|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas są dziadkowie ![]() ![]() na obiad zjemy chyba pizzę bo zapomniałam wczoraj zakupów zrobić na obiad, tylko mamie cielęcinkę na zupę kupiłam a o nas zapomniałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tajemniczego klijenta raz tylko wtedy mowilam ile dostane i tak samo mówiłam 9x15zł a teraz juz mi zatwierdzili te ankietki i wystawili rachunek na 135zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Dopiero wstaliśmy po weselu,było super ale nie mogę ruszać rękami i nogami ![]() Tż nadal śpi i niezapowiada się by miał zamiar wstać. Pogoda cudna a ja nie mam siły na nic. Nadia będę tęsknić ![]() Irenka fajne zakupce ![]() Martita może zrób test,kto wie ![]() Haniula a ja mam przeczucie że będzie jednak dziewczynka ![]() Lili niezła ta wrózka o której piszesz. Punto ![]()
#2735 |
Zakorzenienie
|
hehe jeszcze od nikogo nie usłyszałam, zeby myslal ze bedzie chlop
![]() ![]() ale fajnie, bo kto wie czy zdecydujemy się kiedyś na drugie dziecko, a dziewczynki to raczej są bardziej 'rodzinne' i w przyszłości bede miala lepsza relacje napewno z córka niż z synem ![]() marta koniecznie fotki z weseliska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotki wstawię pod wieczór,na razie nie mam siły się ruszyć ![]()
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
kurde, wiedziałam że będzie akcja, tak się dziadek z moim tatą wydzierali że szkoda gadać, na szczęście już pojechali
wezwaliśmy lekarza do mamy bo bardzo ciężko i głośno oddycha, a ta pinda mówi że ona ma dużo pacjentów i się pyta od kiedy ten oddech taki ciężki czy oklepujemy mamę itd, no kurde, niech przyjeżdża a nie głupie pytania zadaje ![]() martwię się że coś na płuckach jej osiada ![]() zjedliśmy pizzę na obiad, ja zjadłam dwa kawałki tylko więc nie ma tragedii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzięęęęęki
![]() Anastazja, ![]() Cytat:
![]() Jak to się mówi - najważniejsze żeby było zdrowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Szukam mechanika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Nadia http://www.agados.pl/webcam.html i wybierz Łebe filmik z kamery
![]() Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-07-17 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
kobieta za ladą
|
hejka babki
![]() doczytałam troszke w stecz i tak mi sie poplątało ze nie wiem co mam komu napisać ![]() KELPIE kobitko ale ci sie poszczęściło-wspaniała wiadomość o babci i o mieszkaniu ![]() LILO BAw sie dobrze ty NADUŚ oczywiście też ![]() ANASTAZJA ja normalnie jak czytam jak te skur....traktują Twoją mamę normalnie wpaść i powystrzelać to mało ![]() u mnie..KONIEC remontu teraz pozostaje mi wypakować milion rzeczy z worów reklamówek i innych takich ,poukładać i mieć spokój do BN ![]() ale firany plus zasłony mam ,pomijam oczywiście fakt 2 godzinnego prasowania dwóch zasłonek bo przecież po to są by je prasować ![]() ale pewnie koło czwartku będę je zmieniać(oby nie) bo w tych dnaich podskoczy do nas fachman i obrobi wszystkie okna z zewnątrz(w kuchni dodatkowo będę miała kafelki na zewnątrz) i listwy do gumolitu w kuchni przymocować(jednak gumolit dalismy no i wiadomo musi sie uleżeć ![]() mój mi dzielnie pomaga tak wyszorował kuchenkę i piekarnik ze wygląda lepiej niż w sklepie ![]() wczoraj zrobiliśmy spóznione urodziny Juluski połączone z oglądaniem chałupy,tortu nie było bo już nie dalam rady zrobić ale zrobiłam salatkę ryżową i upiekłam jogurtowe z delekty z wiśniami i było miło az poszliśmy spać po 23 dziś lenistwo pełną gębą obiad o 18 ![]() ![]() jeszcze troche mnie może nie być ![]() ![]()
#2741 |
Zakorzenienie
|
Dudi-super że już po remoncie
![]() ![]() wiecie że ta lekarka nie przyjechała jeszcze ![]() ja już w domu, po kąpieli i kolacji ![]() zrobiłam sobie herbatkę i zaraz zabieram się do pracy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu to jest szczyt ta nasza służba zdrowia a jeszcze domagają się podwyżek ![]() Dudi super że remont skończony i czekamy na foteczki ![]()
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
Anastazja masakra
![]() ![]() dudi super ze sie odezwałaś ![]() ![]() ![]() a ja mam znowu niskie cisnienie, boli mnie głowa wszystko mi śmierdzi i jest mi niedobrze ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-18 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
a my dziś z TŻ bylismy na rowerkach i potem pojechaliśmy na kajaki
![]() ![]() w ogóle zauważyłam dziwną wysypkę u siebie ...w 2 miejscach, na jednej piersi i na ramieniu ok 1 cm. średnicy skupisko malutkich kostek i nie wiem od czego to ..;/ muszę wapno wypić
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2011-07-17 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
przyjechała w końcu pół godziny temu, na szczęście jest wszystko w porządku
![]() ![]() ![]() napiję się spokojnie herbatki i biorę się do pracy ![]() Tż pojechał do Gorzowa odwieźć jakiś kolegów, więc mam chwilę ciszy i spokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Ja już po urodzinkach
![]() ![]() Teraz biorę się jeszcze do pracy na jakieś pół godziny. Potem musze przepłukać 3 koszulki i wyprać klapki, tak co jutro tylko to wrzuce do walizki ![]() Przed samym wyjazdem musimy podjechać jeszcze do Pepco po jakieś prezent drobne dla dzieci. Pojęcia nie mam na jaki wzrost kupowac, chyba będę strzelać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszyscy się urlopują ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Pomimo tego,że nie jest to Grecja czy Teneryfa, to i tak się cieszę, bo mieliśmy nigdzie nie wyjechać, a taki odpoczynek na wsi dobrze mi zrobi. Odpoczynek przede wszystkim od komputera i wiecznego siedzenia przy nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Cześc SpD
![]() Spotkanko się dziś udało. ![]() Byliśmy na krótkim spacerku z Tżem. Dawno nie czuliśmy takiego luzu... Achhh, nareszcie po sesji! ![]() Boli mnie kręgosłup, chwilami ruszyć się nie moge, a chwilami nie czuję nic. Trwa to od kilku dni. ;/ Zaraz Gwiezdne Wojny. A w trakcie zjemy frytki! ![]() Co do Kelpie to i ja mam takie wrażenie, że to pierścionek będzie prezentem;> No przecież by się nie przyznał ;-) Większa niespodzianka! U nas już rok minął od zaręczyn, a właściwie nie ruszyliśmy z planami... A tak już bym chciała.ale się boję. Najpierw praca musi być. |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie były wasze zareczyny ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
No w sumie to były spodziewane, bo rozmawialiśmy o tym sporo... Więc wiedziałam. I nie mogłam się doczekac.
![]() W końcu nadszedł ten dzień. Przeczuwałam,co się święci, bo TŻ miał wolne popołudnie, a ja szłam na korki do 2 osób. I jak na zlość ta druga odwołała zajęcia. Proponowałam TŻowi że pojadępochodzić po sklepach,ale powiedział, żebym wracała do domu. No to wróciłam.I tym samym zabrałam mu czas na przygotowania. Zdążył zrobić zakupy, ale ugotować już nie. No więc gotował przy mnie ;-) A potem stwierdził, że pójdziemy na spacer i się przebrał w elegantsze ciuchy. I przypomniał sobie, że "coś zostawił w aucie". Poszedł. Wrócił z ogromniastym ciętym storczykiem Cymbidium (marzyłam o takim). Ja bylam w łazience, a on się zamknął w pokoju. Puścił moją ulubioną muzykę i w koncu mnie wpuścił... Uklęknąl przede mną, popłakaliśmy się i byłam narzeczoną z przepięknym pierścionkiem. ![]() Z tym pierścionkiem, to ciekawa historia. Oglądaliśmy oboje pierścionki. wysłałam mu (był uu rodziców wtedy jeszcze bo było to kilka miesięcy wcześniej, nie mieszkalismy jeszcze razem) zdjęcie takiego, który mi się baaaaardzo spodobał. Okazało się że i on go znalazł i stwierdził, że to TEN. No i ten właśnie dostałam ![]() ![]() A jak to wyglądało u Was, Haniu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anastazja dobrze że wszystko w porządku ![]() Dudi, czemamy na fotki ![]() Rodzice posiedzieli, zjedliśmy pizze na kolacje, lody i kawa. Teraz oglądamy sexmisję. Jednak wyjezdzamy o 24 raczej, bo i tak nie ma co robić ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
teacherka bardzo ładny pierscionek
![]() ![]() U nas potoczyło sie wszystko tak szybko ze ja sie w ogole nie domyslałam, nigdy predzej nie myslalam ze moglibysmy z tz sie zareczyc. jednak jak juz sie oswiadczył to nie mialam watpliwosci ![]() Ogolnie troche mnie okłamał ![]() ![]() Wiec bylismy tu ->http://www.villapark.pl/ i miałam masaże maseczki cuda wianki, potem kolacje na samym środku restauracji, i se mój Tz klęknał i bach , nie moglam mu odmówic ![]() Potem posiedzielismy w restauracji, panowie grali na skrzypcach było baaardzo romantycznie , i nastepnego dnia wracaliśmy do domku ![]() Było super, nie spodziewałam się ze mój tz jest taki romantyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Przejrzalam tylko troche ostatnich wpisow i cos mi sie rzcilo w oczy wiec wyraze swoje zdanie: Anastazja, nie zrozum mnie zle, wspolczuje i bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej mamy ale nie mozesz tak mowic o tej lekarce. Po pierwsze, czy Ty zamowilas wizyte domowa w przychodni? Bo jezeli jest to lekarka z poz i jak ma innych pacjentow to nie moze ich zostawic i biec do Twojej mamy. Mozesz skladac na nia skargi ile chcesz ale to i tak nic nie da. Pisalas ze mowila ze ma pacjentow, nie mozesz wymagac by Twoja mama byla wazniejsza, wszyscy pacjenci sa wazni. Co innego gdyby to byla lekarka z pogotowia a Ty ja wezwalas bo dusznosci u Twojej nieprzytomnej sa powazne - musi przyjechac i to jak najszybciej. Wtedy bys mogla skladac skarge. I tak, podwyzki nam sie naleza. Mialam dyzur 24 godzinny, weekendowy (moj dzien wolny), jak pierwszy pacjent byl o 8.10 to ostatni o 1.40, polozylam sie o 2 i obudzono mnie o 5.30 do kolejnych. Chcialam tez powiedziec ze zjadlam jeden posilek - chwila przerwy o 12 w poludnie a potem do 1.40 juz nic. I za ten stres, zmecznienie fizyczne i przede wszystkim wielka odpowiedzialnosc uwazam ze dostane grosze - bo 550 zl. Co to jest 550 zl za 24 godziny?? z czego 3,5 spalam a reszte czasu mozg mi pracowal intensywnie byle tylko jak najlepiej wyleczyc, zaopatrzyc i zszyc, zeby sie nie pomyslic? Jestem tylko czlowiekiem. Obstawialam okulistycznie w ten dzien i noc cale wojewodztwo. Mialam dzieci, pacjentow z mniej powaznymi urazami i po wypadkach (samochodowym i motocyklowym). Uwazam ze lekarzom z ostrych dyzurow nalezy sie szacunek i podwyzki a nie takie slowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
DODAJA miłego wypoczynku i zasłużonego odpoczynku ![]() techerka fajny ba cudny pierścionek ![]() moje zaręczyny heeh jak wiecie ja nie miałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam aż! Cały miesiąc narzeczoną
![]() ![]()
#2760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.