Miłośniczki Zary cz. X - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 15:09   #1561
rendsaid
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

dziewczyny mam dużą fotorelacje
ale jestem u tża jak wroce wstawie mam kilka rzeczy na oku i to nie tylko zary ale są suuper
widzialam dzis w h&m ramoneske , ale jeszcze jej w sklepie nie ma tylko na manekinie , laska z haemu powiedzizla ze niedlugo wejda ale wyglada jak skora i bardzo mi sie jej ksztalt podoba

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:09   #1562
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Jakby co, to zawsze mogę wymienić

Pal licho silikonowe ramiączka (których też nie lubię), ale powiedzcie mi - z której strony nosicie ten mały plastik do skracania/wydłużania ramiączek? Z przodu czy z tyłu? Bo w biustonoszach gdzie nie odpinają się ramiaczka ten plastik jest z tyłu, ale WSZYSTKIE moje koleżanki w biustonoszach z odpinanymi ramiączkami przestawiają ramiączka i ten plastik układają sobie z przodu... Bo mówią, że to lepiej sobie regulować. Ale kto reguluje sobie ramiączka podczas chodzenia?

oczywiście, że powinno być z tyłu, też znam takie, co to sobie z przodu regulują nie wiem, po co jakoś to dziwnie wygląda, jak stanik tył na przód
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:10   #1563
admirable
Zakorzenienie

Z tego co pamiętam to kiedyś ktoś pisał, że szuka płaszcza z załącnzika (było to pewnie 3 wątki do tyłu). Widziałam go wczoraj na all za około 80 (licytacja) ale nie mam linka, a przypomniałam sobie bo zapisałam zdjęcie na pulpicie sobie. Sama chętnie bym go kliknęła ale kolejny płaszcz na jesień w takim kolorze to już przegięcie dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1747544466.jpg (36,8 KB, 54 załadowań)
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:10   #1564
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Widziałam dzisiaj dziewczynę w białej bokserce i turkusowym staniku, te ramiączka to chyba dla ozdoby

taa a ja dzis widzialam babke z futrem pod pachami , do tego miala bokserke

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:10   #1565
mackowiak
Raczkowanie

Dzięn doberek!
mam pytanie czy kurteczka ponizej wystepuje w rozmiarze Xl?
i czy jest do zdobycia , czy poraz kolejny obede sie tylko smakiem!
Aha na ebayu widzialam marynarki rozowe zara studio za 70 GBP sizy M.
a tutaj Xs :http://allegro.pl/zara-marynarka-roz...751010481.html cena kuszac jednak musze sobie dopuscic bo XS
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2326741652_1_1_3.jpg (19,1 KB, 3 załadowań)

https://wizaz.pl/akcje/rowenta/odkry...ok-195163.html

prosze o głosy na kręcone włoski!!! dziękuję
mackowiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:11   #1566
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Jakby co, to zawsze mogę wymienić

Pal licho silikonowe ramiączka (których też nie lubię), ale powiedzcie mi - z której strony nosicie ten mały plastik do skracania/wydłużania ramiączek? Z przodu czy z tyłu? Bo w biustonoszach gdzie nie odpinają się ramiaczka ten plastik jest z tyłu, ale WSZYSTKIE moje koleżanki w biustonoszach z odpinanymi ramiączkami przestawiają ramiączka i ten plastik układają sobie z przodu... Bo mówią, że to lepiej sobie regulować. Ale kto reguluje sobie ramiączka podczas chodzenia?
o nie.. hahaha oczywiscie z tyłu !
Stary 2011-08-03, 15:11   #1567
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Hm... ja mam taki, tylko fuksjowy. Zdjęcia drugiego nie mogę znaleźć.
Ale piękny
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ja lubie jeszcze ten :
- przepraszam która godzina?
- 15:00 ...
- ... tak późno a my się jeszcze nie znamy ?
Czadowy

Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie zacznę jeździć do pracy samochodem - podpisaliśmy umowę i kupiliśmy sobie z tej okazji Ciechana
Stary 2011-08-03, 15:12   #1568
admirable
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28529667]
oczywiście, że powinno być z tyłu, też znam takie, co to sobie z przodu regulują nie wiem, po co jakoś to dziwnie wygląda, jak stanik tył na przód[/QUOTE]też noszę z tyłu, w zasadzie nawet nie wpadłam na pomysł, że można inaczej
Stary 2011-08-03, 15:14   #1569
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ale jestem u tża jak wroce wstawie mam kilka rzeczy na oku i to nie tylko zary ale są suuper
widzialam dzis w h&m ramoneske , ale jeszcze jej w sklepie nie ma tylko na manekinie , laska z haemu powiedzizla ze niedlugo wejda ale wyglada jak skora i bardzo mi sie jej ksztalt podoba
o to ja czekam z niecierpliwoscia, bo mam taka ochote na zakupy, a nie moge nic kupic, bo nic nie ma!!!!! skandal normalnie, jak mam kase to nie ma...
Cytat:
taa a ja dzis widzialam babke z futrem pod pachami , do tego miala bokserke
Stary 2011-08-03, 15:15   #1570
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
o to ja czekam z niecierpliwoscia, bo mam taka ochote na zakupy, a nie moge nic kupic, bo nic nie ma!!!!! skandal normalnie, jak mam kase to nie ma...
Możemy się zamienić, ja nie mam kasy, a zakupy czekają
Stary 2011-08-03, 15:19   #1571
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
ja też chętnie się zamienię na koncie pustki a tyle rzeczy by się przydało

Pralinkax właśnie byłam na blogu almannies i ma fotki w naszym kapeluszu, coraz bardziej mi się podoba, właściwie po jej zdjęciach już się przekonałam do niego i sobie go zostawiam
Stary 2011-08-03, 15:20   #1572
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ale piękny

Czadowy

Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie zacznę jeździć do pracy samochodem - podpisaliśmy umowę i kupiliśmy sobie z tej okazji Ciechana

I gratulacje.

Cytat:
Otóż to. Ja bym już spokojnie 3000zł zagospodarowała.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:22   #1573
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Niecierpliwie czekam na Twoją fotorelację ciekawa jestem co udało Ci się upolować aparatem.

Ja ostatnio polubiłam h&m i co raz więcej rzeczy mi się podoba. Tylko tam również jak w Zarze nauczyłam się, że jeśli coś mi się spodoba trzeba brać bo następnego dnia może być
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:23   #1574
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to kiedyś ktoś pisał, że szuka płaszcza z załącnzika (było to pewnie 3 wątki do tyłu). Widziałam go wczoraj na all za około 80 (licytacja) ale nie mam linka, a przypomniałam sobie bo zapisałam zdjęcie na pulpicie sobie. Sama chętnie bym go kliknęła ale kolejny płaszcz na jesień w takim kolorze to już przegięcie dla mnie
ojj ten płaszczyk jest śliczny mam go w tym gołębim kolorze
Stary 2011-08-03, 15:25   #1575
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Pralinkax właśnie byłam na blogu almannies i ma fotki w naszym kapeluszu, coraz bardziej mi się podoba, właściwie po jej zdjęciach już się przekonałam do niego i sobie go zostawiam
Widziałam Do czego myślisz go zakładac ?

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:25   #1576
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Niecierpliwie czekam na Twoją fotorelację ciekawa jestem co udało Ci się upolować aparatem.

Ja ostatnio polubiłam h&m i co raz więcej rzeczy mi się podoba. Tylko tam również jak w Zarze nauczyłam się, że jeśli coś mi się spodoba trzeba brać bo następnego dnia może być
ja odwrotnie, dawniej lubiłam h&m a teraz prawie w ogóle tam nie kupuję, ciuszki może mi się podobają, ale zazwyczaj są już zniszczone na wieszakach, co strasznie mnie drażni (nie mówię o wyprzedażach bo wiem że sytuacja podobnie wygląda w zarze). Dalej tam wchodzę, ale coraz rzadziej kupuję. Nawet mój TŻ ostatnio mnie pytał, dlaczego omijamy h&ma na zakupach, bo przecież to mój ulubiony sklep
Stary 2011-08-03, 15:26   #1577
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ufffffffff

z czego spadłam

chyba trza być zołzą i suką
mnie faceci zawsze się bali, mój obecny przyjaciel wyznał mi kiedyś, że jestem bardzo niedostępna i bał się mnie poznać bliżej. ale ja jestem zasady "poznasz mnie na tyle, na ile ci pozwolę" i działa - mam osoby bardzo bliskie (garstkę) i takie, które trzymam na dystans. a co racja, to prawda - faceci mimo wszystko lubią zołzy, niemniej jednak tyczy się to też kobiet - wielokrotnie moi koledzy płakali mi na ramieniu i dopytywali, czemu to baby wolą drani
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Z nieba
taki debilny tekst na podryw

- mam pytanie
-tak?
-musiało boleć prawda?
-? co boleć?
-jak spadłaś z nieba
-?
-wyglądzasz jak anioł więc nie może być inaczej

oj, tekstów na podryw i równie fajnych odpowiedzi jest mnóstwo:
- dasz mi swój numer?
- a co, nie masz swojego?

lub
- nie bolą cię nogi?
- e?
- cały dzień chodziłaś mi po głowie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:29   #1578
paryzanka202
Zakorzenienie

Asiu wklejalam wymiary xs ze studio to zerknij

Gabi - ja nie rozumiem jak to jest,ze faceci boja sie "pewnych siebie" kobiet. Ja ani jakos pewna siebie nie jestem a ciagle spotykam sie w ramach szczerosci z opiniami facetow , np wczorajsza : stary znajomy powiedzial mi,ze wiele razy chcial mnie zaprosic na kolacje,ale sie bal bo uwazal,ze czegokolwiek nie powie to wyjdzie na debi... bo zgasze go jednym zdaniem
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:30   #1579
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja odwrotnie, dawniej lubiłam h&m a teraz prawie w ogóle tam nie kupuję, ciuszki może mi się podobają, ale zazwyczaj są już zniszczone na wieszakach, co strasznie mnie drażni (nie mówię o wyprzedażach bo wiem że sytuacja podobnie wygląda w zarze). Dalej tam wchodzę, ale coraz rzadziej kupuję. Nawet mój TŻ ostatnio mnie pytał, dlaczego omijamy h&ma na zakupach, bo przecież to mój ulubiony sklep
mam dokładnie tak samo - nie pamiętam już kiedy kupiłam ostatnio tam jakiś ciuch (t-shirtów nie liczę )
Stary 2011-08-03, 15:31   #1580
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
ojj ten płaszczyk jest śliczny mam go w tym gołębim kolorze
a masz w nim jakieś fotki na blogu? bo chętnie bym obejrzała, też wydaje mi się cudowny, swego czasu przeszukałąm całe allegro i ebaya ale nic nie znalazłam i kupiłam wtedy płaszcz steczkowskiej i inny trencz h&m, ale ten dalej pozostał w moim serduszku chętnie bym go przygarnęła ale na koncie pustki, nawet pomyślałam żeby sprzedać trencz h&m i sobie ten sprawić

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Widziałam Do czego myślisz go zakładac ?
Jeszcze nie wiem, ale myślę, że do większości rzeczy będzie pasować, do czarnej ramoneski, do płaszcza steczkowskiej z odpowiednimi dodatkami, a zimą do czarnego, klasycznego płaszcza TŻ jak mnie zobaczył w kapeluszu to powiedział, że wyglądam okropnie i powinnam się go pozbyć, dlatego się wahałam, ale teraz moje wizje z użyciem kapeluszą są coraz szersze

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-03 o 15:34
Stary 2011-08-03, 15:33   #1581
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

Gabi - ja nie rozumiem jak to jest,ze faceci boja sie "pewnych siebie" kobiet. Ja ani jakos pewna siebie nie jestem a ciagle spotykam sie w ramach szczerosci z opiniami facetow , np wczorajsza : stary znajomy powiedzial mi,ze wiele razy chcial mnie zaprosic na kolacje,ale sie bal bo uwazal,ze czegokolwiek nie powie to wyjdzie na debi... bo zgasze go jednym zdaniem
ja też tego nie rozumiem mój ex zawsze mi powtarzał że nie ma większej zołzy ode mnie

też często słyszę że jestem niedostępna, że jak idę ulicą to nie rozglądam się na boki, przez co nie zwracam na innych uwagi, idę jak strzała

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
a masz w nim jakieś fotki na blogu? bo chętnie bym obejrzała, też wydaje mi się cudowny, swego czasu przeszukałąm całe allegro i ebaya ale nic nie znalazłam i kupiłam wtedy płaszcz steczkowskiej i inny trencz h&m, ale ten dalej pozostał w moim serduszku chętnie bym go przygarnęła ale na koncie pustki, nawet pomyślałam żeby sprzedaż trencz h&m i sobie ten sprawić

mam, jedna jest na pewno - jakoś w marcu chyba musisz poszukać

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2011-08-03 o 15:35
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:34   #1582
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
a co masz w planach to moze cos odgapie
Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
mnie faceci zawsze się bali, mój obecny przyjaciel wyznał mi kiedyś, że jestem bardzo niedostępna i bał się mnie poznać bliżej. ale ja jestem zasady "poznasz mnie na tyle, na ile ci pozwolę" i działa - mam osoby bardzo bliskie (garstkę) i takie, które trzymam na dystans. a co racja, to prawda - faceci mimo wszystko lubią zołzy, niemniej jednak tyczy się to też kobiet - wielokrotnie moi koledzy płakali mi na ramieniu i dopytywali, czemu to baby wolą drani

oj, tekstów na podryw i równie fajnych odpowiedzi jest mnóstwo:
- dasz mi swój numer?
- a co, nie masz swojego?

lub
- nie bolą cię nogi?
- e?
- cały dzień chodziłaś mi po głowie
mam to samo, odważniejsi których znam i nie boja sie mi juz nic powiedzieć bo wiedza jaka jestem, ale niestety utrzymujemy kontakty przyjacielskie/kolezenskie, a reszta boi sie a ja tylko za odwaznym facetem sie obejrze, innych nie akceptuje
Stary 2011-08-03, 15:34   #1583
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie przepadałam za h&m dłuższy czas. Ostatnio jak zaglądam więcej rzeczy mi się podoba, chociaż bywa i tak, że nic. Mają ciekawą męską kolekcję i ostatnio przez przypadek będąc z moim w centrum zakupiliśmy bawełniany blezer na guziki. Jest fantastyczny.

Lubię ich koszulki, topy ogólnie bawełniane rzeczy mają naprawdę dobrej jakości i niedrogie.

Z Zarą bywa różnie jednym razem jestem zachwycona a innym razem nic mi się nie podoba. I tak ostatnio z nowej kolekcji jak na razie nic mnie nie urzekło, ale do jesieni jeszcze daleko
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 15:43   #1584
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tego nie rozumiem mój ex zawsze mi powtarzał że nie ma większej zołzy ode mnie

też często słyszę że jestem niedostępna, że jak idę ulicą to nie rozglądam się na boki, przez co nie zwracam na innych uwagi, idę jak strzała

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

mam, jedna jest na pewno - jakoś w marcu chyba musisz poszukać
dzięki, znalazłam świetnie w nim wyglądasz!

ja natomiast ostatnio usłyszałam, że każdego potrafię zmierzyć wzrokiem i nie wyglądam zbyt przyjacielsko. Byłam wtedy ze znajomymi i każdy to potwierdził, byłam w szoku, ze sprawiam takie wrażanie Później opowiedziałam o tym TŻ, a on na dodatek to potwierdził Mówił, że zanim się poznaliśmy miał takie samo zdanie na mój temat (kojarzył mnie bo mamy wspólnych znajomych).

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja nie przepadałam za h&m dłuższy czas. Ostatnio jak zaglądam więcej rzeczy mi się podoba, chociaż bywa i tak, że nic. Mają ciekawą męską kolekcję i ostatnio przez przypadek będąc z moim w centrum zakupiliśmy bawełniany blezer na guziki. Jest fantastyczny.

Lubię ich koszulki, topy ogólnie bawełniane rzeczy mają naprawdę dobrej jakości i niedrogie.

Z Zarą bywa różnie jednym razem jestem zachwycona a innym razem nic mi się nie podoba. I tak ostatnio z nowej kolekcji jak na razie nic mnie nie urzekło, ale do jesieni jeszcze daleko
Co do topów w h&m, w zeszłym roku kupiłam dwa - prawie takie same, jeden biały, drugi beżowy. W beżowym często chodzę, biały miałam dwa razy na sobie. Beżowy wygląda idealnie, a biały jak szmata. Kosztowały tyle samo, materiał wydawał mi się taki sam i nie wiem na co zwracać uwagę kupując właśnie takie zwykłe, bawełniane topy.
Stary 2011-08-03, 15:46   #1585
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
a co masz w planach to moze cos odgapie

mam to samo, odważniejsi których znam i nie boja sie mi juz nic powiedzieć bo wiedza jaka jestem, ale niestety utrzymujemy kontakty przyjacielskie/kolezenskie, a reszta boi sie a ja tylko za odwaznym facetem sie obejrze, innych nie akceptuje
co najlepsze mój obecny długoletni TŻ też się mnie bał kiedyś wyznał mi, że miał mnie za wstrętne babsko, żeby nawet nie powiedzieć chamskie, bo on biedny cześć mi mówił, a nawet na odp. z mojej strony nie zasługiwał - ja tego nie pamiętam, widocznie mówił za cicho a tak, jak Ty, lubię zdecydowanych mężczyzn i to jest często powodem spięć w moim związku, bo TŻ średnio stoi z byciem zdecydowanym

Stary 2011-08-03, 15:46   #1586
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, znalazłam świetnie w nim wyglądasz!

ja natomiast ostatnio usłyszałam, że każdego potrafię zmierzyć wzrokiem i nie wyglądam zbyt przyjacielsko. Byłam wtedy ze znajomymi i każdy to potwierdził, byłam w szoku, ze sprawiam takie wrażanie Później opowiedziałam o tym TŻ, a on na dodatek to potwierdził Mówił, że zanim się poznaliśmy miał takie samo zdanie na mój temat (kojarzył mnie bo mamy wspólnych znajomych).

Co do topów w h&m, w zeszłym roku kupiłam dwa - prawie takie same, jeden biały, drugi beżowy. W beżowym często chodzę, biały miałam dwa razy na sobie. Beżowy wygląda idealnie, a biały jak szmata. Kosztowały tyle samo, materiał wydawał mi się taki sam i nie wiem na co zwracać uwagę kupując właśnie takie zwykłe, bawełniane topy.
skad ja to znam, w pracy ciągle słysze od szefowej, ze mam sie wiecej usmiechac, bo mimo ze jestem dobra w tym co robie, to niektore klientki moge odstraszyc soba, a raczej spojrzeniem, albo rzuconym nie tak zdaniem, dla mnie nie ma w tym nic dziwnego i niemiłego, dla innych moze byc
Stary 2011-08-03, 15:48   #1587
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
"zabijasz wzrokiem" - też miałam przyjemność to usłyszeć kolega powiedział "nie musisz nic mówić, wystarczy jak na kogoś spojrzysz"

widzę, że nie tylko Zara wiele z nas łączy

Stary 2011-08-03, 15:49   #1588
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
skad ja to znam, w pracy ciągle słysze od szefowej, ze mam sie wiecej usmiechac, bo mimo ze jestem dobra w tym co robie, to niektore klientki moge odstraszyc soba, a raczej spojrzeniem, albo rzuconym nie tak zdaniem, dla mnie nie ma w tym nic dziwnego i niemiłego, dla innych moze byc
ja też mam smutny wyraz twarzy i b.często pytają mnie "czemu jesteś taka smutna" a ja qwa nie jestem smutna tylko taka się urodziłam
Stary 2011-08-03, 15:49   #1589
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
co najlepsze mój obecny długoletni TŻ też się mnie bał kiedyś wyznał mi, że miał mnie za wstrętne babsko, żeby nawet nie powiedzieć chamskie, bo on biedny cześć mi mówił, a nawet na odp. z mojej strony nie zasługiwał - ja tego nie pamiętam, widocznie mówił za cicho a tak, jak Ty, lubię zdecydowanych mężczyzn i to jest często powodem spięć w moim związku, bo TŻ średnio stoi z byciem zdecydowanym
ahahaha na mnie kiedys wspollokatorka nakrzyczala, ze nie odpowiedzialam jej facetowi czesc i teraz on mysli ze ja nie chce zeby sie spotykali w naszym mieszkaniu ... co mi do tego no i powiedziala ze jestem straszna, i nawet on sie mnie boi, normalnie myslalam ze padne jak mi to mowila ze łzami w oczach
Stary 2011-08-03, 15:52   #1590
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Jeszcze nie wiem, ale myślę, że do większości rzeczy będzie pasować, do czarnej ramoneski, do płaszcza steczkowskiej z odpowiednimi dodatkami, a zimą do czarnego, klasycznego płaszcza TŻ jak mnie zobaczył w kapeluszu to powiedział, że wyglądam okropnie i powinnam się go pozbyć, dlatego się wahałam, ale teraz moje wizje z użyciem kapeluszą są coraz szersze
U mnie odwrotnie, bardzo się podobałam TŻ w tym kapeluszu, aż się zdziwiłam bo on jest baaardzo wybredny Dziwnie się w nim czuje, ale póki co niech leży sobie grzecznie w szafie

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości