|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Ja mam bliżej domu biedronkę niż lidla. Ale do L. też jeżdżę często bo mają fajne promocje i słodycze o niebo lepsze i więcej niż w B. U mnie w L. słodycze to zajmują cała jedna alejkę.
|
|
|
|
#4922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czym się różni cola od kawy? Możesz wstawić zdjęcie coli? U mnie tylko dwa rodzaje gum white i spearmint. Mam wszystkie cztery zawieszki |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4924 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie czy są też inne tzn brokół ,kiełbasa,wafel,papryka,k urza noga
?chyba tylko te 4 co nie ? może potem będą |
|
|
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4927 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
po ile one są? Koniecznie jutro po nie pójdę.Cytat:
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
Ja ją wygrzebałam gdzieś z dna, kosztują 1,69. I tak sobie myślę, że może kupię więcej i będe miała do każdego przedmiotu, to może w końcu nie pogubię i nie pomieszam notatek:p
|
|
|
|
#4929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kilka dni temu też nabyłam teczkę z Kubusiem i długopis z Dorą. ![]() Odradzam puder do kąpieli (o ile jeszcze jest w sklepach) - pachnie tylko w momencie wsypywania do wody. Potem śmierdzi jak gumowe zabawki made in China. |
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
Raz tylko w North Fishu jadłam kalmary, ale od tamtej pory gdy ugryzłam takie kółko z kalmara i coś mi się ciągnęło tak okropnie bałam się jeśc tego typu rzeczy. Jednak wiem, że owoce morza potrafią byc naprawdę pyszne, tylko trzeba się do nich przekonac. Boję się je jednak już jeśc w jakiś barach i fast foodach, bo to może zrazic, jak zraziło mnie jakiś czas temu. Dlatego chciałam Was zapytac czy polecacie te mrożone krewetki lub tą mieszankę owoców morza i co ciekawego z nimi robicie, tak na pierwszy raz, żeby się przekonac i smakiem odwrócic wzrok od tych macek, ogonków i skorupek:P
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro idę grzebać ![]() Cytat:
Moje eksperymenty z owocami morza zaczełam w Hiszpanii i tam wszystko elegancko było zrobione. Nie smakowały mi tylko małże. Kiedyś kupiłam krewetki w B. żeby samemu zrobić (pierwszy raz samemu) ale jakoś nikt z domowników się nimi nie zachwycił tato w ogóle nie spróbował A co do krewetek, to te z B. trzeba oczyszczać jeszcze prawda? Czy nie?
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko - jak wygląda sprawa z gwarancją na produkty zakupione w sklepie biedronka ?
Chodzi mi o moje dzisiejsze zakupy: fotel obrotowy, aparat i wkrętarka. Jak płaciłam i zapytałam sprzedawcę to odpowiedział że wystarczy paragon... a w każdym z tych produktów w środku jest karta gwarancyjna i stąd moje pytanie - nie trzeba ich podbijać ? wystarczy zachować paragon ?? Bardzo proszę napiszcie jeżeli wiecie jak to jest |
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
chciałam tylko napisać, że w Biedronce nałogowo kupuję suszoną żurawinę za 5,49 i Pryncypałki za 4,99 Dzisiaj wpadłam po wspomniane już zapasy i ujrzałam lakiery Eveline, zakochałam się w trzech kolorach ![]() Teraz trochę przejrzałam wątek pod kątem recenzji lakierów i zastanawiam się jak można otwierać lakiery, czy inne produkty, których nie ma zamiaru się kupić? na opakowaniu jak byk jest napisane, że okres trwałości zależny od momentu otwarcia...Patrzę na kartoniki od lakierów i jedna strona zaklejona, ale druga już nie, czyli nie mam pewności, że żadna zapalona testerka się do nich nie dobierała... Mówcie co chcecie, nie cierpię takich ludzi ![]() Pozdrawiam
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później na talerzu nie trzeba się babrać
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam dziś na chwilę do B., kubków była cała masa, do wyboru do koloru, te z ważką prześliczne
wzięłam za to 2 paczki gum z cebulką i bananem ;-) kawa bardziej by mi pasowała, ale serio wygląda jak cola, w życiu bym tego z kawą nie skojarzyła poza tym zgarnęłam kefir just fit, całkiem ok ementaler mierzwiony w takich cieniutkich plasterkach, mój ostatni hit i goudę pradawną, tej jeszcze nie próbowałam, spoko jest ? ;> aaa i gdzie u Was leżą te paluchy paprykowo-serowe i jakiej to firmy ?
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2011-08-11 o 22:51 |
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ja je kupowałam chyba jakiś rok temu albo lepiej i były chyba po 14,99zł/6sztuk
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
Te jogurty już od jakiegoś czasu są w Biedronce. Nie jestem pewna czy pojawiają się tylko sezonowo, czy są cały rok.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz sobie technikę opracować, jak się nabierze wprawy to bardzo szybko się obierają
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz się zdecyduję i spróbuję, postaram się nie zrazic, a nóż się przekonam
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4947 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam też siostrze i ten drugi wyciągnęłam już z 6 pudła ![]() Cytat:
![]() U mnie jeszcze nie ma, pewnie będzie u mnie w niedzielę dopiero, ale fajnie, że wrzuciłaś już na forum Dzięki Cytat:
No to super Będzie napisane jak byk Też mi się to podoba. Choć nigdy nie miałam problemów ze zwrotem lub wymianą produktów, a czasem się zdarzyło ), no i było już po 8 dniach od pierwszego zakupu, więc zrobiłam tak kupiłam tę 3 parę trampek i na drugi dzień poszłam do tej pierwszej Biedronki i na tym "świeżym" paragonie oddałam tę jedną parę z poprzedniego zakupu W ten sposób mam 2 pary trampków, które mi się podobają najbardziej. Uwaga! Oczywiście te trampki które oddałam nie były noszone, a metki też nie odrywałam. Były zapakowane jak nowe, więc nikt nie miał żadnych przeszkód żeby przyjąć zwrot Raz tylko było tak, że jak chciałam wymienić towar z innego sklepu, to kasjerka powiedziała, że można zwracać i wymieniać produkty tylko w tym sklepie, gdzie były zakupione, ale wcześniej często wymieniałam z różnych sklepów i nie było problemów więc już sama nie wiem czy to nie było jej widzimisie. Tłumaczyłam jej że tamta Biedronka była bardzo daleko (co było na paragonie) i byłam tam pierwszy i może ostatni raz, bo dużo jeżdżę po Wawie, więc odwiedzam różne Biedronki, ale uparła się ![]() Mi też ta kawa bardziej skojarzyła się z colą Ale jak zobaczyłam jeszcze raz reklamę Orbit, to już wiedziałam że to kawa ![]() U mnie już od dawna nie ma tych zawieszek Chciałabym teraz mieć cały zestaw, a jak kupowałyśmy z siostrą te pierwsze zawieszki to było ich pełno Cytat:
No i zakupiłam też zeszyciki Euro 2012 (białe, czarne, zielone, fioletowe) po 2zł ![]() Przypominam, że te zakupy były z 1 i 2 gazetki szkolnej ![]() Aha dorwałam dziś kolejną świeczkę wanilia-pomarańcza ![]() Ach i kupiłam też dzisiaj winogrona - pyyyyszne |
||||
|
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że u mnie już nie było dżemów Łowicza, a byłam ok.14-tej i nie było już
Tylko mam nadzieję, że dowiozą , bo miałam dziś dokupić tn trusk.-malinowy Pewnie łyso było obsłudze, która wywieszała na szybie promocję na dżemy Ach, czy w tej mojej Biedronce ktoś zacznie pilnować terminów?! Bo ciągle coś jest albo wcześniej albo później
|
|
|
|
#4949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co to za teczki?? |
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

ale to chyba proma w ramach otwarcia...
czym się różni cola od kawy? Możesz wstawić zdjęcie coli?
U mnie tylko dwa rodzaje gum white i spearmint. Mam wszystkie cztery zawieszki
po ile one są? Koniecznie jutro po nie pójdę.

tato w ogóle nie spróbował
na opakowaniu jak byk jest napisane, że okres trwałości zależny od momentu otwarcia...
musisz sobie technikę opracować, jak się nabierze wprawy to bardzo szybko się obierają
No to super
więc już sama nie wiem czy to nie było jej widzimisie. Tłumaczyłam jej że tamta Biedronka była bardzo daleko (co było na paragonie) i byłam tam pierwszy i może ostatni raz, bo dużo jeżdżę po Wawie, więc odwiedzam różne Biedronki, ale uparła się