogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
WYWALIŁO MI POSTA!!
![]() Cytat:
![]() Ale mi wylicza 70G ![]() I lepiej kup większy... Ja mam 75G i jest ciut za luźny, ale w cyckach na styk. D jest STANOWCZO za ciasny. Dałam virbucol... Mama nosi małego ![]() Idę mu robić kąpiel...
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
70G?? ![]() masz takie same wymiary jak ja? ![]() to ide szukac 70 g... masakra ![]() ![]() oby edzikowi pomogła kapiel!!
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do staniczka - tak, tak ![]()
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Pacyfikacja Hanny zakończona sukcesem. Przed 21:00 zasnęła, a ja ogarnęłam pole bitwy po całym dniu ![]() Rozbeczała się po kąpieli na przewijaku, ale pomogło śpiewanie hitów takich, jak: "tę pszczółkę, którą tu widzicie, zowią Hanią" oraz "Pyzolu, czy ci nie żal, Pyzolu, wracaj do hal" Daisy, to drętwienie mam trzecią noc i tylko w nocy to się dzieje. Będę się obserwować, może profilaktycznie zeżrę magnezik ![]() A Hanex, no cóż... ja też miałam dziś kiepski humor, bo pogoda nie nastraja optymistycznie ![]() Anulinko, ja stosuję herbatkę Hipp [wersję z glukozą], ale chyba cioteczka Mimbi karmiła Misię tym przysmakiem? ![]() Andziot, ależ super komplement! Zapunktował ![]() Agnieszko_pe, chyba przejdę na Twój system i będę wozić gwiazdę z przodu. Tylko chyba już nie będę wtedy tych żaluzyjek [z Myszką, proszę ja Was, Miki] przyczepiać ![]() Grażyna! Ja podobnie bujam Hanexa! Chociaż coś ostatnio nie przepada za bujaczkiem ![]() ![]() ![]() I w ogóle jaka Ty chuda! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
Wpadam tylko na chwilkę, bo Tż nosi małą do odbicia i zaraz lecę dalej karmic
![]() Chcialam zobaczyc co tam u Anulki - jak się cieszę, ze wszystko dobrze ![]() ![]() A u nas na wizycie wszystko dobrze, mała została osłuchana dokładnie i płucka czysciutkie, gardełko też - mamy sapkę nadal i refluks ![]() ![]() Aaaa no i waga....Alusia waży 5500g czyli w ciągu 19 dni przytyła 1kg ![]() Jutro doczytam co u Was, buziaki, miłej i spokojnej nocki ![]()
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdecydowanie powinni sie zobaczyc chocby na fotkach ![]() ja chuda? własnie na tej fotce zobaczyłam moje wielkie uda i cycki na poziomie pasa(ale stanik z alles to zmieni ![]() a ja własnie wybieram zdjecia do wywołania i poprawiam je w programie tak jak moria mowiła ![]() wywoływałyscie zdjecia przez allegro kiedys?? i podbijam moje pytanie czy ktoś ma paragon na zakup kremu eveline ?? ![]()
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Grazin świetna fota, u nas też w nocy pieluchy prawie trafiają do kosza ale nie zawsze mam celny rzut i rano różnie to bywa, obok kosz na brudne małe ciuszki. Jesteś zgrabną mamusią
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-07-06 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U NAS SWIECILO slonce sory za caps ![]() nooo, wnuki bedziecie miec normalnie przesliczne ![]() POWIEDZCIE MI JEDNA RZECZ bo kupilam malemu herbatke z hipa uspakajajaca ![]() no i dzisiaj mu zapodalam, wypil 40, po czym spal non stop, pil i znowu spal to po herbatce????????????????? ???????????????? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- nie, niestety nie mam, wyrzucam na bierzaco
![]() |
#260 | |||||||
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke, podziekowac jeszcze raz za troske.
moje dziecie z przerwami na jedzenie, robionymi przeze mnie, musialam ja troche wybudzac, spalo i spalo...wybudzilam przed kapiela ok 19:30 kiedy to zasnela po karmieniu, wiec pobawilysmy sie na macie troche marudnie, potem kapiel ekstra i karmienie standardowo z wyciem ![]() ja nie wiem co jej jest. Moze nie jest glodna przed spaniem akurat o tej godzinie? moze ja powinnismy wczesniej kapac przed tym karmieniem o 19 stej?? i potem ja nakarmic jeszcze raz kolo 22-giej? pojecia nie mam.. okielznalam jakos wycie poprzytulalam i pociumkala jeszcze z 5 minutek i usnela na maxa... pozniej jej musialam leki na sile wciskac , najgorsze, ze w weekend jedziemy za miasto..mam nadzieje, ze jej przejdzie do tej pory biednej no.. ![]() Cytat:
![]() Zosiek zdiagnozowany polowkowo, musze ja obserwowac, bo dzis tez bylo wieczorne wycie... Cytat:
![]() slodziaczek!! Cytat:
![]() jak widzialam cie na zdjeciach to ewidentnie mezus ma racje ![]() Cytat:
![]() az jedzenie musialam dawac przez sen wlasciwie.... lekarka boska, ale Zosia znowu wyla wieczorkiem.. Cytat:
![]() Daisulko bede sie trzymac tej lekarki z pewnoscia, zapisalam sie do tej prywatnej przychodni juz choc kosztuje masakryczny majatek.ale na dziecku sie nie oszczedza... Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczonka no na razie nie wiadomo czy az tak dobrze, bo musi jesc, dzisiaj wycie na szczescie bylo tylko przed spaniem przy jedzeniu, no zobaczymy co bedzie jutro. ciesze sie ze i na twojej wizycie wszystko dobrze ![]() uciekam spac trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzien... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli jestes zadowolona oczywiscie ![]() dziekuje ![]() w nocy to chyba nikt nie ma siły wynosic pieluch do kosza ![]() ja czasem nie mam siły mu zmienic pieluchy ![]() Cytat:
![]() szkoda z tym paragonem ![]() przepadsnie mi zestaw ![]()
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Właśnie zauważyłam że kupiłam złe serum
![]() ![]()
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwykla woda niewchodzi za bardzo, inne herbatki sa od 3-4mcy nie no szkoda by bylo zeby ci przepadlo! moze znajdzie sie jakas pomocna dusza????????
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ta spróbuj? ![]() licze ze ktos sie znajdzie no ale kto trzyma paragony sprzed miesiaca ![]()
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś na siłce - żyje
Dzidzia przespała w nocy prawie 7 h !!!! Jestem padnięta po dzisiejszym dniu, ale doczytałam Was, może jutro będzie luźniejszy dzień. Buźka spokojnej nocy....
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam takowego paragonu, grazynko nie pomoge
ale lachon z Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
mary poziomkowa; ale masz fantazję do tych repertuarów
![]() Mnie też początkowo tylko w nocy drętwiały, ale na pewno to nie jest to co u mnie! Magnezik Ci nie zaszkodzi. Ale zazdroszczę, że Hanutka już lula. Moja mała wrzeczy, tatuś ją tuli Andziotka, jak dla mnie ewidentnie mąż miał coś na myśli ;-) Myślę, że ma w tym jakiś ukryty cel ![]() Agnieszka_pe, to cuda robi ta herbacia Niestety nie pomogę, bo moje dziecko pije i je tylko moje mleko, ale zapamiętam sobie Twoją opinie o herbatce ![]() Słonce ??? No nie ! Tu tylko u mnie leje, czarno, buro i ponuro Dziewczonka; ale Ci rośnie córeczka - jak na drożdzach ![]() Kciuki za szczepienie, aby nie bolało ![]() Grażynka, przecież mamaoptymistka Ci napisała,że ma paragon !! a ja po tym zdj stwierdzam, że.............. masz długie nogi ! Powaga ![]() anulko, obyście jak najrzadziej korzystali z usług pani doktor, ale warto mieć kogoś takiego w zanadrzu.. w razie "w" Mooocno kciuki ściskam za spokojną noc i życzę Ci takowej ![]() Moja mała zaczyna być o przyzwoitych porach kąpana. Dziś udało się rozpocząć tuż przed 21. Czy Wasze dzieciaczki, po odbiciu również mają zaraz czkawkę czy to tylko mój Gabonik ma taką przypadłość? Muszę męża pochwalić - ale mi pyszną kolację zrobił... kurczak z warzywami na ostro, zapiekany w cieście francuskim :ślina: i posprzątał... bo "ja mam inne zajęcia"
#270 |
Zadomowienie
|
ja jestem chomikiem paragonowym
![]() ![]() co do zdjęć ten sprzedawca http://allegro.pl/1000-zdjec-10x15-f...697414604.html a serum jest modelujące brzuch i pośladki ale tragedii nie ma bo to tylko 13,99 więc luz pomodeluję się a rozgrzeję się potem ![]() Zdecydowaliśmy się na karuzelę, bo w mieście ją oglądaliśmy i jest przecudna. O ta http://allegro.pl/fisher-price-rainf...701035348.html
![]() Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-07-06 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.