|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
murka04 to witaj w klubie tez ide dzisiaj na %%%%
![]() ![]()
#1742 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
A ja robię totalna przerwę od diety na 2 dni... nie wiem czy dobrze robię, ale muszę
![]() Dziewczyny, życzę udanych imprez ![]()
#1743 |
Raczkowanie
|
Jak ja wam zazdroszcze tych wyjazdow, wypadow na miasto itd
Ja siedze sama jak palec w tej Danii ale dobrze ze wracam, bede wsrod swoich i z bliskimi 2 osobami, poszukam pracy i mam nadzieje ze bedzie oki Tylko musze wynajac mieszkanie a kurcze drogie sa strasznie w Gdańsku ![]() Ja dzisiaj apetytu nie mam, mnie o nie dziwi po ostatnim maratonie do teraz zjadlam 3 sliwki, brzoskwinke, pol jablka i 2 pomidorki cherry pozniej zjem piers i styka ![]() Wszystkie nowe dziewczyny witam ![]() A tym ktore udaja sie na weekend zycze milego i udanego czasu ![]()
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi się nudzi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Raczkowanie
|
A ja mam okropny dzień na słodycze
![]() ![]() I śniadanie - płatki ( just fit + otręby) z mlekiem II 2 wafelki + kawa czarna ( 200 kcal) obiad - 2 ziemniaki, udko z kurczaka, trochę mizerii podwieczorek - kawałek kopca kreta i kawałeczek szarlotki kolacja - jogobella light z 2 łyżkami otrąb A potem u znajomych - piwo i mam nadzieję, że tyle... Jutro obiad rodzinny, więc też nie dam rady wytrzymać w 1000 kcal W poniedziałek zapewne nie będzie już 68..ach ![]() ![]() Zmykam się ogarniać ![]()
#1746 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dziś większość wybiera się na imprezkę
![]() Ja też już się szykuję, przed chwilą się wykąpałam i ogoliłam ładnie calusieńka ![]() ![]() ![]() ![]()
#1747 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam na spacerku z rodzinką a potem pojechaliśmy na pachtę napole kukurydzy
![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam do domu i zrobiłam obiad - ziemniaki + kotlety mielone-pyszne mi wyszły! Dzieci z mężem wcinali aż im się uszy trzęsły ![]() ![]() Teraz wszyscy odpoczywamy po obiedzie. Mieliśmy iść do mojej siostry na kawe ale nikomu się nie chce. Pogoda śliczna ale dalej wieje i to bardzo ![]()
#1748 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() Moja aktualna waga to 71,7kg, mam 176cm wzrostu, mój cel to hmmm... jak narazie 65kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Hej Perełki
![]() Galadriela, ja miałam swego czasu wieeeelką fazę na Tolkiena. LOTR czytałam 2 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agniesik, jeju, no nie dziwię się. W końcu to poważna decyzja. Nie raz rozmawialiśmy o zaręczynach, ale to wydawało się takie odległe. A dziś nadszedł TEN dzień, gdy kupiliśmy pierścionek. I jest taki jak chciałam ![]() ![]() Madzia, nie wiedziałam, że zaręczeni jesteście ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie dziewczyny że lecicie na imprezki. My dziś siedzimy w domciu. To szukanie, oglądanie, przymierzanie i ceny pierścionków mnie zmęczyły. Jeeeeju, strasznie drogie to wszystko! ![]() Menu: -owsianka -podudzie z kurczaka+ziemniaki+mizeri a -wieśniak z dżemem truskawkowym z Lidla -1 gałka lodów tiramisu -paluszek Mister Choc z Lidla ![]() -(i pewnie będą) 2 piwa Miłego wieczoru ![]() ![]()
![]() |
#1750 |
Raczkowanie
|
u nas sie mowi na charende
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- mam chyba opakowanie w szafce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wy mnie naprawde kiedys zdemoralizujecie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- no mojemu sercu jakos zawsze najblizszy byl elfik ![]() ![]() ![]() ![]() a dzaga widze ze wlosy tez zapuszczasz..i ile sie udalo? ja zaczelam razem z dieta...czyli od marca i sa juz do ramion, ale chcailabym zeby byly tak jak zapiecie stanika z tylu...wtedy bym mogla troche sfalowac (taka wizja fantazy) i puscic luzem (kolejna wizja fantazy), ale fryzjerom juz nie wierze...to tylko sie tak mowi, ze przy cienkich wlosach dobre obciecie albo wycieniowanie to cuda zdziala...taaa..jasne...a lbo w tym miescie nie ma dobrego fryzjera albo to sciema...ja juz nie wierze...beda dluzsze i rownej dlugosci i czuje ze bedzie o niebo lepiej... Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-20 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja to was podziwiam ze lubicie czytac, ja oprocz lektur w szkole i to nie wszystkich to nic nie czytalam. Dla mnie szkoda czasu na czytanie, mnie to nudzi,chociaz powiem wam ze Lalka Prusa mi sie podobala bardzo
![]() ale niestety czytac nienawidze, no chyba ze pisma kobiece ![]() codo wlosow to w styczniu mialam bardzo dlugie do pupy ale scielam, wrzucam wam fotke moich wloskow z tamtego czasu ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-20 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi...warto inwestować w jakieś środki wspomagające odchudzanie (L-karnityna, chrom, herbarki, preparaty itp.) czy to pic na wodę? ![]()
![]() |
#1753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o ja hobbita i silmarillion tez ![]() mysle, ze nie warto...zielona i czerwona herbate to warto pic ![]() po chromie moga wypadac wlosy, a te inne niby ulatwiajace trawienie to rozregulowuja prace jelit...w sensie ze jak przestaniesz to brac to organizm moze miec problem zeby wlasnymi silami sie wyproznic...wiec lepiej za bardzo nie eksperymentowac...no chyba ze ktos zna cos sprawdzonego ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- jaki wypas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dorisek: trylogie tolkiena to sobie przeczytaj...to jest niesamowite...nieziemskie ...ja podziwiam jaka fantazje ma ten czlowiek, i wiedze tez, bo sporo jednak zaczerpnal z roznych mitologii, i jaka pasje...zeby na potrzeby ksiazki wymyslec samemu wlasny jezyk elficki ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-20 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
Hot o to nie daleko mnie
![]() ![]() Agniesik kochana jesteś dziękuję ![]() Dżaga ale faaaajnie, że wybraliście sobie takie jak chcecie hihi ![]() Mama na pewno przekona się do TŻ tym bardziej jak zamontuje jej kilka rzeczy w łazience ![]() ![]() ![]()
#1755 |
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze menu:
14: pol brzoskwini, pol jablka i pomidorek cherry 16: pol brzoskwini 17.30: 3 sliwki, pomidorek cherry 20: 2 piersi z kurczaka i tak w siebie wpychalam, po ostatnich 3 dniach mam sporo zapasu w zoladku ![]() a u nas pustki na forum ![]()
#1756 |
Raczkowanie
|
I śn.: jogurt naturalny, herbata zielona
IIśn.: 2 kromki razowca, plasterek sera topionego obiad: mały kawałek domowej pizzy (na cieście tylko papryka w proszku, pieczarki, ser i ketchup), herbata Rooibos kolacja: 2 kromki razowca, plaster sera topionego, plaster wędliny, herbata zielona Przez ten kawałek pizzy wyszło troche ponad 1000 kcal, ale to i tak połowa tego co ostatnio jadłam. Zresztą pizze jem raz na 2-3 miesiące, więc nie ma tragedii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis zjadlam malo... o wiele za malo, nawet tu nie napisze, bo szkoda gadac...
Dzaga, a gdzie kupiliscie pierscionek? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dorisek, to moze nie wynajmuj calego mieszkania w Gdansku, tylko jeden pokoj w mieszkaniu studenckim? |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Raczkowanie
|
ja dziś wymiękłam i zastanawiam się gdzie się czasem podziewa mój rozum, zjadłam normalny obiad to uznałam, że skusze się z TŻ na deser lodowy a jak już tyle zjadlam to co mi tam pochlonełam jeszcze bagietke czosnkową , czipsy i piwo ehhhhhhh czasem zachowuje się beznadziejnie;/
tinekk: to jak już schudniemy to wymarzonych wag to umowimy się na piwo ![]() ![]()
#1759 | ||
Zakorzenienie
|
A ja dziś nie imprezuję ale za to wyszorowałam na błysk lodówkę
![]() ![]() ![]() Wykąpałam się i siadłam na chwilkę.Idę zaraz spać. ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;28877907]Hej ![]() ![]() Moja aktualna waga to 71,7kg, mam 176cm wzrostu, mój cel to hmmm... jak narazie 65kg ![]() ![]() Super że do nas dołączyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Baletnico no mam nadzieję że w końcu Ci się uda znaleźć tą pracę, wiem że jej bardzo potrzebujesz i dlatego mocno trzymam kciuki aby się udało ![]() Dzaga no to moje gratulacje ![]() ![]() Antilia udanego wyjazdu życzę ![]() ![]() ![]() ![]() Kosaciec a nie słyszałam nigdy takiego słowa "na charende" - strasznie trudne :P Niby jeden kraj a w różnych jego częściach mówi się całkiem inaczej na niektóre rzeczy ![]() ![]() Ja włosy miałam do pasa prawie kiedyś i głupia obcięłam do ramion ![]() ![]() Co do książek to przeczytałam jedną jedyną w życiu - Hobbita ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
Nie tylko Ty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Dobra laseczki moje, ja idę spać. Jutro u mnie w mieście festyn jest na plaży miejskiej nad jeziorem z okazji zakończenia sezonu letniego chyba - nawet nie wiem dokładnie. Wiem, że na pewno tam pojedziemy z mężem i dziećmi jak nie będzie padało oczywiście. to dobranoc ślicznotki ![]() ![]() papapa ![]()
![]() |
#1760 |
Zadomowienie
|
Hot hehe dobrze a jaki w ogóle masz cel? Bo niema w stopce
![]()
#1761 |
Zakorzenienie
|
Hej chudzinki
![]() ![]() Kosaciec, właśnie studia językowe mają to do siebie, że jak już naczyta się lektur i innych akademickich pierdół to już nawet nie ma kiedy ot tak dla przyjemności książkę poczytać ![]() ![]() ![]() Agniesik, kupiliśmy pierścionek w sklepie Korn - to lubelscy jubilerzy. Mają naprawdę piękne wzory, ale i ceny adekwatne do oryginalnego wzornictwa. Ja za 3000 nigdy nie wybrałabym pierścionka ![]() ![]() Monia, dziękuję Ci bardzo ![]() Jak skończyłam to pisać to weszłam na wagę i jest 48,8. No i dobra ![]() ![]() Wczoraj z TŻ poszliśmy do Leclerca i były zeszyty w 'niby' promocji. Ale jeszcze nie kupiłam. Brulion 160k B5 kosztował 14zł ![]() Uciekam na kawę i może już zjem śniadanie, ale na pewno zaplanuję zajęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny...
Wczoraj byłam na tym weselu u kuzynki TŻ. Tż też był. Usiadł się na drugim końcu stołu, ja też na drugim. Nie mam już siły pytać co się stało, dlaczego odrazu jest taki obojętny dla mnie. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy, na weselu gdy zaczępiłam go, naburmuszył się, nie odpoiwiadając nic i poszedł tak jakby jakiegoś menela przed osobą na ulicy miał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że wam nie poodpisuję ale za dużo tego ![]() Monika mieszkanie jest na mnie. Nie stać mnie żeby płacić za kredyt. Powiedziałam do TŻ, że nie długo trzeba zaplacić ratę i musi mi dać połowę a on mi na to: gówno mnie obchodzi skąd weźmiesz, to nie moje mieszkanie ![]() NIGDY taki nie był dla mnie. Jesteśmy ze sobą ładne kilka lat. Zawsze kochany, troskliwy. Chwalił mnie na każdym kroku, nie dał złego słowa powiedzieć. Zawsze zgodni chociaż bywały kłótnie gdzie ja wybuchiwalam ale on zawsze jak już byólo dobrze mówił, że wie, że taka jestem przez natłok zdarzeń jakie mnie spotkały w życiu. Nie wiem co jest grane. Wczoraj wszyscy tak się na mnie paytrzyli jakby wiedzieli co sie stało, tylko ja nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja niedawno wstałam, a raczej zostałam obudzona ![]() ![]() ![]() ![]() Dzaga dziękuję ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że już wybraliście pierścionek ![]() Monia ja też uwielbiam taką kukurydzę z pola, może też dziś namówię Tż żebyśmy pojechali, bo mi smaka narobiłaś ![]() Dorisek ale miałaś długie włosy ![]() ![]() Ola jejku kochana jak ja Ci współczuję ![]() ![]()
![]() |
#1764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-21 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Ola, masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Raczkowanie
|
tinekk:niby 46, teraz waze tak 50-51 ale jestem niska ,bo tylko 158 ale coś nie moge się zmobilizować od roku
![]()
#1767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam cel 47 narazie, waze nie całe 49 ale też jestem niska niestety 160cm, damy rade! ![]()
![]() |
#1768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tego co na razie doczytałam, to jestem chyba nawet najniższa w wątku (154cm). ![]() Obrałam sobie za cel 48kg, ale pewnie musiałabym ważyć z 39kg żeby pozbyć się tłuszczu na udach (ach...uroki figury typu gruszka). ![]() Dzisiaj zgrzeszyłam 4 pomarańczowymi ciastkami dr Gerarda i mam ochotę na więcej...ale na razie trzymam się dzielnie i nawet nie wchodzę do kuchni. ![]()
![]() |
#1769 |
Raczkowanie
|
Galadriela87: ja dziś zgrzeszyłam 4 tostami z dżemem i 3 delicjami, cudowna dieta <załamka> od pon do pt kiedy chodze na silownie jest git, nie ciagnie mnie do jedzenia , wytrzymuje a weekendy to juz jest masakra;d
tinekk: no mam nadzieje, że damy rade;d ja pocieszam się tym, że na studiach nie będzie ani funduszy ani czasu na jedzenie;d bo narazie siedze w domu i z samych nudów jem <najgorzej>
158. cel I.54-53-52-51-50 cel II.50-49-48-47 cel.III - stabilizacja ![]() ps co do loginu to wiem,ze jest straszny ![]() ![]() Edytowane przez hot_brilliant Czas edycji: 2011-08-21 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Ja jestem zadowolona z weekhendu ![]() ![]() Dzisiaj na sniadanie 2 kanapki z ciemnego chlebka z pomidorem, na obiad ziemniaczki z kalafiorem i mizeria i na podwieczorej grejpfrut ![]() Godzinka na rowerku juz za mna ![]() traxx69 hejj ![]() ![]() dzaga1989 suuper ze juz pierscionek wybraliscie ![]() ![]() ![]() Dorisek16 jakie piękne włoski mialas ![]() Nie mam w podpisie, ale tez zapuszczam włosy..nie wiem co mnie podkusiło zeby sciac ![]() olaoo87 bardzo mi przykro ze wesele tak wyszlo.... kurcze....facet zachowuje sie jak dziecko;/ jak moze nic ne wyjasnic i tak sie zachowywac ;/ Mam nadzieje , ze sie trzymasz i jakos sie poukłada ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.