|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
A jeśli chodzi o ketonal to wiem o czym mówisz to jak leżałam w szpitalu to pamiętam przez mgłę, a wszyscy moi znajomi się śmieją, że byłam jak dziecko słońca - wiecznie uśmiechnięta i siedziałam i bujałam się jak na łóżku ładowali we mnie co 8 godzin kroplówe z ketonalem, także dziwić się, ze jak poszłam do domu to zaczęło mnie coś boleć w sumie w szpitalu bolało mnie tylko raz, 24 h po zabiegu, naraz dostałam okres, bolało mnie wszystko od leżenia noi wiadomo Tak piszecie, że Wasi TŻ coś sobie kupują i stwierdzam, że mój jest dziwny, bo żeby sobie coś kupił to muszę go namawiać tygodniami wręcz, a on i tak najlepiej kupiłby byle co i jak najmniejszym kosztem najbardziej śmiać mi się chce jak się zaczyna gadka o ubraniach do ślubu - on twierdzi, że kupi sobie garnitur na targu za 200 zł Cześć Dziś dokładnie 2 lata do ślubu |
|
|
|
|
#3932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
szwagier ostatnio kupił baaaardzo ładną, taliowana na spinki za 120 ![]() Cytat:
do tego chciałam aparat, ale kasy nie mam, poza tym już nie zdąże bo mi mniej niż 2 lata zostałao do ślubu ![]() Cytat:
I do tego chodzi, patrzy, mierzy i... "najwyżej wrócimy" ![]() co do budżetu to ja mam założony własnie na myweddspace, o którym pisała Lin. Ale jak pisałam, TŻ nie musi miec firmowej koszuli ani garnituru I my też nie chcemy żadnych fajerwerków, cukierków, nie bede miec próbnej fryzury bo mam bardzo fajną fryzjerke i wiem że mi nie zrobi krzywdy Zrobie sobie tylko jakies oczyszczanie twarzy i próbny makijaż, bo jak sobie zrobiłam na targach ślubnych to wyglądałam jak potwór i błyszczałam sie juz po 1h ![]() a i np buty do ślubu: ja jestem niższa od mojego TŻ tylko o kilka cm i jak ubiore buty na obcasie 8cm to już jestem wyższa, poza tym ja nie bardzo umiem chodzic a tym bardziej tanczyc w butach na obcasie wiec ja prawdopodobnie pójdę w balerinkach, a białe baleriny kupię w każdym sklepie, na pewno taniej niż ślubne a takie buty na obcasie 2-3 cm mi sie nie podobają Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-08-24 o 08:56 |
|||
|
|
|
#3933 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Próbną fryzurę i makijaż chciałabym mieć, bo nie wiem co bym chciała poza tym nie wszystko mi pasuje i nieraz wychodząc od fryzjera mi się podoba, na np. na zdjęciach wyglądam jak idź stąd i nie wracaj A jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne to jeśli będę mieć jakąś "zbyteczną" kaskę to pójdę na coś zastanawiam się szczerze mówiąc nad wieczorem panieńskim w spa z przyjaciółką i drinkami chociaż sama nie wiem...Buty właśnie będę musiała mieć na malutkim obcasiku raczej, bo TŻ też jest niewiele ode mnie wyższy, tzn jakieś 15 cm, ale jak założę wysokie szpilki to jesteśmy równi tak jakby i to dziwnie dla mnie wygląda o butach mi bratowa mówiła, że może mi dać, bo ma swoje wyczyszczone i były bardzo wygodne, ale jakoś jestem chyba przesądna pod tym względem i buty chciałabym nowe kupić
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej ![]() Wreszcie Was nadrobiłam ![]() Przezyłam dzisiaj okropną noc z Tż-tem przez komary, nie wiem czy w ogóle dzisiaj spałam a jak wstawałam to byłam zła jak osa ![]() Pisałyście o kosztach wesela i się przeraziłam chociaż sama jak liczyłam to wyjzie ok. 30 tys. Mam nadzieję, że trochę przyoszczędzimy na czymśW ogóle to mój Tż idzie dzisiaj przeprawić tatuaż na łopatce bo mu się nie podoba
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mu sie podoba ale tylko taki jak ja mam ![]() a ja choruję na następny ale mama jest przeciwna a ten pierwszy to sama mnie namawiała, bo chciałam miec kolczyk w języku i stwierdziła że już tatuaż lepszy
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-08-24 o 09:46 |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile płaciłaś za tatuaż? |
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio tez sie w ogole nie wysypiam, te upały mnie dobijają |
|
|
|
|
#3940 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja choruję na tatuaż gdzieś od 6 lat i zrobiłabym sobie już dawno, ale TŻ powiedział, że nie będę już dla niego atrakcyjna pod żadnym względem jak zrobię sobie tatuaż więc tylko to mnie powstrzymuje o kolczyku w języki też marzyłam, ale jak czytałam o tym, ze można stracić w nim czucie i smaki się mieszają i w ogóle to zrezygnowałam ![]() Cytat:
wkurzyłam się wczoraj na TŻ, bo nie mogłam zasnąć jak on oglądał mecz, a ledwie usnęłam to tak się wydarł, aż spadł z łóżka a ja wstałam na równe nogi z zawałem serca co się stało i nie mogłam zasnąć potem znowu, on już smacznie chrapał a ja dalej nic
|
|||
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zabiegów kosmetycznych chciałabym depilacje woskiem no i solarium niestety bo się bym zlała z sukienką![]() Witam ![]() Rozmawiałam wczoraj z TŻtem, dzisiaj sobie wszystko przeliczymy i wtedy postanowimy czy robimy wesele czy nie TŻ był w banku i jak coś to może wziąć 13 tys. kredytu.
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam dwa makijaze robione przez kogoś, jeden na targach a drugi - to miłam taki kupon do Douglasa - oba to była masakra
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ten swoj Aulin i narazie mi pomaga wiec jest ok![]() Cytat:
ale z krotkim rekawem tez nie musi miec oryginalnej![]() a te paski mozna w aptece kupic? ile kosztuja? ja chce jakies buty takie ok. 5cm... bo ja mam 164 a tż 178cm. wiec taki maly obcasik chce - zebym nie byla rowna z nim i zeby bylo wygodnie do tanca ![]() Cytat:
Cytat:
a bedzie lato wtedy.u mnie ceny sa baaaardzo rozne. niektorzy biora 20 zl za makijaz a niektorzy 50-60. ja niestety pojde chyba do tej drozszej bo malowala mnie na studniowke i bylam mega zadowolona. a fryzjerzy to 50-150 (znajoma mi mowila o tych 150 ale nie chce mi sie w to wierzyc bo na studniowke placilam u tego goscia 50zl)
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko na all taniejNo Ty sobie możesz pozwolić na taki obcas. Ja juz bym chyba była równa z TŻ, a jeszcze welon czy fryzura taka do góry a na pewno nie chce być wyższa od niego, ani tez równa
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3951 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak widzę jak wygląda niewiele starsza ode mnie bratowa TŻ - na min. 40 lat, solarium kilka razy w tygodniu to podziękuję Fryzura i makijaż zalezy pewnie gdzie będziesz robić - ja za świetną fryzurę na wesele w jednym salonie zapłaciłam 50 zł a w drugim za świetną, ale 15 minutową - zanim doszłam do domu było po niej - 120 zł więc wiesz a makijaż to tak jak pisała Mia zwykle połowę ceny ślubnego, a czasem próbny jest za darmo ![]() Cytat:
Też myślałam o depilacji woskiem, ale boję się jakiejś reakcji alergicznej i wrastających włosów ![]() Cytat:
mój ex był ponad 30 cm ode mnie wyższy i sprawiało to problem Idę na szybką kąpiel, przygotuję TŻ obiad - dziś tuńczyk i będę się powoli przygotowywać do pracy zastanawiam się po co codziennie robię makijaż i włosy jak na taki upał to zanim dojdę na tramwaj jestem cała mokra i poklejona ![]()
|
|||
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Te obrączki nam się spodobały
![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,3598 |
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my chcemy taie z szerszym białym paskiem. I otworzyli teraz jakos nowego jubilera u mnie w miescie i pani mi powiedziała za komplet 1400zł bo w aparcie te co nam sie podobaja kosztują 2400, wiec 1000 taniej
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-08-24 o 12:08 |
|
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze? (szczególnie te z pierwszego wątku)
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() A Tż-towi należy się ja bym się chyba wściekła
|
||
|
|
|
#3956 |
|
Rozeznanie
|
Dastin
Bo bym zapomniała - witam wszystkie obecnie piszące na wątku PM-ki, których nie zdążyłam poznać
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz nas nie opuszczać na tak długo![]() Co u Ciebie?
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Postaram się nadrobić wątki, w których nie brałam udziału żeby być na bieżąco. Ciekawe ile czasu mi na to zejdzie ![]() Co u mnie? Praktycznie bez zmian. Studia nadal te same, przy dobrych wiatrach obrona w przyszłym roku. TŻ dalej ten sam i niestety nadal jesteśmy weekendową parą. Także jak widać nic się nie zmieniło ![]() Dastin - gratuluję znalezienia pracy Widzę, że przewija się wątek tatuaży, czyli... lepiej trafić nie mogłam
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to tylko staż![]() Taaak przewija się temat tatuaży bo mój Tż sobie zażyczył przerobić tatuaż na jakiegoś smoka z czerwonymi oczami Właśnie mi to napisał Miał do wyboru- wikinga albo lwa ale ostatecznie stanęło na smoku Aż się boję jak to bedzie wyglądać
|
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

. Wpadłam tylko na chwilę się przywitać i nadrobiłam nawet kilka stron
. A teraz uciekam do pracy. Wpadnę pewnie po południu.Nie piszcie za dużo 
to jak leżałam w szpitalu to pamiętam przez mgłę, a wszyscy moi znajomi się śmieją, że byłam jak dziecko słońca - wiecznie uśmiechnięta i siedziałam i bujałam się jak na łóżku
najbardziej śmiać mi się chce jak się zaczyna gadka o ubraniach do ślubu - on twierdzi, że kupi sobie garnitur na targu za 200 zł

mój Tż płaci ok 400 zł...
ja ostatnio tez sie w ogole nie wysypiam, te upały mnie dobijają
więc tylko to mnie powstrzymuje 

i będę się powoli przygotowywać do pracy 
ja bym się chyba wściekła
Ale to tylko staż