SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 12:42   #3121
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

ja choruje na zestaw kawowo-obiadowy dla 12 osob, ale to koszt ok 600zł. Niby moglabym kupic na 6osob teraz a pozniej znowu na 6 ale jak znam zycie to potem znowu cos wyskoczy i znowu nie bedzie kompletu
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:56   #3122
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
a czasopisma to sie obczyta i do kosza
ja miałam kiedyś świra na gazety młodzieżowe- Twist, Bravo (proszę się nie śmiać), Dziewczynę, Bravo Girl , później Cosmopolitan i gazety plotkowe i takie bardziej dorosłe
fortunę wydawałam, napewno ponad 50 zł/ miesiąc
później mi przeszło i od dawna już nie kupuję gazet w ogóle

jeśli chodzi o zestawy, to też kiedyś chcę mieć wszystko w komplecie.
Póki co w komplecie mam filiżanki z talerzykami po 6 sztuk dostalam na święta, wklejałam Wam zdjęcie, fajne są

Talerze, kubki do herbaty, sztućce mam wszystkie od innej parady
kiedyś jak będę na swoim to powoli sobie skompletuję
marzę, by mieć wszystkie talerze jednakowe i marzą mi się sztućce satynowe
poza tym mam fatalne garnki, kiepskiej jakości, kupiłam najtańsze, bo nie miałam na inne
kiedyś je wyrzucę, bo nawet z pokrywki mi uchwyty odpadają (z każdej )

ale za to mam fajne kwadratowe salaterki czarne- super są

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-20 o 13:02
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 12:59   #3123
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
proscizna ja mam slowo widzisz? w podpisie ? dajesz slowo ,zaznaczasz i wstawiasz linka

tak jak na forum piszemy i czasem jakis link sie podaje
niewiem jak ci to bardziej wytlumaczyc
wejdziesz w okno edycji podpisu to zobaczysz taka sama ikonke jak tu w edycji posta ,,wstaw link" i dajesz to slowo , zaznaczasz, i wstawiasz link do bloga

ah nureczku ja nie zapomnialam o tych polaczeniach do paryza ale kurcze ciezko mi tylko powiedziec jak to z warszawy moze wygladac bo stad mam jednego taniego przewoznika ale nie orientuje sie jakie linie z polski lataja
przepraszam Cie bardzo
jesteś wielka dziekuje juz mi się udało i teraz mam w podpisie bloga
wogóle to ja bym chciała bardzo np. piec na zamówienie nie mówie, że jako główne zajęcie ale tak ogólnie od czasu do czasu jakieś ciasto, babeczki torcik itd

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość

Dziewczęta, zaczynam się stresować.
dobrze będzie
ja rozpoczynam szukanie pracy w drugiej polowie września

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
moi rodzice są wkurzeni bo ZUS oszukał tatę na kilkanaście tys zł . ;/ i jeszcze babka przez telefon bezczelnie mówiła mu, że przecież niczego im nie udowodni ( kazałam im koniecznie nagrywać te rozmowy i zadzwonić jeszcze raz w tej sprawie )
oj to lipa straszna mam nadzieję, że szybko się wyjaśni

ja zjadłam kawałek pizzy zrobiony przez mame ale jakoś zupełnie mi nie smakowała pewnie przez to, że się wcześniej pokłóciłyśmy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:11   #3124
Haniula
Zakorzenienie

Lili Ty tak wszystko chcesz jak bedziesz na swoim, a to bedzie mega ciezko. Wlasnie takie drobne rzeczy najlepiej zbierac od poczatku

Pamietam jak moja znajoma zawsze tak mowila, np nie kupiła szafy bo stwierdzila ze jak bedzie na swoim to se kupi. A jak juz pooszla na swoje to bardzo dlugo nie bylo ją stać na nic i w rezultacie ubrania trzymała w kartonach

ciekawe jak tam nadia nad morzem
Stary 2011-07-20, 13:18   #3125
lili1987
Zakorzenienie

nurek jaki torcik z malinami

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Lili Ty tak wszystko chcesz jak bedziesz na swoim, a to bedzie mega ciezko. Wlasnie takie drobne rzeczy najlepiej zbierac od poczatku

Pamietam jak moja znajoma zawsze tak mowila, np nie kupiła szafy bo stwierdzila ze jak bedzie na swoim to se kupi. A jak juz pooszla na swoje to bardzo dlugo nie bylo ją stać na nic i w rezultacie ubrania trzymała w kartonach
Haniula, ale ja mam mnóstwo rzeczy, my mieszkamy z Tż razem 5 lat.
Mam szafy (ale nie tu, bo nam się nie zmieściły), komodę, tv, kompa, wszystko co potrzebne do kuchni, od miksera na sokowirówce skończywszy

czegoś mi brakuje, ale to jak każdemu no i nie mam kubków i talerzy i sztućców w kompletach.

tak to większość rzeczy mam

jak będę na swoim to pokupię komplety, bo zobaczę w jakim stylu chcę mieć kuchnię i chcę pasujące komplety
no i nie mam expresu do kawy takiego fajnego, ale to mało kto ma

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-20 o 13:22
Stary 2011-07-20, 13:23   #3126
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:

moja kuzynka miała podobnie, mieszkała z teściami i nic nie miala na wprowadzce do własnego mieszkania ... ja mam swoich rzeczy sporo , ale wszystkiego nie da się kupić bo bym zagraciła całe aktualne mieszkanie ... ale szafy bym nie kupiła ;p tj. mamy taką składaną z ikei za 100 zł bo jak nam przestała być potrzebna to przydała się naa strych do teściów ... droższej takiej "normalnej" bym na bank nie kupiła ...

ja z TŻ jakbysmy mieli się teraz wprowadzić do swojego mieszkania z zrobioną kuchnią i łazienką , to spokojnie moglibysmy mieszkać ( oczywiście nie na dłuższą metę, ale na początek mamy sporo ...materac, krzesła składane , stoliki 2 z ikei , szafę z ikei ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:24   #3127
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ciesze sie, że Ci sie podoba

właśnie umyłam swoj pędzle dwa takie brudne ze aż wstyd

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 13:31   #3128
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Haniula, ale ja mam mnóstwo rzeczy, my mieszkamy z Tż razem 5 lat.
Mam szafy (ale nie tu, bo nam się nie zmieściły), komodę, tv, kompa, wszystko co potrzebne do kuchni, od miksera na sokowirówce skończywszy

czegoś mi brakuje, ale to jak każdemu no i nie mam kubków i talerzy i sztućców w kompletach.

tak to większość rzeczy mam

jak będę na swoim to pokupię komplety, bo zobaczę w jakim stylu chcę mieć kuchnię i chcę pasujące komplety
no i nie mam expresu do kawy takiego fajnego, ale to mało kto ma
aha no ja zrozumialam, ze masz takie aby bylo a ze wszystko zupelnie od 0 chcesz w nowym mieszkaniu kupic tak to zrozumialam
Stary 2011-07-20, 13:33   #3129
00anulka00
Zadomowienie

hej, poczytuje Was

dodam, że Haniula ma racje, my na swoim mamy wszystko nowe, ale dużo rzeczy nam jeszcze brakuje, bo jak sie okazuje potrzeba miliony drobnych rzeczy, a przy kasie potem fortuna wychodzi.

Mimo, że zostaje nam mało na życie w życiu już bym nie chciala mieszkać z kimś (rodzicami, tesciami) - wolimy zupełnie sami i mamy swiety spokoj, nawet jak musimy jesc "suchy chleb z masłem"
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:39   #3130
Lilo123
Rozeznanie

U mnie burza znowu Nie wiem co robić przez ta pogodę.
Na obiad dziś u mnie pizza Dudi, zmodyfikowana o mojej ciasto.

Ja tez lubię mieć wszystko w kompletach, mam kieliszki, szklanki, talerze i sztućce.Takie zastawy wyciągam tylko jak mam gości, żeby było ladnie na stole. Na codzień używam zastaw nietukących się bo przy dzieciach to wiadomo.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:41   #3131
00anulka00
Zadomowienie

ja sie jeszcze nie dorobiłam zestawu obiadowego, ale kiedys sobie kupie
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 13:48   #3132
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dostałam wypłate, aż 250 zł od 1 do 13 lipca Ale chyba nauczyłam się oszczędzać bo z zeszłej wypłaty zostało mi 100 zł. A zawsze miałam kase na styk, albo dwa dni przed wypłata było głodowanie.
Tak sobie myślę, że może to oszczędzanie wyjdzie mi na dobre i wejdą mi w krew dobre nawyki i gdy juz z kasą się ustabilizuje nie będe nią szastać tylko uda mi się zaoszczędzić na inne rzeczy np ciuchy czy jakieś rzeczy do domu.
Podziwiam Cię Effie Serio. Ja przy naszej dwójce wydaję tyle, że pewnie rodzina by z tego wyżyła. A i tak nie jemy nie wiadomo czego...

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
prościzna słoiki nie wybuchają
przepis od mojej mamuni na moje ulubione ogórasy
to jest na jakieś 3-4 słoiki litrowe, tak mniej więcej tej zalewy.

7 szklanek wody
3/4 szkl. octu 10 %
10 łyżek cukru
3 łyżki soli

to razem zagotować i wrzątkiem zalewać ogórki w słoikach.

do słoików poza ogórkami sypie się (do każdego tyle):
ziele angielskie 2 kulki
pieprz 4
gorczyca 8-10
liść laurowy 1/2 średniego (ale ja jestem dokładna i wg mamy mojej to ok. 3 cm kwadratowych )
mały ząbek czosnku lub pół dużego
2-3 małe baldaszki kopru

ogólnie z przyprawami jest jak kto lubi, ale nadmiar liścia laurowego lub ziela ang, to będą za gorzkie, a jak w ogóle nie dasz to mi osobiście nie smakują tak bardzo jak Z ) ale mówię - co kto lubi.

słoiki po zalaniu zalewą zakręcamy mocno i zagotowujemy w wodzie gorącej 8 min (czyli do gorącej wody - ściereczka na dnie gara - wsadzamy słoiki i od momentu jak się woda w garze zagotuje to jeszcze 8 min.), wyciągamy, stawiamy na szafce na ściereczce lub ręczniki i po ostygnięciu sprzątamy do piwnicy. i włala.

Dziękujęęęęęęęę! Nie miałam internetu od momentu jak się ostatnio odezwałam. Szału już dostawałam i poszłam do sklepu po to czego brakowało do zwykłych kiszonych. Ale na pewno dostanę jeszcze ogórków od teściowej i wtedy zrobię z Twojego przepisu.

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
No nam odchodzi mieszkanie, bo z mama mieszkamy, ale w przyszłości myślimy o wynajęciu czegoś, może na przyszłą wiosnę. Tylko, że ja mieszkam w małym miasteczku gdzie wynajem dwu pokojowego mieszkania wynosi około 500 zł. Jeszcze mamy auto do kupienia, więc wszystko powoli, jakoś musimy przetrzymać
500 zł za mieszkanie to malutko, ale do tego dochodzą jeszcze opłaty? Bo w sumie my właścicielowi płacimy też 500 (za 1 pokój), reszta to opłaty. Jesteś tak oszczędna i widac rozsądna, że na pewno jakoś dacie radę A stówka zaoszczędzona będzie jak znalazł na ten trudny okres, który nadchodzi.

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Dziewczęta, zaczynam się stresować.
Wdech-wydech! Jest stres, będzie sukces. Nie może być cąłkiem bezstresowo. Kciuki SPD masz zapewnione, więc czemu miałoby się nie powieść;-)

Cytat:
lili a mi sie w ogole nie widzi taki koszyk i wydaje mi sie niepraktyczny ale widac, ze jestes gadżeciara
My ten koszyk dostaliśmy od mamy TŻa i ona oczekuje, że będziemy zawsze przywozili, gdy do nich jedziemy, tak żeby ona miała jak spakować nam wszystko co dla nas ma. No to wozimy.... Poza tymi okazjiami nie korzystam z niego. Kupiłam sobie ostatnio taka fajową szmacianą torbę i się z nią nie rozstaję gdy tylko wychodzę z gotówką:P

Cytat:
Hihi dlatego ja się ciesze, ze w mieszkaniu które wynajmujemy nie było wszystkiego. Mebli nie chcę kupować, bo nigdy nie wiadomo jaki kiedyś trafi się metraż i w jakim stylu będziemy się urządzać. ale mamy sporo przydatnych rzeczy więc myślę że dalibyśmy radę. No, tyle że mebli brak.... ;P

Dziewczyny, ale się wkurzyłam, nie miałam do teraz neta. ;/ Wrr! Ale wykkorzystałam ten czas na zrobienie tych ogórasów. 3 słoiki mi nie chwyciły, tzn zakrętki tak stukają jak w otwartych słoikach. Stoją jeszcze do góry dnem i zobaczymy.

Byłam w netto na zakupach i udało mi się trzymac listy Kupiłam chleb, mleko, olej, wędlinę, jajka, margarynę, ser topiony, jogurt naturalny i 2 wafelki dla TŻa ale jednego już zeżarłam A potem jeszcze weszłam do piekarni po chleb razowy (1,99) i do warzywniaka po koper i chrzan. Wydałam łącznie 34 zł Ładnie, prawda? ;-)

Wiecie co zobaczyłam w netto? Chciałam kupić ser żółty w plastrach. ale niekoniecznie z zieloną pleśnią ;] Fuuuuj!

głodna się robię...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:54   #3133
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
U mnie burza znowu Nie wiem co robić przez ta pogodę.
Na obiad dziś u mnie pizza Dudi, zmodyfikowana o mojej ciasto.

Ja tez lubię mieć wszystko w kompletach, mam kieliszki, szklanki, talerze i sztućce.Takie zastawy wyciągam tylko jak mam gości, żeby było ladnie na stole. Na codzień używam zastaw nietukących się bo przy dzieciach to wiadomo.

U mnie właśnie zbiera się na burzę ...

Jeszcze 40 min i wychodzę z pracy, pół godzinny spacerek i padnięta wyląduje w domu

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Od dzisiaj w Biedronce jest nowa gazetka - Zdrowe odżywianie

Zamierzam się obkupić w naturalny błonnik, jogurt pitny 0%, płatki owsiane Nesvita i chrupiące plasterki Just fit

Będę miała co wcinać w pracy.

Bardzo dobry był ten dzisiejszy tuńczyk w sosie własnym, dość duże kawałki rybki
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:55   #3134
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Tak piszecie to ja się pochwaę kupiłam sobie mały zestaw garnków o taki mam z tej seri czajnik tylko że szary bo bałam się takiego odważnego koloru ale teraz kupiłam

Mi się też marzy taki zestaw obiadowy na 12 osób jak tobie Haniula ale taki zestaw to już drogi póki co mam w domku 6 dużych talerzy, 6 małych i 6 miseczek plus komplet 6 filiżanek z talerzyakmi do ciasta które tż dostał na gwiazdkę os swojej mamy.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:07   #3135
Haniula
Zakorzenienie

Na 6 osob to tez mam serwis obiadowo-kawowy, ale filizanki juz 2 zgubiły uszka ( bo to taka slaba porcelana)no i jak ostatnio robilam urodziny tz, to niby byli tylko najblizszi a to juz 10 osob wyszło. I wtedy taka zbieranina na tym stole, i wlasnie wtedy postanowilam zbierac na serwis moze do gwiazdki uzbieram

ja chce taki zwykly zeby na codzien tez byl - taki - http://polecamniepolecam.pl/upload/p...c563403cb1.jpg
ale cały biały
Stary 2011-07-20, 14:15   #3136
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
aha no ja zrozumialam, ze masz takie aby bylo a ze wszystko zupelnie od 0 chcesz w nowym mieszkaniu kupic tak to zrozumialam
nie
jak będę na swoim to do kuchni tylko expres taki lepszy, komplet obiadowy i sztućce satynowe i gary

teraz mam wszystko co potrzeba, ale jak będę miała kiedyś kasę to kupię sobie takie droższe komplety

ogólnie jakiś pierdół mi brakuje, ale sukcesywnie dokupuję, ale to są pierdoły typu nożyk do pizzy

teraz nie kupię kompletu, bo mnie nie stać na taki jak bym chciała, a poza tym kiedyś chcę, by wszystko do siebie pasowało (oczywiście to co mam to zostawię, tzn. gary nie, bo już się nie bardzo nadają )

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Tak piszecie to ja się pochwaę kupiłam sobie mały zestaw garnków o taki mam z tej seri czajnik tylko że szary bo bałam się takiego odważnego koloru ale teraz kupiłam

Mi się też marzy taki zestaw obiadowy na 12 osób jak tobie Haniula ale taki zestaw to już drogi póki co mam w domku 6 dużych talerzy, 6 małych i 6 miseczek plus komplet 6 filiżanek z talerzyakmi do ciasta które tż dostał na gwiazdkę os swojej mamy.
cudny
mi i nadii się taki podoba fioletowy swego czasu o nim marzyłyśmy

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-20 o 14:08
Stary 2011-07-20, 14:16   #3137
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
nie
jak będę na swoim to do kuchni tylko expres taki lepszy, komplet obiadowy i sztućce satynowe i gary

teraz mam wszystko co potrzeba, ale jak będę miała kiedyś kasę to kupię sobie takie droższe komplety

ogólnie jakiś pierdół mi brakuje, ale sukcesywnie dokupuję, ale to są pierdoły typu nożyk do pizzy

teraz nie kupię kompletu, bo mnie nie stać na taki jak bym chciała, a poza tym kiedyś chcę, by wszystko do siebie pasowało (oczywiście to co mam to zostawię, tzn. gary nie, bo już się nie bardzo nadają )
Wszystko sobie z czasem kupisz i jak będzie miała więcej kasy. Bez sensu wydawać niepotrzebnie pieniądze na coś co masz i na razie Ci wystarcza.
Ja dopiero od niedawna zaczęłam kompletować takie rzeczy zastawowo- obiadowe.

Zrobiłam sobie koktajl jagodowo-malinowy i powiem nieskromnie, że wyszedł przepyszny

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2011-07-20 o 14:18
Stary 2011-07-20, 14:18   #3138
lili1987
Zakorzenienie

byłam w Piotr i Paweł i była promocja na takie kulki czekoladowe i kupiłam je za 2,99
jadła któraś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Delecta_Kulki_3D.jpg (20,4 KB, 32 załadowań)

Stary 2011-07-20, 14:20   #3139
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martita88 Pokaż wiadomość
Zamierzam się obkupić w naturalny błonnik, jogurt pitny 0%, płatki owsiane Nesvita i chrupiące plasterki Just fit
błonnik naturalny jest pycha tylko pamietaj aby go nie jeść za dużo bo się nie odpędzisz od wc

Cytat:
nie
Lili z tym ekspresem to ja Cie świetnie rozumiem bo mi w Warszawie go strasznie brakuje a jak przyjeżdzam do domu to tak 3 kawki dziennie właśnie pije latte

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 14:21   #3140
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko sobie z czasem kupisz i jak będzie miała więcej kasy. Bez sensu wydawać niepotrzebnie pieniądze na coś co masz i na razie Ci wystarcza.
Ja dopiero od niedawna zaczęłam kompletować takie rzeczy zastawowo- obiadowe.

Zrobiłam sobie koktajl jagodowo-malinowy i powiem nieskromnie, że wyszedł przepyszny
koktajl chyba sobie tez maliny i jagody jutro kupię jak nie zapomne

wiadomo, ze bym sobie kupiła taki komplet za 200-300 zł, ale nie mam tyle kasy na taki wydatek , a na taki za 600 to w ogóle

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
błonnik naturalny jest pycha tylko pamietaj aby go nie jeść za dużo bo się nie odpędzisz od wc

Lili z tym ekspresem to ja Cie świetnie rozumiem bo mi w Warszawie go strasznie brakuje a jak przyjeżdzam do domu to tak 3 kawki dziennie właśnie pije latte
ja właśnie dla tej latte chciałabym kupic

Stary 2011-07-20, 14:22   #3141
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

ja właśnie dla tej latte chciałabym kupic
mi tż kiedys obiecał, ze kupimy pomimo, ze on kawy nie lubi
Stary 2011-07-20, 14:25   #3142
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
byłam w Piotr i Paweł i była promocja na takie kulki czekoladowe i kupiłam je za 2,99
jadła któraś
Nie widziałam jeszcze takich ciasteczek. Jak zrobisz to proszę o recenzję.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Oj pyszna jest taka kawka. U kuzynki często piję. Ja tez napewno kiedyś sobie taki ekspres sprawię.
Stary 2011-07-20, 14:25   #3143
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Padam na ryj. Duchota, rano zimno - ja ciepło ubrana versus słońce i 30C.
Zgadnijcie kto wygrał

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:27   #3144
Lilo123
Rozeznanie

Nurek- ale pyszny torcik masz na blogu.
Stary 2011-07-20, 14:39   #3145
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Nurek- ale pyszny torcik masz na blogu.
robiłam go jakiś czas temu i fakt bardzo ładnie wyglada (nieskromnie przyznam) smakuje tez ale ukroić ładnie to się go nijak nie da ale warto spróbować uważam i zachęcam
Stary 2011-07-20, 14:44   #3146
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
robiłam go jakiś czas temu i fakt bardzo ładnie wyglada (nieskromnie przyznam) smakuje tez ale ukroić ładnie to się go nijak nie da ale warto spróbować uważam i zachęcam
przy Was to ja nie schudnę nigdy

Lilo- dam znać jak wyszły ciasteczka, ale pewnie zrobię jutro

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
u mnie pochmurno, ale jak wyszłam w eko skórce to prawie spłonęłam normalnie tak duszno, ze oddychac nie idzie

Stary 2011-07-20, 14:54   #3147
Anastazja86
Zakorzenienie

Lili- co do koszyka to fajny ale ja sobie nie wyobrażam siebie z takim koszykiem na zakupach
miałaś nic nadprogramowego nie kupować

Sikoreczka- Tż tata jak jeszcze pracował musiał oddać do skarbówki kilka tysięcy zł bo go jakiś palant oszukał i nic nie dało się im zrobić

ale mi czas szybko zleciał dopiero co kąpałam mamę rano a tu już 16
zaraz będę musiała mamcię przewinąc i przełożyć a potem może popracuję z 40 min, bo później czeka mnie sprzątanie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:56   #3148
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Lili- co do koszyka to fajny ale ja sobie nie wyobrażam siebie z takim koszykiem na zakupach
miałaś nic nadprogramowego nie kupować
to jest koszyk na zakupy, ale ja z nim nie będę do marketu chodzić, też sobie tego nie wyobrażam

próbuję znaleźć wytłumaczenie czemu go kupiłam i w sumie nie wiem
nie wiem do czego go użyję
czułabym się głupio, jakbym ze swoim niebieskim koszyczkiem do Tesco weszła

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-20 o 14:58
Stary 2011-07-20, 14:56   #3149
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
Ja uwielbiam ciastka z bezom. Szczególnie torciki hiszpańskie. Nie ważne, że nie da się go ładnie pokroić, spróbuje na pewno.

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto wygrał
Obstawiam, że wygrało jednak słońce.
Stary 2011-07-20, 15:21   #3150
lili1987
Zakorzenienie

biorę się za sprzątanie, czas na zmotywowanie się i ruszenie dupska, bo za godzinę Tż wróci

idę najpierw gary pozmywać, bo w zlewie sajgon
później blaty, mopowanie i na dziś chyba tyle

maliny za mną zaczęły chodzić i bezy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości