|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3812 | |
|
Rozeznanie
|
no bo ja jestem ogólnie wredna i nerwowa jak wpadnę w szał
![]() Cytat:
właśnie będę oglądać nowy katalog z Ori - może sobie coś zamówię
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłam wam już, że kupuję burdę co miesiąc i tż już dawno truje weź sobie pronumeratę, a mi schodzi i jakoś nie wziełam jeszcze, a tu w ostatnim numerze prenumerata roczna z wodą reese zółtą w prezencie, tzn pronumerata z wodą 9 zł droższa niż bez wody, ale i tak się skuszę, czekam tylko na wypłatę tża, zwykle ma 10
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- no właśnie, a mnie znalazłaś
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Zresztą podam Wam linka gdzie mnie można znaleźć.
http://pl-pl.facebook.com/barbara.cegielska
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-08-03 o 14:24 |
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na nk usunęłam, za duza komercha sie zrobila, za bardzo dane wykorzystywali i ucieklam na fb. Z reszta jak wiekszosc moich znajomych.
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdź mnie!
![]() Wpisz Ck Imię i nazwisko znasz
|
|
|
|
#3820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zaproszenia poleciałocheneelle
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png Edytowane przez 8katharina8 Czas edycji: 2011-08-03 o 14:28 |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem nie miałam tam nigdy konta ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- zaproszenie zaakceptowano
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam wszystko Dziewuszki, ale za bardzo mi nie wychodzi wielocytowanie. Teraz też myślę, że za bardzo patrzyłam na T. przez różowe okulary, za bardzo szukałam winy w jego byłej żonie, a za mało w nim. Bardzo bym chciała porozmawiać z ta kobietą. Spotykam ją często, bo mieszka parę bloków dalej. Ale nie sądzę, żeby ona miała ochotę na wracanie do przeszłości i picie kawki w moim towarzystwie. A mi taka rozmowa bardzo by pomogła w decyzji.
Sarunieczka - pasemka są śliczne, nic nie rób z nimi. Efekt taki jak chcesz będziesz miała za 2 wizyty, warto poczekać
|
#3824 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
ja tu i tu ale NK mnie nudzi...FB jest ciekawszyobiadek wsunięty teraz pora zrobić kawkę
|
||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka zaproszenie przyjęte.
Lecę Dziewczynki ![]() Będę wieczorkiem
|
#3826 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do seksów tak piszecie - mnie zdjęto "simlocka" (jak mawiał mój ex ) w wieku 18,5 roku :P było to po 2,5 miesiąca związku, ale dużo wcześniej mnie namawiał :P z kolejnym facetem to już chyba po kilku dniach... ale to był ten z którym definitywnie rozstałam się ostatnio :/ a znaliśmy się od początku studiów, kiedyś tam nawet 1,5 miecha się spotykaliśmy zanim w ogóle zaczęliśmy normalny związek, więc dlatego tak szybko poszło :Pale ostatnio mnie doły łapią w związku z nim, on też przemyślał, że jednak do siebie nie pasujemy, generalnie to 3 raz się rozstaliśmy, 2 razy baardzo chciał wrócić, teraz nie... nie był do końca zaangażowany, zawsze mu się spieszyło do domu, jakoś nie czułam do końca z jego strony tego co chciałam... ale i tak mi przykro teraz póki sobie kogoś nie znajdę to będzie mnie nawiedzać w myślach :/
|
|||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz Cię poszukam
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Poległam jak zobaczyłam ilość zdjęc w Twoim albumie ![]() Cytat:
Zaraz wejdę na stronę Essence i poszukam tych tuszy Musso, za✂✂✂iste zdjęcie Córy z grymasem na twarzy ![]() W ogóle to kradnę Twoją Klaudię! Ale mi się maleńka podoba... Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-08-03 o 14:46 |
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3830 |
|
Rozeznanie
|
Sarunieczka zapraszam Cię na fb
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#3831 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wreszcie i ja
![]() Nadrabiałam Was z przerwami i wreszcie się udało. U nas nareszcie fajna pogoda, to byłam z przyjaciółką i synem na spacerze. Kupiłam wczoraj żółte, lekko zdobione ceramiczne doniczki dzisiaj idę po kwiatki doniczkowe a później do galerii handlowej szukać butów dla Małego ![]() Pierścionek zaręczynowy też sobie sama wybrałam i kupiliśmy go razem. Zaręczyny były tylko oficjalne z moimi rodzicami. G jako tako o rękę mnie nie poprosił. Tak po prostu doszliśmy do wniosku,że się zaręczamy (zaręczyny były po 9 miesiącach). Ślub wzięliśmy po kolejnych 2 latach. Ok,idę robić jakiś obiadek ![]() Miłego dnia ![]() Co jeszcze do pierścionka zaręczynowego i obrączki. Pierścionek sobie ostatnio zmieniłam na inny, a obrączkę mam już 3-cią (6 lat małżeństwa ).
Edytowane przez Czarindia Czas edycji: 2011-08-03 o 14:54 |
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
|
dzięki
![]() Zaprosiłam Musso nie będzie mnie musiała już szukać![]() Cytat:
No no rozkręcamy się,nazwiska lecą
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Rozeznanie
|
![]() no teraz to już nic się nie ukryje, jak nas ktoś odkryje to same do siebie będziemy miały pretensje
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odebrałam paczkę z Top Secret (Mamuśka naprawdę jest uzależniona). Zmienił nam się kurier i pytam się dlaczego ten Pan nie może zostać Panem Paczkowym w avonie?!
Bardzo uprzejmy, sympatyczny, zawsze wcześniej dzwoni czy ktoś jest w domu, dziękuje za napiwki (Mama zawsze daje), uśmiecha się.Ciekawa jestem kto mi tym razem przywiezie pakę avonową Ostatnio była bardzo młoda laska, a wcześniej jakiś chłopak...
|
|
|
|
#3837 | |
|
|
Cytat:
już wrzucam fotki mojego pierścionka urodzinowo-zaręczynowego ![]() dawno w nim nie chodziłam,bo mi przytyły palce na środkowy już go nie wcisnę,a z serdecznego spada |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
TYLE NACYTOWAŁAM I MI ZNIKNĘŁO... ANNA ANTONINA, NIE ZAZDROSZCZĘ SYTUACJI... MUSI CI BYC CIĘŻKO, ALE ŚMIERDZI MI TU BARDZO EGOIZMEM ZE STRONY TWOJEGO TŻ-A... JUŻ DAWNO CHCIAŁAM TO PISAĆ, ALE SIĘ HAMOWAŁAM... DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE... WYŁÓŻ MU KAWĘ NA ŁAWĘ, NIECH PRZEMYSLI SPRAWĘ.. ZRÓBCIE SOBIE MAŁĄ PRZERWE, NIECH W TYM CZASIE POMYSLI CZY MU CIEBIE BRAKOWAŁO A I TY ZOBACZYSZ, CZY MOZE NIE JEST CI LEPIEJ SAMEJ...
MAJKA, WŁOSY ŁADNE, ZOSTAW JE W SPOKOJU... JA NIKOGO NIE MOGĘ ZNALEŹĆ NA FB, TYLKO CHENELLE, A U NIEJ WAS |
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
także ja nie narzekam, chociaż karton zawsze nie jest w pozycji poziom tylko pion jak wąski i to mnie najbardziej wkurza, że się kosmetyki walają (na szczęście nigdy jeszcze nie były uszkodzone tfu tfu) dobra laleczki ja zbieram się do domku, zapewne zajrzę dopiero jutro - do przeczytania, miłego popołudnia, wieczorku i nocy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

ja już kilka z Was wyczaiłam w necie
hmm chyba z 4 osoby [ na portalach społecznościowych ]

w każdym razie nakłada się dobrze,szczoteczka fajna

teraz pora zrobić kawkę
teraz póki sobie kogoś nie znajdę to będzie mnie nawiedzać w myślach :/

Bardzo uprzejmy, sympatyczny, zawsze wcześniej dzwoni czy ktoś jest w domu, dziękuje za napiwki (Mama zawsze daje), uśmiecha się.