|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
ja choruje na zestaw kawowo-obiadowy dla 12 osob, ale to koszt ok 600zł. Niby moglabym kupic na 6osob teraz a pozniej znowu na 6 ale jak znam zycie to potem znowu cos wyskoczy i znowu nie bedzie kompletu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
ja miałam kiedyś świra na gazety młodzieżowe- Twist, Bravo (proszę się nie śmiać
![]() ![]() ![]() fortunę wydawałam, napewno ponad 50 zł/ miesiąc ![]() później mi przeszło i od dawna już nie kupuję gazet w ogóle ![]() jeśli chodzi o zestawy, to też kiedyś chcę mieć wszystko w komplecie. Póki co w komplecie mam filiżanki z talerzykami po 6 sztuk ![]() ![]() Talerze, kubki do herbaty, sztućce mam wszystkie od innej parady ![]() kiedyś jak będę na swoim to powoli sobie skompletuję ![]() marzę, by mieć wszystkie talerze jednakowe ![]() ![]() poza tym mam fatalne garnki, kiepskiej jakości, kupiłam najtańsze, bo nie miałam na inne ![]() kiedyś je wyrzucę, bo nawet z pokrywki mi uchwyty odpadają ![]() ![]() ale za to mam fajne kwadratowe salaterki czarne- super są ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-20 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wogóle to ja bym chciała bardzo np. piec na zamówienie nie mówie, że jako główne zajęcie ale tak ogólnie od czasu do czasu jakieś ciasto, babeczki torcik itd ![]() dobrze będzie ![]() ja rozpoczynam szukanie pracy w drugiej polowie września ![]() Cytat:
![]() ja zjadłam kawałek pizzy zrobiony przez mame ale jakoś zupełnie mi nie smakowała pewnie przez to, że się wcześniej pokłóciłyśmy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Lili Ty tak wszystko chcesz jak bedziesz na swoim, a to bedzie mega ciezko. Wlasnie takie drobne rzeczy najlepiej zbierac od poczatku
![]() Pamietam jak moja znajoma zawsze tak mowila, np nie kupiła szafy bo stwierdzila ze jak bedzie na swoim to se kupi. A jak juz pooszla na swoje to bardzo dlugo nie bylo ją stać na nic i w rezultacie ubrania trzymała w kartonach ![]() ciekawe jak tam nadia nad morzem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
nurek jaki torcik z malinami
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Mam szafy (ale nie tu, bo nam się nie zmieściły), komodę, tv, kompa, wszystko co potrzebne do kuchni, od miksera na sokowirówce skończywszy ![]() czegoś mi brakuje, ale to jak każdemu no i nie mam kubków i talerzy i sztućców w kompletach. tak to większość rzeczy mam ![]() jak będę na swoim to pokupię komplety, bo zobaczę w jakim stylu chcę mieć kuchnię i chcę pasujące komplety ![]() no i nie mam expresu do kawy takiego fajnego, ale to mało kto ma ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-20 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z TŻ jakbysmy mieli się teraz wprowadzić do swojego mieszkania z zrobioną kuchnią i łazienką , to spokojnie moglibysmy mieszkać ( oczywiście nie na dłuższą metę, ale na początek mamy sporo ...materac, krzesła składane , stoliki 2 z ikei , szafę z ikei ...
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
hej, poczytuje Was
![]() dodam, że Haniula ma racje, my na swoim mamy wszystko nowe, ale dużo rzeczy nam jeszcze brakuje, bo jak sie okazuje potrzeba miliony drobnych rzeczy, a przy kasie potem fortuna wychodzi. Mimo, że zostaje nam mało na życie w życiu już bym nie chciala mieszkać z kimś (rodzicami, tesciami) - wolimy zupełnie sami i mamy swiety spokoj, nawet jak musimy jesc "suchy chleb z masłem" |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
U mnie burza znowu
![]() Na obiad dziś u mnie pizza Dudi, zmodyfikowana o mojej ciasto. ![]() Ja tez lubię mieć wszystko w kompletach, mam kieliszki, szklanki, talerze i sztućce.Takie zastawy wyciągam tylko jak mam gości, żeby było ladnie na stole. ![]() ![]()
#3131 |
Zadomowienie
|
ja sie jeszcze nie dorobiłam zestawu obiadowego, ale kiedys sobie kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękujęęęęęęęę! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wdech-wydech! Jest stres, będzie sukces. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, ale się wkurzyłam, nie miałam do teraz neta. ;/ Wrr! Ale wykkorzystałam ten czas na zrobienie tych ogórasów. ![]() ![]() Byłam w netto na zakupach i udało mi się trzymac listy ![]() ![]() ![]() Wiecie co zobaczyłam w netto? Chciałam kupić ser żółty w plastrach. ale niekoniecznie z zieloną pleśnią ;] Fuuuuj! głodna się robię... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie właśnie zbiera się na burzę ... ![]() Jeszcze 40 min i wychodzę z pracy, pół godzinny spacerek i padnięta wyląduje w domu ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Od dzisiaj w Biedronce jest nowa gazetka - Zdrowe odżywianie ![]() Zamierzam się obkupić w naturalny błonnik, jogurt pitny 0%, płatki owsiane Nesvita i chrupiące plasterki Just fit ![]() Będę miała co wcinać w pracy. Bardzo dobry był ten dzisiejszy tuńczyk w sosie własnym, dość duże kawałki rybki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Tak piszecie to ja się pochwaę kupiłam sobie mały zestaw garnków o taki mam z tej seri czajnik tylko że szary bo bałam się takiego odważnego koloru ale teraz kupiłam
![]() Mi się też marzy taki zestaw obiadowy na 12 osób jak tobie Haniula ale taki zestaw to już drogi póki co mam w domku 6 dużych talerzy, 6 małych i 6 miseczek plus komplet 6 filiżanek z talerzyakmi do ciasta które tż dostał na gwiazdkę os swojej mamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Na 6 osob to tez mam serwis obiadowo-kawowy, ale filizanki juz 2 zgubiły uszka ( bo to taka slaba porcelana)no i jak ostatnio robilam urodziny tz, to niby byli tylko najblizszi a to juz 10 osob wyszło. I wtedy taka zbieranina na tym stole, i wlasnie wtedy postanowilam zbierac na serwis
![]() ![]() ja chce taki zwykly zeby na codzien tez byl - taki - http://polecamniepolecam.pl/upload/p...c563403cb1.jpg ale cały biały |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będę na swoim to do kuchni tylko expres ![]() ![]() ![]() teraz mam wszystko co potrzeba ![]() ![]() ogólnie jakiś pierdół mi brakuje, ale sukcesywnie dokupuję, ale to są pierdoły typu nożyk do pizzy ![]() teraz nie kupię kompletu, bo mnie nie stać na taki jak bym chciała, a poza tym kiedyś chcę, by wszystko do siebie pasowało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() mi i nadii się taki podoba fioletowy ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-20 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero od niedawna zaczęłam kompletować takie rzeczy zastawowo- obiadowe. Zrobiłam sobie koktajl jagodowo-malinowy i powiem nieskromnie, że wyszedł przepyszny ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-20 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
byłam w Piotr i Paweł i była promocja na takie kulki czekoladowe i kupiłam je za 2,99
![]() jadła któraś ![]()
![]() |
#3139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiadomo, ze bym sobie kupiła taki komplet za 200-300 zł, ale nie mam tyle kasy na taki wydatek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3143 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Padam na ryj. Duchota, rano zimno - ja ciepło ubrana versus słońce i 30C.
Zgadnijcie kto wygrał ![]()
![]() |
#3144 |
Rozeznanie
|
Nurek- ale pyszny torcik masz na blogu.
![]()
#3145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lilo- dam znać jak wyszły ciasteczka, ale pewnie zrobię jutro ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Lili- co do koszyka to fajny ale ja sobie nie wyobrażam siebie z takim koszykiem na zakupach
![]() miałaś nic nadprogramowego nie kupować ![]() ![]() Sikoreczka- Tż tata jak jeszcze pracował musiał oddać do skarbówki kilka tysięcy zł bo go jakiś palant oszukał i nic nie dało się im zrobić ![]() ale mi czas szybko zleciał ![]() ![]() zaraz będę musiała mamcię przewinąc i przełożyć a potem może popracuję z 40 min, bo później czeka mnie sprzątanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbuję znaleźć wytłumaczenie czemu go kupiłam i w sumie nie wiem ![]() nie wiem do czego go użyję ![]() czułabym się głupio, jakbym ze swoim niebieskim koszyczkiem do Tesco weszła ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-20 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
biorę się za sprzątanie, czas na zmotywowanie się i ruszenie dupska, bo za godzinę Tż wróci
![]() idę najpierw gary pozmywać, bo w zlewie sajgon ![]() później blaty, mopowanie i na dziś chyba tyle ![]() maliny za mną zaczęły chodzić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.