Portale randkowe - wasze doświadczenia ze spotkaniami - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 15:51   #31
gramwzielone
Wtajemniczenie

Dot.: Portale randkowe - wasze doświadczenia ze spotkaniami

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
jesli to na czacie czy ogolnie na necie typu portale randkowe, to bez roznicy, wiem jak to wyglada , na szczescie nie z autopsji, to zadna sztuka, dla mnie jest to dla tych, ktorzy nie potrafia nikogo poznac normalnie w realu z roznych wzgledow, np: wyglad, niesmialosc, brak pewnosci siebie itp.
akurat nie ma sie czym chwalic, ze sie poznalo meza na necie, to najgorsza forma.
A co, lepiej chwalić się tym że na przykład za dużo wypiło się na dyskotece i poszło z nowopoznanym chłopakiem do samochodu, a że czas spędzony w nim był owocny trzeba było brać ślub?

Forma nie gorsza niż inne.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 16:55   #32
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Portale randkowe swoją drogą, ale co myślicie o poznanych przypadkiem np. na jakimś portalu tematycznym, w grze itd.? Przecież to tak samo przypadek jak poznanie kogoś na ulicy

I tak poza tym, dobre jest to, że zwykle najpierw poznajemy czyjś charakter, wygląd na końcu i dzięki temu również osoby z kompleksami mogą kogoś znaleźć o ile nie trafią na takie chamidła, jak koleżanki jednej z Wizażanek, która pisała, że potrafią gościa od pasztetów wyzwać

Dodam, że poznałam kilku fajnych facetów na necie przez przypadek, nawet ostatnio poznałam naprawdę fajnego gościa, niekoniecznie w celach matrymonialnych, ale jeśli poznaję kogoś np. na imprezie, też nie liczę na ślub, tylko na miłą znajomość

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 18:04   #33
zupa_grochowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Portale randkowe swoją drogą, ale co myślicie o poznanych przypadkiem np. na jakimś portalu tematycznym, w grze itd.? Przecież to tak samo przypadek jak poznanie kogoś na ulicy
o nie moja Droga, to nie są przypadki Mam koleżankę, która gra w mmorpg w celach ściśle i świadomie matrymonialnych
Robi postacie skrzydlatych lasencji, elfic o nogach do nieba (koleżanka <100 kg), nadaje im nicki: Kicie, Seksi_Kocice, Misiaczki sraczki i... rwie!
A to jej wybrankowie pomogą wejść na wyższy poziom, dadzą jakąś fajną broń, wiadomo, że to zawsze ludzi zbliża No i znajomość się zacieśnia, wspólne walki z potworami, podróże w romantyczne miejsca (w grze oczywiście), pierwsze wyznania miłości, ona opowiada o swoich wielkich cyckach (informację o nadwadze pomija), on słucha oczarowany. Oczyma duszy widzi, wiotką kocicę z jędrnym biustem, w dodatku fankę gier mmorpg. Ona zdjęcia nie da, bo nie ma- aparat się popsuł (klisza pękła?), zobaczy jak się spotkają.Para postanawia spotkać się w "realu". Misio wiedziony popędem płciowym, jedzie pół polski do swojej Kici Kici na małe kici kici.
Żałuję, że nie widziałam miny żadnego z nich, kiedy stanęli w drzwiach i zamiast Seksi_Kociaka, ujrzeli tłustą kocurzycę z wąsem i tłustym włosem, szczerzącą zółtego zęba w rozanielonym uśmiechu.
Najbardziej zadziwiające jest to, co dzieje się potem. Narzeczony nie podejmuje odwrotu, nie udaje bólu brzucha, ani że umarła babcia i natychmiast musi wracać.
Nie, drogie Wizażanki: on: tak jak się umawiali wcześniej zostaje u niej na noc. I to nie na jedną.
Tak więc te dni, które spędzają u A. kolejni kochankowie z gier, są najszczęśliwszymi dniami w jej życiu (seksualnym podobnież).

A. załamuje się dopiero, kiedy rzeczony Misiaczek wyjeżdża, zostawiając ją z malinami na szyi i obietnicami wspólnego życia i od tej pory nie mówi już więcej nic. Misiaczki zmieniają numery i kasują postacie, usuwają konta z naszych klas, kamienie w wodę po prostu . A. jest w histerycznej rozpaczy, przybiega do swojej przyjaciółki zupy_g i wylewa żale.

I słuchałam. Pocieszałam po każdym Misiaczku, który z niej skorzystał i przepadł. Miesiąc temu, kolejny wywinął jej numer z tej kategorii, toteż przybiegła znowusz, że frajer, sk***iel i dupek: "nażarł się, naru***ł, wykąpał i zmył!".
No i tu po raz pierwszy powiedziałam jej prawdę na temat jej gierkowych związków, i głupich chłopcząt, których sobie zaprasza na kopulację, nie wiedząc o nich nic, a potem jest bardzo zdziwiona. Tak skończyła się nasza przyjaźń.
Od tygodnia na gg znowu ma opis: "Tygrysku KOCHAM CIĘ "
Pozostaje mi życzyć powodzenia młodej parze.

Taki mały przykład desperacji
Stary 2011-08-16, 18:37   #34
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez zupa_grochowa Pokaż wiadomość
o nie moja Droga, to nie są przypadki Mam koleżankę, która gra w mmorpg w celach ściśle i świadomie matrymonialnych
Robi postacie skrzydlatych lasencji, elfic o nogach do nieba (koleżanka <100 kg), nadaje im nicki: Kicie, Seksi_Kocice, Misiaczki sraczki i... rwie!
A to jej wybrankowie pomogą wejść na wyższy poziom, dadzą jakąś fajną broń, wiadomo, że to zawsze ludzi zbliża No i znajomość się zacieśnia, wspólne walki z potworami, podróże w romantyczne miejsca (w grze oczywiście), pierwsze wyznania miłości, ona opowiada o swoich wielkich cyckach (informację o nadwadze pomija), on słucha oczarowany. Oczyma duszy widzi, wiotką kocicę z jędrnym biustem, w dodatku fankę gier mmorpg. Ona zdjęcia nie da, bo nie ma- aparat się popsuł (klisza pękła?), zobaczy jak się spotkają.Para postanawia spotkać się w "realu". Misio wiedziony popędem płciowym, jedzie pół polski do swojej Kici Kici na małe kici kici.
Żałuję, że nie widziałam miny żadnego z nich, kiedy stanęli w drzwiach i zamiast Seksi_Kociaka, ujrzeli tłustą kocurzycę z wąsem i tłustym włosem, szczerzącą zółtego zęba w rozanielonym uśmiechu.
Najbardziej zadziwiające jest to, co dzieje się potem. Narzeczony nie podejmuje odwrotu, nie udaje bólu brzucha, ani że umarła babcia i natychmiast musi wracać.
Nie, drogie Wizażanki: on: tak jak się umawiali wcześniej zostaje u niej na noc. I to nie na jedną.
Tak więc te dni, które spędzają u A. kolejni kochankowie z gier, są najszczęśliwszymi dniami w jej życiu (seksualnym podobnież).

A. załamuje się dopiero, kiedy rzeczony Misiaczek wyjeżdża, zostawiając ją z malinami na szyi i obietnicami wspólnego życia i od tej pory nie mówi już więcej nic. Misiaczki zmieniają numery i kasują postacie, usuwają konta z naszych klas, kamienie w wodę po prostu . A. jest w histerycznej rozpaczy, przybiega do swojej przyjaciółki zupy_g i wylewa żale.

I słuchałam. Pocieszałam po każdym Misiaczku, który z niej skorzystał i przepadł. Miesiąc temu, kolejny wywinął jej numer z tej kategorii, toteż przybiegła znowusz, że frajer, sk***iel i dupek: "nażarł się, naru***ł, wykąpał i zmył!".
No i tu po raz pierwszy powiedziałam jej prawdę na temat jej gierkowych związków, i głupich chłopcząt, których sobie zaprasza na kopulację, nie wiedząc o nich nic, a potem jest bardzo zdziwiona. Tak skończyła się nasza przyjaźń.
Od tygodnia na gg znowu ma opis: "Tygrysku KOCHAM CIĘ "
Pozostaje mi życzyć powodzenia młodej parze.

Taki mały przykład desperacji
O matko, już wiem, skąd się biorą cukierkowate postacie o nickach typu SeXiBiTcH

Ale kurczę, ten "mój" dawał mi potiony, czy to już sponsoring?
A Twoja znajoma... Szkoda gadać, taka naiwna. Szczerze mówiąc, to życzę jej, żeby obecny misiaczek był na zawsze, bo w sumie biedna jest

Stary 2011-08-16, 18:52   #35
zupa_grochowa
Rozeznanie

Cytat:
O matko, już wiem, skąd się biorą cukierkowate postacie o nickach typu SeXiBiTcH

A Twoja znajoma... Szkoda gadać, taka naiwna. Szczerze mówiąc, to życzę jej, żeby obecny misiaczek był na zawsze, bo w sumie biedna jest
Zależy jak mu się odwdzięczałaś
Stary 2011-08-16, 18:54   #36
cucumber
Raczkowanie

ja uwazam ze to jest dobre miejsce, bo jest masa ludzi którzy pracują , studiują i nie maja czau ani gdzies spotkac kogos nowego , nie zwiazanego z przyjaciolmi .
A spotkanie chlopaka np na imprezie jest lepsze ? na imprezy chodzi sie po to by sie napic itd i co wtedy jest niby lepiej poznac ?

a pozatym zupa_grochowa niezle jestes "przyjaciólka"
cucumber jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 19:06   #37
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez zupa_grochowa Pokaż wiadomość
Zależy jak mu się odwdzięczałaś
Pomagałam mu "expić" i łaziłam z nim do lochów

Stary 2011-08-16, 20:38   #38
zip sklad
BAN stały

wlasnie dzis o tym mialam na szkoleniu w moprze, niestety, to bardzo niebezpieczne szukac szczescia i przygod na necie czy innych czatach, kiedys pracowalam w domu dziecka, nasze wychowanki bardzo czesto szukaly na czacie czy portalach partnerow, jak sie to konczylo chyba pisac nie musze, ogolnie podsumowujac, to ciaza, dziecko i dom samotnej matki, a po drodze pobicie, bo sie chcialy gdzies zaczepic.
uwazam,z e to zadna sztuka poznac meza na takim portalu i juz, robilam badania, swoje wiem. portale sa ok, jesli sie szuka kogos naluzie: kolegi,przyjaciela, znajomego itp.,a nie, ze ktos wchodzi na nie od razu z premedytacja zeby,,wyrwac chwasta lub, ze szuka meza'', bo na zywo sobie nie radzi. wiadomo, ze kazdy krzywym okiem patrzy jaksie slyszy,,poznalam meza na necie''.

Edytowane przez zip sklad
Czas edycji: 2011-08-16 o 20:41
zip sklad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 20:55   #39
BioIvO
Zakorzenienie

A ja cały czas jestem przekonana, ze z internetu korzystają różni ludzie i to czy poznało sie męża podczas remontu, stłuczki samochodowej czy tańca w dyskotece niczego nie zmienia w przyszłości związku. Nie musi być przypadek, żeby para była szczęśliwa, czasem dobrze jest gdy świadomie wybierze sie wysokiego bruneta bez nałogów

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 21:52   #40
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie dzis o tym mialam na szkoleniu w moprze, niestety, to bardzo niebezpieczne szukac szczescia i przygod na necie czy innych czatach, kiedys pracowalam w domu dziecka, nasze wychowanki bardzo czesto szukaly na czacie czy portalach partnerow, jak sie to konczylo chyba pisac nie musze, ogolnie podsumowujac, to ciaza, dziecko i dom samotnej matki, a po drodze pobicie, bo sie chcialy gdzies zaczepic.
uwazam,z e to zadna sztuka poznac meza na takim portalu i juz, robilam badania, swoje wiem. portale sa ok, jesli sie szuka kogos naluzie: kolegi,przyjaciela, znajomego itp.,a nie, ze ktos wchodzi na nie od razu z premedytacja zeby,,wyrwac chwasta lub, ze szuka meza'', bo na zywo sobie nie radzi. wiadomo, ze kazdy krzywym okiem patrzy jaksie slyszy,,poznalam meza na necie''.
Ty serio pisałaś doktorat?
Stary 2011-08-17, 05:43   #41
zip sklad
BAN stały

mialam propozycje, ale za maly hajs u nas i zrezygnowalam, teraz troche zlauje, ale mialam juz temat i badania porobione wstepnie, poza tym czesto mam kursy i szkolenia, bo taka branza i o tym mamy caly czas o milosci z internetu, poogladajcie sobie taki program ,,Gorace serca w sieci'', kto tam szuka i kogo na Polsat Cafe to lecialo. nie ma nic zlego w poznaiu tego wysokiego bruneta, tylko, ze jak pokazuja badania wiekszosc kobiet by go nie poznala na zywo w tzw. warzywniaku, bo by na nia nie zwrocil uwagi lub byliby za niesmiali zeby sie do siebie odezwac i juz. internet do droga na skroty i pojscie na latwizne. jest to robione poniekad z premedytacja.
http://balladafilm.pl/Community/6628..._w_ciemno.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 08:46   #42
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:

Mi ludzie mmo dawali zbroje, potki, statki i w ogóle mnie rozpieszczali zazwyczaj jako gildiową maskotkę. To na pewno był grupowy sponsoring
A w mmo poznałam paru fajnych facetów, z którymi do tej pory utrzymuję kontakt nie tylko wirtualny.

No biedna, ale na własne życzenie. Nie rozumiem dlaczego ludzie mają takie parcie na udawania kogoś innego w sieci. Każdy kto ma swój rozum wie, że przy pierwszym spotkaniu na żywo takie rzeczy wyjdą na jaw.
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 09:32   #43
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
mialam propozycje, ale za maly hajs u nas i zrezygnowalam, teraz troche zlauje, ale mialam juz temat i badania porobione wstepnie, poza tym czesto mam kursy i szkolenia, bo taka branza i o tym mamy caly czas o milosci z internetu, poogladajcie sobie taki program ,,Gorace serca w sieci'', kto tam szuka i kogo na Polsat Cafe to lecialo. nie ma nic zlego w poznaiu tego wysokiego bruneta, tylko, ze jak pokazuja badania wiekszosc kobiet by go nie poznala na zywo w tzw. warzywniaku, bo by na nia nie zwrocil uwagi lub byliby za niesmiali zeby sie do siebie odezwac i juz. internet do droga na skroty i pojscie na latwizne. jest to robione poniekad z premedytacja.
http://balladafilm.pl/Community/6628..._w_ciemno.html
Pytałam dlatego że w ogóle nie kojarzysz mi się z osobą - doktorem jakiejś dziedziny nauki.

Z drugiej strony ja mam trochę staroświeckie spojrzenie na osobę z takim stopniem naukowym - że jest to ktoś posługujący się poprawną polszczyzną, nowoczesny, ktoś kto nie widzi świata na biało-czarno, ktoś kto nie uważa że pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko na dany temat, ktoś kto potrafi myśleć nieszablonowo a nie stereotypami, z otwartym umysłem i szerokimi horyzontami.

Poza tym wybacz - ale wg mnie Twoje badania są niewiele warte bo są nieobiektywne i jednostronne, z tego względu uważam również za śmieszne Twoje pozowanie na specjalistkę kiedy tak naprawdę wiesz niewiele na ten temat (uwierz, nawet na podstawie tego wątku można stwierdzić, że randki w necie to nie tylko spotkania koloryzujących rzeczywistość chłopaków z ograniczonymi umysłowo prostaczkami jak Twoje koleżanki).
Stary 2011-08-17, 09:43   #44
Suvia
Zakorzenienie

Z czystej ciekawości chciałabym zobaczyć "pracę doktorską" napisaną takim stylem i z tak oszałamiającą zdolnością do olewania podstawowych zasad składni, interpunkcji itd. itd.

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2011-08-17 o 09:44
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 15:38   #45
zip sklad
BAN stały

Suvia ja nie napisalam, ze napisalam doktorat, tylko, ze mialam propozycje,i ze robilam wstepne badania i mialam temat pracy, czytaj ze zrozumieniem, to moze wiecej zrozumiesz-troche mi maslo maslane wyszlo tak a propo forum to nie praca mgr ani doktorska, aile tu siedzi osob z mgr dalej uwazam, ze net jest dla granatow i nieudacznikow, ew. osob niesmialych i niepewnych siebie, ktorzy w realu nie podeszliby do laski lub faceta i nie zagadali, bo trzeba jakos wygladac i miec gadane tzw. dobry bajer.

Czas edycji: 2011-08-17 o 15:41
Stary 2011-08-17, 16:42   #46
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Suvia ja nie napisalam, ze napisalam doktorat, tylko, ze mialam propozycje,i ze robilam wstepne badania i mialam temat pracy, czytaj ze zrozumieniem, to moze wiecej zrozumiesz-troche mi maslo maslane wyszlo tak a propo forum to nie praca mgr ani doktorska, aile tu siedzi osob z mgr dalej uwazam, ze net jest dla granatow i nieudacznikow, ew. osob niesmialych i niepewnych siebie, ktorzy w realu nie podeszliby do laski lub faceta i nie zagadali, bo trzeba jakos wygladac i miec gadane tzw. dobry bajer.
w necie też potrzebny jest bajer zaraz idzie rozróżnić kogoś wygadanego od nieśmiałego.

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 16:56   #47
Suvia
Zakorzenienie

Czytam ze zrozumieniem. Nie napisałam, że chcę zobaczyć Twoją pracę doktorską, bo wiem, że takowej nie ma. Napisałam, że ciekawym doświadczeniem byłoby przeczytanie pracy doktorskiej napisanej w taki freestylowy sposób (a co i tak było ironią, bo mam nadzieję, że takowa nie będzie miała szansy powstać).

~ Hank Moody
Stary 2011-08-17, 18:03   #48
zip sklad
BAN stały

a co Ci do tego czy bedzie czy nie? moja sprawa. na szczescie to nieod Ciebie zalezy. to tak jakbym Ci napisala, ze mam nadzieje,ze nigdy nie napiszesz magisterki jasne, ze bajer to podstawa, na takich czatach i portalach, bo z wygladem bywa na nich roznie, najczesciej slabo.
http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,10126969.html?i=2
siara, obciach czy lans? a kto to wie. dla mnie to juz desperacja, ze nie mogla sobie nikogo normalnie poznac. za maz tez jakos za niego nie wyszla, zrobil jej dziecko i pewnie dal noge. dziwie sie, ze sie tacy ludzie zdarzaja, to niepowazne.

Czas edycji: 2011-08-17 o 18:05
Stary 2011-08-17, 19:12   #49
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
moge, bo znajome sie spotykaly i to byly same nuiewypaly, fotki wsylali kogos innego, a w realu przyszedl granat.
Nie znam osobiscie nikogo, kto by sie spotkal z kims, kto wstawil falszywe zdjecie, ale slyszalam o takich przypadkach.

Moja kolezanka pisze doktorat, w ktorym uwzglednia portale randkowe - w trakcie pisania sama na takim poznala swojego narzeczonego
Cytat:
jak mu mowily, ze wyglada jak pasztet,to wyzywali.
Gdyby mi ktos powiedzial, ze wygladam jak pasztet, to tez bym zwyzywala... Z kim Ty sie zadajesz
Cytat:
taki portale randkowe czy czaty ogolnie sa dla takich osob, ktorzy nie sa w stanie nikogo fajnego i normalnego w realu poznac.
I na tej teorii oparlas badania doktoranckie? Zenada
Cytat:
mnie kazda forma dobra, obojetnie czy pub, sklep, czy silownia itd.
A fuj, mialabym poznawac kogos na sali gimnatycznej smierdzacej potem albo w pubie po alkoholu? Bleee

Masz straszne uprzedzenie do internetu, az dziwi dlaczego udzielasz sie na internetowym forum.
Cytat:
ale nie net, z neta mozna sie ew. kolegowac i tyle.
11 przykazanie boze
Cytat:
moze tak pisze, bo nigdy nie mialam problemow z ponawaniem kogos na zywo.
Ja tez nie mam takich problemow, ale nie uwazam osob randkujacych przez neta za panienki lapiace na gwalt meza
Cytat:
Suvia takie szukanie meza/partnera w necie, to droga na skroty i pojscie na latwizne jak pisze Malla. sama mam kolegow z neta, ale bym sie nie zwiazala.
Na pewno pisalas doktorat? Bo widze tu problem z czytaniem ze zrozumieniem - nie pisalam o pojsciu na latwizne tylko ze zdecydowalam sie na taka forme, poniewaz chcialam umowic sie z kims, kto nie bedzie znajomym znajomego, a w przeciwienstwie do Ciebie nie za bardzo podoba mi sie forma szukania kandydatow na randki w barach.

Troche balabym sie spotkac z nieznajomym z ulicy, a odwiedzajac czyjs profil na portalu spolecznosciowym przed spotkaniem mozna sie sporo o nim dowiedziec, a dziewczyny obawiajace sie o swoje bezpieczenstwo moga podrzucic szereg namiarow na te osobe komus zaprzyjaznionemu przed spotkaniem.

Widze duzo plusow poznawania sie przez internet, ale w mojej bardzo krotkiej "karierze" na portalu randkowym nie natknelam sie na oszusta czy zboczenca, wiec tez za bardzo nie chce sie o tym wypowiadac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-17, 19:13   #50
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
jesli to na czacie czy ogolnie na necie typu portale randkowe, to bez roznicy, wiem jak to wyglada , na szczescie nie z autopsji, to zadna sztuka, dla mnie jest to dla tych, ktorzy nie potrafia nikogo poznac normalnie w realu z roznych wzgledow, np: wyglad, niesmialosc, brak pewnosci siebie itp.
akurat nie ma sie czym chwalic, ze sie poznalo meza na necie, to najgorsza forma.
No tak... Ktoś, kto nie ma pojęcia o internetowych znajomościach wie najlepiej, jak to jest. Najgorsza forma? Daj spokój. Jakaż to jest najlepsza forma w takim razie? Rozumiem, że na uczelni, dyskotece, w autobusie, to się lepiej jest poznać?
Swojego TŻa poznałam na czacie telewizyjnym, telegazetowym. Jemu się nudziło, więc wysłał tam wiadomość z numerem, ja napisałam, i tak jesteśmy ze sobą 3 lata (dokładnie dziś mamy rocznice), a zaczęliśmy ze sobą być po 1,5 roku znajomości. Poznałam w internecie kilka naprawdę fajnych osób, których nie miałabym okazji poznać w realu. Ja nie widzę w takich znajomościach nic złego, wręcz przeciwnie. Tak naprawdę nie ma znaczenia gdzie kogo poznaliśmy, ale to, jak nam się z nim rozmawia.
201801022117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:32   #51
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Swojego TŻa poznałam na czacie telewizyjnym, telegazetowym.
Poszłaś dziewczyno na łatwiznę i do tego związałaś się z jakimś telemaniakiem i zboczeńcem... I ten, i nie napiszesz magisterki!!!!

~ Hank Moody
Stary 2011-08-17, 19:38   #52
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
a co Ci do tego czy bedzie czy nie? moja sprawa. na szczescie to nieod Ciebie zalezy. to tak jakbym Ci napisala, ze mam nadzieje,ze nigdy nie napiszesz magisterki jasne, ze bajer to podstawa, na takich czatach i portalach, bo z wygladem bywa na nich roznie, najczesciej slabo.
http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,10126969.html?i=2
siara, obciach czy lans? a kto to wie. dla mnie to juz desperacja, ze nie mogla sobie nikogo normalnie poznac. za maz tez jakos za niego nie wyszla, zrobil jej dziecko i pewnie dal noge. dziwie sie, ze sie tacy ludzie zdarzaja, to niepowazne.
A od kiedy to bycie samotną matką jest wstydem

Stary 2011-08-17, 19:45   #53
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Poszłaś dziewczyno na łatwiznę i do tego związałaś się z jakimś telemaniakiem i zboczeńcem... I ten, i nie napiszesz magisterki!!!!

Do tego on nie liczył na to, że ktoś mu odpisze, bo napisał tam z nudów, dla żartu... Zboczeniec jak nic. Ale tej magisterki to ja nie przeżyję... Muszę go rzucić, tego wstręciucha smsowego.
Stary 2011-08-17, 19:49   #54
spititout
Raczkowanie

Cytat:
Poznałam w internecie kilka naprawdę fajnych osób, których nie miałabym okazji poznać w realu. Ja nie widzę w takich znajomościach nic złego, wręcz przeciwnie. Tak naprawdę nie ma znaczenia gdzie kogo poznaliśmy, ale to, jak nam się z nim rozmawia.
Dokładnie
Poznałam masę ludzi przez internet, kompletnie nie w celach matrymonialnych, po prostu znajomych z forum muzycznego, z blogów itp. Do teraz w miarę możliwości się spotykamy, wyjeżdżamy razem na koncerty. Konto na portalu randkowym założyłam z ciekawości, bez jakiegoś ciśnienia na znalezienie męża panowie byli różni, spotkałam się póki co z jednym - okazało się, że studiuje na moim wydziale, tylko piętro niżej raz poszliśmy do kina, pogadaliśmy, jako facet kompletnie odpada, ale jako kolega, czemu nie kolejne spotkanie z innym w ten weekend, ciekawe jak będzie teraz rozmawia się miło, jeśli skończy się na jednym spotkaniu też nie będzie źle. Przynajmniej poznałam kolejną osobę z ciekawym gustem muzycznym i fajnym poczuciem humoru
Znam kilka par, które poznały się przez internet, damsko-damskich i damsko-męskich. Jedni są dalej razem, inni nie, ale to że poznali się przez internet absolutnie nie było przeszkodą czy powodem rozstania.
Don't be plasticine

spititout jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-17, 19:51   #55
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego on nie liczył na to, że ktoś mu odpisze, bo napisał tam z nudów, dla żartu... Zboczeniec jak nic. Ale tej magisterki to ja nie przeżyję... Muszę go rzucić, tego wstręciucha smsowego.

Tacy są najgorsi. Że niby im nie zależy. Ale jednak wytrwale szukają ofiary

~ Hank Moody
Stary 2011-08-17, 19:57   #56
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez spititout Pokaż wiadomość
Dokładnie
Poznałam masę ludzi przez internet, kompletnie nie w celach matrymonialnych, po prostu znajomych z forum muzycznego, z blogów itp. Do teraz w miarę możliwości się spotykamy, wyjeżdżamy razem na koncerty. Konto na portalu randkowym założyłam z ciekawości, bez jakiegoś ciśnienia na znalezienie męża panowie byli różni, spotkałam się póki co z jednym - okazało się, że studiuje na moim wydziale, tylko piętro niżej raz poszliśmy do kina, pogadaliśmy, jako facet kompletnie odpada, ale jako kolega, czemu nie kolejne spotkanie z innym w ten weekend, ciekawe jak będzie teraz rozmawia się miło, jeśli skończy się na jednym spotkaniu też nie będzie źle. Przynajmniej poznałam kolejną osobę z ciekawym gustem muzycznym i fajnym poczuciem humoru
Znam kilka par, które poznały się przez internet, damsko-damskich i damsko-męskich. Jedni są dalej razem, inni nie, ale to że poznali się przez internet absolutnie nie było przeszkodą czy powodem rozstania.
Tak czytam, i dochodzę do wniosku, że najfajniejsze osoby poznałam przez internet.

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Tacy są najgorsi. Że niby im nie zależy. Ale jednak wytrwale szukają ofiary
On był bardzo wytrwały, ale w czekaniu na mnie... A to szumowina prawdziwa... Rozgryzłam go. Dziękuję Ci kochana, że rozjaśniłaś mi umysł. Czułam, że jednak z dziewczynami powinnam się wiązać...
Stary 2011-08-17, 20:08   #57
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
jasne, ze bajer to podstawa, na takich czatach i portalach, bo z wygladem bywa na nich roznie, najczesciej slabo.
Moje poznane w ten sposob chlopie jest sliczne jak aniolek
Cytat:
dla mnie to juz desperacja, ze nie mogla sobie nikogo normalnie poznac.
Az cisnie sie na usta pytanie, czy kogos masz i jak go poznalas...
Cytat:
za maz tez jakos za niego nie wyszla, zrobil jej dziecko i pewnie dal noge.
A to od razu trzeba wyjsc za maz za kogos, z kim sie randkuje? Jesli nie stosowala antykoncepcji nie chcac miec dziecka, to wynika z jej glupoty, a nie ze sposobu poznania faceta. Dziecko mogl jej "zrobic" ktokolwiek.
Stary 2011-08-17, 20:48   #58
zip sklad
BAN stały

Malla to byly tylko przyklady, mozna poznac gdziekolwiek na zywo basen, park, kawiarnia, obojetnie, wstyd, bo zrobila to z premedytacja, dala sie zaplodnic, a wiedziala, ze z facetem nie bedzie,wiec skazala z gory dziecko na brak ojca, z czysto egoistycznych pobudek, bo chciala miec dziecko, ojca dziecka wybrala w castingu z portalu randkowego, wiec to o niej kiepsko swiadczy, mam, obecnego TŻt poznalam na kursie na prawo jazdy, nie poszlam tam z zamiarem poznania nikogo, za rok slub bierzemy, nie uznaje narzeczonych z netu, dobrze wiem, jak na czacie wyglada taka rozmowa. jak ktos mi mowi, ze sie na necie poznal i slub bierze, to mi sieod razu chce smiac, na zywo, to trzeba dobrze wygladac zeby kogos poznac, a przez net, to wiekszosc bajki wstawia. nazwaly kogos pasztetm lub granatem, bo zostaly oszukane, fotka inna, facet inny, to tez byscie tak zareagowaly.
mam paru znajomych/ kolegow z neta, ale bym sie nie zwiazala.

Czas edycji: 2011-08-17 o 20:53
Stary 2011-08-17, 21:15   #59
201801022117
Konto usunięte

Cytat:
Malla to byly tylko przyklady, mozna poznac gdziekolwiek na zywo basen, park, kawiarnia, obojetnie, wstyd, bo zrobila to z premedytacja, dala sie zaplodnic, a wiedziala, ze z facetem nie bedzie,wiec skazala z gory dziecko na brak ojca, z czysto egoistycznych pobudek, bo chciala miec dziecko, ojca dziecka wybrala w castingu z portalu randkowego, wiec to o niej kiepsko swiadczy, mam, obecnego TŻt poznalam na kursie na prawo jazdy, nie poszlam tam z zamiarem poznania nikogo, za rok slub bierzemy, nie uznaje narzeczonych z netu, dobrze wiem, jak na czacie wyglada taka rozmowa. jak ktos mi mowi, ze sie na necie poznal i slub bierze, to mi sieod razu chce smiac, na zywo, to trzeba dobrze wygladac zeby kogos poznac, a przez net, to wiekszosc bajki wstawia. nazwaly kogos pasztetm lub granatem, bo zostaly oszukane, fotka inna, facet inny, to tez byscie tak zareagowaly.
mam paru znajomych/ kolegow z neta, ale bym sie nie zwiazala.
Pokaż mi fragment, gdzie pisze że Kosik tylko dała się zapłodnić. Kolejna rzecz, to taka, że czasem dziecko wychowywane przez jednego rodzica ma o wiele lepsze dzieciństwo i dorastanie, od tego które ma oboje rodziców.
Może Cię uświadomie. Tobie się chyba wydaje, że wszystkie osoby poznające kogoś przez internet bez spotkania, lub po pierwszym spotkaniu już chcą slubu. Ja jestem ze swoim facetem 3 lata, i znam go bardzo dobrze, ale nasz związek nie opierał się, i nie opiera na słodziutkich smskach, i chodzeniu przez smsy, tylko na spotkaniach, mieszkaniu razem, i wspólnym spędzaniu czasu. To, że, jak twierdzisz, Twoje znajome miały takie doświadczenia, to żaden argument- moje doświadczenia, i innych osób które znam są bardzo pozytywne, więc łaskawie schowaj sobie te prześmiewcze komentarze do kieszeni, bo widocznie Twoje pojmowanie związku osób, które się poznały przez internet jest mooocno zniekształcone.
Stary 2011-08-18, 06:26   #60
zip sklad
BAN stały

FreakChic ona to mowila w programie sniadaniowym chyba na TVP 2 wczoraj z tego co pamietam. nie mysle tak, ze od razu chca slubu po 1 szym spotkaniu czy cos, tylko, ze ida na latwizne i droga na skroty. czesto wychodza na tym jak zablocki na mydle i jako pedagog z wyksztalcenia i doswiadczenia-praca m.in. w domu dziecka niestety nie zgodze sie z Toba, ze dziecko wychowane przez 1go rodzica malepsze dziecinstwo, skad sie pozniej biora malzenstwa/ pary z taka roznica wieku? np. ona 25 lat, on 43. z braku ojca m.in. w dziecinstwie o czym nie raz pisza dziewczyny na forum. pakuja sie w zwiazku bez przyszlosci ze starszym facetem, bo im taty brakowalo w dziecinstwie.

Czas edycji: 2011-08-18 o 06:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości