"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 15:33   #1741
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

murka04 to witaj w klubie tez ide dzisiaj na %%%%

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 15:42   #1742
asia_17
Raczkowanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

A ja robię totalna przerwę od diety na 2 dni... nie wiem czy dobrze robię, ale muszę
Dziewczyny, życzę udanych imprez

asia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 16:48   #1743
Dorisek16
Raczkowanie

Jak ja wam zazdroszcze tych wyjazdow, wypadow na miasto itd
Ja siedze sama jak palec w tej Danii ale dobrze ze wracam, bede wsrod swoich i z bliskimi 2 osobami, poszukam pracy i mam nadzieje ze bedzie oki
Tylko musze wynajac mieszkanie a kurcze drogie sa strasznie w Gdańsku
Ja dzisiaj apetytu nie mam, mnie o nie dziwi po ostatnim maratonie
do teraz zjadlam 3 sliwki, brzoskwinke, pol jablka i 2 pomidorki cherry
pozniej zjem piers i styka
Wszystkie nowe dziewczyny witam
A tym ktore udaja sie na weekend zycze milego i udanego czasu
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 16:53   #1744
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Jak ja wam zazdroszcze tych wyjazdow, wypadow na miasto itd
Ja siedze sama jak palec w tej Danii ale dobrze ze wracam, bede wsrod swoich i z bliskimi 2 osobami, poszukam pracy i mam nadzieje ze bedzie oki
Tylko musze wynajac mieszkanie a kurcze drogie sa strasznie w Gdańsku
Ja dzisiaj apetytu nie mam, mnie o nie dziwi po ostatnim maratonie
do teraz zjadlam 3 sliwki, brzoskwinke, pol jablka i 2 pomidorki cherry
pozniej zjem piers i styka
Wszystkie nowe dziewczyny witam
A tym ktore udaja sie na weekend zycze milego i udanego czasu
ja zaraz idę na spacer chyba..
bo mi się nudzi..
Stary 2011-08-20, 17:14   #1745
asia_17
Raczkowanie

A ja mam okropny dzień na słodycze
I śniadanie - płatki ( just fit + otręby) z mlekiem
II 2 wafelki + kawa czarna ( 200 kcal)
obiad - 2 ziemniaki, udko z kurczaka, trochę mizerii
podwieczorek - kawałek kopca kreta i kawałeczek szarlotki
kolacja - jogobella light z 2 łyżkami otrąb

A potem u znajomych - piwo i mam nadzieję, że tyle...
Jutro obiad rodzinny, więc też nie dam rady wytrzymać w 1000 kcal
W poniedziałek zapewne nie będzie już 68..ach
Zmykam się ogarniać

asia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:21   #1746
meeedzik
Zakorzenienie

Widzę, że dziś większość wybiera się na imprezkę
Ja też już się szykuję, przed chwilą się wykąpałam i ogoliłam ładnie calusieńka a teraz siedzę z maską na głowie, zaraz ją zmyję i będę układać włoski, a później będę przymierzać w czym pojadę na imprezkę bo kompletnie nie wiem co mam włożyć będę molestowała wszystkich w domu jak zawsze i pytała w czym najlepiej
Stary 2011-08-20, 17:29   #1747
monika01011986
Zakorzenienie

A ja byłam na spacerku z rodzinką a potem pojechaliśmy na pachtę napole kukurydzy nazrywałam z 20 kolb kocham gotowaną kukurydzę pastewną spożywczej nie lubię bo jest za słodka, a pastewną jem z solą
Wróciłam do domu i zrobiłam obiad - ziemniaki + kotlety mielone-pyszne mi wyszły! Dzieci z mężem wcinali aż im się uszy trzęsły Ja też zjadłam dwa mielone z ziemniakami. Na kolację mam kukurydzę w kolbach
Teraz wszyscy odpoczywamy po obiedzie. Mieliśmy iść do mojej siostry na kawe ale nikomu się nie chce. Pogoda śliczna ale dalej wieje i to bardzo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:41   #1748
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hej Chciałabym dołączyć do wspólnego odchudzania, za namową monika01011986 (dzięki kochana ).

Moja aktualna waga to 71,7kg, mam 176cm wzrostu, mój cel to hmmm... jak narazie 65kg Mam nadzieję, że z Wami uda mi się to osiągnąć
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:57   #1749
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej Perełki

Galadriela, ja miałam swego czasu wieeeelką fazę na Tolkiena. LOTR czytałam 2 razy A ostatnio zrobiłam sobie z tż maraton z adaptacjami LOTR Ja z kobiet najbardziej lubię chyba Eowinę A z facetów Legolasa i Aragorna Ale to chyba żadne odkrycie

Agniesik, jeju, no nie dziwię się. W końcu to poważna decyzja. Nie raz rozmawialiśmy o zaręczynach, ale to wydawało się takie odległe. A dziś nadszedł TEN dzień, gdy kupiliśmy pierścionek. I jest taki jak chciałam Jeeeeeeju

Madzia, nie wiedziałam, że zaręczeni jesteście Ojej, to gratuluję No u nas pierścionek już jest, tzn. jeszcze jest u jubilera bo są pojedyncze modele i go dopasowują. W poniedziałek mamy odebrać. No i pozostaje mi czekać na oświadczyny A na wesele na razie nie mamy kasy. Mam nadzieję że jak za rok pójdę do pracy to trochę się odkujemy i zaczniemy już poważnie oszczędzać

Fajnie dziewczyny że lecicie na imprezki. My dziś siedzimy w domciu. To szukanie, oglądanie, przymierzanie i ceny pierścionków mnie zmęczyły. Jeeeeju, strasznie drogie to wszystko! Wrzucam menu i idę do TŻ oglądać TV a później jakieś filmy.

Menu:
-owsianka
-podudzie z kurczaka+ziemniaki+mizeri a
-wieśniak z dżemem truskawkowym z Lidla
-1 gałka lodów tiramisu
-paluszek Mister Choc z Lidla
-(i pewnie będą) 2 piwa

Miłego wieczoru
Stary 2011-08-20, 18:11   #1750
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
na pachtę
u nas sie mowi na charende wieki temu tez upolowalam kukurydze ale o ile pamietam to krolik ja zjadl byl wtedy prawie w ekstazie

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez asia_17 Pokaż wiadomość
kawałek kopca kreta
mam chyba opakowanie w szafce dokupie bananka i zrobie w tygodniu jakos mnie apetyt naszedl...albo upieke cos innego..cos czego nie umiem, ale sie naucze biszkopt z jakims owocem ooo
wy mnie naprawde kiedys zdemoralizujecie

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Legolasa i Aragorna Ale to chyba żadne odkrycie
no mojemu sercu jakos zawsze najblizszy byl elfik ale aragorna tez lubilam...a z kobiet jednak arwene i wole nie liczyc ile razy to czytalam a film pewnie juz pod 10 razy lekko podszedl

a dzaga widze ze wlosy tez zapuszczasz..i ile sie udalo? ja zaczelam razem z dieta...czyli od marca i sa juz do ramion, ale chcailabym zeby byly tak jak zapiecie stanika z tylu...wtedy bym mogla troche sfalowac (taka wizja fantazy) i puscic luzem (kolejna wizja fantazy), ale fryzjerom juz nie wierze...to tylko sie tak mowi, ze przy cienkich wlosach dobre obciecie albo wycieniowanie to cuda zdziala...taaa..jasne...a lbo w tym miescie nie ma dobrego fryzjera albo to sciema...ja juz nie wierze...beda dluzsze i rownej dlugosci i czuje ze bedzie o niebo lepiej...

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-20 o 18:34
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 18:32   #1751
Dorisek16
Raczkowanie

Kurcze ja to was podziwiam ze lubicie czytac, ja oprocz lektur w szkole i to nie wszystkich to nic nie czytalam. Dla mnie szkoda czasu na czytanie, mnie to nudzi,chociaz powiem wam ze Lalka Prusa mi sie podobala bardzo
ale niestety czytac nienawidze, no chyba ze pisma kobiece
codo wlosow to w styczniu mialam bardzo dlugie do pupy ale scielam, wrzucam wam fotke moich wloskow z tamtego czasu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (12,6 KB, 76 załadowań)

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-20 o 18:36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 18:32   #1752
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Galadriela, ja miałam swego czasu wieeeelką fazę na Tolkiena. LOTR czytałam 2 razy A ostatnio zrobiłam sobie z tż maraton z adaptacjami LOTR Ja z kobiet najbardziej lubię chyba Eowinę A z facetów Legolasa i Aragorna Ale to chyba żadne odkrycie
Ja LOTRA przewaliłam też kilka razy. To samo z Silmarillionem, Niedokończonymi Opowieściami i Hobbitem. Jestem maniakiem fantasy.

A powiedzcie mi...warto inwestować w jakieś środki wspomagające odchudzanie (L-karnityna, chrom, herbarki, preparaty itp.) czy to pic na wodę?

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 18:47   #1753
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Ja LOTRA przewaliłam też kilka razy. To samo z Silmarillionem, Niedokończonymi Opowieściami i Hobbitem. Jestem maniakiem fantasy.

A powiedzcie mi...warto inwestować w jakieś środki wspomagające odchudzanie (L-karnityna, chrom, herbarki, preparaty itp.) czy to pic na wodę?

o ja hobbita i silmarillion tez chyba wroce znow do fantazy...bo ostatnimi czasy to za wiele nie czytalam (jakos 20 lektur do zdania na semestr zawsze mi starczalo)

mysle, ze nie warto...zielona i czerwona herbate to warto pic
po chromie moga wypadac wlosy, a te inne niby ulatwiajace trawienie to rozregulowuja prace jelit...w sensie ze jak przestaniesz to brac to organizm moze miec problem zeby wlasnymi silami sie wyproznic...wiec lepiej za bardzo nie eksperymentowac...no chyba ze ktos zna cos sprawdzonego

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
wrzucam wam fotke moich wloskow z tamtego czasu
jaki wypas nie z tej ziemi ja to mam tyle wlosow co ty z tylu albo nawet nie - wiec musze sie decydowac czy maja opadac z przodu kolo ucha czy z tylu, bo na wszystko mi ich nie starcza tzn niby mam duuzo, ale cienkie sa :/ i objetosciowo zawsze jest ich malo

dorisek: trylogie tolkiena to sobie przeczytaj...to jest niesamowite...nieziemskie ...ja podziwiam jaka fantazje ma ten czlowiek, i wiedze tez, bo sporo jednak zaczerpnal z roznych mitologii, i jaka pasje...zeby na potrzeby ksiazki wymyslec samemu wlasny jezyk elficki i sa watki milosne i sama historia jest piekna...jak mali i niepozorni odgrywaja kluczowa role w dziejach swiata...i wykazuja sie silniejsza wola niz ci, ktorzy dotychczas uwazali sie za wielkich

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-20 o 19:00
Stary 2011-08-20, 18:55   #1754
tinekk
Zadomowienie

Hot o to nie daleko mnie ja mieszkam na śródmieściu dokładnie na przeciwko dawnego hotelu Rzeszów w wysokim wieżowcu

Agniesik
kochana jesteś dziękuję

Dżaga
ale faaaajnie, że wybraliście sobie takie jak chcecie hihi mam nadzieję że TŻ Cię zaskoczy przy oświadczynach i nie będziesz się domyślać:P
Mama na pewno przekona się do TŻ tym bardziej jak zamontuje jej kilka rzeczy w łazience taki zięć to skarb a skoro Ty jesteś jego pewna to tylko pozostaje życzyć Wam szczęścia

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 20:16   #1755
Dorisek16
Raczkowanie

moje dzisiejsze menu:
14: pol brzoskwini, pol jablka i pomidorek cherry
16: pol brzoskwini
17.30: 3 sliwki, pomidorek cherry
20: 2 piersi z kurczaka
i tak w siebie wpychalam,
po ostatnich 3 dniach mam sporo zapasu w zoladku
a u nas pustki na forum

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 20:39   #1756
nenia6
Raczkowanie

I śn.: jogurt naturalny, herbata zielona
IIśn.: 2 kromki razowca, plasterek sera topionego
obiad: mały kawałek domowej pizzy (na cieście tylko papryka w proszku, pieczarki, ser i ketchup), herbata Rooibos
kolacja: 2 kromki razowca, plaster sera topionego, plaster wędliny, herbata zielona

Przez ten kawałek pizzy wyszło troche ponad 1000 kcal, ale to i tak połowa tego co ostatnio jadłam. Zresztą pizze jem raz na 2-3 miesiące, więc nie ma tragedii
nenia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 21:01   #1757
agniesikk
Zakorzenienie

Ja dzis zjadlam malo... o wiele za malo, nawet tu nie napisze, bo szkoda gadac...

Dzaga, a gdzie kupiliscie pierscionek? Ja zazartowalam, ze TZ ma mi kupic taki zloty w Kruku za jedyne 3 tysiace Piekny jest

Dorisek, to moze nie wynajmuj calego mieszkania w Gdansku, tylko jeden pokoj w mieszkaniu studenckim?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 21:38   #1758
hot_brilliant
Raczkowanie

ja dziś wymiękłam i zastanawiam się gdzie się czasem podziewa mój rozum, zjadłam normalny obiad to uznałam, że skusze się z TŻ na deser lodowy a jak już tyle zjadlam to co mi tam pochlonełam jeszcze bagietke czosnkową , czipsy i piwo ehhhhhhh czasem zachowuje się beznadziejnie;/

tinekk: to jak już schudniemy to wymarzonych wag to umowimy się na piwo tylko przed październikiem,bo od października ide do krk na studia

158.

cel I.54-53-52-51-50
cel II.50-49-48-47
cel.III - stabilizacja

ps co do loginu to wiem,ze jest straszny ale ma '100 lat'
hot_brilliant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 23:50   #1759
monika01011986
Zakorzenienie

A ja dziś nie imprezuję ale za to wyszorowałam na błysk lodówkę całą od góry do dołu (oprócz zamrażalki) A że lodówkę mam wyższą ode mnie o sporo więc się narobiłam jak głupia! Mąż czekał aż skończę ale się nie doczekał i poszedł spać... ale nie był zły tylko zmęczony więc mu to na rękę było
Wykąpałam się i siadłam na chwilkę.Idę zaraz spać.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;28877907]Hej Chciałabym dołączyć do wspólnego odchudzania, za namową monika01011986 (dzięki kochana ).

Moja aktualna waga to 71,7kg, mam 176cm wzrostu, mój cel to hmmm... jak narazie 65kg Mam nadzieję, że z Wami uda mi się to osiągnąć[/QUOTE]

Super że do nas dołączyłaś bardzo się cieszę Dziewczyny na pewno też się ucieszą że mamy nową koleżankę ale jak doczytają Twojego posta bo teraz widzę że większość kobitek imprezuje a reszta tak się zagadała na temat Tolkiena że reszty postów nie czytają Napisz nam więcej o sobie, np. ile masz lat, skąd jesteś i co porabiasz na codzień My tu o wszystkim piszemy takie kółko babsko-plotkarskie hehehe

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez hot_brilliant Pokaż wiadomość
Monika: dziękuje, już zamówiłam, bo z moimi udami przez tą skórkę jest masakra;/ muszę ją jakos rozbić, mam nadzieje, że pomoże
Mi pomogło i to bardzo cellulit zniknął i nie ma nawet śladu po nim. Ale pamiętaj aby brać je regularnie i nie opuszczać tabletek. Do tego dieta oczywiście i nie raz jakieś przysiady lub nożyce jeśli masz czas i chęci. Te tabletki najlepiej brać tak od 2 do 3 miesięcy.

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Baletnico no mam nadzieję że w końcu Ci się uda znaleźć tą pracę, wiem że jej bardzo potrzebujesz i dlatego mocno trzymam kciuki aby się udało

Dzaga no to moje gratulacje życzę aby wszystko pięknie się odbyło i żeby nic i nikt Wam nie popsuł tego dnia

Antilia udanego wyjazdu życzę odpoczywaj i korzystaj z tego pięknego górskiego klimatu Nóg nie połam!!! Wiesz jak to w górach

Kosaciec
a nie słyszałam nigdy takiego słowa "na charende" - strasznie trudne :P Niby jeden kraj a w różnych jego częściach mówi się całkiem inaczej na niektóre rzeczy A język góralski lub śląski to w ogóle dla mnie kosmos jakiś
Ja włosy miałam do pasa prawie kiedyś i głupia obcięłam do ramion co za debil ze mnie!!!! Jak mogłam!!! teraz żałuję strasznie i od tamtego roku od marca znowu zapuszczam. Mam już ciut dłuższe niż do zapięcia stanika ale strasznie wypadają i się plączą.
Co do książek to przeczytałam jedną jedyną w życiu - Hobbita świetna była a przeczytałam ją całą bo to była lektura w szkole i streszczenie mi się spodobało Ogólnie czytanie książek mnie męczy i szybko przy nich zasypiam

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
ja dziś wymiękłam i zastanawiam się gdzie się czasem podziewa mój rozum, zjadłam normalny obiad to uznałam, że skusze się z TŻ na deser lodowy a jak już tyle zjadlam to co mi tam pochlonełam jeszcze bagietke czosnkową , czipsy i piwo ehhhhhhh czasem zachowuje się beznadziejnie;/

Nie tylko Ty Ja to co weekend tak jadłam i tłumaczyłam się tym,że mogę zjeść więcej bo jest... weekend i w tygodniu to zrzucę co nadrobię Jedynie piwa nie piłam bo nie lubię i jestem abstynentką.

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Dobra laseczki moje, ja idę spać. Jutro u mnie w mieście festyn jest na plaży miejskiej nad jeziorem z okazji zakończenia sezonu letniego chyba - nawet nie wiem dokładnie. Wiem, że na pewno tam pojedziemy z mężem i dziećmi jak nie będzie padało oczywiście.

to dobranoc ślicznotki kolorowych snów dla tych co śpią lub idą spać a dla tych co imprezują udanej zabawy życzę

papapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 06:15   #1760
tinekk
Zadomowienie

Hot hehe dobrze a jaki w ogóle masz cel? Bo niema w stopce

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-08-21, 06:21   #1761
dzaga1989
Zakorzenienie

Hej chudzinki Już wstałam bo o 10 przychodzi dziewczyna na korki, to jeszcze muszę poczytać to i owo Na wadze po przebudzeniu było 48,9, ale może po wypróżnieniu jeszcze spadnie.

Kosaciec, właśnie studia językowe mają to do siebie, że jak już naczyta się lektur i innych akademickich pierdół to już nawet nie ma kiedy ot tak dla przyjemności książkę poczytać A włosy musimy mieć podobne pod względem struktury i ilości, bo ja też jak rozłożę je na ramiona to z tyłu mi nic nie zostaje, a jak zostawię wszystko z tyłu to z przodu mam łyso Dlatego teraz zapuszczam włosy i będę je czesać na jedną stronę przed ramię. Zauważyłam że tak mi niebrzydko i wygodnie

Agniesik, kupiliśmy pierścionek w sklepie Korn - to lubelscy jubilerzy. Mają naprawdę piękne wzory, ale i ceny adekwatne do oryginalnego wzornictwa. Ja za 3000 nigdy nie wybrałabym pierścionka Przyznam, że wybrałam jeden z tańszych z dwóch powodów. Po pierwsze, TŻ wcale nie należy do najbogatszych, a każda kasa nam się przyda. Wiem, że mnie kocha i to mi wystarczy. Ja jeszcze studiuję w dodatku jestem prostą dziewczyną i nie mam wielkich wymagań. Dla mnie to jedynie symbol a i tak na ślub kupuje się obrączki. Po drugie, nie wyobrażam sobie nosić na palcu czegoś droższego niż 1000zł dlatego że drogie i dlatego że wszędzie mnie pełno. Czasem grzebię u mamy w ogródku, czasem obieram brudne ziemniaki, a wszystko na gołe ręce. Aż szkoda wtedy tego pierścionka i tego nie wiadomo ile ważącego brylantu I myślę też, że wyborem tańszego pierścionka tylko zyskałam w jego oczach. Miałam upatrzone bardzo podobne pierścionki w Yes i w Śliwińskim, ale w obu coś mnie raziło. A w tym Kornie znalazłam dokładnie taki jaki chciałam.

Monia, dziękuję Ci bardzo Też mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i normalnie. Nie musi być jak w bajce. Ogólnie chcę tylko ciepła i troski, którego w rodzinnym domu jakoś niewiele było. Mama pracowała, a taty praktycznie nie znałam. Do dziś jest on tematem tabu w moim domu. Bałam się zawsze tego, że rodziny, moja i TŻ, się nie polubią i że mama TŻ jest bardziej za jego bratową niż za mną. Ale podczas ostatnich dwóch imprez okazało się że bratowa była zajęta tylko swoimi gośćmi i tak samo przygrywał jej mąż (czyli brat TŻ). Mama, tato i siostra TŻ siedzieli z nami i tylko z daleka się przyglądali wszystkiemu, bo nikt tam ich nie wołał. A jak tam do nich chodzi to tylko dlatego że jest babcią dzieciaczka, nosi im kasę, jedzenie, bo jest dobrym człowiekiem. A w stosunku do nas jest zupełnie inna bo i ją inaczej traktujemy.

Jak skończyłam to pisać to weszłam na wagę i jest 48,8. No i dobra W zasadzie ostatnio jadłam co chciałam, tyle że słodkie zostawiłam na weekend, więc po takim żarciu brak dodatkowych kg to radocha Dziś robię makaron z kurczakiem - kuchnia chińska. Jadłam ostatnio w "chińczyku" taki i moim zdaniem to najpyszniejsza micha na świecie! Obym tylko w osiedlowym składniki dostała.
Wczoraj z TŻ poszliśmy do Leclerca i były zeszyty w 'niby' promocji. Ale jeszcze nie kupiłam. Brulion 160k B5 kosztował 14zł Studentki, kupujecie już może jakieś art.papiernicze?
Uciekam na kawę i może już zjem śniadanie, ale na pewno zaplanuję zajęcia Życzcie mi sukcesu, bo może przez 4 miesiące wyszłam już z wprawy Buźka
Stary 2011-08-21, 07:56   #1762
olaoo87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny...
Wczoraj byłam na tym weselu u kuzynki TŻ. Tż też był. Usiadł się na drugim końcu stołu, ja też na drugim. Nie mam już siły pytać co się stało, dlaczego odrazu jest taki obojętny dla mnie. Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy, na weselu gdy zaczępiłam go, naburmuszył się, nie odpoiwiadając nic i poszedł tak jakby jakiegoś menela przed osobą na ulicy miał . Najgorsze jest to, że TŻ nigdy taki dla mnie nie był . Myślałam, że znamy się z TŻ jak łyse konie!!!! . Wczoraj diety nie trzymałam. Ale nie martwi mnie to, nie będę z siebie robiła dziwolonga, i tak każdy na mnie patrzył jakbym nie wiem co zrobiła . Czułam się tam jak intruz . Opuściłam imprezę przed 1 w nocy. Chciałam już o 22 wyjść bo każdy się na mnie gapił ale kuzynka powiedziała, że będzie jej strasznie przykro. TŻ upił się tak, że nie miał siły wstać od stołu i coś wyzywał, raczej bełkotał bo nikt nie rozmawiał. Znalazł sobie kompana do picia - wujka alkoholika na którego kiedyś patrzeć nie mógł za to, że tak pił i bił swoją żonę. A teraz? Boże, nie mam pojęcia za co mnie tak każesz...
Przepraszam, że wam nie poodpisuję ale za dużo tego .
Monika mieszkanie jest na mnie. Nie stać mnie żeby płacić za kredyt. Powiedziałam do TŻ, że nie długo trzeba zaplacić ratę i musi mi dać połowę a on mi na to: gówno mnie obchodzi skąd weźmiesz, to nie moje mieszkanie .
NIGDY taki nie był dla mnie. Jesteśmy ze sobą ładne kilka lat. Zawsze kochany, troskliwy. Chwalił mnie na każdym kroku, nie dał złego słowa powiedzieć. Zawsze zgodni chociaż bywały kłótnie gdzie ja wybuchiwalam ale on zawsze jak już byólo dobrze mówił, że wie, że taka jestem przez natłok zdarzeń jakie mnie spotkały w życiu.
Nie wiem co jest grane. Wczoraj wszyscy tak się na mnie paytrzyli jakby wiedzieli co sie stało, tylko ja nie wiem . Położe się jeszcze spać bo przez płacz jestem zmęczona, przepłakalam całą noc .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 08:45   #1763
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja niedawno wstałam, a raczej zostałam obudzona czuję się dobrze i nie mam kaca, jak to dobrze, że jednak nie piłam tej wódki wypiłam 4 piwka i super się bawiłam a i jeszcze zjadłam frytki z tzatzyki Dziś na wadze 47,8 kg ale to po alko a tak zapewne było by więcej. Od poniedziałku postaram się trzymać diety i nie jeść za dużo.

Dzaga dziękuję ja uważam, że do szczęścia nie jest mi ślub potrzebny Dzieci jak na razie nie planujemy, a dobrze nam jest tak jak teraz
Cieszę się, że już wybraliście pierścionek
Monia ja też uwielbiam taką kukurydzę z pola, może też dziś namówię Tż żebyśmy pojechali, bo mi smaka narobiłaś
Dorisek ale miałaś długie włosy ja to mam cienkie i zniszczone od rozjaśniacza, suszarki i prostowania
Ola jejku kochana jak ja Ci współczuję najgorsza jest taka nie wiedza, ja bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że Tż w końcu Ci wyjaśni o co mu chodzi i dlaczego tak Cię traktuje. Nie zasłużyłaś sobie na to. Trzymaj się kochana
Stary 2011-08-21, 08:46   #1764
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj z TŻ poszliśmy do Leclerca i były zeszyty w 'niby' promocji. Ale jeszcze nie kupiłam. Brulion 160k B5 kosztował 14zł Studentki, kupujecie już może jakieś art.papiernicze?
ja juz nie ale zawsze kupowalam wklady A4 do segregatora, to bralam pare kartek na uni i troche kserowek, zeby za ciezko nie bylo w torebce ...a wpinalam je w domu w takie teczuszki z przezroczysta folia na przodzie (pewnie wiesz o co chodzi )...a wklady kupowalam po 500 kartek, ale nie pamietam ile to kosztowalo...ale pewnie nie wiele wiecej niz ten brulion...a te teczuszki to po zlotowce sa...EDIT: skoroszyt to sie nazywa

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-21 o 09:03
Stary 2011-08-21, 09:41   #1765
agniesikk
Zakorzenienie

Ola, masakra On ma to zamiar zostawić bez słowa? Dzisiaj miał przyjechać, prawda?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 10:34   #1766
hot_brilliant
Raczkowanie

tinekk:niby 46, teraz waze tak 50-51 ale jestem niska ,bo tylko 158 ale coś nie moge się zmobilizować od roku

158.

cel I.54-53-52-51-50
cel II.50-49-48-47
cel.III - stabilizacja

Stary 2011-08-21, 11:19   #1767
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
tinekk:niby 46, teraz waze tak 50-51 ale jestem niska ,bo tylko 158 ale coś nie moge się zmobilizować od roku

ja mam cel 47 narazie, waze nie całe 49 ale też jestem niska niestety 160cm, damy rade!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-08-21, 12:38   #1768
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jestem "niziołek".
Z tego co na razie doczytałam, to jestem chyba nawet najniższa w wątku (154cm).

Obrałam sobie za cel 48kg, ale pewnie musiałabym ważyć z 39kg żeby pozbyć się tłuszczu na udach (ach...uroki figury typu gruszka).

Dzisiaj zgrzeszyłam 4 pomarańczowymi ciastkami dr Gerarda i mam ochotę na więcej...ale na razie trzymam się dzielnie i nawet nie wchodzę do kuchni.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 12:40   #1769
hot_brilliant
Raczkowanie

Galadriela87: ja dziś zgrzeszyłam 4 tostami z dżemem i 3 delicjami, cudowna dieta <załamka> od pon do pt kiedy chodze na silownie jest git, nie ciagnie mnie do jedzenia , wytrzymuje a weekendy to juz jest masakra;d

tinekk: no mam nadzieje, że damy rade;d ja pocieszam się tym, że na studiach nie będzie ani funduszy ani czasu na jedzenie;d bo narazie siedze w domu i z samych nudów jem <najgorzej>

158.

cel I.54-53-52-51-50
cel II.50-49-48-47
cel.III - stabilizacja

Edytowane przez hot_brilliant
Czas edycji: 2011-08-21 o 12:41
Stary 2011-08-21, 12:51   #1770
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej dziewczyny

Ja jestem zadowolona z weekhendu nie nagrzeszyłam za bardzo, tylko wczoraj piwka wpadły, ale to raz w tyg moge sobie pozwolic

Dzisiaj na sniadanie 2 kanapki z ciemnego chlebka z pomidorem, na obiad ziemniaczki z kalafiorem i mizeria i na podwieczorej grejpfrut
Godzinka na rowerku juz za mna

traxx69 hejj Fajnie ze dołaczyłas

dzaga1989 suuper ze juz pierscionek wybraliscie zareczyny napewno cudowne beda szczerze Ci kochana powiem , ze zazdroszcze takiego związku

Dorisek16 jakie piękne włoski mialas

Nie mam w podpisie, ale tez zapuszczam włosy..nie wiem co mnie podkusiło zeby sciac Macie jakies sposoby na przyspieszenie wzrostu?

olaoo87 bardzo mi przykro ze wesele tak wyszlo.... kurcze....facet zachowuje sie jak dziecko;/ jak moze nic ne wyjasnic i tak sie zachowywac ;/ Mam nadzieje , ze sie trzymasz i jakos sie poukłada

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości