|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Potrzymamy kciuki i spotkania na pewno się udają, bo magi odboleśniania okresu to nie posiadam... Cytat:
i miłego rodzinnego spotkania!
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest po ślubie 7 lat...w sumie sama chciała byc świadkową: "bo lepszej nie znajdę..."a teraz chyba nie ma weny, żeby mnie wspierać i pomóc w inspiracji. Najgorszę jest to, że jest dużo ładniejsza ode mnie, ale nie musi przeciez tak chamsko tego zaznaczać, że bedzie lepiej wyglądać! Wczoraj juz jej powiedziałam, żeby jechała na te wakacje i niech wróci 2 dni przez weselem..to zmienie sobie świadkową..bo po co mi taka co bedzie na ostatnią chwile. Sama pamieta jak szzykowała ślub i ja mieszkałam w innym mieście i nie mogłam jej pomóc i do teraz pamieta, że bylo ciężko samamu wszystko załatwic... |
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
no nie daleko, 9 przystanków, ale niee... nie chcę autobusem:P zaczekam na TŻ:P
|
#3064 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
TŻ wczoraj stwierdził, że pomysły naszych winietko-prezencików tak ewoluowały, że można by o tym książkę napisać ![]() Dzięki za linka, oglądam sobie i faktycznie jest tu trochę inspiracji do wykorzystania ![]() Cytat:
Aż kurcze nie wiem, czy my się na coś takiego nie skusimy, bo w sumie już jakiś czas myślałam o czymś takim, co by można było powiesić na ścianie z Gośćmi z wesela (no wiem, będzie wspólne zdjęcie, ale jednak takie drzewo idealnie by się wpasowało w nasz motyw przewodni o kosmosie i planecie ziemi No i w fakt, że Rodzicom planujemy dać w podziękowaniu drzewka do posadzenia ). Dzięki bardzo za inspirację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
A wszystkim Aniom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe
I to ta co imienin nie obchodzi. Ale babcia mnie dobrze wyszkoliła, żeby zapamiętać kiedy Św. Anny jest.
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nieźle sobie liczą u tego greli 40zł za kilogram tortu. A w naszej ulubionej piekarni 29 zł
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
a nie macie tortu wliczonego w cenę sali?
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ale z tego co wiem to właściciel sali i tak preferuje konkretną piekarnie z której mają być ciasta. Chociaż i tak prawdopodobnie będziemy brać właśnie z tej piekarni. Bo kurcze 11zł różnicy na kilogramie to sporo
|
#3069 | |||
|
Rozeznanie
|
Łoooj zaraz wychodzę ze stażu a tu jeaszcze szybciutko odpisać trzeba, aaa
![]() Super Cytat:
Wooow Bardzo mi się podoba Oby dało się ją dopasić... na gorsecie ma przecież takie misterne zdobienia... ale trzymam kciuki! ![]() Cytat:
Nie pamiętam, czy tutaj brałaś już pod uwagę suknię Nattiv, ale jest on sądzę taki jak maxwelki i mój - potocznie zwany księżniczką (choć nie znoszę tego określenia :p) Choć wg później wrzuconej przez Ciebie stronki z opisem fasonów, to księżniczka to każda zdobiona, drapowana, błyszcząca, haftowana i niewiadomo co jeszcze hehe a mojego typu puszystego tiulu brak A zresztą - niefajne są takie sztywne ramy Ważne że suknia podoba się właścicielce i gitarka gra Cytat:
Też na jedną taką w trakcie poszukiwań trafiłam... i to kobieta po 50tce - masakra jakaś W ogóle nie powinna tam pracować - jakaś zdołowana stara panna albo jeszcze co innego, porażka... I jeszcze próbowała mi wmówić, że to czego szukam jest nieładne i mam koniecznie zwrócić uwagę na jej "śliczną suknię ze skośnym zakończeniem gorsetu" - ech ![]() Oki! Spadam do domku robić jedzonko i... pisać dalej
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie wiem jako która znalazłam suknię. 3 a może 4
|
|
#3071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jezuś ile sukni się narobiło wszystkie piękne ![]() Cytat:
![]() a ja byłam wczoraj w domu weszłam powiedziałam cześć. Siostra nic mama powiedziała cześć. I mówi do mnie przestań się wygłupiać bo tata się źle czuje itd. (bardzo martwię się o tatę ale mój powrót nic nie da). A ja powiedziałam tak : mówiłam kiedy wróce do domu. A mama kiedy? a ja: jak wszyscy zrozumiecie co dla was robię, docenicie mnie i przestaniecie mnie gnoić. I wyszłam. Pod windą jka stałam to słyszałam jak coś się darła. Dzisiaj byłam u mojej byłej szefowej w kwiaciarni i sobie poplotowałam
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się zawsze wydawało, że nena i kicia to były jedne z pierwszych posiadaczek sukni. Wybaczcie, jeśli kogoś ominęłam. Bo emocje związane z przesyłką Neny chyba każda pamięta, tak samo pierwszą miłość Kici do sukni i wypad z rodzicami do salonu.
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Verumka witaj
ja również studiuję historię a ty lic czy już mgr?
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
gosza evonia chyba była przede mną
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
ja już dawno się pogubiłam, jaka jest kolejność kupowanych sukni
ale fakt- suknia neny mi utknęła w głowie dzięki karteczce od celników, a kici dzięki wypadkowi z rodzicami do salonu ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- szczerze mówiąc to już nawet nie pamiętam która z nas była pierwsza muszę zajrzeć od umowy kupna i sprawdzić datę
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wierzę Ci na słowo Teraz jeszcze da się zapamiętać, kto mniej więcej kiedy nabył suknię. Nie wyobrażam sobie co to będzie na początku 2012 roku. Moja mama i jej koleżanki wyciągają mnie dzisiaj na Zumbę wieczorem Mam im potowarzyszyć. Ciekawie będzie z szalonymi babkami po 50tce
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czekamy na relację, jak kobitki szalały na parkiecie ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- oj to ja wcześniej- coś koło 10, bo pamiętam, że jak zaczynalam ugadywać umowe o pracę, to miałam już suknię
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
hehe z innej beczki ale bardzo dobrej beczki
urlop ma na 5-6tygodni chyba że wcześniej po nią zadzwonią. A siedzi dopiero tydzień....
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siedzi dopiero tydzień a juz tyle namieszała
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby zadzwonili jak najwcześniej!!!!!!! A Tobie do końca tego tygodnia mają dać znać co z dofinansowaniem??? To najlepszy moment, żeby ten projekt wypalił!!!!
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
trzeba mieć zdolności
![]() a jagódka zaraz będzie robić obiad :P placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym mam tyle pieczarek że to będą prawie same pieczarki pychotka ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
ale masz dobrą pamięć także trzymajcie kciuki bo to by był dla mnie niezły kop naprawdę
|
|
#3084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak właśnie z Nimi trzeba, skoro nie da się po dobroci ![]() Hm, a może by tak wynająć kogoś, kto zadzwoniłby "z pracy" i wezwał siostrzyczkę? Holenderki nasze, która by umiała sprostać zadaniu? ![]() Cytat:
![]() Mi to też już we łbie zakręciło, TŻtowi też i od razu wykombinowaliśmy, żeby narysować 2 drzewka, które splatają się korzeniami albo gałęziami i każde drzewo dla jednej rodzinki, a w miejscu splecenia nasze kciuki w kształcie serca Normalnie już to widzę, za✂✂✂iste będą drzeweczka
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ powiedział, że pojedziemy po suknię w czwartek
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizja Waszego drzewka jest świetna. Chyba nam Madzia zapodała nowy super trend wątkowy i w ogóle ogólno-światowy! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- O! i problem transportu z głowy A do czwartku to jeszcze tylko 2 razy spać, więc nie tak dużo
|
|
#3087 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny!
Chciałam się pochwalić, że dziś podpisaliśmy umowy z fotografem i kamerzystą ![]() We wrześniu wybierzemy się do księdza, na kurs i zacznę myśleć o sukni ![]() Póki co muszę się zabrać za pracę mgr
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz sie pochwalić co to za usługodawcy???
|
|
#3089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no i gicior, w czwartek będziesz miała kiecuszkę w domu
A kiedy dajesz ją do ewentualnych przróbek? Jakoś w przyszłym roku chyba, nie?Cytat:
A najlepsze, że nawet jakbyśmy wszystkie zrobiły wesela z identycznymi nowinkami, to i tak zawsze będzie to zupełna nowość dla naszych Gości, bo raczej małe są szanse, żeby jacykolwiek się pokrywali na dwóch weselach ![]() Cytat:
, pokazywać, chwalić się! ![]() ja też muszę pisać, ale dopiero od przyszłego tygodnia, jak skończę pracować tutaj
|
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Potrzymamy kciuki i spotkania na pewno się udają, bo magi odboleśniania okresu to nie posiadam...
i miłego rodzinnego spotkania!

szkoda gadać.... brak jej chyba siostrzanej miłości, mam nadzieję, że da miesiąc, czy dwa będzie gadać inaczej, a ona jest już po ślubie?

A i Chatko wybacz, ale nie ma teraz eny buszować w poszukiwaniu notki z tymi pomysłami na wesele od Zii86 - jeśli możesz to sama odwiedź ten blog
No i w fakt, że Rodzicom planujemy dać w podziękowaniu drzewka do posadzenia
nie wiem co jest modne, ani w czym dobrze wyglądam, bez sensu takie szukanie..... zresztą zbliżają się moje ciężkie dni więc będę marudna 

Nie pamiętam, czy tutaj brałaś już pod uwagę suknię Nattiv, ale jest on sądzę taki jak maxwelki i mój - potocznie zwany księżniczką (choć nie znoszę tego określenia :p)
18.08.2010 - zaręczyny