|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
To moze lepiej tego nie otwieraj..
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj nie trzeba się śpieszyć do wyrka, bo mioteł nie zabraknie
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzi cicho i tylko czasem ze strachem i miną zbitego psa spojrzy w moją stronę. Jak wyjdę spod prysznica i się balsamuję, to przyjdzie i tyka nosem, żeby zbadać teren A potem jak się położę (On niby śpi), to przyjdzie się kajać - przytula się bardzo mocno i nie rusza---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Ja jutro wybieram się do Sando - najpierw widzę się z B., żeby dać mu kosmetyki dla Teściowej i żeby nie marudził, a potem spotykam się z Przyjaciółką
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
jutro to muszę zrobić pedicure i manicure, bo w sobotę nie zdążę
tylko nie wiem kiedy, mam nadzieję, że mała przyśnie w dzień i jeszcze mam stertę zmywania, bo dzisiaj mi się nie chciało a tż jak się zajmuję dzieckiem, to już nie potrafi jednocześnie innej rzeczy zrobić ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- ciekawa jestem jaką kieckę będzie miała siostra tża większość sukien ślubnych mi się nie podoba kilka perełek ma firma cymbeline (czy jakoś tam) a tak to wszystkie standardowe i podobne![]() powiedzcie co sądzicie o białych rajstopach/pończochach do ślubu akurat miałam ślub latem i nie założyłam nic a buty miałam na paski, takie sandałki na klinie, bo typowo ślubne też przyprawiają mnie o mdłości żałuję tylko, że dałam się namówić na welon![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- chyba czas spać, bo gadam sama do siebie ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- i tak jeszcze odświeżyłam
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
ha! właśnie wylicytowałam tą tuniczkę za 1,75! yeah!!! http://allegro.pl/ich-veto-tunika-z-...764244932.html
grzejniki to chyba na przyszłą zimę wymienimy
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Welon chciałabym mieć, ale nie taki typowyhttp://allegro.pl/biale-ponczochy-na...764364345.html -> przynajmniej później by się przydały ![]() I w ogóle nie podobają mi się białe buty |
|
|
|
|
#2498 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale przy takich zakupach to spokojnie Ci na grzejniki starczy ![]() Cytat:
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuzynce doradziłam kiedyś złote buty do ślubu,bo sukienkę maiła ecru ze złotym haftem i była bardzo zadowolona, bo te buty później wwykorzystała, ja swoje tez noszę, pokażę wam jutro jakie miałam
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!! Dość długo mnie tutaj nie było, ale staram się was na bierząco czytać. I widzę, że nie za wesoło nie które z nas mają. Mam nadzieję, że wszystkie sprawy się wyjaśnią i dobry humorek wróci.
Resscue21 --> Z mojej strony mogę Ci tylko powiedzieć, żebyś nie denerwowała się, bo szkoda twoich nerwów i dzieciaczka, ale wiem jak to łatwo się piszę i doradza. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, chociaż moja znajoma z osiedla zamieszkała ze swoim ex i po 8 latach nagle mu się odwidziało i przyprowadził sobie nową dziewczynę do mieszkania, i kazał jej się wyprowadzić. Normalnie szok.
|
#2501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest logika co
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zmywam
Mam miotłę Mam coś dla Was na rozpoczęcie dnia -> mnie rozbawiło ![]() http://9.asset.soup.io/asset/2308/7737_2649.gif |
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uciekam
Miłej nocki Papa ![]() PS. Dostałam od taty dzisiaj miotłę na nowy dom... Więc mam już swoją prywatną
|
|
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
Musso a jak Ty masz ten net w komórce? jak z opłatami i w ogóle jak to wygląda? bo ja mam lifeboxa z tp więc teoretycznie net jest w całym domu no ale nie wiem co mam zrobić żeby mieć w komorce tak żebym z torbami nie poszła
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Niech stracę! Macie i to:
http://sliwka.soup.io/post/147221645/Image http://rickmiller.soup.io/post/154027688/Image Kameleon wymiata Ja się pytam: dlaczego żadna z Was nie ma kameleona?! I pomyślałam o Jolce jak podstawia kameleonowi różne lakiery |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2506 | |
|
szeryfcio
|
A ja jutro będę jak zwykle sprzątała
bo jak zwykle się nie wyrobiłam hehe. I paczusia do mnie przyjdzie ![]() Cytat:
suknie ślubne mają jakiś taki urok.... A pończochy miałam ecru (bo i sukienkę ecru), a co one takie straszne? Toż dostałaś ode mnie w prezencie taką ładną, specjalną, magnetyczną! ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- No dziewczyny, ja dopiero przyszłam. NOCNY MAREK się nazywam Chipsami paprykowymi poczęstuję, zostańcieeee
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje były z jedwabiu wyszywanego ... miałam je potem jeszcze na jakimś weselu i z rok polatałam i już dawno wrzuciłam do centralnego a dziewczyny?? Macie jeszcze kwiaty zasuszone z wiązanki ślubnej lub z zaręczynowej?? |
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze jak wypiję coś mocniejszego to mnie wilczy głód dopada a wydoiłam właśnie lampkę wina czerwonego ziołowego z Bonki
|
|
#2509 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
ja też polecałam,za poleceniem Jamapi![]() Cytat:
hehe racja,widziałam cały stos mioteł Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
na zaręczyny kwiatków nie dostałam...a ślubnej nie suszyłam, myślałam se, że po cholerę mi? i tak bym je kiedyś wywaliła...kiedyś byłam bardzo sentymentalna, nawet pamiętniki pisałam a teraz na takie rzeczy czasu nie ma... a zawsze mówiłam, że nawet jak urodzę dziecko to będę zapisywać każde jego słowo, minkę, ruch a tu o...
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
ooo Sarunieczka, jesteś!
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie butów to ślubnych nie znoszę, są obrzydliwe- ja sobie kupiłam zwykłe srebrne w kazarze (świetnie pasowały do mojej sukni i dodatków które miałam) i nosiłam już je sporo razy po ślubie. Welonu nie miałam, bo też mi się nie podobają i sukienki też rzadko które, lubię takie "seksowne"
|
||||
|
|
|
#2515 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
przy dużej ilości rzeczy to ta przesyłka staje się niezauważalna I zakupy wychodzą naprawdę tanie ![]() Cytat:
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle to muszę się Wam przyznać, że Avon już mnie tak nie kręci jak kiedyś...kiedyś to odliczałam dni kiedy pojawi się nowy katalog, z drżeniem serca odświerzałam katalogowy z nadzieją, że może trendujące wrzuciły nowy kat a teraz wcale mnie to nie rajcuje
nawet nie ściagnełam tej 15stki ani nawet nie obejrzałam tych fotek, które tam są wklejone, nie chce mi się, co będzie to będzie. W ogóle samo to, że teraz kupiłam kilka kosmetyków z innych firm, jeszcze nie dawno to było nie do pomyślenia normalnie. Wertowałam te 3 katalogi do przodu i se pisałam co w którym kat zamówię a teraz jakoś mnie to nie rajcuje...
|
#2517 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój sentymentalizm też gdzieś odleciał, nawet nie spostrzegłam się kiedy i gdzie |
|
|
|
|
#2519 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Ale jak tylko kaska wróci, znów wrócę do eksperymentów ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-25 o 23:24 |
||
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powiem Wam, że dziś mieliśmy taką promocje na basenie otwartym (no wiecie- praca lidera) No i zabrałam swoją kolorówkę, tak żeby zachęcić osoby do oglądania (zawsze tak robię i to przyciąga uwagę). Oms tez wzięła balony dla dzieci- rozdawaliśmy te balony (a było ich ze 100) później zaczęły przychodzić takie starsze dzieci- 10-12 lat, ale już nie mieliśmy balonów, to se zapytały czy lakiery mogą protestować- dziewczyny co one mi porobiły z kolorówką nie wiem czy wszystko mam wyrzucić, czy jakoś to doprowadzić do stanu jakiegoś normalnego- na pewno pomadki już zostaną tylko i wyłącznie jako testery, bo raczej na usta je nie nałożęEdytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-08-25 o 23:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

ale w sumie żadko się kłócimy o jakieś poważne sprawy, przeważnie o jakieś pierdoły i więcej śmiechu niż kłótni
i jeszcze mam stertę zmywania, bo dzisiaj mi się nie chciało
a tż jak się zajmuję dzieckiem, to już nie potrafi jednocześnie innej rzeczy zrobić
większość sukien ślubnych mi się nie podoba

Miłej nocki 
poczekam aż czajana wstawi
nawet nie ściagnełam tej 15stki ani nawet nie obejrzałam tych fotek, które tam są wklejone, nie chce mi się, co będzie to będzie. W ogóle samo to, że teraz kupiłam kilka kosmetyków z innych firm, jeszcze nie dawno to było nie do pomyślenia normalnie. Wertowałam te 3 katalogi do przodu i se pisałam co w którym kat zamówię a teraz jakoś mnie to nie rajcuje...
nie wiem czy wszystko mam wyrzucić, czy jakoś to doprowadzić do stanu jakiegoś normalnego- na pewno pomadki już zostaną tylko i wyłącznie jako testery, bo raczej na usta je nie nałożę