|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
ja lub lu PLL
![]() nie zaczynam jeszcze TB, bo najpierw chcę obejrzec 4 sezon californication.. kurcze nie mam pracy na weekend;/ |
|
|
|
|
#4352 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O, superowo
![]() I faktycznie 6 kompletów? Testowałaś może? Jakiś portfel, albo chociaż card holder by się przydał z takimi wzorkami ![]() Jeszcze naszło mnie na bibeloty z Hello Kitty ![]() O właśnie, to jest dobry pretekst, moje też połamane ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 x 50 sztuk nie testowalam, mogę tylko powiedzieć, że bibułki są niebieskie, bo wyciągałam![]() ano jakoś tak wyszło
|
|
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
A tak się opierała
![]() Wiecie co, spotkałam dziś kolegę, którego poznałam jakieś 14-15 lat temu ale w ostatnim czasie nie mieliśmy ze sobą kontaktu, pamiętam, że mi się wtedy podobał (czasy podstawówki ) a jak dzisiaj na niego patrzyłam to miałam myśl "kurcze, ale on zbrzydł" ![]() |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się rozkręciło![]() starość nie radość, pieniądze nie złoto ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- ps. Aga lubię Twój nowy av
|
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4357 | |||
|
|
Cytat:
![]() Wiadomo, nie wszystkich, no ale... I przypomniała mi się nasza dyskusja o Caught in the Act Cytat:
, to takie tło osobowościowe. Przeca mówiłą, że w filmie nie o to chodzi ![]() Cytat:
Kasia!!! Pisać!!!
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jestem, jestem ! Wczoraj byłam lekko niedysponowana No właśnie moja znajoma ma taki czarny. Już nawet na stopach tak paznokcie maluje. A u mnie już się włącza lampka alarmowa. Tak samo było z czerwonymi odcieniami koloru włosów. Włosy farbuję od szesnastego roku żucia {jak nie wcześniej} i zawsze były to odcienie czerwieni lub rudości. Zaczynałam od mahoniu i oberżyny. I tak nosiłam te czerwienie i nosiłam ... Do czasu, kiedy na ulicę wyległy zastępy kobitek też z czerwono / rudymi włosami. Gdzie wzrokiem sięgnąć - czerwienie. I u nastolatek, i u pań w wieku prawie matuzalemowym. Nie chcąc być jak ten zuniformizowany Chińczyk, zmieniłam kolor włosów. Teraz to samo zaczyna się robić z pękaczami : gdzie spojrzysz taki typ manicure. Przestaje być ciekawe i oryginalne. Już nie wiem czy sobie maznę czy nie. Jeszcze nie używałam. Zajrzałam na paznociowy i znalazłam wpisy niejakiej kochanie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515329&page=3 . Fajne ma te zestawy. Szczególnie podobają mi się te z postu 67 i 76 , na brokatach. Przejdzie ! I tym optymistycznym akcentem kończę i buziaki ślę . Miłego dnia Asia - przestaniesz na Nowościach nęcić i kusić ?! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-07-07 o 06:36 |
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu masz rację
![]() Słońce! Nie wiem,czy nie wystawię swojego białego cielska http://kwejk.pl/obrazek/220497/bialasy,na,plazy.html
|
|
#4360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez mam zamiar pomalwac sobie u stóp faktycznie teraz co 2 osoba ma takie paznokcie ale nie zabronię im noscicprzeszło dziś
|
|||
|
|
|
|
#4361 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Pierwszy mój szamponetkowany kolor to była oberżyna
|
|
|
#4362 | |||
|
|
Cytat:
Na zakupach byłaś? Co fajnego do koszyka wpadło? Już za późni pękacze lecą do Ciebie ![]() Cytat:
Fajnie też wyglądają na lakierach holograficznych ![]() Ieeeee tam ![]() Opis ładny, ale przed zakupem to bym jednak na opinie poczekała. Ale skoro lubisz farbować, to podpowiem, że z tej serii są podobno jakieś farby dla wrażliwców nowej generacji. Cytat:
U mnie niestety słońca niet... Mam ochotę iść do Natury i przewalić trochę kasiory ![]() Cienie My Secret w promocji... a akurat potrzebuję jakiegoś rozświetlacza fajnego
|
|
|
|
#4363 | ||
|
Zakorzenienie
|
GDZIE ???? Cytat:
No nie całą. Malutki kielonek został Nie wiesz co dobre. A whisky są różne : i ostre, i delikatne. Ja chlałam delikatną : Grant's (Ale Cask) A teraz jaki masz ? Też czerwienie ?! Nie. U fryzjera. Ten zimny brąz próbowałam, na który mnie namawiała. Nie ma czym się chwalić. Ja jednak miałam rację { jak zwykle zresztą } : dla mnie jedynie ciepłe odcienie. Tak jak i z cieniami do powiek : pasują te, których specjalistki mi zabraniają. Głupia baba . Miesiąc będę męczyć się.Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoko i tak mnie nie opaliło (śmiej się,ale zawsze mówiłam,że jestem arystokracja i się nie opalam ). Będę rozjaśniać chyba włosy
|
|
|
#4366 |
|
ma zielone pojęcie
|
Sprany rudy. I ledwo widoczne (
) odrosty. Próbuję wrócić do naturalnego koloru.
|
|
#4367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy inwentaryzacji w markecie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4368 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to poszalałaś
![]() A czym ona znowu tam kusi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale to nie był mój pierwszy raz jeśli chodzi o farbowanie - pierwszy raz walnęłam się szamponem koloryzującym na tycjan (w 8 klasie podstawówki) ![]() Cytat:
Tym bardziej, że mam wolny dzień... a wiecie jak to u mnie bywa |
|||
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam PLL
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
|
p
![]() No co ??? Cytat:
I uprzejmie donoszę, że ponoć już są w moim mieście 3 Catrice ![]() Mirelka, mam pytanie - bo próbuję właśnie założyć blogspota, a ten mi wywala, że niby "Wykryliśmy nietypowe działania na Twoim koncie. Aby natychmiast odzyskać do niego dostęp, wybierz sposób weryfikacji. Wykryliśmy nietypowe działania na Twoim koncie. Aby natychmiast odzyskać do niego dostęp, wybierz sposób weryfikacji." i chce mój numer telefonu, a ja nie chcę podawać ![]() Tobie też kazali podawać???
|
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę mi nic nie rezerwować na pierwszy weekend sierpnia ![]() Edit. Uśmiałam się przed chwilą ![]() Nie rozumiem ani słowa ale reakcje tych ludzi niesamowicie mnie rozbawiły http://cgi.ebay.pl/Big-Bun-maker-hai...item19c136828b Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-07 o 22:27 |
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
|
Cytat:
A propos ebay'a - przyszły mi dziś ozdoby do włosów Normalnie rekord świata - 5 dni z Tajlandii, wliczając w to przejście przez celny. W szoku jestem.
|
|
|
|
#4373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak znowu wymalowałam pazury u stóp na czarno![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo przyjeżdżam w piątek po południu i w niedzielę rano wyjeżdżam, żebyś mogła jechać do rodziny na obiad.5 dni? Strasznie szybko No te zbiorowe "ooooo" i "aaaaah" ![]() |
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, ale masz przyjemny ten av
|
|
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
aaa
swojad rogą jakie lśniące włosy ma ta laska
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Po całości czy pasemka ? Włosowymi cudeńkami ! Postanowiłam, że każdego dnia będę z psiakami na spacer chodziła. Dla zdrowia . Moja kondycja jest tragiczna, no i czworonogi straszliwie zleniwiały. Już zainwestowałam. Kupiłam automatyczne , ośmiometrowe smycze i dla Maxa obrożę - http://www.pitman.pl/obroze/obroza_s..._blue_iron_dog Będzie szpanował. Wszystkie tubylcze suki padną z wrażenia . Biedak pewnie zapomniał jak na uwięzi chodzić, a do tego - nie lubi i przez pierwszy okres kangura będzie udawał .U mnie - nie ma słońca. Szaro, mokro i zimno. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4379 | |||
|
|
Cytat:
Ja też mam jakieś stare konto i wtedy nie była potrzebna weryfikacja przez telefon, a teraz jakieś takie g... wymyślili ![]() No nic, pokombinuję może jeszcze i zobaczymy... Cytat:
I nie trzeba będzie jechać na drugi koniec miasta!!! Wręcz na piechotkę do galerii jest ode mnie jakieś 30-40 min a tam dwie Natury, Golden Rose i Vipera, niach-niach ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie, na pewno będzie to dobre dla zdrowia. Mój TŻ przerzucił się w zeszłym roku na rower i jest git. Sama chętnie bym połaziła, ale na razie to nie bardzo mam jak... Mam nadzieję, że słoneczko wkrótce do Ciebie zawita
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw pasemka
![]() Asia mnie jeśli prosili o nr to też mi nic nie przyszło
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Pierwszy mój szamponetkowany kolor to była oberżyna 
) odrosty. Próbuję wrócić do naturalnego koloru.
???