|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Miałam dziś poćwiczyć na stepperze i tylko na chęciach się skończyło.
![]() A to dlatego że przeglądam cienie na allegro i napaliłam się na takie: http://allegro.pl/revlon-cienie-colo...731870693.html http://allegro.pl/revlon-cienie-colo...731870688.html http://allegro.pl/revlon-cienie-colo...731870652.html Boskie kolory ![]() Pierwszy raz spotykam osobę która tego nie oglądała. ![]() Ja widziałam parę razy wszystkie części i w liceum przeczytałam trylogię, generalnie uwielbiam LOTR. Nie ma takiego drugiego filmu, z takim klimatem, scenerią, czekam na ekranizajcę Hobbita. ![]() Cytat:
![]() Radziłabym Ci już szukać w zawodzie, a w Twoim przypadku to może nawet jakiś płatnych praktyk i przynajmniej doświadczenie zdobędziesz w zawodzie. Po obronie jest nawet gorzej z pracą zgodną ze studiami, a nawet taką nie zgodną. Wiem niestety po sobie.
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Raczej nie masz pojęcia jak jest w MOIM zawodzie ![]() ![]() ![]() ![]() A póki co, pracę jaką taką mam- przynajmniej by wrzucić swoje 3 grosze do rodzinnego budżetu ![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-27 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-07-27 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |||||||
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Nie masz czy zapomniałaś? Cytat:
Wszystka wtedy śpita ![]() Szczęściaż ![]() ![]() Cytat:
![]() QUOTE=Mamba_2008;28396074]normalnie same śpiochy Karinio też zapadła w sen zimowy i to w środku lata Dobre ![]() Tez widziałam genialny film Ja dzisiaj obejrzałam "Piąty wymiar"[/QUOTE] Masz na myśli z Bruce Willis i Milla Jovovich? pytam, bo tytuły żadko są podobne w Polskim odpowiedniu. Jeżeli tak, to widziałam, i takie też lubię, dużo akcji i sporo się dzieje, chociaż Bruce Willis gra mi na nerwach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Telka....Litoooościiiii ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Tzn. Podjeżdża limuzyna.... Faceci z ochrony kłębią się wokoło z kabelkami w uczach...Wyścielają chodnik i schody czerwonym dywanem? ...Są kamery... telewizja...Na dachu czai się jakiś strzelec z super karabinem (w razie gdy by coś nie wyszło)...Coś al'a Hollywood ![]() ![]() Dobrze to widzę???? ..Bo jak Ty taka "ważna" będziesz, to ni jak z nami gadać nie będziesz chciałaaaa ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ja będę niedobra. Nienawidzę Harry Potter. Nie, nie obejrzałam filmu i nigdy nie mam zamiaru obejrzeć. Skąd taka opinia? Ano stąd, że film był tak reklamowany co chwilę, przez dłuuugi czas, że mi obrzydł jak mało który. Normalnie, istny szał. Na samą nazwę cierpnie mi skóra aż mi się ![]() też tak kiedyś miałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, pewnie jakaś nie dobra, kanciata osóbka ![]() Grzecznie mówięc, może być "ciekawie", ale są też i dobre. ![]() Telka....Litoooościiiii ![]() ![]() Jejku, dobrze że ja mam to dawno za sobą. Uffff... Ale z tego co czytam, to wszędzie ciężko znaleźć pracę, szczególnie dobrze płatną, nawet po wysokim wykrztałceniu. Kto by kiedyś pomyślał że tak trudno znaleźć pracę! Ano nie jest lekko, nie jest ![]() Errr, Arni, to znaczy jak? a może raczej kogo? Tzn. Podjeżdża limuzyna.... Faceci z ochrony kłębią się wokoło z kabelkami w uczach...Wyścielają chodnik i schody czerwonym dywanem? ...Są kamery... telewizja...Na dachu czai się jakiś strzelec z super karabinem (w razie gdy by coś nie wyszło)...Coś al'a Hollywood ![]() ![]() Dobrze to widzę???? ..Bo jak Ty taka "ważna" będziesz, to ni jak z nami gadać nie będziesz chciałaaaa ![]() ![]() ![]() TAK ![]() ![]() A siedzenie na wizażu ![]() ![]() Nie no a na poważnie to miałam na myśli że w tej branży liczy się papierek niestety, inaczej nie masz prawa wykonywania zawodu i już ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- PS: przepraszam Kobietki.... Wy same wiecie za co ![]() ![]() Już nie będę ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Eff jak tam pogaduchy z kuoleżanką ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-28 o 06:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
znowu oczywiscie ja nie w temacie
![]() cos mnie przeczyściło i pies też jakiś dziwny od rana byl
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakiś wirus ?
![]() |
#2528 |
BAN stały
|
No i jestem z przesłodzoną kawą
![]() No Arnama powiem szczerze zę nie chciałabym mieć rehabilitantki b ![]() i daj spokój z tymi fleszami do takich zdjęć nie wolno wyglądać jak "jabłko" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALE przyjazd do pracy bez fleszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2530 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Ja na twoim miejscu przerobiłabym się na banana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co za problem.... zrobię SE na zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Nooooo banany są fajne ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
BAN stały
|
Kot normalnie od wczoraj pragnie moich czułości
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Arnama ale banany z czasem brązowieją i Twój musiałby z Koali na małpkę się przerzucić |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2534 |
BAN stały
|
Nie no to są już SZCZYTY!!!!
![]() Wracać mi tu na wizaż WSZYSTKIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
A kot....
![]() ![]() ![]() Mój po kastracji też ma takie zachowania, wcześniej to było bardziej : bez kija nie podchodź ![]() ![]() ![]() Albo jak wchodzę do domu, a On biegnie szybko po schodach aż dudni i wydaje z siebie takie "Mruk, Mruk, Mruk" ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Szczytujesz na wizażu ![]()
![]() |
#2536 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Och..... Ach..........Ech......... ..... ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Jak ja nie lubię zatwardzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Małpka z ogonkiem bardzo fajna sprawa ![]() ![]() Nawet do mnie dziś małpka przemówiła, tzn napisała i pisze ciągle ![]() ![]() No o kotach obecnie mogła bym pisać i pisać, odkąd mam Muńka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- O Oł..... tak szczytowała, że zatwardzenia dostała ![]() Najedz się śliwek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- NO I!? Gdzieście ![]() ![]()
![]() |
#2538 | |
Zadomowienie
|
Cześć!!!!!!!!!!!!!!
Przyleciałam, kto mnie kawa poczęstuje? Preferuje tzw mleko z kawą, czyli pól na pół. Rozpuszczalna. Dziewczyny dziekuję za zrozumienie i wsparcie. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Nawet kiedyś pojechałam z ówczesnym chłopakiem na wystwę kotów rasowych. On był z takich facetów co spełniają zachcianki, chciał mi więc kupić kota ale na wystawie jego możliwości finansowe go przerosły hihi, kupił mi więc złota rybkę tzn, akwarium i oprzyrządowanie, roślinki itp bez rybki bo najpierw według pana ze sklepu trzeba było przygotować środowisko dla rybki a potem dopiero wpuścić do akwarium. Jednakże finał tej historii jest taki, że rybki mi już nie kupił, bo mnie porzucił stwierdzając, że to jednak nie to. Od tej historii minęły trzy lata a dopiero niedawno akwarium z całą ta florą zostało wydane w dobre ręce. Uff o jeden grat mniej na półce u moje mamuśki. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-28 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
BAN stały
|
olenka czemu nie możesz mieć kotkA? Ja za rudzielcami nie przepadam ja lubię moją niebieską
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- No pisze że nas sporo a Tu cisza GDZIE WYyyyyyyyyyyyyyyy |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak by..... ![]() ![]() Ja Muńka po części podstępem zdobyłam ![]() Przyszedł do nas, od razu wleciał do domu, mama go wynosiła, bo nie było opcji na kota (w domu byc nie mógł, bo tata ich nie na widzi, na podwórku pies, który je zjada ![]() ![]() ![]() ![]() Efekt? Kota wszyscy kochają, nawet tata go polubił, choć raczej trzyma go na dystans, pies chyba czuje zapach naszego domu na nim, bo nic mu nie robi ![]() ![]()
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
Maż się nie zgadza. Kilka osób poradziło mi bym jednak zastosowała fortel i po prostu przyniosła go do domu wtedy się na pewno przekona z czasem ale ja mu nie chce robić na złość. Respektuje jego zdanie i niesty musiłam się z tym pogodzić. On kocha świnki morskie i mieliśmy jedną ale nam zdechła po kilku miesiącach. teraz nie mamy nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyżbyś zwalczyła zatwardzenie ![]() ![]()
![]() |
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Widzę że Wam dziś od rana wesoło ![]() Mój mąż wczoraj wwiercił sobie wiertarkę w rękę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2545 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Ojej nie wyobrażam sobie nie mieć tv. Matko rety. Znam jednak takie osoby i szczerze podziwiam, ja jestem uzależniona. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Pewnie znowu szczytowanie z papierkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój mąz kocha swinki? niech wpada do mnie ![]() Cytat:
![]() ja mam znowu cos przeciwnego ![]()
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się z mężem konsultowałam w tej sprawie, ale On sie zgodził, bo wiedział że od dziecka o tym marzyłam. Pewnie wziąć kota celowo by nie chciał ale "jak już przyszedł" ![]() Mama pytała po znajomych czy ktoś go przygarnie, ale to był bardziej chyba taki pic na wodę, bo sama go chciała ![]() Potem mąż wielokrotnie "chciał go zabić" jak broił, ale wiem ze i tak go kocha ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- To się nazywa euforia ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Mamba coś pojawia się i znika ![]() Z wielkim impetem przychodzi ze to nikogo nie ma, a sama się nie odzywa ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-28 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jesteśmy też trochę sceptyczni co do rat i kredytów...póki co udało nam się bez tego obyć. Zbieramy, odkładamy, oszczędzamy i kupujemy za gotówkę. Ma to też swoje konsekwencje w czasie.
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.