Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 08:28   #3931
201609062115
Konto usunięte

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Wpadłam tylko na chwilę się przywitać i nadrobiłam nawet kilka stron . A teraz uciekam do pracy. Wpadnę pewnie po południu.Nie piszcie za dużo

nie powiedziałabym. Ketonal masz też różny (50 mg, 100 mg i 150 - ale po tym to po ścianach można chodzić , wiem bo brałam jak 8-kę miałam wyrwaną). A receptę na niego dostaniesz od swojego pediatry. Wypisze Ci bez problemu, jak powiesz o co chodzi
Miłego dnia w pracy
A jeśli chodzi o ketonal to wiem o czym mówisz to jak leżałam w szpitalu to pamiętam przez mgłę, a wszyscy moi znajomi się śmieją, że byłam jak dziecko słońca - wiecznie uśmiechnięta i siedziałam i bujałam się jak na łóżku ładowali we mnie co 8 godzin kroplówe z ketonalem, także dziwić się, ze jak poszłam do domu to zaczęło mnie coś boleć w sumie w szpitalu bolało mnie tylko raz, 24 h po zabiegu, naraz dostałam okres, bolało mnie wszystko od leżenia noi wiadomo

Tak piszecie, że Wasi TŻ coś sobie kupują i stwierdzam, że mój jest dziwny, bo żeby sobie coś kupił to muszę go namawiać tygodniami wręcz, a on i tak najlepiej kupiłby byle co i jak najmniejszym kosztem najbardziej śmiać mi się chce jak się zaczyna gadka o ubraniach do ślubu - on twierdzi, że kupi sobie garnitur na targu za 200 zł

Cześć
Dziś dokładnie 2 lata do ślubu za 2 lata o tej porze pewnie będę ze stresu żołądek wypluwać siedząc u fryzjera, albo się do niego wybierając chceeeeem jużżżżżżż
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:52   #3932
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Tylko ja w życiu wesela nie robiłam, więc nie wiem, ile źle oszacowałam [obawiam się ile za mało]. Bo np. koszulę na spinki jak TŻ ostatnio w Vistuli kupował to dał 300 za sztukę. Oby do ślubu nie trzeba było nowych...
No mój sie bez takiej koszuli obejdzie szwagier ostatnio kupił baaaardzo ładną, taliowana na spinki za 120
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
no wlasnie nie doliczylam zebow:/ ja chce wybielic - a w jaki sposob to nie mam pojecia ja myslalam o takich domowych sposobach typu paski czy jakies pasty specjalistyczne albo zele - nie wiem czy to cos daje:/ bo na wybielanie u dentysty mnie nie stac:/
tez chcialabym oczyscic twarz:/ chcialabym po prostu nie miec ani jednego wyprysku w ten dzien. i najlepiej jakby mnie zaczarowala jakas cudna rozdzka zebym miala delikatna gladziutka buzke w dzien slubu
moja siostra wybielała tymi paskami Crest chyba. I bardzo ładnie jej wybieliło, wiec ja też mam taki plan
do tego chciałam aparat, ale kasy nie mam, poza tym już nie zdąże bo mi mniej niż 2 lata zostałao do ślubu
Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Tak piszecie, że Wasi TŻ coś sobie kupują i stwierdzam, że mój jest dziwny, bo żeby sobie coś kupił to muszę go namawiać tygodniami wręcz, a on i tak najlepiej kupiłby byle co i jak najmniejszym kosztem najbardziej śmiać mi się chce jak się zaczyna gadka o ubraniach do ślubu - on twierdzi, że kupi sobie garnitur na targu za 200 zł
Mój tez tak ma. Buty sobie kupuje nowe jak te w których chodzi na okrągło już sie nie nadają, mimo że ma kilka par, ale on jak sie uprze to w kółko w jednych I do tego chodzi, patrzy, mierzy i... "najwyżej wrócimy"

co do budżetu to ja mam założony własnie na myweddspace, o którym pisała Lin. I mi wychodzi tak koło 30tys.
Ale jak pisałam, TŻ nie musi miec firmowej koszuli ani garnituru
I my też nie chcemy żadnych fajerwerków, cukierków, nie bede miec próbnej fryzury bo mam bardzo fajną fryzjerke i wiem że mi nie zrobi krzywdy
Zrobie sobie tylko jakies oczyszczanie twarzy i próbny makijaż, bo jak sobie zrobiłam na targach ślubnych to wyglądałam jak potwór i błyszczałam sie juz po 1h jakby mnie tak zmalowała do śkubu to

a i np buty do ślubu: ja jestem niższa od mojego TŻ tylko o kilka cm i jak ubiore buty na obcasie 8cm to już jestem wyższa, poza tym ja nie bardzo umiem chodzic a tym bardziej tanczyc w butach na obcasie wiec ja prawdopodobnie pójdę w balerinkach, a białe baleriny kupię w każdym sklepie, na pewno taniej niż ślubne a takie buty na obcasie 2-3 cm mi sie nie podobają

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-24 o 08:56
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:22   #3933
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Mój tez tak ma. Buty sobie kupuje nowe jak te w których chodzi na okrągło już sie nie nadają, mimo że ma kilka par, ale on jak sie uprze to w kółko w jednych I do tego chodzi, patrzy, mierzy i... "najwyżej wrócimy"

co do budżetu to ja mam założony własnie na myweddspace, o którym pisała Lin. I mi wychodzi tak koło 30tys.
Ale jak pisałam, TŻ nie musi miec firmowej koszuli ani garnituru
I my też nie chcemy żadnych fajerwerków, cukierków, nie bede miec próbnej fryzury bo mam bardzo fajną fryzjerke i wiem że mi nie zrobi krzywdy
Zrobie sobie tylko jakies oczyszczanie twarzy i próbny makijaż, bo jak sobie zrobiłam na targach ślubnych to wyglądałam jak potwór i błyszczałam sie juz po 1h jakby mnie tak zmalowała do śkubu to

a i np buty do ślubu: ja jestem niższa od mojego TŻ tylko o kilka cm i jak ubiore buty na obcasie 8cm to już jestem wyższa, poza tym ja nie bardzo umiem chodzic a tym bardziej tanczyc w butach na obcasie wiec ja prawdopodobnie pójdę w balerinkach, a białe baleriny kupię w każdym sklepie, na pewno taniej niż ślubne a takie buty na obcasie 2-3 cm mi sie nie podobają
Skądś to znam

Próbną fryzurę i makijaż chciałabym mieć, bo nie wiem co bym chciała poza tym nie wszystko mi pasuje i nieraz wychodząc od fryzjera mi się podoba, na np. na zdjęciach wyglądam jak idź stąd i nie wracaj A jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne to jeśli będę mieć jakąś "zbyteczną" kaskę to pójdę na coś zastanawiam się szczerze mówiąc nad wieczorem panieńskim w spa z przyjaciółką i drinkami chociaż sama nie wiem...
Buty właśnie będę musiała mieć na malutkim obcasiku raczej, bo TŻ też jest niewiele ode mnie wyższy, tzn jakieś 15 cm, ale jak założę wysokie szpilki to jesteśmy równi tak jakby i to dziwnie dla mnie wygląda o butach mi bratowa mówiła, że może mi dać, bo ma swoje wyczyszczone i były bardzo wygodne, ale jakoś jestem chyba przesądna pod tym względem i buty chciałabym nowe kupić
Stary 2011-08-24, 09:28   #3934
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć
Dziś dokładnie 2 lata do ślubu za 2 lata o tej porze pewnie będę ze stresu żołądek wypluwać siedząc u fryzjera, albo się do niego wybierając chceeeeem jużżżżżżż
jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z moim planem to też za 2 lata będę się już stresowac o tej porze

Hej
Wreszcie Was nadrobiłam
Przezyłam dzisiaj okropną noc z Tż-tem przez komary, nie wiem czy w ogóle dzisiaj spałam a jak wstawałam to byłam zła jak osa

Pisałyście o kosztach wesela i się przeraziłam chociaż sama jak liczyłam to wyjzie ok. 30 tys.Mam nadzieję, że trochę przyoszczędzimy na czymśA wesele planujemy na ponad 100 osób ale pewnie wszyscy nie przyjadą i będzie gdzieś z 80
W ogóle to mój Tż idzie dzisiaj przeprawić tatuaż na łopatce bo mu się nie podoba
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:44   #3935
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
W ogóle to mój Tż idzie dzisiaj przeprawić tatuaż na łopatce bo mu się nie podoba
mój TŻ nigdy w życiu by nie zrobił sobie tatuażu. I jak jeszcze nie byliśmy parą, tylko sie przyjaznilismy to cos rozmawialismy i w ogole był mega przeciwny tatuażom. Dopoki ja sobie nie zrobiłam teraz mu sie podoba ale tylko taki jak ja mam

a ja choruję na następny ale mama jest przeciwna
a ten pierwszy to sama mnie namawiała, bo chciałam miec kolczyk w języku i stwierdziła że już tatuaż lepszy

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-24 o 09:46
Stary 2011-08-24, 09:46   #3936
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ nigdy w życiu by nie zrobił sobie tatuażu. I jak jeszcze nie byliśmy parą, tylko sie przyjaznilismy to cos rozmawialismy i w ogole był mega przeciwny tatuażom. Dopoki ja sobie nie zrobiłam teraz mu sie podoba
ja czasem też bym chciała mieć ale szkoda mi kasy no i to jednak jest na całe życie. Nie mam na razie jakiegoś parcia na tym punkcie w przeciwieństwie do Tż-ta..
A ile płaciłaś za tatuaż?
Stary 2011-08-24, 09:49   #3937
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ja czasem też bym chciała mieć ale szkoda mi kasy no i to jednak jest na całe życie. Nie mam na razie jakiegoś parcia na tym punkcie w przeciwieństwie do Tż-ta..
A ile płaciłaś za tatuaż?
100zł w salonie
Stary 2011-08-24, 09:51   #3938
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
100zł w salonie
to mało mój Tż płaci ok 400 zł...
No ale to pewnie zależy od wielkości

Masakra dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do 15.30 tak mi się spać chce Pierwsze co dzisija robię po pracy to jem obiad i idę w kimę
Stary 2011-08-24, 09:57   #3939
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
to mało mój Tż płaci ok 400 zł...
No ale to pewnie zależy od wielkości

Masakra dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do 15.30 tak mi się spać chce Pierwsze co dzisija robię po pracy to jem obiad i idę w kimę
no ja mam taki mały a do tego taki kontur w sumie

ja ostatnio tez sie w ogole nie wysypiam, te upały mnie dobijają
Stary 2011-08-24, 10:00   #3940
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z moim planem to też za 2 lata będę się już stresowac o tej porze

Będziemy się stresować razem

Cytat:
mój TŻ nigdy w życiu by nie zrobił sobie tatuażu. I jak jeszcze nie byliśmy parą, tylko sie przyjaznilismy to cos rozmawialismy i w ogole był mega przeciwny tatuażom. Dopoki ja sobie nie zrobiłam teraz mu sie podoba ale tylko taki jak ja mam

a ja choruję na następny ale mama jest przeciwna
a ten pierwszy to sama mnie namawiała, bo chciałam miec kolczyk w języku i stwierdziła że już tatuaż lepszy
Mój TŻ ma tatuaż i jest mega seksowny, ale jemu się nie podoba ja choruję na tatuaż gdzieś od 6 lat i zrobiłabym sobie już dawno, ale TŻ powiedział, że nie będę już dla niego atrakcyjna pod żadnym względem jak zrobię sobie tatuaż więc tylko to mnie powstrzymuje o kolczyku w języki też marzyłam, ale jak czytałam o tym, ze można stracić w nim czucie i smaki się mieszają i w ogóle to zrezygnowałam

Cytat:
a ja dopiero na 15 ide, a też chce mi się spać wkurzyłam się wczoraj na TŻ, bo nie mogłam zasnąć jak on oglądał mecz, a ledwie usnęłam to tak się wydarł, aż spadł z łóżka a ja wstałam na równe nogi z zawałem serca co się stało i nie mogłam zasnąć potem znowu, on już smacznie chrapał a ja dalej nic
Stary 2011-08-24, 10:15   #3941
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Skądś to znam

Próbną fryzurę i makijaż chciałabym mieć, bo nie wiem co bym chciała poza tym nie wszystko mi pasuje i nieraz wychodząc od fryzjera mi się podoba, na np. na zdjęciach wyglądam jak idź stąd i nie wracaj A jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne to jeśli będę mieć jakąś "zbyteczną" kaskę to pójdę na coś zastanawiam się szczerze mówiąc nad wieczorem panieńskim w spa z przyjaciółką i drinkami chociaż sama nie wiem...
Buty właśnie będę musiała mieć na malutkim obcasiku raczej, bo TŻ też jest niewiele ode mnie wyższy, tzn jakieś 15 cm, ale jak założę wysokie szpilki to jesteśmy równi tak jakby i to dziwnie dla mnie wygląda o butach mi bratowa mówiła, że może mi dać, bo ma swoje wyczyszczone i były bardzo wygodne, ale jakoś jestem chyba przesądna pod tym względem i buty chciałabym nowe kupić
Ja też chcę mieć próbną fryzurę i makijaż, a kto się orientuje ile to kosztuje?
Z zabiegów kosmetycznych chciałabym depilacje woskiem no i solarium niestety bo się bym zlała z sukienką

Witam
Rozmawiałam wczoraj z TŻtem, dzisiaj sobie wszystko przeliczymy i wtedy postanowimy czy robimy wesele czy nie TŻ był w banku i jak coś to może wziąć 13 tys. kredytu.
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 10:25   #3942
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja kiedys słyszałam że makijaż to połowę ceny. Chociaz myślę ze to indywidualna sprawa każdej kosmetyczki

Ja miałam dwa makijaze robione przez kogoś, jeden na targach a drugi - to miłam taki kupon do Douglasa - oba to była masakra
Stary 2011-08-24, 10:34   #3943
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedys słyszałam że makijaż to połowę ceny. Chociaz myślę ze to indywidualna sprawa każdej kosmetyczki

Ja miałam dwa makijaze robione przez kogoś, jeden na targach a drugi - to miłam taki kupon do Douglasa - oba to była masakra
Ja sie właśnie makijażu najbardziej boje bo miałam robiony u kosmetyczki na studniówkę i w ogóle za ciemny podkład mi dobrała, a rumieńce to takie mi wymalowała że szok Przyszłam do domu to chusteczką higieniczną trochę starłam, jedynie oczy mi ładnie umalowała
Stary 2011-08-24, 10:46   #3944
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie właśnie makijażu najbardziej boje bo miałam robiony u kosmetyczki na studniówkę i w ogóle za ciemny podkład mi dobrała, a rumieńce to takie mi wymalowała że szok Przyszłam do domu to chusteczką higieniczną trochę starłam, jedynie oczy mi ładnie umalowała
no ja tez tak miałam z tymi rumiencami. Różu to ona nie żałowała, oj niee
Stary 2011-08-24, 10:51   #3945
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
nie powiedziałabym. Ketonal masz też różny (50 mg, 100 mg i 150 - ale po tym to po ścianach można chodzić , wiem bo brałam jak 8-kę miałam wyrwaną). A receptę na niego dostaniesz od swojego pediatry. Wypisze Ci bez problemu, jak powiesz o co chodzi
ja tam sie nie znam bo nigdy tego nie bralam i nie chce brac mam ten swoj Aulin i narazie mi pomaga wiec jest ok

Cytat:
No mój sie bez takiej koszuli obejdzie szwagier ostatnio kupił baaaardzo ładną, taliowana na spinki za 120

moja siostra wybielała tymi paskami Crest chyba. I bardzo ładnie jej wybieliło, wiec ja też mam taki plan
do tego chciałam aparat, ale kasy nie mam, poza tym już nie zdąże bo mi mniej niż 2 lata zostałao do ślubu
ja ostatnio kupowalam tż koszule taliowana za 55 zl ale z krotkim rekawem tez nie musi miec oryginalnej
a te paski mozna w aptece kupic? ile kosztuja?
ja chce jakies buty takie ok. 5cm... bo ja mam 164 a tż 178cm. wiec taki maly obcasik chce - zebym nie byla rowna z nim i zeby bylo wygodnie do tanca

Cytat:
o butach mi bratowa mówiła, że może mi dać, bo ma swoje wyczyszczone i były bardzo wygodne, ale jakoś jestem chyba przesądna pod tym względem i buty chciałabym nowe kupić
ja bym nie wziela od kogos ale nie chodzi o przesady tylko o to ze kazdy ma inna stope - nawet jak rozmiar masz tebn sam... i buty moga byc juz rozbite a obcasy jakos przekrzywione tez bo wiadomo ze od chodzenia i od tanca.

Cytat:
Z zabiegów kosmetycznych chciałabym depilacje woskiem no i solarium niestety bo się bym zlała z sukienką

Witam
Rozmawiałam wczoraj z TŻtem, dzisiaj sobie wszystko przeliczymy i wtedy postanowimy czy robimy wesele czy nie TŻ był w banku i jak coś to może wziąć 13 tys. kredytu.
tez bym chciala depilacje woskiem ale odstrasza mnie to ze trzeba sie zapuszczac przed tym a bedzie lato wtedy.
u mnie ceny sa baaaardzo rozne. niektorzy biora 20 zl za makijaz a niektorzy 50-60. ja niestety pojde chyba do tej drozszej bo malowala mnie na studniowke i bylam mega zadowolona.
a fryzjerzy to 50-150 (znajoma mi mowila o tych 150 ale nie chce mi sie w to wierzyc bo na studniowke placilam u tego goscia 50zl)
Stary 2011-08-24, 10:58   #3946
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
j
ja ostatnio kupowalam tż koszule taliowana za 55 zl ale z krotkim rekawem tez nie musi miec oryginalnej
a te paski mozna w aptece kupic? ile kosztuja?
ja chce jakies buty takie ok. 5cm... bo ja mam 164 a tż 178cm. wiec taki maly obcasik chce - zebym nie byla rowna z nim i zeby bylo wygodnie do tanca
Chyba nie w aptece, moja siostra kupuje na allegro, bo one w stanach są w takich drogeriach. U nas w Rosamnnie tez dostaniesz te Colgate white strips chyba czy jakoś tak tylko na all taniej

No Ty sobie możesz pozwolić na taki obcas. Ja juz bym chyba była równa z TŻ, a jeszcze welon czy fryzura taka do góry a na pewno nie chce być wyższa od niego, ani tez równa
Stary 2011-08-24, 11:03   #3947
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie w aptece, moja siostra kupuje na allegro, bo one w stanach są w takich drogeriach. U nas w Rosamnnie tez dostaniesz te Colgate white strips chyba czy jakoś tak tylko na all taniej

No Ty sobie możesz pozwolić na taki obcas. Ja juz bym chyba była równa z TŻ, a jeszcze welon czy fryzura taka do góry a na pewno nie chce być wyższa od niego, ani tez równa
Ja mam 165cm a TŻ ma 180cm więc na jakiś obcasik mogę sobie pozwolić
Stary 2011-08-24, 11:08   #3948
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 165cm a TŻ ma 180cm więc na jakiś obcasik mogę sobie pozwolić
ja mam 178 a tż jakos... 183 chyba. Wiec poszalec nie mogę
Stary 2011-08-24, 11:10   #3949
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 178 a tż jakos... 183 chyba. Wiec poszalec nie mogę
Nie wiem czemu ale podoba mi się jak para ma niedużą różnice wzrostu, albo jak są prawie równi, moim zdaniem zbyt duza różnica wzrostu nieładnie wygląda
Stary 2011-08-24, 11:28   #3950
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czemu ale podoba mi się jak para ma niedużą różnice wzrostu, albo jak są prawie równi, moim zdaniem zbyt duza różnica wzrostu nieładnie wygląda
nigdy sie nad tym nie zastanawiałam
ale przynajmniej nie musze zadzierać głowy żeby mógł mnie pocałować
Stary 2011-08-24, 12:00   #3951
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Witam
Ja tam lubię swoją bledziznę jak widzę jak wygląda niewiele starsza ode mnie bratowa TŻ - na min. 40 lat, solarium kilka razy w tygodniu to podziękuję
Fryzura i makijaż zalezy pewnie gdzie będziesz robić - ja za świetną fryzurę na wesele w jednym salonie zapłaciłam 50 zł a w drugim za świetną, ale 15 minutową - zanim doszłam do domu było po niej - 120 zł więc wiesz a makijaż to tak jak pisała Mia zwykle połowę ceny ślubnego, a czasem próbny jest za darmo

Cytat:
ja bym nie wziela od kogos ale nie chodzi o przesady tylko o to ze kazdy ma inna stope - nawet jak rozmiar masz tebn sam... i buty moga byc juz rozbite a obcasy jakos przekrzywione tez bo wiadomo ze od chodzenia i od tanca.

tez bym chciala depilacje woskiem ale odstrasza mnie to ze trzeba sie zapuszczac przed tym a bedzie lato wtedy.
u mnie ceny sa baaaardzo rozne. niektorzy biora 20 zl za makijaz a niektorzy 50-60. ja niestety pojde chyba do tej drozszej bo malowala mnie na studniowke i bylam mega zadowolona.
a fryzjerzy to 50-150 (znajoma mi mowila o tych 150 ale nie chce mi sie w to wierzyc bo na studniowke placilam u tego goscia 50zl)
Z bratową akurat nie mam tego problemu, bo nasze buty świetnie na nas obie pasują, bo często się wymieniamy
Też myślałam o depilacji woskiem, ale boję się jakiejś reakcji alergicznej i wrastających włosów

Cytat:
nigdy sie nad tym nie zastanawiałam
ale przynajmniej nie musze zadzierać głowy żeby mógł mnie pocałować
No no to ewidentny plus mój ex był ponad 30 cm ode mnie wyższy i sprawiało to problem

Idę na szybką kąpiel, przygotuję TŻ obiad - dziś tuńczyk i będę się powoli przygotowywać do pracy zastanawiam się po co codziennie robię makijaż i włosy jak na taki upał to zanim dojdę na tramwaj jestem cała mokra i poklejona
Stary 2011-08-24, 12:04   #3952
dahna1990
Zakorzenienie

Te obrączki nam się spodobały
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,3598
Stary 2011-08-24, 12:06   #3953
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Te obrączki nam się spodobały
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,3598
a właśnie mi cos przypomniałaś my chcemy taie z szerszym białym paskiem. I otworzyli teraz jakos nowego jubilera u mnie w miescie i pani mi powiedziała za komplet 1400zł
bo w aparcie te co nam sie podobaja kosztują 2400, wiec 1000 taniej

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2011-08-24 o 12:08
Stary 2011-08-24, 12:06   #3954
_owieczka_
Rozeznanie

Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? (szczególnie te z pierwszego wątku)

_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:13   #3955
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Pamiętacie mnie jeszcze? (szczególnie te z pierwszego wątku)
OwieczkaGdzieś ty była jak Cię nie było?

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Będziemy się stresować razem

Mój TŻ ma tatuaż i jest mega seksowny, ale jemu się nie podoba ja choruję na tatuaż gdzieś od 6 lat i zrobiłabym sobie już dawno, ale TŻ powiedział, że nie będę już dla niego atrakcyjna pod żadnym względem jak zrobię sobie tatuaż więc tylko to mnie powstrzymuje o kolczyku w języki też marzyłam, ale jak czytałam o tym, ze można stracić w nim czucie i smaki się mieszają i w ogóle to zrezygnowałam

a ja dopiero na 15 ide, a też chce mi się spać wkurzyłam się wczoraj na TŻ, bo nie mogłam zasnąć jak on oglądał mecz, a ledwie usnęłam to tak się wydarł, aż spadł z łóżka a ja wstałam na równe nogi z zawałem serca co się stało i nie mogłam zasnąć potem znowu, on już smacznie chrapał a ja dalej nic
No mam nadzieję, że będziemy się stresować razem

A Tż-towi należy sięja bym się chyba wściekła
Stary 2011-08-24, 12:15   #3956
_owieczka_
Rozeznanie

Dastin Ach miałam małe problemy ze studiami, później sesja, ślub siostry i jakoś tak wyszło, że przestałam pisać...

Bo bym zapomniała - witam wszystkie obecnie piszące na wątku PM-ki, których nie zdążyłam poznać

Stary 2011-08-24, 12:18   #3957
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dastin Ach miałam małe problemy ze studiami, później sesja, ślub siostry i jakoś tak wyszło, że przestałam pisać...

Bo bym zapomniała - witam wszystkie obecnie piszące na wątku PM-ki, których nie zdążyłam poznać
Należy Ci sięMasz nas nie opuszczać na tak długo

Co u Ciebie?
Stary 2011-08-24, 12:25   #3958
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dastin
Należy Ci sięMasz nas nie opuszczać na tak długo

Co u Ciebie?
Oj, tak zdecydowanie mi się należy! Wybacz więc

Postaram się nadrobić wątki, w których nie brałam udziału żeby być na bieżąco. Ciekawe ile czasu mi na to zejdzie

Co u mnie? Praktycznie bez zmian. Studia nadal te same, przy dobrych wiatrach obrona w przyszłym roku. TŻ dalej ten sam i niestety nadal jesteśmy weekendową parą. Także jak widać nic się nie zmieniło

Dastin - gratuluję znalezienia pracy

Widzę, że przewija się wątek tatuaży, czyli... lepiej trafić nie mogłam

Stary 2011-08-24, 12:31   #3959
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, tak zdecydowanie mi się należy! Wybacz więc

Postaram się nadrobić wątki, w których nie brałam udziału żeby być na bieżąco. Ciekawe ile czasu mi na to zejdzie

Co u mnie? Praktycznie bez zmian. Studia nadal te same, przy dobrych wiatrach obrona w przyszłym roku. TŻ dalej ten sam i niestety nadal jesteśmy weekendową parą. Także jak widać nic się nie zmieniło

Dastin - gratuluję znalezienia pracy

Dzięki Ale to tylko staż

Taaak przewija się temat tatuaży bo mój Tż sobie zażyczył przerobić tatuaż na jakiegoś smoka z czerwonymi oczamiWłaśnie mi to napisał Miał do wyboru- wikinga albo lwa ale ostatecznie stanęło na smokuAż się boję jak to bedzie wyglądać
Stary 2011-08-24, 12:32   #3960
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
tzn
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości