Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 21:03   #3331
rabarbar83
Rozeznanie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

chyba mam dość na dzisiaj napisałam się prąd wyłączają co chwile z neta mnie wylogowuje z wizażu też i post wcieło
tak po krótce i uciekam
natka racja z tym fotoszopem
modelka+fotoszop=tryskają ca energią i radością mamusia w zaawansowanej ciąży
mój tż raz wrócił z pracy i się mnie pyta co ja taka stękająca i skwaszona, że te wszystkie babeczki w gazetach to uśmiechnięte i radosne i czy ja się z ciąży nie cieszę a ja od 6 do 17 regularnie co 2 godzinki modlitwy przy kibelku odprawiałam tego dnia docenił mój wysiłek dopiero jak się struł na weselu (wódeczka+ wiejski bimberek) i go rano 2 godzinki męczyło faceci to jednak bardzooooo słaba płeć
Stary 2011-07-07, 21:07   #3332
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
wyściółki to raczej nie
Tak myślałam

Kurcze nie wiem co się dzisiaj dzieje ale mam już któryś raz ten nieprzyjemny skurcz A cały dzień spędziłam na kanapie

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:08   #3333
stokrotka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Malgosia1983- kochana- nie ma co się stresować komentem- nawet mamy - Imie ma być dla WAS najpiękniejsze- a mama miała swój czas na popisy kilka lat temu...

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

się czaisz jak jakiś czajnik z tym wbijaniem- pisz na bieżąco i już a w międzyczasie coś tam sobie wstecz poczytaj i tyle- przecież lepiej być z nami niż bez

A ja już mykam spać!

kolorowych brzuchatki
tym czajnikiem mnie przekonałaś pewnie,że lepiej ....nawet tak wpaść i nadrabiać zaległości

a co do imienia to samo mojej mamie powiedziałam..

ona,że jej się imię nie podoba..a ja na to- mi się moje też nie podoba..ale co mam zrobić jak mi takie wybrałaś i mama zonk..to ja kontynuując..miałaś okazję 3 razy się wykazać..teraz moja kolej

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Witam i ja w ten pochmurny poranek.....

Poprosze rozwez o jakis promyczek słonca bo jak słoneczka
nie ma to moje baterjki jakos takie niedoladowane i funkcjonuje
na zwolnionych obrotach....

Jutro zaczynam 26 tydzien...

Niewiem czy pisała juz ktoras o bolach kosci cipnych
Wiem ze sa normalne w ostatnim trymestrze
(Z Alanem mi sie zaczely ok. 8 miesiaca)
A teraz juz mnie boli krocze (kosci) i chodze jak paralita
Wy tez tak macie.....?

Stokrotko.... Pytalas o linka do tych lisci malin...
Ja je widzialam w sklepach ze zdrowa zywnoscia..
U nas na tallaght ( w shopinng center) mamy taki sklep i widzialam je...
Byly normalnie w paczuszce i bylo napisane raspberry leaf tea
Kellysss...już 26 ?? ale ten czas leci...

ja już prawie 32.. wg.szpitala to dziś 31i 5 dni ..a wg usg to już koniec 32 ale kości mnie nie bolą ..miałam jakąś pojedyńczą akcję z kłociem w pochwie..ale minęło. i przedwczoraj mnie brzuch bolał jak na okres.. ale lekarz brzuch wymacał i stwierdził,że córeczka tak ułożona,że uciska na tą stronę..

to ja tą herbatę widziałam teżale ze mnie tempa masa.. jeszcze się wkurzałam,że ja chce jakieś zioła-liście..do parzenia.. a ona mi herbatę w saszetkach wciska... w takim razie zakupie tą herbatkę

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Nie ma to jak wstać i w końcu zobaczyć słonko za oknem Ale za to boli mnie gardło Poszłam wcześniej spać, o 1 wpada tż do sypialni (wrócił z pracy) i się mnie pyta czy mi się siku nie chce Dopiero potem powiedział, że chce sie dowiedzieć jak z tym autkiem poszło. Uspokoił mnie tak jak wy A i pan dziwny kupujący nawet mi pozytywny komentarz dał

Co do poscieli to ja zamawiałam TAKI zestaw. Ogólnie ok, wszystko takie jak na zdjęciu chociaż jakościowo średnio, dosyć szorstka i sztywna ta bawełna, ale po praniu mam nadzieję, że zmięknie

acelinka "luźne szaty"Moja babcia też marudzi, ze nie jest przyzwyczajona do noszenia obcisłych rzeczy w ciąży, "bo kiedyś to się szyło sukienki i brzuch miał być schowany" Ale na szczęście dała sobie przemówić do rozumu

dzięki mam nadzieję,że zmięknie po praniu.. się muszę zebrać i zamówić

acelinka
... nieźle z tymi szatami .mi też niektórzy mówią,że powinnam luźne spodnie,luźne bluzki... kurde a ja nie chce wyglądać jak worek kartofli..

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
byłam na tym basenie wogóle ludzi nie było, także fajnie się pływało. wstąpiłam "po drodze" do lumpeksu i powiększyłam garderobę naszego synka o kilka ciuszków
a ile słodkich ubranek i sukienek dla dziewczynek było
śliczne ubranka

ojjj... ja poszalałam z ciuszkami dla mojej.. teraz już kupuje na 3-6 miesięcy... bo na mniej to ma nadmiar

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Boskie czy Ciebie to nie boli, bo moje wygibasy są z lekka bolesne

Ja już mogę się pochwalić hm chociaż nie pochwalić, zawiadomić , że najprawdopodobniej nasz syn będzie miał na imię STAŚ . Narazie jest na 1 miejscu.

Dziękuje za gratki, jakaś czuję się wyjechana , leżakuje cały czas, ale mnie nosi, jakoś mi nie dobrze... słonko wyszło chyba skocze na spacer 15 minutowy

Od naszej scysji z mężem coraz później do domu wraca poważnie... musze się temu przyjrzeć
aż zazdroszczę zdecydowania )

my ciągle się zastanawiamy...ale już lista się kurczy.. będzie albo Olivia albo Laura..

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
natkaaaaaa
filmik boski

eh moje dziecie jakieś wstydliwe... tez mam takie atrakcje, ale jak chcę je nakręcić to cisza... jakby słyszał kiedy wciskam na aparacie przycisk on... tylko włączę i cisza. wyłaczę i dalej szaleje... cwaniak jakiś
a też chcę taką piękną pamiatkę
moja ma to samo... nawet jak komuś chce pokazać.. i powiem- zobacz jak się rusza.. albo ktoś skomentuje- ale fajnie itd. to następuje wymowna cisza cwane bestie będą

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
sie poplułam
nie chciałabys mojego
ja też

spadam nadrabiać dalej

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:16   #3334
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
tym czajnikiem mnie przekonałaś pewnie,że lepiej ....nawet tak wpaść i nadrabiać zaległości

ona,że jej się imię nie podoba..a ja na to- mi się moje też nie podoba..ale co mam zrobić jak mi takie wybrałaś i mama zonk..to ja kontynuując..miałaś okazję 3 razy się wykazać..teraz moja kolej
no

rodziców to czasem trzeba na ziemie sprowadzać...

mykam z piechem na spacer
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:18   #3335
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no tanie nie są, ale wiem też że były jakieś promocje ostatnio. Ja się szarpnęłam bo mam aż trzy wesela do obskoczenia w niej

ci siatkarze pracują na mój wcześniejszy poród
a komentatorzy gadają że już było lepiej i nie jest tak źle a 2 sety poszły się ciąć... ja już chyba sobie daruję te emocje bo jak takie błędy robią to po meczu kiedyś miałam więcej wiary w nasz zespół ale teraz to już cień tamtego

kapka robienie listy co komu i o czym to dobry pomysł przy nadrabianiu kilku stron ...
jak będę zagubiona to zastosuję żeby nie żerować na cudzej pracy hehe miłej lektury i dobrej nocki wszystkim bez "bólu kości cipkowej"

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

no trochę popsioczyłam i zaczęli grać to zawsze działa hehe
papatki
Stary 2011-07-07, 21:18   #3336
thelilah
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze nie wiem co się dzisiaj dzieje ale mam już któryś raz ten nieprzyjemny skurcz A cały dzień spędziłam na kanapie
jakie masz te skurcze? wogóle ja chyba jakaś tępa jestem, bo jeszcze żadnego nie miałam albo po prostu te moje mijają bezboleśnie i nie zauwazone przeze mnie...czasem brzuch robi się twardy i tyle, to też mogą być skurcze? już sama nie wiem zielona jestem w sprawach skurczy

Cytat:

uuu cięta riposta
a imionka ładne
koleżanka w tamtym roku dała córeczce Laura...
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:23   #3337
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki mam nadzieję,że zmięknie po praniu.. się muszę zebrać i zamówić
A zamawiasz też ten duży zestaw?

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
a komentatorzy gadają że już było lepiej i nie jest tak źle a 2 sety poszły się ciąć... ja już chyba sobie daruję te emocje bo jak takie błędy robią to po meczu kiedyś miałam więcej wiary w nasz zespół ale teraz to już cień tamtego

kapka robienie listy co komu i o czym to dobry pomysł przy nadrabianiu kilku stron ...
jak będę zagubiona to zastosuję żeby nie żerować na cudzej pracy hehe miłej lektury i dobrej nocki wszystkim bez "bólu kości cipkowej"

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

no trochę popsioczyłam i zaczęli grać to zawsze działa hehe
papatki
Wiecie co... oglądam ten mecz od 15 minut i byłam przekonana, że to nasi wygrywają

Thelilah to jest takie dziwne: czuję jakby mnie pot oblewał i jakbym musiała szybko do kibelka, no i brzuch się taki ciężki robi i jakby go ktoś czymś opasał i ściskał i jak raz miałam rękę na brzuchu to czuć jak się robi jak kamień, mnie to nie boli ale okropne uczucie to jest A czasami brzuch się robi tylko twardy czego nie czuję jeśli nie mam na nim ręki i to ponoć nic takiego, bo raz mi się tak u gina stało i on pomacał i stwierdził, że takie coś to jest ok - o ile nie jest regularne.

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-07, 21:26   #3338
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ancia no chodzi mi po puder, dzięki
Proszę . I z tego co zrozumiałam, to w zasadzie od początku, bo na te tłuste linomagi czy tam sudocremy źle reagowała.
Cytat:
A w dzieciowym można chyba wszystko, mi bardziej chodzi o to czy trzeba
U mnie ciążowe sklepy w takim razie fatalnie zaopatrzone są O H&M nie wspomnę
Natka, o co cho?
U nas nie ma h&m, jest 100km dalej w mieście wojewódzkim, gdzie jeżdżę do lekarza, szału nie ma, ale jakieś spodnie czy tunikę można pochwycić. A muszę niestety, bo mam jedne spodnie, w które się mieszczę, bluzki może ze 3. Jedne spodenki, które kupiłam i wklejałam są mocno mocno ciasne i boli mnie od nich brzuch.
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość

Dostałam zaproszenie na panieńskie mojej koleżanki... za tydzień w sobotę do jakiegoś klubu... W co ja się ubiorę?
A potem 30go wesele... Widziałyście gdzieś jakieś fajne kiecki?
I to się nazywa odpoczynek w wersji Małgosi . A szczupak Małgosiu wyszedł mi dzisiaj, tylko lekko go podsmażyłam, podsmażyłam oddzielnie cebulę. Zalałam to rosołem i śmietaną, przyprawiłam vegetą i dosypałam koperku i zapiekałam w piekarniku 40 mnut. Bałam się co wyjdzie, a nawet smakowało. I mąż był zachwycony .
Cytat:
anciaahk a Ty na serio z tą przepukliną
kurcze jak przeglądam dzieciowe gazetki to prawie każda mama w zaawansowanej ciąży na zdjęciu ma ten pępuszek taki śmieszny a może tylko na takie zwracałam uwagę
jakieś zboczenie ciążowe
No tak lekarz mówił, ale w końcu chyba tej przepukliny u mnie nie stwierdził.
A kiedyś pępki jak mi się podobały, tak mój własny mnie irytuje.
Cytat:

acelinka
... nieźle z tymi szatami .mi też niektórzy mówią,że powinnam luźne spodnie,luźne bluzki... kurde a ja nie chce wyglądać jak worek kartofli..
Stokrotka ja też wolałam (wolę) obcisłe, ale przy obecnym rozmiarze muszę szerokie tuniki przeprosić.

Ogólnie jestem wściekła. Majstrzy się grzebią, remont w powijakach , może skończą do końca lipca, a jak się szybciej coś wykluje to nie wiem co zrobię. Zero wyprawki, nie mam jak poprać ubrań, gdzie tego trzymać, bo mam 2 szafki. Nasze rzeczy leżą w workach.
Katastrofa .

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Natko a mogłabyś jednak wkleić jakiekolwiek zdjęcie z tego zestawu - rożka czy czegoś? Zamawiałaś duży?? I też miałam zapytać, gdzie masz te skurcze. Relaksuj się kochana .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:26   #3339
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nam sie 30 objawiło wesele- i tez nie wiem co z ciuchem!

A laski wymyśliły na wieczór panieński wyjazd pociągiem do Pozka , a potem całonocne szaleństwo w klubach... taaaa... jadę...
A ja pojadę, włoże szpilki, mini, napiję się jakiegoś dobrego drinka, potanczę z chłopakami...fajnie będzie
A tak serio to pojadę na chwilę coby jej przykro nie było

Cytat:
też dostałam zaproszenie na panieński - do Wa-wy do klubu! bardzo zabawne, naprawdę

a sukienka moze któras z tych Ci się spodoba? http://www.happymum.pl/sklep3/?grupa=sukienki
ja kupowałam od nich sukienkę na wesele na 27 sierpnia
Fajne kiecki ale drogie.. Ta druga tutaj z tymi różyczkami fajna - tylko dla mnie też za krótka tym bardziej że na brzuszku się podniesie...
Muszę poszukać czegoś na mieście cobym mogla to przymierzyć - oprócz brzucha musze w nią zmiescic jeszcze moje cycory
Stary 2011-07-07, 21:26   #3340
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
natka- o TU masz
Ładne one

Wróciłam ze szkoły rodzenia pooddychałam sobie dobrze, że tż się uparł, bo normalnie lenia miałam, ze szok i bym nie poszła

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:29   #3341
aa2
Zakorzenienie

zapomniałam ze dzis graja -na którym leci? zawsze męża puszcza i ja nie wiem -mam za duzo programów sportowych wrrr

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

aaaaa znalazłam na Polsacie hehe a wczesniej przeleciałam te sportowe-normalny głąb-zamiast zaczac od pierwszych kanałów hehe

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Natalia jak tam przygotowania na sobote , masz juz cos? ja zaczynam jutro od sałatki warzywnej
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 21:30   #3342
anciaahk
kosmitka

Te happymum to ogólnie dość drogie. Mierzyłam taką, cudnie wyglądała, pięknie podkreśla brzuszek, ale 200 zł było mi szkoda. Mam z tej firmy spodnie, noszą się nieźle, ale ceny beznadziejne.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Aa2 a co za imprezkę organizujesz, bom nie w temacie?

Stary 2011-07-07, 21:32   #3343
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Natka, o co cho?
U nas nie ma h&m, jest 100km dalej w mieście wojewódzkim, gdzie jeżdżę do lekarza, szału nie ma, ale jakieś spodnie czy tunikę można pochwycić. A muszę niestety, bo mam jedne spodnie, w które się mieszczę, bluzki może ze 3. Jedne spodenki, które kupiłam i wklejałam są mocno mocno ciasne i boli mnie od nich brzuch.

Natko a mogłabyś jednak wkleić jakiekolwiek zdjęcie z tego zestawu - rożka czy czegoś? Zamawiałaś duży?? I też miałam zapytać, gdzie masz te skurcze. Relaksuj się kochana .
Niezrozumiale napisałam Tak ogólnie to chodziło o to, że można prać wszystko w proszku dla dzieci, a ja jeszcze chciałam wiedzieć czy trzeba np takie coś jak ochraniacz w tym wyprać
Oj no to owocnych zakupów życzę

Mogę wkleić jak najbardziej ale to jutro bo mam to wszystko na strychu a i światło będzie lepsze Ja zamawiałam ten największy
Skurcze mam całego brzucha, ale chyba wiem dlaczego i sama jestem sobie im winna

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-07, 21:32   #3344
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Natka

Wiecie co... oglądam ten mecz od 15 minut i byłam przekonana, że to nasi wygrywają

Stary 2011-07-07, 21:32   #3345
rabarbar83
Rozeznanie

aa2 na polsacie ale już włosi nas kończą więc zaraz się skończy ;(

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 21:34   #3346
thelilah
Zadomowienie

Cytat:

Thelilah to jest takie dziwne: czuję jakby mnie pot oblewał i jakbym musiała szybko do kibelka, no i brzuch się taki ciężki robi i jakby go ktoś czymś opasał i ściskał i jak raz miałam rękę na brzuchu to czuć jak się robi jak kamień, mnie to nie boli ale okropne uczucie to jest A czasami brzuch się robi tylko twardy czego nie czuję jeśli nie mam na nim ręki i to ponoć nic takiego, bo raz mi się tak u gina stało i on pomacał i stwierdził, że takie coś to jest ok - o ile nie jest regularne.
uf to mi trochę rozjaśniłaś

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ładne one

Wróciłam ze szkoły rodzenia pooddychałam sobie dobrze, że tż się uparł, bo normalnie lenia miałam, ze szok i bym nie poszła
dobrze, że są tż'ty. motywują do zrobienia czegokolwiek
to opowiadaj jak było
Stary 2011-07-07, 21:34   #3347
Malgosia1983
Wtajemniczenie

A może do tej sukienki z różami włozyć getry z lajkry takie leciutko za kolano?
Stary 2011-07-07, 21:35   #3348
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Te happymum to ogólnie dość drogie. Mierzyłam taką, cudnie wyglądała, pięknie podkreśla brzuszek, ale 200 zł było mi szkoda. Mam z tej firmy spodnie, noszą się nieźle, ale ceny beznadziejne.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

starzeje sie upić sie nei moge to sie najem przynajmniej

Cytat:
aa2 na polsacie ale już włosi nas kończą więc zaraz się skończy ;(

widze ze jak jakies patafiany graja
Stary 2011-07-07, 21:35   #3349
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Natka

to może bądź w słodkiej nieświadomości tym bardziej jak jakieś skurcze Cię męczą
Stary 2011-07-07, 21:35   #3350
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
chyba mam dość na dzisiaj napisałam się prąd wyłączają co chwile z neta mnie wylogowuje z wizażu też i post wcieło
tak po krótce i uciekam
natka racja z tym fotoszopem
modelka+fotoszop=tryskają ca energią i radością mamusia w zaawansowanej ciąży
mój tż raz wrócił z pracy i się mnie pyta co ja taka stękająca i skwaszona, że te wszystkie babeczki w gazetach to uśmiechnięte i radosne i czy ja się z ciąży nie cieszę a ja od 6 do 17 regularnie co 2 godzinki modlitwy przy kibelku odprawiałam tego dnia docenił mój wysiłek dopiero jak się struł na weselu (wódeczka+ wiejski bimberek) i go rano 2 godzinki męczyło faceci to jednak bardzooooo słaba płeć
no niestety faceci to troszke inna bajka...naoglądaja sie gazet a potem sie wymądrzają nie ma co sie denerwować kochana
Cytat:

tak tez patrzylam na ciuchy tej firmy, ale ceny maja odstraszające
Stary 2011-07-07, 21:38   #3351
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ładne one

A to oddychanie to tak jak w filmach czasami pokazują?

Cytat:
zapomniałam ze dzis graja -na którym leci? zawsze męża puszcza i ja nie wiem -mam za duzo programów sportowych wrrr

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

aaaaa znalazłam na Polsacie hehe a wczesniej przeleciałam te sportowe-normalny głąb-zamiast zaczac od pierwszych kanałów hehe

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Natalia jak tam przygotowania na sobote , masz juz cos? ja zaczynam jutro od sałatki warzywnej
Mam narazie zakupy i pomysły Jutro będę działać, sprzątanko i trzeba właśnie na sałatki pokroić

Cytat:
Natka

Ooo skończył się

Thelilah

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-07, 21:38   #3352
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Niezrozumiale napisałam Tak ogólnie to chodziło o to, że można prać wszystko w proszku dla dzieci, a ja jeszcze chciałam wiedzieć czy trzeba np takie coś jak ochraniacz w tym wyprać
Oj no to owocnych zakupów życzę

Mogę wkleić jak najbardziej ale to jutro bo mam to wszystko na strychu a i światło będzie lepsze Ja zamawiałam ten największy
Skurcze mam całego brzucha, ale chyba wiem dlaczego i sama jestem sobie im winna
Załapałam wreszcie. Ja bym chyba wszystko razem prała i cześć, na łatwiznę bym poszła.
A zdjęciami się nie fatyguj, jak to problem, chciałam to zamówić, a zawsze inaczej zobaczyć realne zdjęcie, ale nie chcę Cię męczyć .
A co dzisiaj nawyprawiałaś kobieto??
Cytat:
starzeje sie upić sie nei moge to sie najem przynajmniej
Słońce chyba teraz jedzenie przyjemniejsze od picia . To już mam śpiewać 100 lat???

Stary 2011-07-07, 21:38   #3353
rabarbar83
Rozeznanie

no to teraz ja już naprawdę lecę
papatki po raz drugi
Stary 2011-07-07, 21:39   #3354
anciaahk
kosmitka

Natka też strzelasz imprezkę urodzinową?

Rabarbar - kolorowych .

Stary 2011-07-07, 21:42   #3355
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Ja też już się kladę...
Dobranoc wszystkim Mamusiom i każdej z osobna
I niech się naszym dzieciaczkom coś milego przyśni
Stary 2011-07-07, 21:46   #3356
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Załapałam wreszcie. Ja bym chyba wszystko razem prała i cześć, na łatwiznę bym poszła.
A zdjęciami się nie fatyguj, jak to problem, chciałam to zamówić, a zawsze inaczej zobaczyć realne zdjęcie, ale nie chcę Cię męczyć .

Słońce chyba teraz jedzenie przyjemniejsze od picia . To już mam śpiewać 100 lat???
jeszcze nie-jestem jeszcze młoda do soboty

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Ja też już się kladę...
Dobranoc wszystkim Mamusiom i każdej z osobna
I niech się naszym dzieciaczkom coś milego przyśni
dobranoc
Stary 2011-07-07, 21:48   #3357
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Też tak chyba zrobię Zdjęcia wrzucę jutro bo Agnyska też pytała o tą pościel
Ja robię podwójną imprezkę urodzinową

A co nawyprawiałam to napiszę na biało bo aż mi głupio
Pisałam dzisiaj, ze strasznie mnie bolą i pieką sutki. No i któryś raz z rzędu tak mnie zaczęły boleć no to je ścisnęłam/przycisnęłam, pomogło na sutki ale za chwilę dostałam skurcz Za pierwszym razem nie widziałam związku ale przed chwilę było to samo i znowu potem miałam skurcz A czytałam dzisiaj, o tym, że jakiejś dziewczynie przy porodzie masowali sutki na skurcze i głupia nie skojarzyłam tego

Dominik

Martynka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 21:52   #3358
anuska_s
Rozeznanie

Oj Natuś to musisz uważać i prosze zostaw sutki w spokoju!!!!:p ala:

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

a ja powinnam sie powoli pakowac do wyjzdu, ale mam strasznego leniaobjadlam sie teraz arbuzem i mi ciezko
Stary 2011-07-07, 21:52   #3359
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Oj Natuś to musisz uważać i prosze zostaw sutki w spokoju!!!!:p ala:
teraz ich nawet nie tknę Ale w sumie dobrze wiedzieć, że na mnie działa masaż sutków w razie czego

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-07, 21:56   #3360
thelilah
Zadomowienie

Cytat:
Też tak chyba zrobię Zdjęcia wrzucę jutro bo Agnyska też pytała o tą pościel
Ja robię podwójną imprezkę urodzinową

A co nawyprawiałam to napiszę na biało bo aż mi głupio
Pisałam dzisiaj, ze strasznie mnie bolą i pieką sutki. No i któryś raz z rzędu tak mnie zaczęły boleć no to je ścisnęłam/przycisnęłam, pomogło na sutki ale za chwilę dostałam skurcz Za pierwszym razem nie widziałam związku ale przed chwilę było to samo i znowu potem miałam skurcz A czytałam dzisiaj, o tym, że jakiejś dziewczynie przy porodzie masowali sutki na skurcze i głupia nie skojarzyłam tego

uuu...
to już się nie zaczepiaj ze sobą

też o tym czytałam, podobno w szpitalu połozne same każą masować żeby skurcze wywołać i przyśpieszyć poród...

edit: ale żeby to już działało... ciekawe... trzeba uważać

Edytowane przez thelilah
Czas edycji: 2011-07-07 o 21:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości