![]() |
#2611 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
20,99 zł
![]() ![]() Cytat:
![]() ja ten różany też lubię, dobrze odpręża ![]() Cytat:
![]() to kiedy spotkanie? ![]() Cytat:
![]() ostatnio trafiłam na wizażu na ślubne zdjęcia - trochę inne niż zwykle się ogląda, spodobała mi się taka lekka "wariacja na temat" ![]() Isa, współczuję użądlenia ![]()
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam po próbnym ... dobrze, że miałam okulary przeciwsłoneczne - mimo deszczu musiałam je ubrac ... Chciałam makijaz granatowo-szary, a pomalowała mnie na niebiesko-różowo, ze srebrnymi akcentami i jakby tego było mało to cienie mają mega brokat ![]() ![]() Chyab się sama jednak pomaluję .... Organzza: bardzo się ciesze, że od paru lat królują tego typu zdjęcia, a nie u fotografa, na wymalowanych tłach. Mój kolega miał sesję na jakiejś budowie, a koleżanka w polu ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-02 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
po prostu Em :)
|
rzyrafka, niestety nie wiem. Byłam dziś w GK i ich nie widziałam, ale też nie rozglądałam się za bardzo.
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Piękna ta sesja do której linka podała Organzza. ![]() ![]()
![]() |
#2614 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spojrzę na morelę ![]() Fajnie, że możesz tak operować godzinami i 3mam kciuki, żeby wypalił jakiś wyjazd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczęście dawno już nie widziałam tych sztucznych sesji w studiu w tapetą wodospadu w tle ![]() Mi się bardzo podoba jak tematyka sesji jest związana w jakiś sposób z Parą Młodą. Np znajomi pracują w liniach lotniczych i część zdjęć mieli właśnie na lotnisku. Bardzo fajnie to wyszło ![]() Miałam dziś tragiczny dzień w pracy, jutro będzie jeszcze gorzej ![]()
![]() |
#2615 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
żele niby ok, ale jednak to zamknięcie doprowadza mnie do szału :/ Cytat:
![]() ![]() O, jakby Ci się nudziło to sprawdź w Douglasie jak pachnie STYLE J. Sander i powiedz czy Twój nos też wyczuwa bliskie podobieństwo do tego masła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() czyli wcale nie był taki tragiczny ![]() Byłam w Avonie, skończyło się na szczęście tylko na mydle w płynie, nie zapas ![]() Poszperałam jeszcze trochę o aparatach, na amazonie USA mój ideał jest 500 zł tańszy ![]() tymczasem mam juz w rękach Lumixa FP2 nowego tatowego- jest wielkości kasety magnetofonowej i wagi dużej tabliczki czekolady, ma fajny zasuwany obiektyw, malusie przyciski. Tylko ma niską światłosiłę (ale jestem mądra po przewertowaniu kilkudziesięciu tabelek z cyframi ![]() ![]()
![]() |
#2616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To faktycznie brzmi jak jakiś koszmar! Hosenko myślę, że sama sobie lepszy makijaż zrobisz na pewno, w końcu masz talent do malowania oczek ![]() Też mi się podobają takie inne sesje zdjęciowe: z przygotowań do ślubu, jak panna młoda się szykuje itd. Mojej koleżanki kuzynka jej zrobiła właśnie taką sesję i wyglądała o wiele lepiej niż późniejsza ustawiana przez fotografa ![]() Cytat:
![]() Może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() Jak nie zapomnę to sprawdzę ![]() To musisz chyba zacisnąć pasa na kosmetyki i zbierać na aparat. Ale jak się oszczędza na coś o czym się marzy to jakoś łatwiej to przychodzi ![]()
![]() |
#2617 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też nie mamy zdjęć ze studia - robiliśmy je na starym mieście, na naszej uczelni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż wczoraj użyłam tego z pokrzywą i TŻ stwierdził, że ten szampon ma zapach suchych liści ![]() Na pewno się uda ![]() Zapomniałam wczoraj się przyznać ![]() ![]() ![]() ![]() Też mam w pracy ciężkie dni, w dodatku nie wiem, kiedy się skończą, bo końca nie widać ![]() Za to dziś wieczorem jedziemy do Ikei... Do kina samochodowego ![]() ![]()
![]() |
#2618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomysł z uczelnią świetny (to zdjęcie, które widziałam też) ![]() mój TŻ i nasi znajomi byli zachwyceni tym filmem, cały czas po wyjściu z kina to był temat numer 1 ![]() ![]() ![]() moje ostatnie nabytki ![]() ![]() a lakier to Strawberry Sorbet, na paznokciu bardzo podobny do Bella 438 tylko Bell ma niebieskie drobinki, a Essie różowe i widoczne z baaaardzo bliska - dlatego nie wiem czy ze mną zostanie, nie lubię jak coś mi się dubluje ![]()
![]() |
#2619 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez się muszę przyznać- własnie przytargałam lakier Paese ciemnozielony, śliczny ![]() ![]() Widziałam to w kinie a ostatnio z siostrą na laptopie- wciągające, aczkolwiek cała historia za bardzo naciągana i się trochę kupy nie trzyma. Cytat:
![]() I byłam w kinie na "Moskwa, Belgia"- na takie komedie romantyczne mogłabym chodzić codziennie, wszystkie badziewia walentynkowe mogą się schować!
![]() |
#2620 |
po prostu Em :)
|
Ja byłam na Incepcji dwa razy w kinie, bardzo mi się podobało.
![]() ![]()
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Nina ja zawsze wszelkie róże i czerwienie przygarnę, więc gdybyś się pozbywała to daj znać, dogadamy się
![]() Izka pokaż parę zdjęć z pleneru ![]() Całkiem zapomniałam o tym kinie samochodowym, też się chciałam wybrać ![]() W pracy było tak jak się spodziewałam ![]() ![]() Na osłodę wstąpiłam do Sephory, bo szukam jakiejś inspiracji perfumowej. Wąchałam jakąś nowość Jimmy Choo. Czy to jakaś inspiracja Flowerbombką?Bo i flakon prawie identyczny i zapach jakiś podobny ![]() I zużyłam żel pod prysznic ![]()
#2622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci się podoba Glam Shine? Cytat:
![]() Cytat:
Flowerbombki są dla mnie za słodkie, więc jeśli ten zapach jest podobny to raczej nie będę się z nim zapoznawać ![]() EDIT: Otworzyłam dziś wreszcie emulsję SPF 30 Cleanance Avene. Na pierwszy rzut oka bieli chyba bardziej niż emulsja SPF 50 ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-08-04 o 06:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W końcu tam pojechaliśmy... i wróciliśmy do domu:/ Wszystko byłoby fajnie, ale w momencie jak zaczął się film jakiś baran zaparkował tuż przed nami, w miejscu gdzie nie wolno parkować, w dodatku wysokim samochodem Oczywiście już nie było miejsc, żeby się przestawić. Nawet nie chciało nam się kłócić, więc pojechaliśmy do domu, obejrzeliśmy jeden odcinek serialu (strasznie nas wciągnęło "jak poznałem waszą matkę") i poszliśmy wcześnie spać Ale jak tylko wróciłam to "zdobyłam" Incepcję i pewnie dziś obejrzymy ![]() A do kina samochodowego następnym razem pojedziemy godzinę wcześniej, zaparkujemy tak, żeby nikt nie mógł już nam przeszkodzić i pójdziemy najpierw na zakupy ![]() Śliczne zakupy, takie różowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nasmarowałam się olejkiem i idę na słoneczko niedługo. Nad morzem się nie opaliłam, to teraz muszę opaleniznę nadrobić ![]() EDIT: Był pan paczkonosz i przyniósł moją 50-ml Ricci Ricci. Zakochałam się w tym zapachu ![]() Dostałam też próbkę TM Angel La rose.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-08-04 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę urlopu, zwłaszcza jak jest taka ładna pogoda ![]() Jest nowa gazetka SP, chyba kupię tusz maybelline... i kilka innych rzeczy ![]()
![]() |
#2626 | |||
Zakorzenienie
|
a ja szampon, otworzyłam teraz kolagenowy na objętośc Loreala.
Cytat:
![]() Cytat:
ja też nie znoszę. Dziś idę znów do tego kina, jak się uda to na 2 filmy ![]() Na HP nie mam żadnego ciśnienia- cośtam kiedyś ogladałam ale żeby mnie to jakoś wciągnęło to nie powiem. Cytat:
![]() Maluję wreszcie pazurki, wypróbuję aż 3 nowe lakiery ![]()
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Ale mi dogrzało
![]() Ricci Ricci tak po dokładniejszym wwąchaniu się przypomina mi nieco Black XS Paco Rabanne, które kiedyś miałam. Mają jakieś podobne cukrowo-kwiatowe nutki ![]()
#2629 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Isa, jeszcze cały sierpień! I jak ciepło teraz, jeszcze duuużo czasu do jesieni ![]() Mam okropną ochotę na zamówienie apteczne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
kochanie dla mnie poranne mgły i żniwa (u mnie trwają już od 2-3 dni) to już oznaka schyłku lata, bo jakoś tak od zawsze to czerwiec i lipiec kojarzyły mi sie z pełnią lata, a sierpień właśnie ze zbliżającą się jesienią... Ale dopóki sierpień jest ładny, suchy i upalny to jest super
![]() Wczoraj w dodatku mnie nieźle opaliło, bo po powrocie z nad morza byłam prawie że blada. Dopiero teraz mam ładną opaleniznę ![]() Apropos zakupów - mnie kosmetycznie nic nie kusi jak na razie. Mam wszystko, co mi potrzeba i może jedynie chętnie bym nabyła kilka maseczek w saszetkach, bo dawno się nie maseczkowałam. Co prawda moja twarz nie wymaga teraz specjalnego traktowania, bo jest w dobrej kondycji, ale tak dla relaksu jakąś maseczkę bym chętnie wieczorem zastosowała ![]()
#2631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z saszetkowych bardzo lubię daxa rozgrzewającą. Najbardziej mnie relaksuje, trudno ją znaleźć bo przez jakiś czas była wycofana, ale to moja ulubiona ![]()
![]() |
#2632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam sierpień i wrzesień gdy są ciepłe- zapach powietrza jest niesamowity ![]() A ja bym dalej kupowała lakiery, ale po wczorajszym Bellku pognałam wpłacić resztę kasy do wpłatomatu, tak mi się trudniej wydaje na pierdoły ![]() Cytat:
![]() Wypróbowałam wczoraj lakier wysuszający Vipera Focus On- niegłupi, chociaż z utwardzeniem gorzej. Dziś spróbuję na łapkach, bo oczywiście wczoraj zdążyłam tylko stopy ![]()
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
kochanie ja właśnie rzadko używam maseczek saszetkowych, częściej kupuję w tubkach np. z Planet Spa z Avonu, bo te maseczki mi dobrze służą.
Ale chętnie bym teraz zaopatrzyła się w jakieś różne w saszetkach co by trochę potestować ![]()
![]() |
#2634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jako, że jechałam do rodziców to przed pociągiem wstąpiłam jeszcze do Natury w Centrum z nadzieją, że jak zawsze nie będzie róży Catrice... A tu jak na złość były i wpadł mi do koszyka brązowy i truskawka ![]() ![]()
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Rzadko chodze do Biedronki, a teraz tak się "obłowiłam" ze szok
![]() Kupiłam m.in. takie 2 kuferki na kosmetyki ![]() Karolina: takie fajne sa róże Catrice? Ja ostatnio używam non stop Coral Sleeka - w opakowaniu jest badzo mocny i przerażający, ale na skórze o wiele delikatniejszy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-06 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Hosenko ale fajne kuferki
![]() Ja się czaję powoli na zakup takich pudełek z pokrywką np. z Ikei albo koszyczków na kosmetyki. Zwłaszcza perfumy chciałabym do czegoś włożyć, bo co biorę jakiś flakonik to mi się zawsze jakiś inny wywróci (już za ciasno mam na półce ![]()
#2638 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]()
#2639 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fakt, Jimmy Choo jest jak kopia Flowerbomba z jakimś mocniejszym (piżmowym?) akcentem ![]() Cytat:
![]() ![]() też mam jeszcze ten SPF 30 i niezbyt go lubię ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj byłam w planetarium przy Centrum Nauki Kopernik i oni też na dworze pokazują bezpłatnie (co piątek o 21) jakiś film, wczoraj podobno była Incepcja ![]() ![]() ![]() co do seriali też lubię How I met your mother, ostatnio oglądam też Mike and Molly ![]() błyszczyk L'Oreala warto kupić w tej promocyjnej cenie ![]() Cytat:
![]() ta truskawka to mój ulubiony z Catrice ![]() ![]() ładne te kuferki ![]() Warszawianki, możemy zrobić spotkanie w każdy dzień oprócz piątku? ![]()
![]() |
#2640 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z Biedrony bardzo lubię ten sławny żel micelarny do twarzy ![]() Bardzo fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do podobieństwa to prawdopodobnie jakby ktoś zobaczył mój zbiorek to stwierdziłby, że wszystkie takie same, ale ja tam różnicę widzę i jakoś trudno pozbyć mi się chociaż jednej sztuki ![]() Cytat:
Chciałabym coś nowego, ale jakoś nic mnie nie zachwyca. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w tym roku jakoś przegapiłam i tę Ikeę i plener. Niby jeszcze będą w sierpniu jakieś filmy, ale już nic specjalnie ciekawego. Cytat:
![]() W poniedziałek pierwszy test truskawki ![]() Cytat:
![]() ![]() A Wy gdzie się wybieracie?Dawno rezerwowałaś? To umówmy się jakoś konkretnie już może? Od wtorku do czwartku ja mogę codziennie.Kto ma jeszcze jakieś dni kiedy nie może?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.