|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
I tego się trzymajmy
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
no!
![]() jakie plany na niedziele moje babeczki maja?
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie żadnych
Lasencje ja zmykam. Miłej niedzieli
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
i wzajemnie
|
|
#2375 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybrałabym 2 kolczyki, chociaż może jak Maryś czarne dodatki by się lepiej prezentowały ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie wróciłam ze sklepu ![]() Za tydzień przyjedzie do mnie 4 Węgrów, na dwa tygodnie, i jestem tym szczerze przerażona, nie mam pojęcia co im gotować, tym bardziej, że nie potrafię tego zbyt dobrze i jak my to wszystko zorganizujemy w tym naszym pokoiku... Aaa i od jutra jestem oficjalnie bezrobotna szlag mnie trafia na myśl o szukaniu pracywczoraj jak wracałam z pracy to mnie bardzo nieciekawa przygoda spotkała. Na środku jezdni zatrzymał się samochód, z którego wyskoczyło chyba z 4 karków. Zaczęli tłuc i kopać chłopaków stojących na chodniku, ale można było wywnioskować z tego co się działo, że całe towarzystwo się wcześniej znało i miało jakieś niezałatwione porachunki. Dziękowałam tylko Bogu, że szłam drugą stroną. |
||
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
i to tak, ze o matko!
![]() spontaniczna impreza? hehe, oj mi tez taka wyleciala w Poznaniu, najgorzej bylo jak otworzylam lodowke a tam tylko swiatlo ![]() a co to za goscie cie tak uracza? nie martw sie.. cos poradzimy na te obiadki ![]() Cytat:
![]() trzymam mocno kciuki za prace, bo jestesmy na tym samym etapie niestety.. otwieraja nowa stacje u nas, to moze tam uda mi sie zalapac, bo jakby nie patrzec doswiadczenie juz w tym mam.. tylko zastanawiam sie czy probowac sil sama, czy od razu pogadac z wujkiem ktory kolesia zna. Bo niby bez znajomosci nie da sie juz nic, tym bardziej w takiej malej miescinie jak moja, a z drugiej strony chcialabym zeby ktos zobaczyl moje, jakze ubogie CV i powiedzial 'dam ci szanse' .. ale to chyba marzenia scietej glowy.. tutaj nie ma absolutnie zadnej pracy! wiec moze warto probowac na kazdy sposob? nawet poprzez znajomosci...
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś ten Twój luby to jakiś młody Bóg chyba
Pokaż go, kurde!
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
hmm.. to zalezy w jakim kontekscie
![]() zabralam sie wlasnie za cwiczenia napisali rozstaw nogi na szerokosc bioder no to chyba moich bioder nie widzieli mysle sobie, ale dobra.. dalam rade przechodze do nastepnego cwiczenia a tam co? nogi rozstawione troche szerzej niz na szerokosc bioder. Jak ja sie pytam, jak?!
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-07-31 o 14:09 |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś kocham Cię!
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
sie nie dziwie..
przerazaja mnie te cwiczenia! wprawdzie nie kaza juz szerzej tych nog rozstawiac ale teraz jak podnioslam swoja noge to o matko! albo cwiczyc w dlugich spodniach albo ogolic.. innego wyjscia nie ma ![]() a juz niedlugo bede wygladac tak
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-07-31 o 14:26 |
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Skromność masz podobną jak ja
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
po tatusiu
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() witam wszytskie z osobna Maryś widze podpis ze moze dukan? a co cwiczysz pochwal się? i co Cie tak na zmiane kolorku wzieło? ![]() Lala gratuluję zdania matury gdzie jestescie? pogoda jest okropna...
|
|
#2384 | ||||
|
Rozeznanie
|
Naprawdę widać i jest to takie, hm... krzepiące
![]() Cytat:
jak przyszłam to była ich już czwórka, a potem jeszcze jeden zagubiony wędrowiec. Dobrze że mamy wyrozumiałą współlokatorkę![]() Cytat:
pewno o tym nie pamiętacie, ale na początku istenienia naszego wątku i wątkowego maila wysłałam wam zdjęcie, takiego super przystojnego Węgra. No właśnie on też przyjedzie i chyba jego obecności się najbardziej stresuję![]() Liczę, że mi z obiadkami pomożecie, bo ja naprawdę nie wiem co to będzie ![]() Cytat:
ja teraz bez gazu do obrony nie wychodzę. Nie wiem czy potrafiłabym go w sytuacji zagrożenia wykorzystać, ale zawsze daje jakieś poczucie bezpieczeństwa. Cytat:
wiesz, myślę, że w dzisiejszych czasach niestety trzeba przede wszystkim szukać pracy poprzez znajomości, tym bardziej jeśli ma się małe doświadczenie. W sklepie z torebkami dostałam pracę tylko dzięki znajomościom w tym przypadku nie ma chyba sensu być zbyt ambitnym.
|
||||
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Nati widzę, że dukałaś
Ile Ty teraz ważysz i przy jakim wzroście? Bo mam nadzieję, że niedługo nie znikniesz
|
|
|
|
|
#2386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sie wlasnie zastanawiam..cos chce, ale czy sie zdecyduje na dukana czy tylko na jakies inne jedzenie i ograniczenie to nie wiem.. probuje znaczy ![]() Myszka Cytat:
talerz dla niespodziewanego goscia byl? hihiCytat:
chlop sie ze wszystkiego do jedzenia ucieszy az sobie zaraz maila przejrze, zeby go poogladac ![]() ![]() Cytat:
najgorsze jest to, ze te lobuzy sa bezkarne. bo tak naprawde to g*wno da sie z nimi zrobic.. spiora kogo chca i gdzie chca i maja wszystko w dupie, a policja z tym nic nie robi. masz racje.. chyba bede zmuszona uzyc tych 'znajomosci'.. ciekawe tylko czy i to cos da.. Teraz to my bysmy tej naszej Nati to nie poznaly.. tak sie pewnie wylaszczyla
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
słonca wcale nie mam jeszcze 4 kg do zrzucenia
wcale sie nie wylaszczyłam tylko musiałam wrócic do wagi sprzed ciazy bo przez 2 lata przytyłam prawie 15 kg a wczesniejsze jak wygladałam macie na mailu chyba ze jeszcze wtedy nie byłam taka spasiona... został mi brzuszek ale robie brzuszki wiec mysle ze nie bedzie tak zle... no ale do laski to mi jeszcze duzooooooooo brakuje... Lala razem a Tz na wakcje jedziecie? ![]() marys a jak bedziesz schodziła do blondu? co bedziemy robic? bo ja sie nudze....
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-31 o 16:36 |
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja patrze, patrze i naprawde nie wiem czego ty od siebie chcesz.. przeciez super wygladasz! hihiwiesz co? zaczelam najpierw kremami do rozjasniania. ale po moich latach farbowania na czarno to nie bylo widac efektu ZADNEGO! i generalnie wlosy powinny mi sie spalic albo wypasc juz po drugim kremie.. ja mialam jakos 5 i nadal sa z czarnych wtedy zrobily mi sie takie brazowe ciemne.. i sprobowalam farbami blond i po nich mam lepsze efekty niz po tych kremach. zrobily mi sie takie rude na odrostach, pozniej nie wiem co mi odbilo nalozylam wisnie nie mam pojecia z nudow zaczelam ogladac sobie domki i suknie slubne.. lepiej ni ebede tego Mirkowi mowic
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jakas wrzuta?
|
||
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
a skad
w zyciu moim
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa. Ja mam nadzieję...
Wiecie co? Objadlam sie serniczkiem na zimno u babci..
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
mmm... a ja mam taka pyszna wode mineralna.. rewelacja! naprawde polecam
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- cichych i niesmialych gosci tez do siebie zapraszamy
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam, kupilam zapas 12 butelek
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
to sie nabrzydryngolisz
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
I babelki tez ma =m bo woda lekko gazowana. Normalnie wlacze sobie tą lampkę co pająki nią ogrzewamy, skieruję ją na podłoge, rozloze kocyk, wezme wode w kieliszek i bede sie opalac
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie zapomnij o kremie z filtrem
i pocztowke nam wyslij !
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
krem mam
a jak ktos chce pocztowke to prosze o adres
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
moj masz
ale chce pocztowke z ta jakze piekna 'plaza'
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe nie wiem, gdzie mam adres :P
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
pff
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

szlag mnie trafia na myśl o szukaniu pracy

albo cwiczyc w dlugich spodniach albo ogolic.. innego wyjscia nie ma 

pogoda jest okropna...