Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 12:49   #31
loveve
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

cześć dziewczyny

jolkag78 mam pytanie odnośnie lakierów. ile ich masz?

podobają mi się te opisy

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-10 o 12:51
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:50   #32
sheryl
szeryfcio

Ja też już tu jestem
Umyłam się już , makijaż fioletowa kreska, pazurki Red Wine, psik Simply Because i gdzieś trzeba wyjść, ale nie wiem gdzie. Chyba po ciastka pójdę, bo mi się skończyły.

Aniu Antonino, ja kompletnie nie wiem co napisać, nie mam głowy. Jestem Ania, mam 34 lata (dwa dni młodsza od Sarunieczki ), mam fajnego małża i synka diabełka Stasia. I uzależniona jestem od netu, szczególnie Wizażu. i zakupów. Ale jak to ubrać w słowa?

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Od zawsze gustowałam w dużo starszych facetach. Czasem z tego wychodziły dobre rzeczy, czasem mniej
O ja też zawsze wolałam starszych A cholera, zawsze ciągnęli do mnie młodsi. A ja, jako, że mam młodszego brata, to widziałam w tych wszystkich chłopaczkach coś w rodzaju brata, zero pociągu do młodszych, czułam się przy nich jak matka albo starsza siostra. I przez to jeden fajny związek zawaliłam, bo chłopak był super, ale ten wiek mi przeszkadzał.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-10 o 12:52
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:55   #33
musso4
Zakorzenienie

sheryl-Ania ma lat 34, razem z Sarunieczką może robić urodzinowe imprezy, męża ma fajnego i synka cudnego, chociaz twierdzi, że Staś diabełek wcielony, kocha wizaż i buszowanie w necie, ale to chyba wszystkie wiecie
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:55   #34
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Aniu Antonino, ja kompletnie nie wiem co napisać, nie mam głowy. Jestem Ania, mam 34 lata (dwa dni młodsza od Sarunieczki ), mam fajnego małża i synka diabełka Stasia. I uzależniona jestem od netu, szczególnie Wizażu. i zakupów. Ale jak to ubrać w słowa?.
Sheryl tutaj żadna nie robiła opisu sama o sobie,dziewczyny wymyślały jedna drugiej
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:56   #35
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
sheryl-ania ma lat 34, razem z sarunieczką może robić urodzinowe imprezy, męża ma fajnego i synka cudnego, chociaz twierdzi, że staś diabełek wcielony, kocha wizaż i buszowanie w necie, ale to chyba wszystkie wiecie
ooo!

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-10 o 13:00
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:59   #36
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
sheryl-Ania ma lat 34, razem z Sarunieczką może robić urodzinowe imprezy, męża ma fajnego i synka cudnego, chociaz twierdzi, że Staś diabełek wcielony, kocha wizaż i buszowanie w necie, ale to chyba wszystkie wiecie

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 13:00   #37
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 13:00   #38
sheryl
szeryfcio

Sarunieczka, to robimy tę imprezę?
Stary 2011-08-10, 13:16   #39
Sarunieczka

Cytat:
świetnie Musso dawaj co tam jeszcze masz

Ja bym chciała prosić Annę Antoninę o małą korektę,mam nadzieję że reszta dziewczyn się zgodzichodzi mi o to "sporo starszego tża",czuję się jakbym chodziła z jakimś starym dziadem jeśli będzie zgoda,proszę o zmianę na "11 lat starszego tża" i przepraszam za kłopot

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Sarunieczka, to robimy tę imprezę?
Jasne w pośrednim terminie,czyli 4 grudnia,niedziela

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Resscue widze Cię dotarłaś na nowy wątek,cudownie
Czekamy na Ciebie
Stary 2011-08-10, 13:18   #40
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a ja poproszę o dodanie latek do mojego opisu 28
bo zapomniałam podać, jak tworzyłaś opisy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 13:31   #41
Tygrysek17
Wtajemniczenie

jestem już
Cytat:
Od zawsze gustowałam w dużo starszych facetach. Czasem z tego wychodziły dobre rzeczy, czasem mniej
to tak jak ja

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 13:41   #42
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
jestem już

to tak jak ja
Hej Tygrysica
No ja też zawsze gustowałam w starszych,choć chodziłam półtorej roku z 2 lata młodszym,ale był poważniejszy niż ja-chciał się żenić a ja w wieku 21 lat nie byłam gotowa,on miał 19 i już był

Kochane lecę na spotkanie z tż,nareszcie się ubrałam,zrobiłam i wyglądam jak człowiek
będę po 20,proszę być na wizażu!
miłego dnia
Stary 2011-08-10, 13:43   #43
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
to tak jak ja
i ja

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Hej Tygrysica
No ja też zawsze gustowałam w starszych,choć chodziłam półtorej roku z 2 lata młodszym,ale był poważniejszy niż ja-chciał się żenić a ja w wieku 21 lat nie byłam gotowa,on miał 19 i już był

Kochane lecę na spotkanie z tż,nareszcie się ubrałam,zrobiłam i wyglądam jak człowiek
będę po 20,proszę być na wizażu!
miłego dnia
Sarunieczka ile Ty już jesteś ze swoim?

Stary 2011-08-10, 13:45   #44
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Ja też już tu jestem
Umyłam się już , makijaż fioletowa kreska, pazurki Red Wine, psik Simply Because i gdzieś trzeba wyjść, ale nie wiem gdzie. Chyba po ciastka pójdę, bo mi się skończyły.

O ja też zawsze wolałam starszych A cholera, zawsze ciągnęli do mnie młodsi. A ja, jako, że mam młodszego brata, to widziałam w tych wszystkich chłopaczkach coś w rodzaju brata, zero pociągu do młodszych, czułam się przy nich jak matka albo starsza siostra. I przez to jeden fajny związek zawaliłam, bo chłopak był super, ale ten wiek mi przeszkadzał.
Sheryl rozwaliłaś mnie teym makijażem i pazurkami i.....stwierdzeniem, ze pójdziesz po ciastka
Bardzo mi się to spodobało

Ja tez własnie zrobiłam sobie makijaż Oko pomalowałam podwójnym cieniem Black Pearl Kocham te cienie Są moim numerem jeden i wiele koleżanek pyta mnie o nie
Stary 2011-08-10, 14:02   #45
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
Sarunieczka ile Ty już jesteś ze swoim?
Pytałaś się Majki ale ja Ci odpowiem są ze sobą już od 11 lat

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:15   #46
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Pytałaś się Majki ale ja Ci odpowiem są ze sobą już od 11 lat
kurka to kawał czau nie?
ja ze swoim jestem 6 i ciągle słyszę, że za długo z Nim "chodzę", że się w końcu rozejdziemy ja tam w to nie wierzę, Sarunieczka jest żywym przykładem ale wkurza mnie to naciskanie ze strony innych
ja już będę się zbierać powoli do domku
naskrobcie "coś" wieczorkiem i nocą, żebym miała jutro co czytać
trzymajcie się
papa

Stary 2011-08-10, 14:22   #47
dudi83
Raczkowanie

3 cz. wątku
Super wygląda pierwszy post z opisami.
Co do fryzjera to sama sobie ścinam tak jak musso z tym że metodą 3 kitków bo mam włosy do pasa więc jeden to dla mnie tylko jeden poziom stopniowania. Po dwóch wizytach u fryzjera zrezygnowałam i zaczęłam się sama ścinać. Po wyjsciu z salonu wyglądałam tak samo tylko o kilka cm krótszymi włosami.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:48   #48
Oja 84
Zadomowienie

nooo, wreszcie udało mi się Was nadgonić, nie ma mnie tylko przez weekend i potem pół tygodnia nadrabiam hehe
Cytat:
Witamy serdecznie w naszym troszkę zboczonym, troszkę szalonym, ale zawsze solidarnym babskim gronie!

alytjow
-Bogusia,lat 46;najwspanialsza przedszkolanka na świecie, która w pracy może oderwać się od codzienności i poczuć się znów jak dziecko; zdarza się jednak, że codzienność przygniata ją w domu i to ciężarem około 300 kilogramów, na który to ciężar składa się dwójka dorosłych dzieci, jeden dorosły mąż oraz jeden dorosły bernardyn płci zeńskiej

Anna Antonina – Ania, lat 20; dziewczyna z pasją i milionem pomysłów na minutę; zdarza jej się być intelektualną blondynką, ale zwykle wykazuje się wielkim sercem; zawsze ma w zanadrzu dobre słowo dla Wizażanek w potrzebie; na co dzień sprzedaje buciki, żadnej pracy się nie boi i walczy z rozterkami swojego TŻa

cheneelle - Basia, lat 24; wredna, złośliwa, arogancka, ponoć nie ceni przyjaźni; zakupoholiczka z ego większym niż długość równika.

dokia - Dorota lat 30+ wzorowa matka i żona, niedoceniana przez swojego małżona, potrafi wszystko pięknie ubrać w słowa, choć umysł ma ścisły, siedzi w nim fizyka i informatyka.

jamapi - Magda; najlepiej zorganizowana kobieta świata; pracuje, prowadzi dom, wychowuje synka Mateusza oraz męża Sławka; na dodatek prowadzi słitaśnego blogusia pod adresem www.wchwililuzu.blogspot. com

jolkag78 - Jola, lat 33; świeżo upieczona narzeczona, może niedługo żona, w sklepie swoim pracuje i paznokcie codziennie maluje, na punkcie lakierów ma bzika, co chwila przybywa jej nowa sztuka

katniewojt - Katarzyna, lat 18 (nasz informator donosi, że 22);ruda i wredna; wraz z TŻem o pseudonimie artystycznym Benkowski, tępią ludzką głupotę; ale widać my tu same mądre na tym wątku, bo nie zaznałyśmy ani wredoty ani tępienia i mamy kontakt jedynie z anielską stroną Katarzyny

musso4- Agnieszka, lat 31, przesympatyczny rudzielec, który potrafi uszyć wszystko, co można sobie wymarzyć; ma zawsze pięknie pomalowane pazurki chociaż opiekuje się swoją śliczną córą Klaudią i TŻem Tomaszem

Resscue 21 - Justyna, lat 21; stanowcza Lwica, która kocha twardych facetów, ale nie da żadnemu sobą pomiatać; wraz z mężem Tomkiem oczekują na potomka

Sarunieczka - lat 34; nie lubi swojego imienia; ma sporo starszego TŻa; cały czas jest na etapie randek; mieszka z rodzicami i bratem, bo tak jej dobrze; na co dzień pracuje, oczy zawsze na ciemno maluje i uwielbia ciuszki w groszki oraz wszystko, co turkusowe;

zalotnica83 - Weronika, lat 28; wzorowa matka, żona i kochanka; mąż Wojtek narzeka, że za rzadko strzela focha; córy Ania i Ola na nic nie narzekają

Jeżeli ktoś chciałby kogoś opisać, coś o kimś dopisać lub sam być opisany - bardzo proszę o PW. I proszę się nie wstydzić - zależy mi, żeby opisać tu jak najwięcej Dziewczyn, ale o niektórych po prostu za mało wiem

Część 1: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=plotkowy
Część 2: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542970
a mnie tu nie ma
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja też jestem i ponawiam pytanie o sposoby na wypadające kudły
dla mnie najlepszym specyfikiem okazał się preparat w tabletkach o nazwie ha-pantotenpo ciąży włosy leciały mi garściami, mojej teściowej po radioterapii i nam obu on pomógł

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:59   #49
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja też jestem i ponawiam pytanie o sposoby na wypadające kudły
Też z chęcią dowiedziałabym się. Wcinam już ponad miesiąc Capivit piękne włosy i dalej wypadają

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
kurka to kawał czau nie?
ja ze swoim jestem 6 i ciągle słyszę, że za długo z Nim "chodzę", że się w końcu rozejdziemy
Ja ze swoim jestem ponad 3,5 roku. Ostatnio przypomniałam mu o tym a ten zdziwiony, że już tak długo? Nosz kurde liczyć nie umie?
I też ciągłe pytania rodziny kiedy ślub
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 15:07   #50
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Sheryl rozwaliłaś mnie teym makijażem i pazurkami i.....stwierdzeniem, ze pójdziesz po ciastka
Bardzo mi się to spodobało
A jakże... a ciastka kupione
Stary 2011-08-10, 15:34   #51
Oja 84
Zadomowienie

Sarunieczka, szukasz ładnych sweterków a te są w okazyjnej cenie, pewnie już te kardigany widziałaś ale wkleję http://allegro.pl/show_item.php?item..._offer_id=3317

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-08-10 o 15:35
Stary 2011-08-10, 15:48   #52
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

jolkag78 mam pytanie odnośnie lakierów. ile ich masz?

podobają mi się te opisy
nie mam pojecia, nigdy ich nie liczyłam... Myslałam, że około 100, ale zdarza mi sie kupić 50 w miesiącu... Mam swoje zapasy w domu, pracy i u mamy, bo jej często tez paznokcie maluję... I jak sie nie myle troche mam jeszcxze w piwnicy, bo nie zdążyłam rozpakowac z ostatniej przeprowadzki...
Ja prasowanko, prysznic , oko i na pietro nizej na imprę. za 42 min sie zaczyna
Stary 2011-08-10, 15:59   #53
katniewojt
Zakorzenienie

Powróciłam na tarczy... Nawet jednych butów nie przymierzyłam, bo nic nie było A ile się ulatałam Nie kupiłam lakieru, który chciałam, więc wzięłam inny, który mi się nie podoba Za to zjedliśmy z B. pizzę w ramach "świętowania" mojego dyplomu (złamał dietę) i graliśmy w rozbierane makao
Mam uczulenie jakieś Jutro muszę iść do lekarza, bo swędzi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 16:00   #54
Kissmisiaa
Zakorzenienie

No w końcu was nadrobiłam! Dość długo mnie nie było, bo najpierw zapiernicz przed urlopem w pracy, potem przygotowania do urlopu, a potem blogi tygodniowy urlop. A teraz znów do pracy a tam znów zapiernicz. Ehh dobrze, że chociaż psychicznie troszkę odpoczęłam.
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Też z chęcią dowiedziałabym się. Wcinam już ponad miesiąc Capivit piękne włosy i dalej wypadają

Ja ze swoim jestem ponad 3,5 roku. Ostatnio przypomniałam mu o tym a ten zdziwiony, że już tak długo? Nosz kurde liczyć nie umie?
I też ciągłe pytania rodziny kiedy ślub
Bo po tabletkach efekty średnio widać po ok. 3 miesiącach, tak powiedziała mi Pani w aptece. Ja natomiast piję skrzyp na włosy i pokrzywę na oczyszczanie. Efekty trochę szybciej widać, przynajmniej u mnie.

Ja z swoim TŻ jestem już 4,5 roku w listopadzie 5 lat i już na każdej imprezie słyszymy uwagi na temat wesela itp. Ja odpowiadam krótko i na temat, że jak nadejdzie pora to pierwsi się dowiedzą po fakcie i koniec jest gadki
Stary 2011-08-10, 16:17   #55
theMonique
Zakorzenienie

dianusieek, slicznie wyszly Ci te rozyczkija to tak nie umiem

musso, dzieki za pomysl na podciecie wlosownigdy o tym nie slyszalam, ale to tez dlatego, ze bardzo dlugo mialam krotkie wlosy
dzis sobie podetne Twoim sposobem

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 16:25   #56
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
nie mam pojecia, nigdy ich nie liczyłam... Myslałam, że około 100, ale zdarza mi sie kupić 50 w miesiącu... Mam swoje zapasy w domu, pracy i u mamy, bo jej często tez paznokcie maluję... I jak sie nie myle troche mam jeszcxze w piwnicy, bo nie zdążyłam rozpakowac z ostatniej przeprowadzki...
Ja prasowanko, prysznic , oko i na pietro nizej na imprę. za 42 min sie zaczyna
nono, brawo ja mam ledwie 10 ale to dlatego, że jak mam bzika na jeden kolor to maluję nim paznokcie aż się skończy, parę razy mi się zdarzy, że maluje za każdym razem innym
miłej zabawy

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Powróciłam na tarczy... Nawet jednych butów nie przymierzyłam, bo nic nie było A ile się ulatałam Nie kupiłam lakieru, który chciałam, więc wzięłam inny, który mi się nie podoba Za to zjedliśmy z B. pizzę w ramach "świętowania" mojego dyplomu (złamał dietę) i graliśmy w rozbierane makao
Mam uczulenie jakieś Jutro muszę iść do lekarza, bo swędzi
zboczuszki
ja od razu nie wybieram się do dermatologa tylko najpierw piję wapno, jeśli nie przechodzi to ostatecznie idę do lekarza
Stary 2011-08-10, 16:29   #57
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość

ja mam 22, w tym 5 to odzywkiale lakieromania w pelni

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 16:33   #58
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
zboczuszki
ja od razu nie wybieram się do dermatologa tylko najpierw piję wapno, jeśli nie przechodzi to ostatecznie idę do lekarza
Kochana, to nie jest jakaś mała zwykłą wysypka tylko mam czerwoną plamę wielkości 10gr (tylko bardziej podłużna) Wapno piję Nawet dziś B. biegł w deszczu do apteki, żeby mi kupić
Na to wesele, które idę już odmówiło 55 osób ze 120... Ciekawe ile rozmyśli się w ostatniej chwili Już nie dziwię się, że później "dopraszali".

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Posiadam 34 lakiery, 2 top coaty, 3 odżywki (plus nasza dupna baza)
Pomyłka! Dziś kupiłam kolejny, który mi się już nie podoba
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 16:46   #59
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kochana, to nie jest jakaś mała zwykłą wysypka tylko mam czerwoną plamę wielkości 10gr (tylko bardziej podłużna) Wapno piję Nawet dziś B. biegł w deszczu do apteki, żeby mi kupić
Na to wesele, które idę już odmówiło 55 osób ze 120... Ciekawe ile rozmyśli się w ostatniej chwili Już nie dziwię się, że później "dopraszali"

ojej no to lepiej wybrać się do lekarza myślałam, że to zwykła wysypka

ja idę 10 września i z tego co para młoda mi mówiła to sporo zaproszonych się nie kwapi się, żeby potwierdzić przybycie a prosili o to na zaproszeniach

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-10 o 16:48
Stary 2011-08-10, 16:57   #60
Oja 84
Zadomowienie

a ja nie mam żadnego lakieru do paznokci bo nie maluję bo niestety obgryzam...całe życie chyba odkąd się urodziłam to obgryzam paznokcie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości