|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() czyli powinnam mieć na 12 do pracy ![]() ale jak miałam kiedyś na 9 to było ok ![]()
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
mi sie najlepiej wstaje okolo 8, ale juz nie jest mi to dane
![]() Jednak wole isc wczesniej i byc szybciej w domu. TZ w zaleznosci jaka zmiana, wstaje o 4 rano ![]()
#3333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis ja sie zle czuje o 11 skonczylam wymiotowac ![]() ![]() okularki juz mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zepsuł się nam samochód ![]()
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wspolczuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Ja już taki szoku, ze nikt tu nic nie pisał od wczoraj a tu.... odsubskrypowałam sobie wątek przypadkiem (mąż sprawił sobie dotykowy telefon, w którym ma internet i próbowałam sie w nocy zalogować, ale nie trafiłam w odpowiedni guziczek ![]() No ale już Was odnalazłam i melduję się z pracy ![]() My wczoraj na grilu.... beznadziejnie było (u naszej ulubionej koleżanki) już chyba nie będzie dobrej zabawy kiedy Ona jest w towarzystwie ![]() Dobrze że choć stary kumpel (ten co idziemy do Niego na wesele) przyszedł, to się z nim powygłupiałam i pogadałam ![]() ![]() Dzisiaj ciotce pazury robiłam bo idą jutro na wesele, jutro mam wskoczyć strzelić jej make up, ale nie wiem czy zdążę, bo muszę iść do pracy ![]() ![]() ![]() No to tyle u mnie nowego, od wczoraj ![]() Aaaaa jeszcze dziś z mężnym się wybierzemy do sexshopu ![]() ![]() Telka współczuję zepsutego samochodu ![]() Eve nie mam pojęcia czym jest to, o czym piszesz ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-08-05 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi najlepiej po 9 się wstaje. Też będę musiała wstawać o 4 jeżeli będę jechać autobusem co jest nieuniknione, nawet od przyszłego tygodnia chyba ![]() Evelineau wracaj do zdrowia. ![]() Arnama daj znać jak było w sexshopie, też nigdy nie byłam. ![]()
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Nie wiem kiedy Was nadrobię. Właśnie pranie robię. Wczoraj byliśmy na imprezie. Jutro jedziemy na wesele. Jeszcze dziś zaniosłam buty do szewca. Wolę iść w starych. ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ja nawet nie mam ostatnio smaka na słodycze. Tak się przesłodziłam, że potem mnie mdliło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie że podróż się udała, w wolniejszej chwili wrzuć nam jakieś fotki no i obszerniejszy opis wakacji ![]()
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Fajnie było na wakacjach. Pogoda dopisała. Morze cieplejsze od naszego Bałtyku. Na początku były ogromne fale, a później morze spokojne jak jezioro. Przy hotelu trzy baseny w tym jeden brodzik. Z balkonu widok na morze. Na plaże 100 metrów, przejście tylko przez kładkę. Nie musieliśmy przechodzić przez miasto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam pierwszy raz w takich warunkach na wakacjach. Znajomy trochę narzekał, że nie jest idealnie czysto. Jak dla mnie pokój i łazienka zawsze ładnie był wysprzątany. Wydawało nam się, że basen nie będzie nam potrzebny. Wkońcu jedziemy nad morze. Okazało się, że basen przy hotelu super sprawa. Dobrze, że przebukowaliśmy na inną miejscowość i hotel. W Rawdzie byliśmy zobaczyć jak tam jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zadowolenia: zawsze znajdzie się ktoś, komu coś nie pasuje. My np jak byliśmy na Korfu to hotel miał trochę negatywnych opinii na necie, ale kol. z biura podróży bardzo go polecała i nie mieliśmy się do czego przyczepić ![]() A jak z wyżywieniem?
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
A jakie mieliście wyżywienie?
All, śniadania, czy 2 posiłki?
#3347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
No to chociaż tyle dobrze, że nie musieliście się bardziej męczyć z tym nie dobrym żarciem
![]()
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie w Polsce jedzenie jest o wiele lepsze. Sery mają okropne. Tam najdroższy ser jest gorszy, niż u nas najtańszy. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Pomidory tam miały grubszą skórkę. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Byłam w szpitalu pod kroplówką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
![]() To ile czasu byłas tak "wcięta z wakacji" ? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- A wiecie co? Siostra męża przyjeżdża w niedzielę lub poniedziałek do PL: ze swoim mężem i... Sonią ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle przepraszała nas za całe zamieszanie ze chrzcinami ![]() Powiedziała że teściowa rozdmuchała wszystko nie potrzebnie i zrobiła zamieszanie, mówi, że chciała by z Nami pogadać o tym, bo bardzo jej przykro że tak to wyszło.... Tylko.... że ja chyba nie chcę o tym gadać ![]() ![]()
#3353 | |
Zakorzenienie
|
agusiowata wróciłaś
![]() arni cześć ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
czemu miałaby się Ciebie bać ![]() no to powiedz jej że sprawa zamknięta i nie chcesz o tym gadać ![]() Dobrze że Cię przeprosiła, na pewno jej głupio teraz... ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- o kurde i długo się źle czułaś??
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Arnama jakie zamieszanie było z chrzcinami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano chyba tak jej powiem.... ![]() ![]() No powiedziała wprost że jej głupio i przykro, że nie sądziła że Mama zrobi taką aferę z tego. Ja ją rozumiem, bo wiem jaka jest Szwagierka, a jaka Tesciowa ![]() ![]() A bać się mnie może, bo dzieci takie małe sie mnie kiedyś bały ![]() ![]()
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Super było w pomarańczy, bardzo nam się podobało.
Następnym razem jak pojedziemy do Bułgarii, to będziemy pić dziennie po kieliszku po każdym posiłku. Słyszałam, że powinno tam się pić rakiję. Oni mają inny klimat, inne jedzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no szwagierka się pytała o radę (gdybały) Teściowej, czy wziąć mnie na chrzestną, kiedy mój mąż jest już chrzestnym ich 1 dziecka, a Teściowa od razu przekazała to mnie i mężowi mówiąc że będę chrzestną. Ja się trochę obawiałam, ale w sumie się ucieszyłam na ten fakt, bo poczułąm się ważna dla nich "jak w rodzinie" ![]() Potem Teściowa pojechała do Włoch i po powrocie z radością oznajmiła mi ze chrzestna nie będę, bo Powiedziała Szwagierce, że finansowo dla nas dwa chrześniaki to za dużo i lepiej wziąć kogoś innego... ![]() No i wyszło nie fajnie, a juz szczególnie mój mąż się wkurzył czego nie ukrywał ani przed Mamusią ani przed swoja siostrą, no ale ta jak się dowiedziała jak to wyszło (nie miała pojecia że mama tak przekazuje) to nas przepraszała przez skype, ale że jeszcze chcę pogadać na żywo, jak przyjadą ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Muszę mężowi listę zakupów napisać, bo zaraz tu będzie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mała to przeważnie się do każdego uśmiecha i cieszy, ALE jak jej ktoś tylko nie spasuje to zaraz się rozpłacze... zna się na ludziach po prostu ![]() ja jak zwykle idę pranie wieszać ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-08-05 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wolę być przy takich większych zakupach i widzieć co mi jeszcze trzeba, ale dziś czas ograniczony dość mocno, to wyślę męża, w między czasie ![]() Ano może ![]() Pamiętam jak Oliwki się bała wziać na ręce na początku, potem przebrać, a jak widziałam jak pewnie to Szwagierka robi, a mała nie cierpi, to już potem się nie bałam, nawet zostaliśmy z małą sami, w czasie gdy Oni pojechali po jakieś większe zakupy ![]()
![]() |
#3360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety musze wiedziec co to jest ![]() ![]() ![]() ![]() a ja bylam ![]() ![]() Cytat:
![]() ojej wspolczuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() założyłam okularki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.