|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć !
No to mamy najlepszą z możliwych recenzję ! ![]() Cytat:
Powiedzcie mi dlaczego teraz wszyscy blogi piszą ?! Jakaś nowa moda ? Kto nie ma bloga to nie jest cool ? I wiem już czemu ze mną nie gadacie . Czasu nie macie, bo blogi piszecie. Cytat:
Wczoraj przyjechały zamówione przeze mnie lakiery holo i jak się okazało wzornik mija się z prawdą . http://sklep.goldenrose.pl/art76,hol...uer,o_hlc.html 101 - fiolet, a nie róż coś takiego {tak mi się wydaje, bo jeszcze nie maznęłam}- http://3.bp.blogspot.com/_EyjkxYtv3Y.../Nails+002.JPG 107 - niebieski {już poszedł do ludzi}; 111 - sraczkowy {już poszedł do ludzi}. Wczoraj też nosiłam przez osiem godzin te nowo kupione cienie Virtual. Bez bazy, na podkład. Trzymały się dzielnie. Ale jak zauważyłam, Wy znacie tę firmę. Gosia ma lakiery. Dlaczego nikt mi nie podpowiedział ?! Niedobre Baby ! Dostałam od Psiapsiółki całe puuudło kremu Nivea Soft. Na moją buzię nie nadaje się, ale za to na nogi i przedramiona fajny. Na dłonie - za chudy. No to cześć |
||
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A blogi faktycznie teraz modne, chociaż ja wkręciłam się w nie kilka lat temu już Większość notek nie wymaga wielkiego nakładu pracy ![]() Zakupy:
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu wszyscy godzinami na wizażu siedzą? temu pewnie wszyscy blogi piszą
![]() u mnie w miescie jest 50's girl reloaded essence ale kurcze pdzelek kosztuje 12 czy 13 zł;/ jest chyba wszystko oprócz czerwonego lakieru
|
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kasiu dostałam przesyłke wczoraj, dziekuje bardzo testowałam juz i jesli chodzi o krycie to kiepsko, ale bardzo fajnie wyglada na twarzy, w ogole nie widac ze cos na niej jest oddałam mamie, a ja szukam dalej ![]() A ten Max Factor co zamowilam ostatnio to sredni, jak dla mnie przereklamowany Juz nie mowiac o 'prosiaczkowych' kolorach
|
|
|
#4865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie byłam jeszcze w tym sklepie po ten nowo odkryty podkład. Będę we wtorek. Wczoraj miałam w ręku podkład od Heleny Rubinstein . Obiecywał : dobre krycie . Bzdura ! |
||
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie zamawiam Revlona, jak porownalam z MF to o wiele lepsze krycie , kolor mam dobrany idealnie do szyi i dobrze wspołpracuje z korektorem EDM
a w miedzyczasie bede szukac i tak czegos innego
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego mi nikt nie mówi,że się zdjęcia nie dodały?
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina a jaki odcien zamawiasz?
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- co to to 1?
|
|
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauwazylam ale zapomnialam napisac
![]() Fajne rzeczy Cytat:
jest wrecz idealnie dobrany do mojej szyi a pierwszy raz zamawialam w ciemno całkiem.
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Asia jak Yao podrosnie to nie pozwól jej wchodzic do basenu, dziewczyny jak nie bierzecie tabletek a użyciwie np tylko prezerwatyw to też uważajcie na basenach, miejscie oczy dookoła głowy i trochę niżej
![]() http://deser.pl/deser/1,97052,680765..._Polakach.html ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- bejbusie maseczka, którą trzyma sie 20 minut na twarzy może zapchać? ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- nadrobiłam TB, kocham ten serial i czekam na niedziele, bo bd kolejny odcinek ![]() jestem wreszcie na czysto z serialami |
|
|
|
|
#4872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem kuszą niedobre ![]() Cytat:
Cytat:
Może jak będę w Krakowie albo w Lublinie natknę się na tę limitkę bo myślę o pudrze, chociaż tak naprawdę nie wiem po co bo pudrów Ci u mnie dostatek (tak jak i innej kolorówki) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam kupon za 29 zł o wartości 60 na kosmetyki Yves Rocher ![]() Kupię sobie moją wodę waniliową (nieważne, że jeszcze pół mi zostało) ![]() Przy zakupie trzeba było wybrać sklep, w którym zrealizuję kupon, wybrałam Bonarkę w Krakowie (i tak muszę to centrum odwiedzić bo tam jest Auchan) i mam nadzieję, że akurat będzie tam to co chcę (bo jak nie będzie to się zdenerwuję) ![]() |
|||||
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PLL obejrzałam dzis TB się fajnie skonczylo i czekam na kolejny odcinek![]() zakupoholiczko! ![]() nie żebym pn/wt wybierała się do rossmana na mała zakupy
|
|
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest ze mną jeszcze tak źle bo przez chwilę zastanawiałam się czy nie kupić dwóch kuponów Ale stwierdziłam, że jak kupię dwa to będę musiała na siłę coś kupić (bo kupon jest ważny miesiąc) więc to bez sensu.Kupiłam dziś w Rossmannie jakąś maseczkę + serum kasztanowe z Bielendy
|
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
ja idę po taki ładny czerwony lakier miss sporty
nie zebym go potrzebowała (jeszcze wygrałam ostatnio lakiery ) i żel baydream, maseczke bielendy i mam nadzieję, ze nic nie wpadnie
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
odzywki tez sa w promocji
![]() srednio przepadam za tymi szamponami alterry, wydaje mi się, że bardziej mi po nich włosy lecą;/ ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- wiecie co to za szał na jakies pędzle z douglasa? |
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głooodna jestem
|
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To stara sprawa juz, czytalam o tym. Ciekawe czy matka wziela ja do ginekologa zeby sprawdzic czy ona taka swieta ![]() Cytat:
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
haha jemy?
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- znalazłam o jakim pędzlu ostatnio gadało sie na wizazu i hura, bo on ma krótką rączke a mi się źle używa takich pędzli, pozbyłam się takich
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już się dodały . Śmieszna ta koszulka. Ja już od bardzo dawna na baseny nie chodzę. Aga, mam prośbę. Przy następnej wizycie w Douglasie zapytaj jakiejś kumatej konsultantki, czy to prawda, że wycofują Chloe Intense {woda perfumowana}. Kończy mi się flaszka, a tu plotka chodzi, że całą Chloe wycofują. Nie mogę teraz kupić na zapas. Cytat:
I od ichnych żeli pod prysznic lepszy Biały Jeleń. No to sobie apetyt zaostrzyłaś . ![]() Wy takie bardziej kumate z tą dietetyką. Nie natrafiłyście gdzieś na wątek / temat osób, które nie jedzą chleba i ziemniaków. Muszę {!} te dwa produkty odstawić i nie mogę sobie poradzić. Jak można żyć bez chleba ?! Zapomniałam kupić świeczek do kominka . Nie pachniał olejek goździkowy i dał mi dzisiaj w nocy komar popalić. Odzwyczaiłam się już, więc wściekłość podwójna + pięć bąbli. Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie wiem czy znajdę taką kumatą Kiedy byłam ostatnio i pytałam o pędzelek kabuki to nie wiedziały co to ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie młotek
Nie doczytałam wczoraj, że ten kupon na YR jest ważny dopiero od 6.08. a ja w Krakowie będę do 5go. Ale jestem wkurzona ![]() No chyba, że byłaby możliwość zamiany miasta z Krakowa na Lublin. |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Aga I need your help
załozyłam sobie konto na ebayu, teraz na paypalu tylko ze mam wybrac jak chce placic czy z karty kredytowej czy z salda na paypalu i nie wiem o co biega? jak chce zeby mi pobrało bezpośrednio z konta to mam wybrac karte? za to sie coś płaci? bo byla tam jakas wzmianka ze jak transakcje sa dokonywane za pomoca karty to cos tam sie płaci, ja nic nie ogarniam z tego i jaki masz rodzaj konta? osobiste czy specjalne?
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-30 o 17:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

. Czasu nie macie, bo blogi piszecie. 

testowałam juz i jesli chodzi o krycie to kiepsko, ale bardzo fajnie wyglada na twarzy, w ogole nie widac ze cos na niej jest
Juz nie mowiac o 'prosiaczkowych' kolorach 

jest wrecz idealnie dobrany do mojej szyi