|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki, ale siostruni nie będzie bo są tableteczki ![]() dzięki ![]() ![]() się rozstać z wami nie mogą ![]()
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Marta udanego wyjazdu!!!
![]() a ja włąsnie pooglądałam sobie fragmentami naszą płytkę z wesela i się popłakałam
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisanie na dużym formacie od kiedy?![]() No tabletki też mają swoje możliwości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba nas musisz zabrać ze sobą
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-07-28 o 20:55 |
|
|
|
|
#695 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
On jako 7 latek, ale dzieci, których rodzice zdecydowali się puścić je wcześniej do szkoly czyli jako 6 latki (jak pójdą po wakacjach) też będą pracowały na podrecznikach różnych wydawnictw. Dzieci z przedszkola gdzie pracuję, 6 latki właśnie,które po wakacjach idą do 1 klasy będą pracować na W.SZ.
|
|
#697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My też się cieszymy Będzie miała trochę zajęcia.Cytat:
![]() Nauczyłam moją córkę pokazywać język Ale ze mnie matka wariatka i cieszę się jak głupia (a potem będę jej tego oduczać) Już wcześniej jak jej pokazywałam język to ona kombinowała jak tu zrobić to samo, a dzisiaj ja wytykam język a ona też, mnie i męża zatkało, potem zaczęliśmy się śmiać i ona też Ale czad
|
|||
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojj wspomnienia ![]() ![]() na duży formacie też w podstawówce w przedszkolu tylko znali literopodobne Cytat:
![]() ![]() ![]() a córcia agentka ![]() ![]() ![]() ja już na prawdę się żegnam a tu coś na pożegnanie patrzcie ![]() Pat i Alek podobni no nie ![]() https://lh6.googleusercontent.com/-p...f0Q/kuzyni.JPG
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pat i Alek bombowi! Podobni bardzo |
|
|
|
|
#700 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
z tym deszczem to jest tak, że po 2 dniach miałam małą depresję z jego powodu, bo człowiek cały rok nie wyjeżdża a jak już się gdzieś ruszy to leje. Najlepsze było to jak poszliśmy na kabaret i mądrzy organizatorzy zamiast przenieś go do jakiejś sali to pod gołym niebem zrobili i siedzieliśmy 2 godziny w płaszczach przeciwdeszczowych z parasolami i zziębnięci i mokrzy. Ale chociaż kabaret był fajny Cytat:
Cytat:
To do poniedziałku, spadam zaraz do łóżeczka lulu bo trzeba rano o 7 wstać a ja normalnie o 9-10 teraz wstaje
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki, uspokoiłyście mnie- panikarę
cieszę się, że nic nie sapali i zasiłek będzie ale dopiero... we wrześniu ![]() Cytat:
Uwaga! Chwalę się Moje dzisiejsze zakupy W ogóle przymierzałam najmniejsze B i wyobraźcie sobie, że były za małe... noo z 80 A do 85 B urosły mam nadzieję, że nie zmaleją po ciąży
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatek - bielizna na przytulanki?
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
teraz już mogę się seksić, ale oczywiście delikatnie
![]() ogólnie musiałam stanik kupić, bo mam troszkę ciasnawe ale to dopiero za tydzień lub 2 tg
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wózek jak sie jedzie prosto albo stoi w miejscu i wozkiem w przod i w tyl to sie kola zacinaja skrzypi taki "plastikowy" a fotelik mnie wkurza bo jest taki badziewny tzn tak wyglada tzn jezcze bedzie w nim jezdzic ale od 9 kg chce kupic pozniej maxi cosi porzadny, bezpieczny, bo duzo podrozujemy za wozek z fotelikiem dalam 1200 zl a xlandery byly p 1700 skusilam sie bo wygladal naprawde super ale teraz zaluje ![]() wiem na pewno, ze dla drugiego dzidziula kupie xlandera lub espiro a ubranka nosimy 68 ![]() KLIWIA ZUZIA MA 7 MSC ![]() JEST W 8 MIESIACU, ALE MA 7 MSC I PONAD TYDZIEN ![]() SORY ZA CAPS |
||
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Nadrabiam jeszcze z poprzedniej części:Atomufko, miałam pietra przed spotkaniem, bo po pierwsze dawno mnie tu nie było i obawiałam się, że którejś z dziewczyn nie poznam, że nie będę w temacie, bo do bycia na bieżąco mi daleko Poza tym pierwszy raz jechałam sama tak daleko autem![]() Zazdroszczę poznańskiego spotkania ![]() Martucha, jeszcze by chłopy za Tobą zapłakały jak bym Cię wzięła do Wodzicha ![]() Ktosiu, tak wreszcie jestem, nie wiem na jak długo ![]() Mnie też miło Was „widzieć” Kliwia, w szoku jestem jak spojrzałam na suwaczek i zobaczyłam, że Twoja Zuzia już 7 miesięcy skończyła! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
India- narzuta na łóżko zupełnie odmieniła Waszą sypialnię. Prezentuj się naprawdę świetnie.
Schody bardzo mi się podobają i zdjęcie ze światełkami też wyszło .
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
agus jak ma skonczone 7 miesiecy to znaczy je jest w 8mym miesiacu
to tak mowie tylko ze ma osiem miesiecy
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
no a u mnie znowu pogoda do bani wczoraj upał jedne dzień dosłownie a dzisiaj znowu pochmurno i chyba będzie padać agatek nie masz co sobie głowy zawracać, tym urzędem nie znajda az tak szybko dla ciebie pracy czyli tyjemy pomalutku że miseczka urosła ale obwód też się zmienia , uroki ciąży a bielizna fajna , ale ja jednak najpierw skontaktowałabym się z lekarzem czy juz możesz bez obaw się seksić , lepiej nie ryzykować marta chyba zabrała słońce ze sobą , miłego wypoczynku aguś ja mam spacerówkę z espiro , jestem bardzo zadowolona, tylko wkurza mnie to że nie tak do końca się obniża siedzisko jak Dominik spi to mam wrażenie że mu nie wygodnie , ale jest ok bo ma skrętne 360 stopni9 koła , składa się jak parasolka to jedyny wózek był ze wszystkim co chciałam i tak się składał , lekki , koła piankowe ale jakoś nie przeszkadza mi to my do spacerówki skoczyliśmy jak Dominik miał 5 miesięcy ale leżał w pozycji pól leżącej , ja nie miałam gondoli tak podnoszonej jak większość z was miała , i długo tak jeździł dopóki sam nie siedział a Dominik idzie w końcu w poniedziałek do żłobka, nareszcie bo biedny już chyba się nudzi z mamą w domku , do tego ostatnio zrobił się taki przytulasek że szok, już jakoś odwidział mu się tż , pobawi się z nim dosłownie 5 minut i leci do mnie , a jak tż uniesie głos to od razu leci do mnie , coś mi się wydaje że się wystraszył go
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=india83;28402966][QUOTE=martucha84;28402909]ojeeeee nie ściemniaj nie ściemniaj.. kolejny mąż który jest super a w domu leje.. ciekawe kiedy zacznie zamykać cię do komórki jak biedną rybulkę ![]() ![]() ![]() ![]() ojeeee ale kalariory... boż jeszcze wytłumaczenie z dzieckiem w szpitalu rozumiem, aleeee brak kasy? nie lubie gości? porażka... mam nadzieję że jednak się uda i będzie bardzooo fajnie o której ta parapetówa? skrzykniemy laski i taką impre ci urządzimy że własnej chaty nie poznasz...!!![/QUOTE] ![]() Cytat:
przeczytaj sobie najlepiej ustawę o promocji zatrudnienia, jak dziewczyny pisały żaden pracodawca cie nie przyjmie w ciąży, poza tym musisz dostać decyzję o przyznaniu kuroniówki, i w ciąży nie mogą cie skreślić z listy bezrobotnych, do tego w pierwszym miesiącu pracy jak pójdziesz na L4 to nie płacą za to nie wiem jak jest z kobietami w ciąży ale pracodawca i tak by nie zatrudnił wiedząc że jesteś w ciąży takie są nasz realia zawsze jak coś sądzę że jak masz ciąże zagrożoną to lekarz może ci nie podpisać zdolności do pracy, niby ciąża nie choroba ale patrzyłam do mundurowych dla nich jesteś np. niezdolna do służby a niby ciąża to nie choroba Cytat:
jak coś to postrasz go wizażankami Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- zapomniałam napisać że w końcu węża złapali u mnie w pracy tzn. w drugiej części centrum handlowego a już myśleliśmy że u nas grasuje bo alarm się włączył rano i czujka była naruszona
|
|
#711 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
śliczna jest! rewelacja!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co to znaczy "na wieloryby"? W sensie wypłynąć i zobaczyć jak pływają tak? A zakupów zazdroszczę!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wpadłam tylko na chwilkę do pracy. O 10:00 wychodze i pewnie już dzisiaj nie przyjdę. Ale przekazuję całusy i pozdrowienia od Martuchy już z drogi ![]() aniaaaa, mam dla Ciebie niespodziankę w k. ![]() muszę troszkę popracować, żeby wyjsć z czystym sumieniem. U nas typowo jesienna pogoda. Zimno, pada, szaro... masakra! ja sama też ubrana typowo jesienno. koszmar!
|
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
gucia wkurza mnie mąż , jestem rozdrażniona bardzo , ale teraz to chyba ta @ na pewno lepiej nie będzie
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż stwoerdził, że on się będzie wyprowadzał kilka dni przed @ i wracał kilka dni po. Bo jestem nie do wytrzymania, wkurzam i rzucam się o wsytsko... no ale cóż zrobić. Taki mój urok nerwusa... ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Ależ to dzisiaj spokój.... Hello, gdzie są wszyscy?? ![]()
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
ech chyba lepiej nich sie nie wyprowadza bo znowu jak będę sama z Dominikiem to tym bardziej zwariuje , ale to nie chodzi o miesiączkę ostatnio bardzo mnie irytuje jego zachowanie , nie wiem czemu , mam czasami dosyć mojego życia tak mi jakoś źle
ale mam humor ..... nie smęcę bo jeszcze innych wprowadzę w mroczny humor
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
hello tak w ogole
![]() wypilam kawe juz zimna, bo zuzka nie dala mi wypic cieplej ![]() wlasnie z problemmai zzasnela Wspolczuje wam takich kiepskich nastrojow ![]() ja dzis w pozytywnym ![]() ![]() ![]() sasa sasamaz ma dzis wyrwanie zeba ałć, a ostatnio byl u dentysty bo mu kasc jakas z dziasla zaczela wsyatwac, sie okazalo ze po rwaniu kilka lat temu takie cos zostalo! z jakas torbiela i stanem zapalnym[nie bolalo go to ani nic] porazka:d dobrze ze nie placil za to w ramach reklamacji co najgorsze przestaly dzialac na niego znieczulenia ![]() do tego mnie zapisze na przeglad - juz sie boje, bo mam jednego zeba ktory zaczal reagowac na cieple! zreszta ktory zepsul mi sie od pierscienia od aparatu ortodontycznego :/ i dentystka mowila, ze w osotatniej chwili przyszlam, zaplacilam za niego jak za zboze, bo z rekostrukcja, a on sie znowu zepsul :/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-07-29 o 09:54 |
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie też ponuro i nic mi się nie chce przez tą pogodę
|
|
|
#717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w koncu wszystko zaczyna nabierac kształtów ![]() kasiaherfajnie, że Dominikowi tak bardzo spodobało się w złobku i dobrze, ze juz niedługo do niego wraca [QUOTE=śliweńka;28423620]szkoda że u nas nie ma na allegro nie znalazłam ja pamiętam naszą parapetówę tak dopasowaliśmy termin by tyle osób było i wszyscy później mówili że nie mogą i by na nich uwagi nie zwracać nie przejmować się nimi i wyszło że były te osoby co najmniej się spodziewaliśmy więc wiem jak się wkurzasz [[/[/B]QUOTE] kurcze to naprawde jest drażniace, a najgorsze jest to, że powiedzieli tak na ostatni moment, kurcze gdybym wiedziała, ze tak duzo odmówi zaprosiłabym jeszcze innych (bo lista na poczatku była większa, ale nie chciałam robic impry na ponad 20 osób) no trudno... przekładac na pewno nie bede, bo pozniej znowu komus pasowac nie bedzie dobrze, że waz juz złapany
|
||
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
kliwius
mój mąż miał kiedyś wyrywany ząb z kawałkiem kości, bo był przyrośnięty ![]() także współczuję
|
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Dominika, to masz prawo być zmęczona, jak każdym także spokojnie. Pójdzie do żłobka, Ty szukasz pracy i znowu będzie lepiej! Cytat:
Troszkę jestem poddenerwowana... ale daję radę![]() współczuję tego dentysty. Aż mnie dreszcze przeszły...
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
godzine siedzial na fotelu moj mezul.
jest gorzej niz przy wyrywaniu zeba co kosc zostala. juz mu wspolczuje wyrywal moj dentysta na raty z mama. porazka ![]() a mojemu mezowi zeby sie psuja jak stare liscie a zeby wyjsc przy wyrywaniu gladko to juz nie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

mam nadzieję, że kurka mnie nigdzie nie wezmą...
jestem zielona....

ale dopiero... we wrześniu 
Moje dzisiejsze zakupy
mam nadzieję, że nie zmaleją po ciąży 

to tak mowie tylko ze ma osiem miesiecy
)
a do soboty daleka droga... zaraz nikt nie przyjdzie
jak coś to postrasz go wizażankami